نورمحمدي :جگرمان خون مي شود اما مهاجمان گل نمي زنند
تيم حرفه اي بايد بتواند خودش را در اين شرايط جمع و جور كند.صد در صد مربيان تيم مان هم در اين يكي دو روز روي مسائل رواني كار مي كنند
عليرضا نورمحمدي مدافع مياني پرسپوليس كه در دربي 70 عملكرد قابل قبولي داشت درباره مصدوميت اش در اين بازي مي گويد:«عمدي در كار مجيدي نبود اما وقتي پريدم سر او به دنده هايم خورد .برخورد بدي بود و نفسم بالا نمي آمد.روز شنبه سبك تمرين كردم.خوشبختانه در عكسي كه گرفتم معلوم شد دنده ام نشكسته اما بعيد است به بازي با بنيادكار برسم.»وي ادامه مي دهد:«حول و حوش دقيقه 70 بود كه مصدوم شدم اما علي آقا گفت اگر مي تواني بازي كن كه من هم ادامه دادم اما همين مساله باعث تشديد مصدوميتم شد.»
وي درباره بازي با استقلال گفت:«به نظر من تيم ما از نظر فني سر بود .آنها از يك موقعيت نصفه گل ساختنداما ما با آن همه موقعيت گل نزديم كه فكر مي كنم بيشتر به خاطر بدشانسي مان بود.»وي از خط دفاعي پرسپوليس تعريف مي كند:«مقابل ملوان خسته بوديم و بد كار كرديم اما در دربي هيچ موقعيتي به مهاجمان استقلال نداديم .با اينكه استقلال هميشه در دربي موقعيت هاي زيادي مي سازد اما ما به آنها موقعيتي نداديم.در صحنه گل هم يك لحظه بازيكن ما يارش را گم كرد .كلا تيم ما روز خوبي داشت و فقط به خاطر بد شانسي باختيم.»
وي در پاسخ به اين سوال كه چه زماني اين بد شانسي هاي پرسپوليس تمام مي شود مي گويد:«والله خودمان هم مانده ايم.ما جگرمان خون شده امامهاجمان گل نمي زنندو توپ هايمان گل نمي شود.شما سپاهان را ببينيد يكي مي خورد دو تا مي زند ،دو تا مي خورد سه تا مي زند اما تعداد گل هاي زده ما در اين فصل خيلي كم بوده.»
نورمحمدي در خصوص ديدار با بنيادكار و تاثيرات منفي ناشي از شكست دربي در اين بازي مي گويد:«اين باخت ناراحتي زيادي براي ما داشت چون دوست نداشتيم در اين شرايط ببازيم اما بالاخره تيم حرفه اي بايد بتواند خودش را در اين شرايط جمع و جور كند.صد در صد مربيان تيم مان هم در اين يكي دو روز روي مسائل رواني كار مي كنند .»وي در پايان مي گويد:«آن تيمي كه ما فيلم بازي هايش را ديديم در خانه هم قابل شكست خوردن است .اگر بتوانيم همين بازي جلوي استقلال را مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم مطمئنا با دست پر به تهران برخواهيم گشت.»