روزنامهها نوشتند شهامت مظلومي باعث پيروزي شد
مظلومي: به هيچ وجه از جباري استفاده نميكنم
سرمربي استقلال گفت: به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يک بازيکن کنم.
پرويز مظلومي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي فردا با پرسپوليس عنوان کرد: هميشه شرايط اين بازي حساس بوده و قبل از آغاز ديدار نيز فشار و استرس زيادي روي بازيکنان وارد ميشود که باعث ميشود مسائل تاکتيکي و فني به نحو احسن در زمين اجرا نشود. به همين دليل است که بازي قدرتي بر مسائل فني غلبه ميکند.
سرمربي استقلال خاطرنشان کرد: تمام تلاش خودم را کردهام تا اين فشار و استرس را از بازيکنان بيرون کنم و اميدوارم که اين امر در بازي فردا محقق شود. به عنوان يک مربي توقع و آرزو دارم که بازي فردا يک ديدار جذاب و تماشايي باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا شکست در دربي آخرين حضورش در تيم استقلال خواهد بود يادآور شد: تاکنون چنين موضوعي را از سوي مسئولان باشگاه نشنيدهام. ما برابر النصر بازي خوبي انجام داديم و موقعيتهايي به دست آورديم که متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. در 20 دقيقه اول اين ديدار ميتوانستيم 3 بر صفر پيروز شويم. استقلال خوب بازي ميکند اما نميتواند نتيجه بگيرد. من به نيمکت چسبيده نيستم و تا زماني که مسئولان باشگاه مرا بخواهند محکم و با نظم و انضباط به کار خود ادامه ميدهم.
مظلومي درباره حاشيههاي به وجود آمده در تيم استقلال اظهار داشت: استقلال حاشيهاي ندارد بلکه برخي رسانهها در جهت حاشيه سازي براي ما فعاليت ميکنند. برخي با من و برخي ديگر با استقلال مشکل دارند و هميشه به دنبال مسائل حاشيهاي هستند. ما حاشيهاي نداريم و من هر بازيکني را بر اساس توانايي در ترکيب تيم قرار ميدهم و همچنين با مسائل به وجود آمده در خارج از ميدان نيز برخورد ميکنم.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا اين تيم محتاط بازي خواهد کرد، يادآور شد، در دربي گذشته که پرسپوليس را شکست داديم روزنامهها تيتر زدند، شهامت مظلومي باعث پيروزي شد. هر مربي بر طبق داشتههاي خود از تاکتيک مورد نظر استفاده ميکند. ما در برخي از بازيها تدافعي بازي ميکنيم و با توجه به شرايط در برخي ديدارها نيز تهاجمي. اين داشتههاي تيم است که شرايط را به وجود ميآورد.
وي افزود: تعويضها و تغييرات با مشورت همکاران و کادر فني صورت ميگيرد اما حرف آخر را من ميزنم. اين درست نيست که ميگويند استقلال پس از گل عقب ميکشد. ما بازي تهاجمي از خود به نمايش ميگذاريم و اگر جزء تيمهاي اول در رده گلزنها نباشيم در ردههاي دوم و سوم جاي داريم. نميدانم چگونه است که برخي اوقات مرا با شهامت توصيف ميکنند و برخي اوقات با لقب ديگري نام ميبرند.
وي درباره اظهار نظر سرمربي پرسپوليس مبني بر قضاوت داور تصريح کرد: من نمي دانم دايي چه حرفي زده است. ما بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم و کمک کنيم تا داور ايراني بتواند سربلند از اين بازي بيرون آيد. در ديدارهايي که به ضرر ما سوت زده شده اعتراض نکردهايم. مثلا در بازي برابر سايپا که پنالتي ما گرفته نشد و هيچ اعتراضي نکرديم. کار خود را انجام ميدهيم و توجهي هم به مسائل داوري نداريم. اميدوارم روز خوب داوري باشد و عدالت را رعايت کنند.
مظلومي خاطرنشان کرد: مسائل روحي و رواني در اين ديدار بسيار تاثير گذار است. ما در طول هفته به جزء انجام کارهاي تاکتيکي روي مسائل روحي بازيکنان کار کرديم و از روز سوم که تمرينات خود را آغاز کرديم تمام اين شرايط را در نظر گرفتيم اما ناخودآگاه يک فشار و استرس بيروني قبل از آغاز بازي به بازيکنان وارد ميشود. دوستان و آشنايان و هواداران تيم با ارسال پيامکهاي خواستار پيروزي در اين ديدار هستند و اين خود فشار بر بازيکنان وارد ميکند.
مظلومي درباره خط خوردن مجتبي جباري از ليست استقلال يادآور شد: من در گذشته حرفهاي خود را درباره جباري زدهام اما بار ديگر ميگويم که او به علت مصاحبههايش در اختيار کميته انضباطي قرار گرفت و کميته تصميم گرفت که وي را جريمه کند. اخراج يک بازيکن در حيطه اختيارات من نيست و کميته انضباطي نيز تصميم گرفت که با جريمه با او برخورد کند. او از سوم فروردين در تمرينات شرکت کرد اما کادر فني تصميم ميگيرد که چه بازيکني وارد ميدان شود. من به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يک بازيکن کنم.
مظلومي ادامه داد: هر اتفاقي که ميخواهد بيفتد رخ دهد اما در شرايط کنوني از جباري استفاده نميکنم و او هم اکنون در اختيار بدنساز تيم است تا از شرايط بدني خارج نشود. در هيچ جاي دنيا بازيکن عليه باشگاه و کادر فني صحبت نميکند و آنها را زير سؤال نميبرد. با نظم و انضباط کار خود را ادامه ميدهم حتي اگر در اين راه فدا شوم.
وي درباره قهر منصور پورحيدري از استقلال يادآور شد: همانطور که خود پورحيدري تکذيب کرد هيچ مسئلهاي وجود نداشت و او فقط پس از سفر عربستان کمي کسالت و نياز به استراحت داشت. قرار نيست هميشه سرپرست در تمرينات حضور داشته باشد، همان طور که ميبينيد او در نشست امروز حضور داشت و هيچ مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.