بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 15 از 17 اولیناولین ... 51314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 از مجموع 166

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آلگري: ديدار مقابل اينتر مهمترين ديدار دوران حرفه اي من است

ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، ديدار روز شنبه تيمش مقابل اينتر را مهمترين ديدار دوران حرفه اي اش توصيف کرد.

روسونری در حالی مقابل رقیب همشهری اش قرار خواهد گرفت که با دو امتیاز برتری، در صدر جدول سری آ قرار دارد. اما شاگردان آلگری در چند هفته اخیر در نتیجه گیری چندان خوب کار نکردند و در سه دیدار اخیرشان نتوانستند به پیروزی برسند.
    شکست در دیدار روز شنبه نه تنها موجب از دست رفتن صدرنشینی میلان خواهد شد، بلکه می تواند به معنای نزدیک تر شدن ناپولی نیز خواهد بود. شاگردان والتر ماتزاری تنها با یک امتیاز کمتر نسبت به اینتر در مکان سوم جدول قرار دارند.
    آلگری به خوبی از اهمیت دربی این هفته دلا مادونینا آگاه است. او در گفتگویی گفت:" این مهمترین دیدار دوران حرفه ای من است اما زندگی پر از مبارزه است پس ما به میدان خواهیم رفت و بازی خودمان را انجام خواهیم داد. من از کار خودم لذت می برم و احساس آرامش می کنم. در ابتدای فصل اعتماد به نفس زیادی داشتم و در حال حاضر نیز چنین شرایطی دارم.
    البته بسیار خوب بود اگر هنوز 10 امتیاز بیشتر از اینتر داشتیم."
    سرمربی روسونری در مورد ساموئل اتوئو، مهاجم حریف گفت:" او بازیکنی است که می تواند همیشه سرنوشت ساز باشد. علی رغم همه افتخاراتی که کسب کرد و گل های زیادی که به ثمر رساند، او همچنین به دنبال رسیدن به چیزهای بیشتر است."
    میلان در دیدار مقابل اینتر زلاتان را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ديه گو ميليتو: مي توانم در دربي بازي کنم

ديه گو ميليتو، مهاجم اينتر، اعلام کرد که براي حضور در ديدار روز شنبه مقابل ميلان کاملا آماده است.

میلیتو آخرین بار در هفته اول فوریه در دیدار مقابل رم که با پیروزی 5-3 اینتر به پایان رسید، برای تیمش به میدان رفت و پس از آن به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا نتوانست نرآتزوری را همراهی کند.
    با این وجود او از روز 13 مارس با بقیه اعضای تیم تمرین می کند و به نظر می رسد پنجمین مصدومیت این فصلش را پشت سر گذاشته است.
    او در گفتگویی گفت:" من در حال حاضر شرایط خوبی دارم. مصدومیتم به پایان رسیده است. در 20 روز گذشته تمرینات خوبی داشتم.
    فکر می کنم برای بازگشت کاملا آماده ام. لئوناردو باید به این سوال پاسخ دهد. او تصمیم گیرنده است. بین 2 تا 9 آوریل 3 بازی برگزار می شود. باید ببینیم چه خواهد شد."
    این ملی پوش آرژانتینی همچنین خوشحال است بعد از نیم فصل اول فاجعه باری که سپری کردند، اکنون بار دیگر در استانه قهرمانی قرار دارند و می توانند پنجمین قهرمانی پیاپی شان را جشن بگیرند.
    " دربی زیبایی خواهد بود. ما از این شانس برخورداریم که میلان را پشت سر بگذاریم که می تواند اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد.
    بعد از شکست در دیدار رفت تصور اینکه می توانیم اختلاف با میلان را کاهش دهیم و به دو امتیاز آنها برسیم، خیلی سخت بود. ما باید در دیدارهای زیادی به پیروزی می رسیدیم و میلان امتیازات زیادی از دست می داد. این اتفاق رخ داد.
    اکنون سرنوشت مان در دست خودمان قرار دارد اما این به معنای آن نیست که دربی دشوار نیست. همه از کیفیت بالای میلان آگاه هستند. اما ما هم از شانس زیادی برای پیروزی برخورداریم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جي جي بوفون: من بزرگترين نقل و انتقال تابستان نيستم

اين دروازه بان 33 ساله مشتريان زيادي از سراسر اروپا دارد اما گفت در صورتي که تصميم به جدايي از يوونتوس بگيرد، توجه چنداني به قيمتي که برايش پرداخت مي شود، نخواهد داشت.

جیان لوئیجی بوفون، دروازه بان یوونتوس، اعلام کرد قصد ندارد به بزرگترین نقل و انتقال تابستان آینده تبدیل شود.
    این دروازه بان 33 ساله مشتریان زیادی از سراسر اروپا دارد اما گفت در صورتی که تصمیم به جدایی از یوونتوس بگیرد، توجه چندانی به قیمتی که برایش پرداخت می شود، نخواهد داشت.
    او در گفتگویی گفت:" در بدترین شرایط که مجبور به ترک یوونتوس شوم، فکر نمی کنم بزرگترین انتقال تابستان شوم. در 33 سالگی به اینکه چقدر از انتقالم پول جابجا می شود، فکر نمی کنم."
    او همچنین تاکید کرد که جی جی دل نری برای اینکه بتواند یوونتوس را از شرایط بدی که در آن گرفتار شده، خارج کند، هر کاری می توانست انجام داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يووه به دنبال جذب دروازه بان آژاکس

مدير برنامه هاي مارتين استکلنبرگ، دروازه بان آژاکس ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستاني به يوونتوس برود.

این روزها شایعاتی در مورد احتمال انتقال دروازه بان 28 ساله تیم ملی هلند به یووه و جانشینی جیانلوئیجی بوفون به گوش می رسد
    جیانلوئیجی بوفون ممکن است به فکر جدایی از رقابتهای سری آ بیفتد و جدایی او از یوونتوس، کار را برای سران بینکونری سخت خواهد کرد. در این میان استکلنبرگ آماده است تا در صورت دریافت پیشنهاد، روانه یووه شود.
    یانسن، مدیر برنامه های استکلنبرگ گفت:« ما به دنبال تیم معتبر اروپایی برای فصل بعد هستیم. یوونتوس کاندیدای جدی ای برای ماست ولی در حال حاضر هیچ تماسی با سران باشگاه نداشته ایم. ما به دنبال تیمی در سری آ یا لیگ برتر هستیم.»
    او در پاسخ به سوالی در این رابطه که حتی با وجود ناکامی یووه در راهیابی به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، آیا استکلنبرگ به پیوستن به یووه فکر می کند، گفت:« قطعا؛ یوونتوس، یوونتوس است.»
    بینکونری در حال حاضر در رده هفتم رقابتهای سری آ است و هشت بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی مانده . با این وضعیت یووه باید تلاش فراوانی برای رسیدن به رقابتهای فصل بعد لیگ اروپا انجام دهد و بعید است که بتواند به فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا برسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ترکيب احتمالي ميلان: سيدورف درترکيب اصلي؛ پيرلو روي نيمکت

شنبه شب داربي شهر ميلان برگزار خواهد شد و ماسيميليانو الگري، مربي ميلان از هم اکنون به ترکيب اصلي تيمش در اين ديدار حساس مي انديشد.

الگری هنوز شک و شبهاتی درمورد ترکیب اصلی تیمش دارد ولی به نظر می رسد که لوکا آنتونینی را به جیانلوکا زامبروتا ترجیح می دهد و کلارنس سیدورف را به جای مارک فان بومل در ترکیب اصلی تیم قرار خواهد گرفت.پیرلو ،بواتنگ و فان بومل نیز بازی را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد.
    زامبروتا از زمانی که از مصدومیت بازگشته تنها در یک بازی به میدان رفته و گویا الگری معتقد است که آنتونینی عملکردی بهتر از اوربی امانوئلسون خواهد شد.
    فان بومل در جریان اردوی تیم ملی هلند مصدوم شد و با وجودی که به اوج آمادگی رسیده، سیدورف درترکیب اصلی تیم به میدان خواهد رفت. رینو گتوزو و متئو فلامینی نیز خط میانی تیم را پوشش خواهند داد
    الگری در نظر ندارد تا تغییری در سیستم بازی تیمش اعمال کند و ممکن است کوین پرینس بواتنگ پشت سر الکساندر پاتو و روبینیو در خط حمله قرار بگیرد.
    آندره آ پیرلو به اوج آمادگی بازگشته ولی احتمالا در ترکیب اصلی تیم نخواهد بود. این ستاره ایتالیایی بازی را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد و آنتونیو کاسانو نیز نیمکت نشین خواهد بود
    ترکیب احتمالی: کریستین آبیاتی، ایناسیو آباته، الساندرو نستا، تیاگو سیلوا، لوکا آنتونینی، جنارو گتوزو، متئو فلامینی ، کلارنس سیدورف، کوین پرینس بواتنگ، الکساندر پاتو و روبینیو

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تقابل ميلان و اينتر در هفته سي و يکم کالچو ايتاليا
    سري آ در انتظار حساس‌ترين دربي

دربي بزرگ شهر ميلان معروف به دربي‌دلا مادونينا فردا شب به ميزباني ميلان کليد مي خورد.

با توجه به صدرنشيني ميلان تا پايان هفته سي ام مسابقات باشگاهي فوتبال ايتاليا(کالچو) مثل هميشه روزنامه هاي تاثير گذار ايتاليا حامي تيم دوم بوده و معتقدند که اينتر در اين ديدار بزرگ به پيروزي خواهد رسيد و صدر جدول را تصاحب خواهد کرد.
    ميلان تا قبل از بازي بزرگ فردا شب، در 30 بازي برگزار شده 62 امتياز کسب کرده و 18 پيروزي، 8 تساوي و 4 شکست به نامش ثبت شده است.
    اينترميلان نيز با همين تعداد بازي، 18 پيروزي، 6 تساوي و 6 شکست در کارنامه خود ذخيره کرده و با 60 امتياز در تعقيب روسونري‌ها است و ناپولي با 59 امتياز در سايه حرکت کرده و همچنان مدعي است.

لوتار ماتيوس کاپيتان سابق تيم ملي آلمان معتقد است ساموئل اتوئو بازيکني است که مي تواند سرنوشت اين ديدار را رقم بزند. او که بين سال هاي 1988 تا 1992 براي نراتزوري بازي کرده؛ مطمئن است که تيم سابقش مي تواند در اين ديدار مقابل ميلان پيروز شود.
    وي در اين خصوص اعلام کرد: يک اينتري واقعي هستم. هر بار که بازي اينتر را مي بينم، واقعا هيجان زده مي شوم. چه تيمي در دربي پيروز مي شود؟ مطمئنا اينتر. من اين را به عنوان يک هوادار نمي گويم بلکه به عنوان يک مربي چنين نظري دارم.
    اين فقط ماتيوس نيست که از پيروزي اينتر اطمينان دارد چرا که بزرگاني چون فرگوسن، کاماچو، کلمنته، کاپلو و فيگو نيز در نظرسنجي سراسري گاردين اينترميلان را پيروز مي دانند.

تنها بازيکن محروم اين بازي از ميلان که اتفاقا محروميتش بزرگ ترين معضل اين تيم در دربي است، زلاتان ابراهيموويچ ستاره بزرگ ميلان است. هر چند ماجراي مصدوميت چيوو نيز بر سر زبان ها است.
    زلاتان که به دليل حرکت ناشايست در بازي برابر باري براي 2 جلسه از حضور در سري A محروم شده، در دربي دومين جلسه محروميت خود را طي مي کند تا در يکي از حساس ترين مسابقات باشگاهي جهان محروم باشد.
    مصدومان ميلان کم نيستند، پيرلو که قبل از بازي با پارما مصدوم شد در حال حاضر شش هفته مي شود که از ميادين دور است . پزشکان ميلان گفته اند که او مسلما به بازي دربي مي رسد.
    اين بازيکن 31 ساله تمريناتش را از روز پنجشنبه آغاز کرده و احتمالا تا روز دربي به سطح آمادگي قابل قبولي خواهد رسيد.
    پاتو جوان که در بازي برابر پالرمو از ناحيه مچ پا آسيب ديده، تمريناتش را با تيم آغاز کرده و احتمالا تا روز دربي به آمادگي کامل خواهد رسيد. آمبروسيني کاپيتان آ.ث ميلان مطمئنا به دربي نمي رسد.

جان لوکا زامبروتا که با مصدوميتش خط دفاعي را متزلزل ساخته، تمريناتش را با تيم شروع کرده و حتي در مسابقه دوستانه اخير تيمش نيز درخشيده است.
    پيپو اينزاگي به کمپ تمرين تيم برگشته است، اما هنوز تمريناتش با تيم را شروع نکرده و فقط در سالن به طور اختصاصي مراحل بدن سازي را پشت سر مي گذارد.
    در تيم اينترميلان اما مصدوميت لوسيو تاييد شده و حضورش هرگز قطعي نيست.

پائولو مالديني با 56 بازي در دربي بزرگ ميلان هنوز هم نام خود را با اين دربي گره زده و هر هواداري حتي از سوي اينتر براي نام او احترام خاصي قائل است.
    از اين دربي به عنوان يورو دربييا؛ دربي اروپا نيز ياد مي شود هر چند مردم اسپانيا عقيده ديگري دارند و ال کلاسيکودربي را يورو دربي و حتي دربي جهان مي دانند.
    اين دربي بزرگ به تنديس ماري مقدس در شمال منطقه دومو در شهر ميلان مربوط مي شود که مردم او را مادونينا خطاب مي کنند.
    شايد بزرگ ترين پيروزي ها براي ميلان به سال 1911 باز گردد که طي آن ميلان به پيروزي 6 بر 3 برابر اينتر رسيد.
    ميلان البته سابقه پيروزي 8 بر يک برابر اينتر در سال 1918 در فينال کوپا مائورو را نيز يدک مي کشد.
    در خصوص اينترميلان نيز بايد به بازي سال 1910 اشاره کرد که طي آن اينتر به پيروزي 5 بر صفر رسيد.
    پيروزي 4 بر صفر اين تيم در سال 2009 نيز هرگز از ياد هواداران ميلان نخواهد رفت.

به طور کلي اين دو تيم 274 بار برابر يکديگر بازي کرده اند و ميلان در کنار 72 تساوي به 107 پيروزي نيز دست پيدا کرده است.
    اما اين وضعيت وقتي فقط در کالچو بررسي شود کاملا فرق مي کند چرا که طي 175 بازي برگزار شده اينتر به 64 پيروزي و 52 تساوي دست يافته است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لئوناردو: برد مقابل ميلان سرنوشت اسکودتو را تعيين نمي‌کند

لئوناردو گفته دربي سرنوشت اسکودتو را مشخص نخواهد کرد، و اگر پيروز شود خوشحالي خواهد کرد.
    لئوناردو گفته اگر اینتر بتواند میلان را ببرد خوشحالی خواهد کرد، اما او گفته این بازی در تعیین سرنوشت قهرمان ایتالیا تاثیرگذار نیست.
    او 13 سال را در روسونری گذراند و با آن که همیشه قلبش با میلان بوده، اما می‌خواهد رویای اسکودتوی این تیم را در هم بشکند.
    لئوناردو می‌گوید: «نمی‌دانم چه می‌شود، اما اگر ما ببریم جلوی خود را نمی‌گیرم. چرا نباید شادی پیروزی را حس کنم؟ من درگیر این پروژه بوده‌ام، در اینتر هستم و کار می‌کنم تا پیروز شوم. نمی‌دانم اوضاع چطور شود، اما من واکنشی طبیعی نشان خواهم داد.»
    او همچنین گفت که پیروزی در تعیین قهرمان اثرگذار است: «از نظر روانی بردن انرژی بسیاری برای به پیش رفتن می‌دهد، اما اگر به لیگ بنگرید می‌بینید که این بازی سرنوشت‌ساز نیست، چرا که بازی‌های دیگری هم هست.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آمار و اعداد دربي دلامادونينا

در تيم اينتر بر روي نيمکت مربيگري شخصي قراردارد که در طي دوران بازيگري در هيچ تيمي به اندازه ي ميلان بازي نکرده و در فصل گذشته هم به عنوان سرمربي روي نيمکت ميلان نشسته بود.

میلان، دومین شهر بزرگ ایتالیا، واقع در ناحیه شمالی لمباردی می باشد. در سال 1899 در این شهر باشگاه کریکت و فوتبال میلان تاسیس شد اما 9 سال بعد بین سران باشگاه بر سر استفاده از بازیکنان خارجی اختلاف ایجاد شد و گروهی که اعتقاد به استفاده از بازیکنان خارجی داشتند از این باشگاه جدا شده و نام اینترنازیوناله را برای خود برگزیدند. هم اکنون تیم اینتر با 18 قهرمانی در سری آ یک قهرمانی بیشتر از رقیب هم شهری به دست آورده است. در کوپا ایتالیا هم نراتزوری با 6 قهرمانی، یک قدم از روسونری پیش است، اما میلان در لیگ قهرمانان اروپا با 7 قهرمانی آماری فوق العاده از خود به جا گذاشته است در مقابل اینتر هم 3 بار موفق به کسب این عنوان شده است.
    دربی شنبه شب مصاف 275 ام دو تیم در مقابل هم است. یکی از جاذبه های دربی شنبه شب مصاف افرادیست که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند. در تیم کنونی میلان آندره آ پیرلو و کلارنس سیدورف سابقه بازی در تیم مقابل را دارند و البته محرومیت زلاتان ابراهیموویچ کمی از این نوع جذابیت را کاسته است. در تیم اینتر هم بر روی نیمکت مربیگری شخصی قراردارد که در طی دوران بازیگری در هیچ تیمی به اندازه ی میلان بازی نکرده و در فصل گذشته هم به عنوان سرمربی روی نیمکت میلان نشسته بود.
    در تیم میلان با حضور آلگری همگان تصور انقلابی در مورد بازیکنان پا به سن گذاشته می کردند که به حقیقت نپیوست و شاید لقب مدرسه پیرمردها برای تیمی که در لیست خود نام 12 بازیکن بالای 33 سال سن را می بیند، پر بیراه نباشد. اما اینتر که با به خدمت گرفتن رانوکیا و پاتزینی در زمستان و کسب ملیت ایتالیایی تیاگو موتا دیگر انتقاد غیر ایتالیایی بودن را از خود دور کرده است در این دیدار دو مدافع اصلی خود یعنی لوسیو و والتر ساموئل را در اختیار ندارد.
    در حالی که در بازی رفت دو تیم در این فصل اینتر با مربی گری رافا بنیتس نتیجه را یک بر صفر به میلان واگذار کرد، در صورت پیروزی در این دیدار با یک اختلاف امتیاز، پس از هفته ها طعم دوباره صدرنشینی را خواهد چشید.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خبرهايي کوتاه از ايتاليا

مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کنيم

* توصیه مالدینی به لئوناردو
    اسطوره باشگاه میلان در آستانه دیدار حساس تیمش با اینتر گفت:" لئوناردو کار خوبی کرد به اینتر رفت. من به او چنین توصیه ای کردم."

* سرمربی کم توقع
    فرانچسکو گوئیدولین، سرمربی اودینزه، که تیمش در رقابت های این فصل نتایج خوبی کسب کرده، گفت:" اودینزه به دنبال فتح اسکودتو نیست."

* بالدینی در رم
    دی بندتو، مالک جدید باشگاه رم، ابراز علاقه کرده که فرانکو بالدینی، مدیر فنی تیم ملی انگلیس، به عنوان مدیر جدید جالوروسی مشغول به کار شود.

* نقل و انتقالات
    والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی، آخرین گزینه ای است که به عنوان جانشین احتمالی جی جی دل نری در تیم یوونتوس مطرح شده است.

احتمالا ماریو سانتانا، بازیکن فیورنتینا، فصل آینده به رم خواهد پیوست.

pnugirl
    • n/a

میلان 3 – اینتر صفر: برد شیرین روسونری

دو گل پاتو احتمالا سرنوشت قهرمانی این فصل سری آ را مشخص کرد.

الکساندر پاتو دو گل زد تا تیمش سه امتیاز دربی دلا مادونینا را بگیرد و سه بر صفر اینتر را ببرد.
    به این ترتیب فاصله دو تیم در فاصله هفت دیدار تا پایان فصل به پنج امتیاز افزایش یافت.
    میلان 154 امین دربی این شهر را با گل‌زنی در ثانیه 42 آغاز کرد. گتوزو پاسی از میان مدافعان اینتر به روبینیو داد و او که نتوانست ژولیو سزار را پشت سر بگذارد توپ را به پاتو سپرد و او هم از فاصله پنج متری گل اول را زد.
    در دقیقه 9، شوت روبینیو با دست مایکون برخورد کرد اما داور آن را تصادفی دانست و پنالتی اعلام نکرد.
    در دقیقه 37، شوت سنگین فان‌بومل از فاصله 25 متری با برخورد به آندره‌آ رانوکیا به شدت تغییر مسیر داد ولی در نهایت به تیر دروازه برخورد کرد.
    یک دقیقه بعد، ضربه سر تیاگو موتا روی کرنر وسلی اسنایدر داشت وارد دروازه میلان می‌شد که کریستین آبیاتی به شکلی شگفت‌انگیز مانع گل‌شدن توپ شد.
    در دقیقه 53 مردان لئوناردو ضربه سختی خوردند. پاتو در حالی که در مسیر دروازه بود و مدافعی را روبروی خود نمی‌دید با خطای کریستین چیوو همراه شد و داور بازی چاره‌ای جز نشان دادن کارت قرمز به او نداشت.
    میلان در دقیقه 62 به گل دوم رسید. کلارنس سیدورف توپ را به اینیاتسیو آباته سپرد و ضربه او که چیزی بین شوت و سانتر بود را پاتو از فاصله پنج متری به گل یازدهم خود در این فصل سری آ تبدیل کرد.
    در دقیقه 89، خاویر زانتی آنتونیو کاسانو تازه‌وارد را در محوطه جریمه متوقف کرد و پنالتی حاصل را خود کاسانو به گل تبدیل کرد.
    کاسانو پس از این گل اخطار گرفت و در دقیقه 92 به دلیل خطای بی‌دلیل روی ایوان کوردوبا با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد.

برچسب برای این موضوع