بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 از مجموع 28

موضوع: اخبار برنامه و نتایج یورو 2012

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دل بوسکه: چمن ليتواني خوب نيست

مربي اسپانيا نگران اوضاع چمن ورزشگاه ليتواني است.

بیسنته دل بوسکه، مربی اسپانیا گفته چمن ورزشگاه لیتوانی را قبول ندارد.
    دو تیم اسپانیا و لیتوانی در مرحله مقدماتی یورو 2012 در ورزشگاه داریوس و استاسیس استپوناس گیرناس در شهر کائوناس به مصاف هم خواهند رفت.
    دل بوسکه گفت: «زمین آنها خوب نیست.
    اگر در وضعیت خوبی برای انجام بازی نباشد نباید بازی کنیم. اما اگر بازی کنیم تلاش می کنیم مثبت باشیم و به زمین عادت کنیم. در هر حال زمین برای ما و آنها خوب نیست.»
    مربی اسپانیایی البته گفته که این تقصیر فدراسیون فوتبال لیتوانی نیست و اوضاع ضعیف زمین به دلیل زمستان سخت لیتوانی است.
    مربی اسپانیا همچنین درباره اوضاع تیمش گفت: «ما بخت اول صعود هستیم، اما باید با تمام فروتنی دیداری مهم را برگزار کنیم.»

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جيلاردينو، کاپيتان ايتاليا در ديدار مقابل اوکراين

پراندلي براي ديدار مقابل اوکراين تيمش را با 7 تغيير نسبت به ديدار روز جمعه مقابل اسلووني روانه ميدان مي کند.

تیم ملی ایتالیا فردا شب در دیداری دوستانه در کیف مقابل تیم ملی اوکراین قرار خواهد گرفت و آلبرتو جیلاردینو، مهاجم فیورنتینا، در این دیدار برای اولین بار بازوبند کاپیتانی آتزوری را به بازو خواهد بست.
    در این دیدار چزاره پراندلی به جای بوفون از امیلیانو ویویانو درون دروازه استفاده خواهد کرد و جیلاردینو و جوزپه روسی زوج خط حمله لا نازیوناله را تشکیل خواهند داد.
    جیلاردینو در این مورد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بستن بازوبند کاپیتانی در دیدار فرداشب یک هدیه عالی از طرف تیم ملی است. می خواهم از همه تشکر کنم. این یک افتخار بزرگ برای من است. به ویژه وقتی فکر می کنید پیش از بازیکنان بزرگی مانند کاناوارو و بوفون این بازوبند را به بازو بسته اند."
    ترکیب اصلی ایتالیا برای دیدار مقابل اوکراین:
    ویویانو، ماجو، گاستالدلو، کیه لینی، کریسیتو، نوچرینو، مارکیسیو، مونتولیوو، آکوئیلانی، جیلاردینو، روسی
    ایتالیا در آخرین دیدارش در دور انتخابی رقابت های یورو 2012 روز جمعه اسلوونی را از پیش رو برداشت و پراندلی برای دیدار مقابل اوکراین تیمش را با 7 تغییر نسبت به آن دیدار روانه میدان می کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گرت بري: بستن بازوبند کاپيتاني انگليس بزرگترين لحظه در دوران بازي من است

فابيو کاپلو گفت، گرت بري در ديدار مقابل غنا بازوبند کاپيتاني سه شيرها را به بازو خواهد بست و هافبک منچسترسيتي اين اتفاق را بزرگترين لحظه دوران حرفه اي اش مي داند.

در غیاب جان تری، ریو فردیناند، فرانک لمپارد و استفن جرارد، این فرصت برای هافبک منچسترسیتی به وجود آمد تا بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را به بازو ببندد.
    گرت بری گفت: بی تردید این یک لحظه فوق العاده در دوران بازی ام است. من واقعا منتظرم تا این اتفاق رخ دهد.
    بری گفت: من همان بازیکنی هستم که همیشه بودم. با بستن بازوبند چیزی تغییر نمی کند. من تجربه سه سال کاپیتانی را در تیم استون ویلا دارم. مسئولیت بیشتری روی دوش من است اما شیوه بازی ام تغییری نمی کند.
    گرت بری افزود: از اینکه در بازی روز شنبه مقابل ولز حضور نداشتم، بسیار ناامید شدم اما در فوتبال همه چیز خیلی زود تغییر می کند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

داويد ويا: مهمترين مسئله در ديدار مقابل لتواني کسب پيروزي است

تيم ملي اسپانيا امشب در مرحله انتخابي رقابت هاي يورو 2012 به مصاف ليتواني خواهد رفت و داويد ويا، مهاجم گلزن ماتادورها، حريف را دست کم نمي گيرد.

در دیدار رفت که سال گذشته در سالامانکا برگزار شد، اسپانیا توانست با درخشش فرناندو یورنته 3-1 این حریف را از پیش رو بردارد.
    اسپانیا جمعه گذشته توانست 2-1 جمهوری چک را شکست دهد و رکورد 100 درصد پیروزی هایش در این رقابت ها را حفظ کند.
    ویا گفت: در دیدار رفت عبور از خط دفاعی دو لایه حریف کار سختی بود. ما انتظار شرایط مشابهی را برای دیدار برگشت داریم و البته از خط دفاعی مان در برابر ضد حملات غافل نخواهیم بود. بازی مهمی در پیش داریم و باید کاملا متمرکز باشیم. مهمترین مسئله کسب پیروزی است و اینکه هیچ یک از بازیکنان دچار مصدمیت شدید نشود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بنتو: هدف ما رسيدن به يورو 2012 است

پائولو بنتو، سرمربي تيم ملي پرتغال اعلام کرد هدف اصلي تيمش راهيابي به رقابت هاي يورو 2012 است.

پرتغالی ها در حال حاضر با 7 امتیاز از 4 بازی در مکان دوم گروه هشتم مرحله انتخابی قرار داشته و 3 امتیاز با تیم صدرنشین نروژ فاصله دارند.
    پرتغالی ها در این هفته هیچ دیدار رسمی ای انجام ندادند و در مقابل تنها در دو دیدار دوستانه شرکت کردند. آنها روز شنبه مقابل شیلی به تساوی 1-1 رسیدند و دیشب 2-0 فنلاند را از پیش رو برداشتند.
    بنتو گفت: ما بازی خوبی انجام دادیم. کاملا طبیعی است که در بعضی از دقایق بازی از شدت حملات ما کاسته شد اما در مجموع کنترل بازی را در اختیار داشتیم.
    جدا از شکست مقابل آرژانتین، ما در سایر دیدار ها نتایج خوبی گرفتیم (پیروزی مقابل اسپانیا و فنلاند و تساوی مقابل شیلی) هدف ما رسیدن به رقابت های جام ملت های اروپاست و ما باید این هدف را دنبال کنیم.
    پرتغال روز 4 ژوئن باید مقابل نروژ قرار بگیرد و بنتو در مورد این دیدار گفت: ما می دانیم این دیدار چقدر مهم است و باید تمرکز مان را حفظ کنیم. بازیکنان اکنون باید به باشگاه های شان برگردند اما وقتی موقع اش شود، ما خود را به خوبی آماده خواهیم کرد. ما باید در صدر گروه مان قرار بگیریم، این هدف ماست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خوشحالي گاس هيدينک از پيروزي مقابل اتريش

گاس هيدينک، سرمربي تيم ملي ترکيه، از پيروزي 2-0 تيمش مقابل اتريش در ديدار ديشب دو تيم در استانبول در مرحله انتخابي رقابت هاي يورو 2012 ابراز خوشحالي کرد.

این پیروزی که با گل های اردا توران و گوکان گونول به دست آمد، موجب صعود ترکیه به جایگاه سوم جدول گروه اول شد. آنها اکنون از 5 بازی 9 امتیاز کسب کرده اند و و تنها 1 امتیاز با بلژیک، تیم دوم جدول فاصله دارند.
    هیدینک در پایان بازی گفت: این یک فرصت مهم برای ما بود و ما آن را از دست ندادیم. ما نشان دادیم از قدرت لازم برای پیروزی در دیدارهای مان برخورداریم. ما در نیمه اول گلزنی کردیم و سپس به گل دوم رسیدیم. این یک پیروزی مهم برای ما بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تري: خوشحالم در اولين بازي براي ايتاليا گلزني کردم

الساندرو ماتري، مهاجم تيم ملي ايتاليا اعلام کرد از اينکه در اولين بازي اش براي تيم ملي گلزني کرد بسيار خوشحال است.

الساندرو ماتری گفت: احساس فوق العاده ای دارم زیرا انتظار نداشتم در اولین بازی برای ایتالیا گلزنی کنم. ما در این دیدار به پیروزی رسیدیم و این مسئله خوشحالی من را بیشتر می کند.
    مهاجم تیم ملی ایتالیا افزود: این اولین بازی من بود. من به سختی کار خواهم کرد تا بتوانم جایگاه ثابتی در این تیم پیدا کنم. من 30 دقیقه برای نشان دادن خودم وقت داشتم و این کار را انجام دادم.
    این بازیکن 26 ساله همچنین انتقال به یوونتوس در ژانویه گذشته را رویایی توصف کرد و اعلام کرد که می خواهد در بازی های پیش رو با یوونتوس به پیروزی برسد.
    ماتری گفت: حضور در یوونتوس یک رویا بود. بازی در یک تیم بزرگ رویای هر فوتبالیستی است. وقتی بازیکنی برای تیم باشگاهی اش خوب کار می کند، آنگاه برای تیم ملی انتخاب می شود.
    تیم ملی ایتالیا دیشب در کیف در دیداری دوستانه به مصاف اوکراین رفت و موفق شد 2-0 میزبانش را شکست دهد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مقدماتي جام ملت هاي اروپا
    تداوم صدرنشيني هلند و اسپانيا با پيروزي مقابل مجارستان و ليتواني

تيم هاي ملي هلند و اسپانيا در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي 2012 مقابل مجارستان و ليتواني به برتري دست يافتند.

دیشب در ادامه مسابقات مقدماتي جام ملت هاي اروپا (يورو 2012) تيم ملي هلند از گروه پنجم به پيروزي 5 بر 3 مقابل مجارستان رسيد. در اين بازي فان پرسي 13، اسنايدر 61، نيستلروي 73 و ديرک کوييت 78 و 81 براي هلند گل زدند. در شرايطي که رودولف 47، گرا 50 و 75 زننده گل براي مجارها شدند.
    نارنجي پوشان با اين برد صاحب 18 امتياز از 6 مسابقه شده و همچنان در صدر ماندند. در اين گروه سوئد و مجارستان با 9 امتياز در رتبه دوم و سوم هستند.

همچنين از گروه نهم تيم ملي اسپانيا قهرمان اروپا و جهان توانست در خاک ليتواني به پيروزي 3 بر يک برسد. هرناندز 19، تاديس کانيساس 70(بازيکن حريف) و خوان مانوئل ماتا 84 براي ماتادورهاي اسپانيا گل زدند. در حالي‌که ميزبان اروپاي شرقي توسط ماريوس استانکوويس در دقيقه 57 تک گل خويش را به ثمر رساند.
    تيم تحت رهبري دل بوسکه با اين نتيجه صاحب 15 امتياز از 5 مسابقه شد و همچنان در پله نخست موقعيت خويش را مستحکم کرد. جمهوري چک و اسکاتلند با 9 و 4 امتياز در اين گروه دوم و سوم هستند.

*نتايج ساير مسابقات:
    جمهوري چک 2- ليختن اشتاين صفر
    سوئد 2- مولداوي يک
    رژيم اشغالگرقدس يک – گرجستان صفر
    ترکيه 2- اتريش صفر
    روماني 3- لوگزامبورگ يک
    استوني يک – صربستان يک
    بلژيک 4- آذربايجان يک
    ايرلند شمالي صفر- اسلووني صفر

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123