کد خبر : 37106 زمان ارسال خبر : جمعه 27/12/1389 ساعت : 18:15
كاسترو: ميخواهم مثل مسي بازي كنم اما نميتوانم
بازيکن برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: سعي مي کنم مانند ليونل مسي در بارسلونا بازي کنم اما نمي توانم زيرا او يک بازيکن فوق العاده است.
ايگور کاسترو در مورد ديدار ذوب آهن برابر الشباب که با تساوي به پايان رسيد گفت: ذوب آهن خوب بازي کرد و ما مي توانستيم در ديدار روز چهارشنبه برنده شويم. شانس هاي زيادي براي گلزني داشتيم. تساوي بدون گل خوب نيست هر چند يک امتياز گرفتن از حريف در خانه اش هم نتيجه بدي نيست.
وي در مورد اينکه چرا نتوانستند الشباب را شکست دهند گفت: دروازه بان آنها بسيار خوب کار کرد و در برخي از صحنه ها نيز شوت هاي مهدي رجب زاده و قاسم حدادي فر و ضربات فرشيد طالبي با بدشانسي از کنار دروازه به خارج رفت.
کاسترو در مورد اينکه تصور مي کرد الشباب تيمي قوي تر باشد يا نه گفت: قبل از بازي شناختي از حريف نداشتم. شايد اين تيم مي توانست بهتر بازي کند ولي من نمي دانم الشباب واقعا چه تيمي است.
بازيکن برزيلي ذوب آهن در مورد ديدارش با تابارز مدافع برزيلي الشباب در پايان مسابقه گفت: وقتي بازيکن هموطنم را مي بينم با او صحبت مي کنم. ديدار ما ارتباطي به مسايل فوتبال نداشت و در آخر بازي در همان وسط ميدان در مورد نحوه زندگي مان حرف زدم و مسايل خصوصي را با او در ميان گذاشتم و حتي ايميلش را گرفتم که با او در ارتباط باشم.
کاسترو در مورد مدت قراردادش با ذوب آهن گفت: من فصل آينده نيز با اين باشگاه قرارداد دارم و بازيکن ذوب آهن هستم.
وي در مورد تفاوت فوتبال ايران با فوتبال امارات و عربستان و کشورهاي حاشيه خليج فارس گفت: فوتبال ايران بسيار قوي تر از امارات و عربستان است. البته حرف من دليلش اين نيست که امارات و عربستان ضعيف هستند بلکه منظورم اين است که فوتبال ايران بسيار قدرتمند است.
کاسترو تاکيد کرد: فوتبال بازي کردن در تيم هاي اماراتي و عربستاني راحت تر از بازي در ليگ ايران است زيرا ليگ ايران ليگ قدرتمندي است.
اين بازيکن برزيلي در مورد آرزوهايش در فوتبال مي گويد: نمي توانم اکنون در مورد آينده فوتبالم صحبت کنم زيرا هيچکس از آينده خبر ندارد و نمي داند چه پيش مي آيد اما من هم آرزو دارم که روزي در يکي از تيم هاي مطرح اروپايي مثل بارسلونا حضور داشته باشم. البته اين فقط يک رويا است. يک روياي شيرين، من وقتي بازي تيم بارسلونا را نگاه مي کنم تمام سعي ام را مي کنم که مانند مسي در بارسلونا براي ذوب آهن بازي کنم اما اين فقط مي تواند يک شوخي باشد.
وي ادامه داد: مسي يک بازيکن فوق العاده است و يک فوتباليست صد در صد تکنيکي البته مي خواهم مثل او باشم ولي کار دشواري است. بارسلونا فوتبال را زيبا و چشم نواز و ساده بازي مي کند. هر تماشاگري از ديدن فوتبال اين تيم لذت مي برد.
بازيکن برزيلي در مورد ديدار روز يکشنبه برابر شاهين بوشهر و خستگي بازيکنان ذوب آهن گفت: کار سختي داريم اما اگر مانند ديدار با الشباب برابر شاهين بوشهر بازي کنيم مي توانيم برنده شويم و در اين فصل مي توانيم قهرمان شويم.
کاسترو در مورد زندگي خانوادگي خود در ايران گفت: من به همراه همسر پاراگوئه اي خود در اصفهان زندگي مي کنم و همسرم هم مثل من معتقد است ايران کشوري خوب با مردماني مهربان است.البته او گاهي اوقات ماهي يک بار به پاراگوئه سفر مي کند.