بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 20

موضوع: اخبار و حاشیه های بعد از دربی 70

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish اخبار و حاشیه های بعد از دربی 70

پيروزي استقلال مقابل پرسپوليس در هفتادمين شهرآورد سرخابي ها

تيم فوتبال پرسپوليس دربي 70 را هم با علي دايي به استقلال واگذار کرد.

هفته بيست و هشتم ليگ برتر با ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال از ساعت 17:05 و در حضور حدود 65 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي آغاز شد که اين بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال خاتمه يافت.
    در دقيقه 11 ضربه ايستگاهي فشنگچي را محمدي دروازه‌بان استقلال دفع کرد.
    در 15 دقيقه اول مسابقه پرسپوليس حملات بيشتري را بر روي دروازه استقلال انجام داد.
    در ادامه بازي آرام و کند دنبال شد. توپ بيشتر در ميانه ميدان در جريان بود و دو تيم موقعيت گلي بر روي دروازه‌ها نداشتند.
    در دقيقه 31 بازيکنان پرسپوليس توپ را چند مرتبه بر روي دروازه استقلال ارسال کردند و در نهايت شوت بادامکي با برخورد به مدافعين استقلال راهي کرنر شد.
    تا دقيقه 31 پرسپوليس صاحب دو موقعيت خطرناک شد و استقلال موقعيتي نداشت.

در دقيقه 37 سانتر آشوبي روي دروازه پرسپوليس با ضربه سر هوار ملا محمد توام شد و استقلال يک کرنر به دست آورد.يک دقيقه بعد آرش برهاني در محوطه جريمه پرسپوليس دومين کرنر تيمش را به دست آورد.
    در دقيقه 41 ضربه ايستگاهي ايمان مبعلي را رحمان احمدي؛ دروازه‌بان پرسپوليس دفع کرد.
    در دقيقه 43 مهدي امير آبادي توپ را از جناح چپ سانتر کرد و آرش برهاني با ضربه سر گل اول اين بازي سرد را به ثمر رساند.
    در دقيقه 45+1 پرسپوليس پشت محوطه جريمه استقلال صاحب يک ضربه ايستگاهي شد که ضربه زارع با اختلاف کمي از کنار دروازه به اوت رفت.
    در دقيقه 48 غلامرضا رضايي دروازه‌بان استقلال را هم دريبل کرد اما دو متر جلوتر در محوطه جريمه نتوانست درواز‌ه بدون دروازه‌بان استقلال را باز کند.
    در دقيقه 57 هادي نوروزي براي پرسپوليس گلزني کرد که اين گل در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد.
    در دقيقه 59 شوت غلامرضا رضايي از داخل محوطه جريمه با اختلاف کمي به اوت رفت. اين پنجمين موقعيت گلزني پرسپوليس در اين ديدار بود. استقلال تا اين دقيقه فقط يک موقعيت گلزني داشت که در نيمه اول آرش برهاني آن را به گل تبديل کرد.
    در دقيقه 64 شوت کم اثر فرهاد مجيدي را رحمان احمدي دروازه‌بان پرسپوليس به راحتي مهار کرد.
    در دقيقه 65 ضربه فشنگچي را محمد محمدي دروازه‌بان استقلال به کرنر فرستاد که ضربه کرنر را فشنگچي بد زد و استقلال صاحب يک ضد حمله شد.
    در دقيقه 72 غلامرضا رضايي پابه توپ وارد محوطه جريمه استقلال شد و با تکل محمد محمدي سرنگون شد اما داور اعتقادي به پنالتي نداشت. بازيکنان پرسپوليس و علي دايي به شدت در اين صحنه به داور معترض بودند.
    در دقيقه 77 بازيکنان پرسپوليس روي فرهاد مجيدي مرتکب خطا شدند اما محسن ترکي اعتقادي هم به اين خطا نداشت.
    در دقيقه 83 شوت وحيد هاشميان از داخل محوطه جريمه با اختلاف کمي از روي تيرک افقي به اوت رفت.
    در دقيقه 85 اشپتيم آرفي از داخل محوطه شش قدم استقلال توپ را به بيرون زد.اين هفتمين موقعيت گل پرسپوليس در اين مسابقه بود که بازيکنان از دست دادند.
    به اين ترتيب استقلال در اين مسابقه يک بر صفر پرسپوليس را شکست داد تا براي اولين مرتبه در تاريخ دربي يک تيم دو ديدار را پشت سرهم يک بر صفر پبروز شود.
    اکنون استقلال52 امتيازي شد و همچنان سوم است و پرسپوليس 44 امتيازي همچنان در رده پنجم جدول باقي‌ ماند.

محسن ترکي داور مسابقه در دقيقه 10 به امير حسين صادقي و در دقيقه 70 مهدي اميرآبادي از استقلال و در دقيقه 57 به حسين بادامکي از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
    بهتاش فريبا؛ مربي استقلال در دقيقه 83 از روي نيمکت اين تيم اخراج شد.

ترکيب پرسپوليس:
    رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميد علي عسگر، سامان آقازماني، حسين بادامکي، مازيار زارع، محمد نوري( از دقيقه 74 وحيد هاشميان)، هادي نوروزي، غلامرضا رضايي و امير حسين فشنگچي( از دقيقه 85 شپتيم آرفي)
    سرمربي: علي دايي

ترکيب استقلال:
    محمد محمدي، حنيف عمران زاده، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، فرزاد آشوبي، کيانوش رحمتي، ايمان مبعلي، هوار ملا محمد( از دقيقه 67 اسماعيل شريفات)، فرهاد مجيدي( از دقيقه 87 هادي شکوري)، آرش برهاني( از دقيقه 84 سيد مهدي سيدصالحي)
    سرمربي: پرويز مظلومي

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

محمدي: خوشحالم كه موفق شديم مقابل پرسپوليس به برتري برسيم

دروازه‌بان استقلال گفت: لياقت هواداران استقلال فقط کسب 3 امتياز مقابل پرسپوليس بود.

محمد محمدي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: خوشحالم که موفق شديم مقابل پرسپوليس به برتري برسيم. قبل از اين ديدار اندکي مصدوميت داشتم، اما خوشحالم که با تلاش و کوشش به اين بازي رسيدم و توانستم دروازه استقلال را بسته نگه دارم.
    وي افزود: لياقت هواداران استقلال فقط کسب 3 امتياز در اين بازي بود و ما موفق شديم به اين پيروزي برسيم.
    دروازه‌بان استقلال خاطرنشان کرد: با اين برد با روحيه‌اي مضاعف به ديدارهاي آينده فکر مي‌کنيم و اميدوارم در بازي‌هاي آينده موفق شويم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فشنگچي: همه كار كرديم جز گل زدن

بازيکن پرسپوليس گفت: در ديدار امروز با استقلال تيم برتر بوديم اما فقط گل نزديم.

امير حسين فشنگچي پس از شکست يک بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه ديدند توپ و ميدان دست پرسپوليس بود و ما در اين مسابقه همه کار کرديم اما نتوانستيم گل بزنيم. نمي‌دانم چرا توپ‌هايمان گل نشد و دليل آن را نفهميديم.
    وي ادامه داد: در نيم ساعت اول مسابقه چندين موقعيت گل زني را از دست داديم ولي در نهايت شکست خورديم. من نمي‌خواهم در مورد داوري حرف بزنم اما خودتان قضاوت کنيد خطا روي غلامرضا رضايي پنالتي بود يا نه.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به جباري احترام مي‌گذارم
    مبعلي: اين 3 امتياز حق ما بود

بازيکن استقلال گفت: با برد مقابل پرسپوليس ثابت کرديم حق استقلال 3 امتياز بود.

ايمان مبعلي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: در اين ديدار از حريف سر تر بوديم و موفق شديم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم.
    وي افزود: کسب 3 امتياز بازي حق استقلال بود و ثابت کرديم مستحق اين پيروزي هستيم.
    بازيکن استقلال عنوان کرد:‌ به جباري احترام مي‌گذارم و اميدوارم در بازي آينده در کنار هم براي موفقيت تيم تلاش کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به حق‌مان نرسيديم
    زارع: مثل بازي رفت پنالتي پرسپوليس را نگرفتند

هافبک پرسپوليس گفت: در مسابقه امروز با استقلال پنالتي ما مانند دربي رفت ديده نشد.

مازيار زارع پس از شکست يک بر صفر پرسپوليس برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شما خبرنگاران قضاوت کنيد که چه تيمي امروز بهتر فوتبال بازي کرد. ما خيلي خوب بوديم و فقط در زدن ضربات آخر مشکل داشتيم. متاسفانه پرسپوليس به حقش نرسيد.
    وي ادامه داد: ميانه ميدان در نيمه اول و همچنين در دقايقي از نيمه دوم متعلق به پرسپوليس بود اما نمي‌دانم چرا خطاي پنالتي روي غلامرضا رضايي ديده نشد. بايد اين خطا با دقت بيشتري بررسي شود. در مسابقه رفت نيز پنالتي ما را نگرفتند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شانس قهرماني‌مان از دست رفت
    دايي: وجدانم راحت است؛ يك سر و گردن برتر از استقلال بوديم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وجدانم راحت است زيرا يک سر و گردن برتر از استقلال بوديم.

علي دايي پس از شکست يک بر صفر برابر استقلال اظهار داشت: همه ديدند تيم برتر ميدان پرسپوليس بود. هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم موقعيت‌هاي فراوان گلزني داشتيم. از نظر فني يک سر و گردن از استقلال سرتر بوديم. آنها از يک موقعيت نصف و نيمه گلزني کردند اما بازيکنان پرسپوليس موقعيت‌هاي زيادي را از دست دادند.
    وي ادامه داد: امروز آن روي فوتبال را ديديم ولي من نمي‌توانستم کاري کنم. موقعيت گلزني‌هاي فراواني را به دست آورديم که از دست رفت.
    سرمربي پرسپوليس در مورد قضاوت محسن ترکي در اين مسابقه گفت: کارشناسان داوري در مورد اين مساله اظهار نظر کنند. به عقيده من مي‌توانست خطاي پنالتي روي غلامرضا رضايي اتفاق افتاده باشد اما داور به راحتي از آن گذشت.
    دايي در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه خود و دودستگي تماشاگران پرسپوليس که برخي خواهان جدايي از اين تيم هستند گفت: نمي‌توانم به تماشاگران استقلال بگويم شعار ندهيد اما من دو دستگي بين تماشاگران پرسپوليس نمي‌بينم، اگر شما مي‌بينيد نشانم دهيد. وجدانم راحت است. همه کار از نظر فني براي پرسپوليس انجام داده‌ام، نمي‌توانم خودم وارد ميدان شوم و گلزني کنم.
    دايي در مورد اينکه دهه اول فروردين،‌ بدشانسي او در فوتبال است گفت: فوتبال و زندگي ورزشي ما همين است و فروردين و ارديبهشت فرقي نمي‌کند. من همه کار براي پرسپوليس انجام داده‌ام و امروز از نظر فني تيم برتر ميدان بوديم.
    دايي در پاسخ به اين سؤال که با شکست مقابل استقلال قهرماني اين فصل را از دست داديد، گفت: مطمئناً بازي استقلال آخرين فرصت ما بوداما پرسپوليس راه را ادامه مي‌دهد و اميدوارم در بازي‌هاي بعد بتوانيم نتيجه لازم را بگيريم.
    وي گفت: پرسپوليس خوب بازي مي‌کند اما در پايان شرمنده هواداران مي‌شويم.

دايي در رابطه با ماندنش در رأس کادر فني پرسپوليس عنوان کرد: من نمي‌توانم در رابطه با ماندن خودم اظهارنظر کنم، باشگاه رئيس دارد و ايشان بايد تصميم‌گيري کند. من تابع قراردادم با پرسپوليس هستم و در شرايط فعلي افتخار مي‌کنم که با تمام وجود براي تيمم کار کردم و اگر چه تيمم بد بازي نکرد.
    سرمربي پرسپوليس خاطرنشان کرد: پرسپوليس بايد تمرکز خود را در بازي‌هاي ليگ قهرمان آسيا و جام حذفي حفظ کند، قطعا بازي مقابل نماينده ازبکستان براي ما بسيار مهم است و بايد بتوانيم جبران کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بايد اين بدعت غلط را از استقلال دور کنم
    مظلومي: پنالتي نبود؛ داور بايد به رضايي كارت مي‌داد

سرمربي استقلال گفت: برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد.

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به دايي خسته نباشيد مي‌گويم، پرسپوليس در نيمه دوم خوب بازي کرد و اين موضوع طبيعي بود. اين تيم يک بر صفر عقب بود و براي جبران گل خورده مجبور بود که حمله کند.
    وي افزود: من بايد اين بدعت غلط را از بازيکنان استقلال دور کنم. تيم ما نبايد پس از به ثمر رساندن گل عقب بکشد و من اين موضوع را در رختکن به بازيکنان گوشزد کردم و به آنها گفتم که بايد در نيمه دوم رو به جلو حرکت کنند که متاسفانه اين کار انجام نشد و اين مشکل ساختار فوتبال ايران است.
    سرمربي استقلال عنوان کرد: استرس در اين ديدار باعث شد بازيکنان دو تيم از فرصت‌هايشان به خوبي استفاده نکنند و موقعيت‌هاي فراواني را از دست بدهند.
    مظلومي در رابطه با برخورد غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس با محمد محمدي دروازه‌بان استقلال اظهار داشت: درباره داوري نمي‌‌توانم صحبت کنم. به نظرم ترکي خوب قضاوت کرد و ما بايد از داوران حمايت کنيم.
    وي در پاسخ به اين سؤال که اگر اين صحنه به نفع استقلال در محوطه جريمه پرسپوليس رخ مي‌داد آيا باز هم چنين اظهارنظري مي‌کرديد، گفت: به نظر من برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد. رضايي با حرکت شيرجه‌وار قصد فريب داور را داشت.
    مظلومي خاطرنشان کرد: به استقلال و هواداران تبريک مي‌گويم و از تمام آنها به دليل حمايت و دعا براي تيم تشکر مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاداش ميليوني فتح‌الله‌زاده به بازيكنان استقلال

سرپرست باشگاه استقلال به بازيکنان اين تيم نفري دو ميليون و 500 هزار تومان پاداش داد.

علي فتح الله زاده پس از پيروزي استقلال مقابل پرسپوليس همان طور که وعده پاداش ويژه را داده بود به بازيکنان تيمش نفري 2 ميليون و 500 هزار تومان پاداش داد.
    تيم استقلال توانست با تک گل برهاني پرسپوليس را شکست دهد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازيکني پيدا نکردم که به او پاداش دهيم
    شريفي: فردا درباره موارد انضباطي دربي تصميم‌گيري مي‌شود

رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: در مورد موارد انضباطي پيش آمده در دربي فردا تصميم‌گيري مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي شريفي پس از پايان بازي دربي 70 عنوان کرد: در بازي امروز مسائلي به وجود آمد و مسائلي ديده شد که فردا در مورد آنها تصميم‌گيري خواهد شد.
    وي درباره اينکه کدام تيم برتر بود گفت: پاسخ دادن به اين سوال در حيطه وظايف من نيست و براي ما دردسر درست مي‌کند.
    شريفي تصريح کرد: در اين ديدار پرسپوليس ميزبان بود و چند ترقه دست‌ساز پرتاب شد. چند بازيکن هم با داور برخورد داشتند. در مجموع بازي بدي به لحاظ انضباطي نبود اما خوب هم نبود.
    رئيس کميته انضباطي خاطرنشان کرد: من خيلي به دنبال بازيکني بودم که به او پاداش دهيم اما چنين بازيکني پيدا نکرديم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عيدي ارزشمندي به هواداران داديم
    برهاني: استقلال نشان داد قابليت ركوردشكني دارد

زننده گل پيروزي بخش استقلال مقابل پرسپوليس گفت: استقلال قابليت رکوردشکني را دارد.

آرش برهاني که زننده تک گل استقلال مقابل پرسپوليس بود عنوان کرد: در لحظه‌اي که توپ ارسال شد متوجه نشدم کدام بازيکن اين توپ را ارسال کرد اما نهايت تلاش خود را کردم تا به توپ برسم. اين در شرايطي بود که در موقعيت خوبي قرار نداشتم اما خدا کمک کرد و توانستم آن توپ را گل کنم.
    وي افزود: خوشحالم که استقلال توانست رکورد بشکند. ما نشان داديم که توانايي رکوردزني را داريم. اين موفقيت حاصل يک کار گروهي بود و قابليت خود را نمايش داديم.
    برهاني درباره اينکه پرسپوليسي‌ها اولين عيدي سال نود را به استقلال هديه کردند گفت: من فکر مي‌کنم استقلالي‌ها اينقدر خوب کار کردند که به هواداران خود عيدي بدهند. ما عيدي ارزشمندي به هواداران خود داديم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع