بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 4 اولیناولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 32 از مجموع 32

موضوع: اخبار دربی70

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هميشه با جان و دل براي پرسپوليس بازي مي‌کنم
    حيدري: مي‌خواهيم دل هواداران را شاد كنيم

کاپيتان پرسپوليس گفت: مي‌خواهيم با پيروزي مقابل استقلال دل هواداران را شاد کنيم

سپهر حيدري در نشست خبري دربي 70 که قرار است فردا در ورزشگاه آزادي برگزار شود، گفت: سال نو را تبريک مي‌گويم و اميدوارم سالي شرايط از موفقيت پيش روي مردم ايران باشد. ضمن اينکه به حميد استيلي بابت درگذشت برادرش تسليت مي‌گويم. مسعود جوان با معرفت و سرحالي بود. با وي در تيم ذوب آهن همبازي بودم و براي او و خانواده‌اش به خاطر اين اتفاق تلخ تسليت مي‌گويم.
    وي در مورد ديدار فردا گفت: از نظر فني 2 تيم آماده هستند. به نظرم سطح شعور هواداران 2 تيم بالا است چرا که در چند دربي اخير کمترين خسارات در جريان مسابقه و حتي بعد از آن به وجود آمده است و اين موضوع به دليل آن است که تمرکز هواداران روي تشويق تيم‌هاي خود است و اين موضوع کار را براي بازيکنان راحت‌تر مي‌کند.
    حيدري در پاسخ به سؤالی مبني بر اينکه آيا مصدوميتي که در روزهاي اخير داشته به دليل ناراحتي‌اش از انتقادات برخي‌ها نبوده است، گفت: فوتبال سرشار از فراز و نشيب است. در 8 هفته 5 گل خورديم که 2 تاي آن از روي ضربه ايستادگي وارد دروازه‌مان شد. اخلاق و روحيات من اين طور نيست که بخواهم کم کاري کرده و به دنبال بهانه باشم. هميشه با جان و دل براي پرسپوليس بازي کردم.
    کاپيتان پرسپوليس تاکيد کرد: از ناحيه همسترينگ مشکل داشتم و اگر دکتر زرينه نبود اين مشکل حل نمي‌شد. باز هم تاکيد مي‌کنم اين مسائلي که گفتيد برايم هيچ معنايي ندارد.
    وي در پاسخ به اين سؤال که با قضاوت محسن ترکي 2 دربي گذشته با تساوي به پايان رسيده است و آيا اين موضوع دليلي براي تساوي براي بازي فردا به شمار نمي‌رود خاطرنشان کرد: در 2 ديداري که اشاره کرديد به هيچ وجه ترکي مقصر نبود و اين 2 تيم بودند که باعث شدند بازي با تساوي به پايان برسد. ترکي يکي از بهترين داوران ايران است و سياست‌ زيادي دارد و البته بازي‌هاي بزرگي را قضاوت کرده است. من براي وي در بازي حساس پيش رو نيز آرزو موفقيت مي‌کنم.
    حيدري در پايان گفت: مي‌خواهيم با پيروزي مقابل استقلال دل هواداران را شاد کرده و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش‌مان را مي‌کنيم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

mohammad71 آواتار ها
    • 32

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دماوند
    شغل , تخصص
    محصل
    رشته تحصیلی
    مدیریت صنعتی