یک زوج انگلیسی که سخت از فیلم عروسی شان ناراضی بودند و با فیلمبردار هم به توافق نرسیده بودند به ناچار به دادگاه رفتند.
آنها مثل هر زوج دیگری انتظار داشتند بهترین لحظات زندگی شان با مهارت و دقت ثبت شود و بتوانند در سالهای بعد با تماشای آنها لذت ببرند اما درعوض فیلمبردار بخش عمده ای از فیلم را به فیلمبرداری از پاهای میهمانان اختصاص داده بود ویا از کسانی فیلم گرفته بود که اصلا در عروسی شرکت نکرده بودند!
مارتین وهایدی شابروک زمانی که فیلم عروسی شان با این شرایط ناراحت کننده را دیدند واقعا نمی دانستند چه باید بکنند.هایدی به روزنامه گاردین گفت :"وقتی دی وی دی حاوی فیلم مراسم را گرفتیم وتماشا کردیم ، برای ساعتها سردرد شدیدی داشتم . فیلم برای دقایق زیادی با شاتهایی از پاهای میهمانان پر شده بود و من کسانی را در فیلم می دیدم که در مراسم ما نبودند. فیلم اصلا تدوین نشده بود و آماتور ترین چیزی بود که تابحال دیده بودم.حین تماشا در لحظاتی گریه ام گرفته بود و ازاین همه بدشانسی در انتخاب چنین فیلمبردار ناشی ناراحت بودم."
عروسی آنها در جولای 2009 برگزار شد و در حین مراسم آنها فیلمبردار را برای مدتی ندیدند و ناچار شدند تا از مسئول برگزاری عروسی بخواهند دنبال او بگردد.این زوج به اندازه ای از فیلم تهیه شده ناراضی بودند که از همان ابتدا پس از امتناع فیلمبردار برای جبران خسارت وارد شده به دادگاه شکایت کردندو رسانه های محلی و ملی انگلستان هم این سوژه را تا به پایان دنبال کردند.قاضی هم در نهایت رای را به سود زوج شاکی صادر کرد تا به این ترتیب فیلمبردار نه تنها ناچار به پس دادن 350 پوند دستمزدش به زوج باشد بلکه 600 پوند هم خسارت و 150 پوند بابت هزینه های دادگاه پرداخت کند .