بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 17 اولیناولین ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 168

موضوع: اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

انتظار داشتم پروين در کنارم حضور داشته باشد
    ياوري: 6 تيم انتهاي جدول حاشيه امنيت ندارند

سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: هيچکدام از شش تيم انتهاي جدول ليگ براي سقوط حاشيه امنيت ندارند.

محمود ياوري در مورد وضعيت تيم استيل آذين اظهار داشت: تيم هاي انتهاي جدول شرايط مشابهي دارند و هيچکدام از حاشيه امنيت برخوردار نيستند. بازيکنان استيل آذين وضعيت خوبي در تمرينات دارند و بسيار با انگيزه هستند اما اين کافي نيست و آنها بايد همان تاکتيک‌ها و تفکرات کادر فني را در زمين مسابقه نيز اجرا کنند.
    وي ادامه داد: استيل آذين براي بقا در ليگ برتر کار سختي دارد اما بازيکنان با تمام وجود تلاش مي کنند و از جان ودل براي موفقيت تيم مايه مي گذارند. من دلم مي سوزد و مي خواهم هر کاري از دست برمي آيد براي حفظ اين تيم در ليگ برتر انجام دهم زيرا حسين هدايتي هزينه‌هاي زيادي انجام داده و حيف است که اين تيم به ليگ دسته اول سقوط کند.

سرپرست استيل آذين با اشاره به وضعيت نزديک تيم‌هاي انتهاي جدول از نظر امتيازي عنوان کرد: شايد برخي از استيل آذين، پيکان و پاس به عنوان شانس هاي اول سقوط اسم ببرند اما من معتقدم شش تيم انتهاي جدول حاشيه امنيت ندارند و از تيم سيزدهم به پايين در خطر قرار دارند.
    ياوري در مورد وضعيت علي پروين در تيم استيل آذين گفت: ايشان به من قول داده بود که در کنار زمين تمرين حضور داشته باشد و به من در هدايت اين تيم کمک کند ايشان از من حمايت کرده است اما انتظار داشتم ايشان با حضورش در تمرينات تيم حمايت و کمک بيشتري به من مي‌کرد.با اين حال من با پروين تماس خواهم گرفت.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيم زاده:از صدرنشيني سپاهان حس خوبي نداريم

تلاش بچه ها بعد از اين قضيه در طول تمرينات دوبرابر شده و عزمشان را جزم کرده اند ، تا در اين 7 فينال ديگر باا قتدار بازيها را با نتيجه ايد ه ال پشت سر بگذارند ، و قهرمان ليگ شوند
    سعید واعظ

وقتی سپاهان در روزهای اغازین سال 1390 بازی معوقه هفته 15 برابر صنعت نفت ابادان را دوبرصفر به پایان رسانید ، و بعد از مدتها به صدر جدول تکیه زد ؛ نوستالژی نایب قهرمانی در هفت هفته باقی مانده در اذهان ذوبی ها که به تنهایی 22 هفته صدر نشین لیگ برتر بودند ، نقش بست . نایب قهرمان اسیا که اکنون با اختلاف دو امتیاز صدر جدول را به رقیب همشهری اش سپرده در اخرین بازی هفته 28 لیگ برتر مهمان قوی سفید شهر انزلی است .

حساسیت صدرنشینی و باز پس گیری صدر جدول از سپاهان سبب شده تا کادر فنی ذوب اهن ، به خاطر این مهم با پرواز اختصاصی "چارتر " عازم بندر انزلی شوند ، بدین خاطر با منصور ابراهیم زاده گفتگویی انجام دادیم که در ذیل بخوانید

"حس خوبی نیست ولی تلاش میکنیم"

ابراهیم زاده درباره این سوال که چه حسی بابت از دست دادن صدر جدول در روزهای اغازین سال 90 داشته اید ؟ به گل اینچنین پاسخ داد :ما هفته ها ی طولانی صدر نشین بلامنازع لیگ برتر بودیم ؛ از اینکه سپاهان دیگر تیم اصفهانی جای ما را گرفته ، قطعا حس خوبی نداریم .ولی این را بدانید تلاش بچه ها بعد از این قضیه در طول تمرینات دوبرابر شده و عزمشان را جزم کرده اند ، تا در این 7 فینال دیگر باا قتدار بازیها را با نتیجه اید ه ال پشت سر بگذارند ، وقهرمان لیگ برتر شوند .

وضعیت روحی روانی تیم ایده ال است

با توجه به بازی حساس و سنگین ذوبی ها برابر ملوان بندر انزلی منصور ابراهیم زاده گفت :در ایام عید چند روزی را به بازیکنان استراحت دادیم . و از 5 فروردین استارات تمرینات زده شد ، الحمدالله بجز سینا عشوری که مصدوم است ، محرومی دیگر نداریم . بازیکنان خیلی خوب تمرین کرده اند . و با امادگی کامل و روحیه عالی به مصاف ملوان خواهند رفت .

"پرواز اختصاصی چارتربه انزلی "

چون در ایام نوروزهستیم و حجم سفرهای نوروزی مردم زیاد است ، طی برنامه ریزی خوبی که باشگاه انجام داد، با پرواز چارتر به رشت سفر میکنیم ، و بلافاصله بعد از ان عازم قطر هستیم ، تا با الریان در لیگ قهرمانان اسیا مسابقه دهیم ، واین میطلبد که خستگی بازیکنان را تا حد ممکن کاهش دهیم .

" رافخایی به تیم ذوب اهن خیلی کمک کرده است "

قطعا سید جلال رافخایی چنانچه در انزلی برابر یاران سابقش به میدان برود ، با انگیزه خواهد بود . سرمربی ذوب اهن تصریح کرد:سید جلال رافخایی در مواقعی که به بازی گمارده شده به خوبی به ما کمک کرده است ، ما براساس داشته ها و انالیز تیم حریف مهره هایمان را انتخاب میکنیم . قطعا رافخایی با انگیزه دو چندان در مسابقه با ملوان به ذوب اهن کمک خواهد کرد .

"پیروانی نظرش را گفته است "

غلام پیروانی سرمربی صنعت نفت در مصاف با سپاهان که شکست خورد ، طی اظهار نظری گفت ، در ایران فقط سپاهان صد در صد تیم حرفه ای است و بقیه تیمها اینگونه نیستند .ابراهیم زاده بابت این موضوع اصلا وااکنشی انجام نداد و افزود :اقای پیروانی مربی بزرگی است . و نظرش را گفته . و مورد احترام است

" باشگاه باید با سازمان لیگ مکاتبه کند "
    حساسیت بازیها در هفته های پایانی لیگ باعث میشود که بعضی تیمها با توجه به برگزاری زمان مسابقات و اطلاع از نتایج رقبا سرنوشتشان در صدر وذیل جدول دچا ر تغییرات و نوسانات زیادی شود ، که در این خصوص منصور خان گفت ، این موضوع مهم را بایستی مدیریت باشگاه با سازمان لیگ پیگیری کند ، تا مسابقات بطور همزمان در یک روز معین برگزار شود ، تا حقی از تیمی تضییع نشود .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توقف تراکتورسازي و استيل‌آذين و شکست مس، راه‌آهن و شاهين
    تداوم صدرنشيني سپاهان در روز اخراج قلعه‌نويي

در هفته بيست و هشتم ليگ برتر فوتبال سپاهان با برتري برابر پيکان صدرنشيني خود را تثبيت کرد.

هفت ديدار هفته بيست و هشتم ليگ برتر از ساعت 17 امروز در شهرهاي مختلف آغاز شد که نتايج اين ديدارها به شرح زير است:
    شاهين بوشهر صفر - پاس همدان يک
    گل: امير محبي دقيقه 44 از نقطه پنالتي
    اخراج: عبدالله کرمي از شاهين(دقيقه 43)
    اخطار: نادر احمدي و سعيد علي آبادي از پاس

صباي قم 2 - نفت تهران 2
    گل‌ها: محسن بيات دقيقه 10 و محسن بياتي‌نيا دقيقه 89 براي صبا و ژوسيلي فريرا دقايق 16 و 78 براي نفت
    اخطار: ميثم آقا بابايي از نفت و محمود ميرشفعيان، محسن بيات و وحيد حمدي نژاد از صبا

سايپا 2 - استيل آذين 2
    گل‌ها‌: عباس محمدرضايي دقيقه 28 و کريم انصاري فرد دقيقه 76 براي سايپا، سياوش اکبرپور دقيقه 63 و مهدي مهدوي‌کيا دقيقه 84 براي استيل آذين
    اخطار: سوشا مکاني، امير شاپورزاده، مهرزاد معدنچي و مهدي محمدي از استيل آذين و مهدي خيري از سايپا

راه آهن صفر - شهرداري تبريز يک
    گل‌‌‌: سعيد دقيقي 43 براي شهرداري تبريز
    اخطار: بابک حاتمي و سعيد دقيقي از شهرداري تبريز

سپاهان اصفهان 3 - پيکان قزوين 2
    گل‌‌: احمد جمشيديان دقايق 41 و 71، ابراهيم توره در دقيقه 89 براي سپاهان و صالح صدير دقيقه 61 از روي نقطه پنالتي و عليرضا عباسفرد در دقيقه 69 براي پيکان
    اخراج: امير قلعه‌نويي سرمربي سپاهان دقيقه 65 و عليرضا عباسفرد از پيکان دقيقه 82
    اخطار: رحمان رضايي و مجيد خدا بنده‌لو از پيکان

تراکتورسازي تبريز يک - فولاد خوزستان يک
    گل: بختيار رحماني دقيقه 18 براي فولاد، علي عليزاده دقيقه 4+90
    اخطار: مصطفي اکرامي از تراکتورسازي، ميثاق معمارزاده، کريم شاهوردي، بختيار رحماني و مهدي چمن آرا از فولاد
    اخراج: بختيار رحماني دقيقه 83 از فولاد

نفت آبادان يک- مس کرمان صفر
    گل: روح ‌الله عرب دقيقه 61 باري نفت آبادان
    اخطار: اميد شريفي نسب، علي ممبيني از نفت، ارشاد يوسفي از مس

بدين ترتيب سپاهان با 58 امتياز موقعيت خود را در صدر جدول تثبيت کرد و ذوب آهن با 53 (يک بازي کمتر) و استقلال با 52 امتياز در رده‌هاي بعدي قرار دارند.
    آخرين ديدار هفته بيست و هشتم ليگ برتر فردا ( جمعه) از ساعت 17 در انزلي بين دو تيم ملوان و ذوب آهن اصفهان برگزار مي‌شود.
    روز گذشته نيز دربي پايتخت بين دو تيم استقلال و پرسپوليس برگزار شد که استقلال با نتيجه يک بر صفر به برتري رسيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برخي بازيکنان شهرداري از قضاوت داور عصبي شدند
    درخشان: راه‌آهن را كنترل كرديم و پيروز شديم

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: با کنترل راه‌آهن توانستيم 3 امتياز مسابقه را بگيريم.

حميد درخشان پس از برتري يک بر صفر مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌بازي سختي داشتيم. راه‌‌آهن هم تيم خوبي بود اما بازيکنانم با تلاش زياد به پيروزي رسيدند. نقاط ضعف و قوت حريف را به خوبي شناسايي کرده بوديم و در نيمه دوم تغيير تاکتيک و ترجيح دادم خط دفاع را محکم‌تر کنم. از بازي بازيکنانم رضايت دارم.
    وي ادامه داد: فشار تيم راه‌آهن در نيمه دوم کاملا طبيعي بود زيرا آنها نمي‌خواستند در خانه امتياز از دست بدهند. بازيکنان را‌ه‌آهن فقط تا پشت محوطه جريمه ما پيش مي‌آمدند ولي کاري از دستشان ساخته نبود چرا که آنها را کنترل کرديم.
    سرمربي شهرداري تبريز در مورد اعتراض بازيکنان به داور، گفت: هيچ وقت در مورد داوري اظهارنظر نمي‌کنم اما بعضي از بازيکنان ما به دليل قضاوت داور عصبي شده بودند و از ما مي‌خواستند که سرپرست تيم به داوري و داور چهارم اعتراض کند. من به اين مسائل اعتقاد ندارم و فقط کار خودم را انجام دادم هرچند در برخي از صحنه‌ها داور به راحتي از خطاي بازيکنان حريف گذشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زماني که ناظر مسابقه حواسش نبود کنار زمين مي‌رفتم
    ياوري: سنم زياد است اما جسارت بالايي دارم

مدير فني تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: اگرچه سنم زياد است اما جسارت بالايي هم دارم.

محمود ياوري پس از تساوي 2 بر 2 برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت: بازيکنان استيل‌آذين نشان دادند که مي‌خواهند موفق باشند. امروز بازي خوبي انجام داديم. در گذشته اين تيم نوسان زيادي داشت اما امروز بازيکنان نشان دادند که به خودباوري رسيده‌اند. اميدوارم در بازي‌هاي آينده ما مزد زحمات خود را بيشتر بگيريم. شايسته پيروزي برابر سايپا بوديم هر چند به شانس اعتقاد ندارم اما امروز بخت با ما يار نبود.
    وي ادامه داد: بازيکنان ما در تجمع در خط مياني و يک‌سوم دفاعي حريف عجله کردند و پشت دفاع ما خالي شد. اگر اينگونه نبود مي‌توانستيم 3 امتياز بازي را بگيريم.
    مدير فني و سرپرست تيم استيل‌آذين در مورد اينکه مي‌تواند اين تيم را از سقوط به دسته اول نجات دهد يا نه، گفت: آرزو دست نيافتني است اما فقط مي‌توان اميد داشت. من اگرچه سنم زياد است اما جسارت بالايي هم دارم که در اين شرايط هدايت استيل‌آذين را برعهده گرفتم. اين تيم در بازي‌هاي گذشته زماني که گل اول را مي‌خورد گل‌هاي بعدي را هم دريافت مي‌کرد اما امروز شرايط تيم با گذشته متفاوت است.
    ياوري در مورد اينکه به عنوان سرپرست اجازه دارد کنار زمين برود و نکات فني به بازيکنان گوشزد کند گفت: طبق قانون نمي‌توانم بروم اما زماني که ناظر مسابقه حواسش به من نبود کنار زمين مي‌رفتم و دستور تاکتيکي مي‌دادم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هنوز هماهنگ نيستيم
    پيرواني: با تغيير سيستم نفت را متحول كردم

سرمربي نفت آبادان گفت: با وجود احترام به مربي قبلي اين تيم با تغيير سيستم نفت را متحول کردم.

غلامحسين پيرواني پس از پيروزي يک بر صفر مقابل مس کرمان عنوان کرد: ‌بازي خوبي را از هر دو تيم شاهد بوديم. مس از مهره‌هاي خوبي بهره‌مند است. ما نيمه دوم از هافبک‌ها خواستيم جلوي شوت‌زني آنها را بگيرند و با استفاده از اين حربه توانستيم بازي را در دست بگيريم.
    وي افزود: اين پيروزي براي من نيست، مطبوعات و رسانه‌ها و مردم هم نقش داشتند. من اين پيروزي را به شهداي آبادان تقديم مي‌کنم.

سرمربي نفت تصريح کرد: چند هفته‌ است که به آبادان آمده‌ام و هنوز هماهنگ نيستيم. به همين دليل در بازي‌هاي خارج از خانه نتيجه نگرفته‌ايم. کاش زودتر اين تيم را تحويل مي‌گرفتم. ضمن احترام به مربي قبلي من با تغيير سيستم توانستم تيم را متحول کنم.
    پيرواني با اشاره به غيبت 14 روزه خاچاچيان گفت: ما به اين بازيکن مرخصي 4 روزه داديم اما او 14 روز است که نيامده است و اگر هم برگردد چند هفته‌اي هم به او بازي نمي‌دهم چون به تيم بي‌احترامي کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قلعه‌نويي در نشست خبري شركت نكرد

مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: بازيکن پيکان از اعلام پنالتي به سود تيمش مات و مبهوت مانده بود.

کريم قنبري پس از پيروزي 3 بر 2 سپاهان مقابل پيکان در پاسخ به اين سؤال که چرا امير قلعه‌نويي در نشست خبري پس از اين ديدار حاضر نشد، گفت: همه ما يک تيم هستيم و به خاطر فشاري که روي قلعه‌نويي بود صلاح اين بود تا من به جاي سرمربي تيم پاسخگوي خبرنگاران باشم.
    وي ادامه داد: خوشحالم که با غيرت بازيکنان و توانمندي آنان قدرتمان را به حريف ديکته کرديم. البته سپاهان اين روزها مشکلي دارد و نقطه ضعفش اين است که پس از به ثمر رساندن گل اول اشباع مي‌شود. با اين حال بازيکنان پس از اينکه 2 بر يک از حريف عقب افتادند حملات متعددي را روي دروازه پيکان ايجاد کردند و در نهايت 3 امتياز حساس را بدست آورديم.
    قنبري تاکيد کرد:‌ هواداران سپاهان در اين پيروزي سهم ويژه‌اي داشتند و با تشويق‌هاي بي‌امان خود موجب فشار بر پيکان شده و به بازيکنان تيم روحيه دادند.
    وي در مورد داوري نيز گفت: در مورد صحنه پنالتي بايد بگويم که اگر داور اين صحنه را پنالتي اعلام کرد چرا رحمتي اخراج نشد و اين درحالي بود که اين دروازه‌بان کارت زرد هم از رفيعي نگرفت و اگر اين صحنه پنالتي نبود چرا با اعلام آن سپاهان را اذيت کردند. جالب اينکه بازيکن حريف هم از اعلام پنالتي به سود تيمش مات و مبهوت مانده بود.
    مربي سپاهان يادآور شد: در هفته‌هاي انتهايي ليگ برتر تيم‌هاي قعر جدول به صورت انتحاري بازي مي‌کنند و به همين دليل هفته‌هاي حساسي پيش روي سپاهان قرار دارد اما اميدوارم همچنان با تداوم پيروزي‌ها صدر جدول را حفظ کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کد خبر : 37717 زمان ارسال خبر : پنج‌شنبه 11/01/1390 ساعت : 20:08

در شرايطي نيستم که در مورد پرسپوليس حرف بزنم
    مايلي‌كهن: مقصر تساوي برابر استيل‌آذين من هستم

سرمربي سايپا گفت: مقصر تساوي برابر استيل‌آذين فقط من هستم.

محمد مايلي‌کهن پس از تساوي خانگي 2 بر 2 برابر استيل‌آذين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي پرفراز و نشيبي بود. مسابقات از اين مقطع به بعد حساسيت خاصي دارد به ويژه بازي‌هايي که ما در زمين خودمان انجام مي‌دهيم زيرا فشار تماشاگر نه بر روي بازيکنان ما است و نه حريف را آزار مي‌دهد.
    وي ادامه داد: استيل‌آذين از مهره‌هاي باتجربه‌اي استفاده مي‌کرد که همين مسئله باعث شد نتوانيم 3 امتياز بازي را بگيريم. روي ضربه‌اي که مهدوي‌کيا بازيکن فوق‌العاده خوب حريف زد مسابقه به تساوي کشيده شد. من از اين نتيجه راضي نيستم زيرا بايد 3 امتياز اين مسابقه را مي‌گرفتيم. مقصر اين بازي نيز خود من هستم.
    بازيکن اسبق پرسپوليس در مورد شکست اين تيم برابر استقلال در دربي 70 گفت: در شرايطي نيستم که بخواهم در اين مورد صحبت کنم زيرا از نتيجه تيم خودم راضي نيستم. من اگر زرنگ باشم بايد تيم خودم را جمع کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي فولاد كنفرانس مطبوعاتي را به حالت قهر ترك كرد

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان محل کنفرانس مطبوعاتي را به حالت قهر ترک کرد و از پاسخ دادن به سئوالات خبرنگاران امتناع ورزيد.

به گزارش ايرنا، ''مجيد جلالي'' پس از آنکه تيمش توانست با نتيجه مساوي يک بر يک ميزبان خود تراکتورسازي را در حضور نزديک به 50 هزار تماشاگر متوقف کند، در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: تا آنجايي که به فوتبال ربط داشت ما برنده بازي بوديم.
    وي اضافه کرد: از بازيکنانم در اين بازي به دليل ارائه يک بازي بهتر از تيم حريف، رضايت کامل دارم چرا که آنها دست به کار بزرگي زدند و در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز و در حضور خيل عظيم هواداران متعصب اين تيم، آن را متوقف کردند.
    جلالي پس از اينکه اين جملات را بيان کرد به حالت قهر و بي آنکه به سئوالان خبرنگاران پاسخ دهد کنفرانس مطبوعاتي را ترک کرد.
    ''مجيد جلالي'' سرمربي تيم فولاد خوزستان در دقايق پاياني بازي اين تيم با تراکتورسازي تبريز به دليل اعتراض به نحوه قضاوت داور مسابقه، با دريافت کارت قرمز از نيمکت تيم اخراج شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست‌وهشتم ليگ برتر فوتبال ذوب‌آهن مقابل ملوان شكست خورد تيم فوتبال ذوب‌‌آهن با شکست برابر ملوان نتوانست فاصله امتيازاتش با سپاهان را کاهش دهد. -------------------------------------------------------------------------------- تيم‌هاي فوتبال ملوان و ذوب‌‌آهن اصفهان در آخرين ديدار هفته بيست‌وهشتم ليگ برتر از ساعت 17 امروز (جمعه) در ورزشگاه تختي انزلي و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر به مصاف يکديگر رفتند که اين مسابقه با برتري يک بر صفر ملوان خاتمه يافت. مهرداد اولادي در دقيقه 45 از روي نقطه پنالتي تک گل ميزبان را به ثمر رساند. هدايت ممبيني داور اين ديدار به هادي تاميني از ملوان و محمدرضا خلعتبري از ذوب‌آهن کارت زرد نشان داد. ذوب‌آهن با اين شکست 53 امتيازي باقي ماند و نتوانست فاصله امتيازاتش با سپاهان 58 امتيازي را کم کند.

صفحه 4 از 17 اولیناولین ... 2345614 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع