-
به ازاي هر خودكشي دست كم شش نفر درگير مي شوند
خودكشي تاثيرات عميق رواني اجتماعي از خود به جاي مي گذارد و به ازاي هر خودكشي دست كم شش نفر درگير مي شوند و چنانچه خودكشي درمكان هاي جمعي مانند مدرسه و دانشگاه رخ دهد، صدها نفر را درگير مي كند.
دكتر سيد مهدي حسن زاده، دبير علمي سمينار ملي بررسي رفتارهاي خودكشي و راهكارهاي پيشگيري از آن در ايران در حاشيه سمينار با بيان اين مطلب به ايسنا گفت: خودكشي يك بيماري نيست بلكه سرانجام همه كساني است كه درد مشتركي به نام «روان درد» دارند.
وي ادامه داد: خودكشي يك موفقيت نيست؛ لذا ديگر از واژگان متروك خودكشي موفق و ناموفق استفاده نميشود.
حسن زاده ادامه داد: بخش عمده اي از مراجعان اورژانس هاي كشور به ويژه اورژانس مسمومين و بيمارستانهاي سوانح سوختگي را كساني تشكيل مي دهند كه از رفتارهاي خودكشي رنج مي برند و اين مراجعات بار سنگيني را بر دوش نظام سلامت كشور چه از نظر خدماتي و چه از نظر مالي وارد مي كنند كه بار عاطفي وارد بر خانواده و جامعه قابل سنجش نمي باشد.
دكتر جعفر بوالهري، رييس اين سمينار هم به خبرنگار ايسنا گفت: از مهمترين محورهاي اين همايش مي توان به همه گيرشناسي رفتارهاي خودكشي، برنامههاي پيشگيري، بيماريهاي روانپزشكي و خودكشي و عوامل خطر و محافظت كننده از رفتارهاي خودكشي اشاره كرد.
وي افزود: اين سمينار داراي دو پانل است كه پانل اول با عنوان رسانه ها و نحوه انتشار اخبار خودكشي و پانل دوم با عنوان خودكشي يك معضل طبي يا اجتماعي برگزار شد.
اين سمينار از چهارم اسفندماه به مدت دو روز از سوي دانشگاه علوم پزشكي ايران در سالن همايش هاي رازي برگزار شد.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن