بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 149 از 151 اولیناولین ... 4999139147148149150151 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,481 تا 1,490 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کد خبر : 37106 زمان ارسال خبر : جمعه 27/12/1389 ساعت : 18:15

كاسترو: مي‌خواهم مثل مسي بازي كنم اما نمي‌توانم

بازيکن برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: سعي مي کنم مانند ليونل مسي در بارسلونا بازي کنم اما نمي توانم زيرا او يک بازيکن فوق العاده است.
    ايگور کاسترو در مورد ديدار ذوب آهن برابر الشباب که با تساوي به پايان رسيد گفت: ذوب آهن خوب بازي کرد و ما مي توانستيم در ديدار روز چهارشنبه برنده شويم. شانس هاي زيادي براي گلزني داشتيم. تساوي بدون گل خوب نيست هر چند يک امتياز گرفتن از حريف در خانه اش هم نتيجه بدي نيست.
    وي در مورد اينکه چرا نتوانستند الشباب را شکست دهند گفت: دروازه بان آنها بسيار خوب کار کرد و در برخي از صحنه ها نيز شوت هاي مهدي رجب زاده و قاسم حدادي فر و ضربات فرشيد طالبي با بدشانسي از کنار دروازه به خارج رفت.
    کاسترو در مورد اينکه تصور مي کرد الشباب تيمي قوي تر باشد يا نه گفت: قبل از بازي شناختي از حريف نداشتم. شايد اين تيم مي توانست بهتر بازي کند ولي من نمي دانم الشباب واقعا چه تيمي است.
    بازيکن برزيلي ذوب آهن در مورد ديدارش با تابارز مدافع برزيلي الشباب در پايان مسابقه گفت: وقتي بازيکن هموطنم را مي بينم با او صحبت مي کنم. ديدار ما ارتباطي به مسايل فوتبال نداشت و در آخر بازي در همان وسط ميدان در مورد نحوه زندگي مان حرف زدم و مسايل خصوصي را با او در ميان گذاشتم و حتي ايميلش را گرفتم که با او در ارتباط باشم.
    کاسترو در مورد مدت قراردادش با ذوب آهن گفت: من فصل آينده نيز با اين باشگاه قرارداد دارم و بازيکن ذوب آهن هستم.
    وي در مورد تفاوت فوتبال ايران با فوتبال امارات و عربستان و کشورهاي حاشيه خليج فارس گفت: فوتبال ايران بسيار قوي تر از امارات و عربستان است. البته حرف من دليلش اين نيست که امارات و عربستان ضعيف هستند بلکه منظورم اين است که فوتبال ايران بسيار قدرتمند است.
    کاسترو تاکيد کرد: فوتبال بازي کردن در تيم هاي اماراتي و عربستاني راحت تر از بازي در ليگ ايران است زيرا ليگ ايران ليگ قدرتمندي است.
    اين بازيکن برزيلي در مورد آرزوهايش در فوتبال مي گويد: نمي توانم اکنون در مورد آينده فوتبالم صحبت کنم زيرا هيچکس از آينده خبر ندارد و نمي داند چه پيش مي آيد اما من هم آرزو دارم که روزي در يکي از تيم هاي مطرح اروپايي مثل بارسلونا حضور داشته باشم. البته اين فقط يک رويا است. يک روياي شيرين، من وقتي بازي تيم بارسلونا را نگاه مي کنم تمام سعي ام را مي کنم که مانند مسي در بارسلونا براي ذوب آهن بازي کنم اما اين فقط مي تواند يک شوخي باشد.
    وي ادامه داد: مسي يک بازيکن فوق العاده است و يک فوتباليست صد در صد تکنيکي البته مي خواهم مثل او باشم ولي کار دشواري است. بارسلونا فوتبال را زيبا و چشم نواز و ساده بازي مي کند. هر تماشاگري از ديدن فوتبال اين تيم لذت مي برد.
    بازيکن برزيلي در مورد ديدار روز يکشنبه برابر شاهين بوشهر و خستگي بازيکنان ذوب آهن گفت: کار سختي داريم اما اگر مانند ديدار با الشباب برابر شاهين بوشهر بازي کنيم مي توانيم برنده شويم و در اين فصل مي توانيم قهرمان شويم.
    کاسترو در مورد زندگي خانوادگي خود در ايران گفت: من به همراه همسر پاراگوئه اي خود در اصفهان زندگي مي کنم و همسرم هم مثل من معتقد است ايران کشوري خوب با مردماني مهربان است.البته او گاهي اوقات ماهي يک بار به پاراگوئه سفر مي کند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست‌وهفتم ليگ برتر فوتبال
    نفت تهران مقابل تراكتورسازي به تساوي رسيد

ديدار تيم‌هاي نفت تهران و تراکتورسازي تبريز با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
    ديدار تيم هاي نفت تهران و تراکتورسازي تبريز از ساعت 16:30 در ورزشگاه تختي تهران در حضور 3 هزار هوادار آغاز شد.
    در همان ابتداي بازي پيمنتا در دقيقه 7 توانست براي تراکتورسازي گلزني کند اما در دقيقه 13 فريرا گل تساوي را براي نفت تهران به ثمر رساند.
    در دقيقه 24 تراکتورسازي صاحب ضربه پنالتي شد که ضربه محمد نصرتي توسط حسين آشنا مهار شد.
    بازي در نيمه دوم بدون تغيير در نتيجه به پايان رسيد.
    محسن ترکي قضاوت اين مسابقه را بر عهده داشت. وي از نفت تهران به آشنا، مارسيو و هادي رکابي و از تراکتورسازي به عليزاده و مهدي کياني کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاس همدان مقابل صنعت نفت آبادان به پيروزي رسيد

تيم فوتبال پاس همدان با يک گل از سد صنعت نفت آبادان گذشت.
    ديدار تيم‌هاي پاس همدان و صنعت نفت آبادان در هفته بيست و هفتم ليگ برتر از ساعت 16:30 در حضور حدود 4 هزار تماشاگر در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد که پاسي‌ها موفق شدند با تک گل امير محبي در دققيه 85، 3 امتياز اين ديدار خانگي را به حساب خود واريز کنند.
    پاس با اين پيروزي 25 امتيازي شد و صنعت نفت هم 35 امتيازي باقي ماند.
    قضاوت اين ديدار به عهده خداداد افشاريان بود. وي در اين مسابقه به فرهاد آل خميس و علي ممبيني از صنعت نفت آبادان و پويا سيف پناهي، ساشا کلونيجا و علي سامره از پاس همدان کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال
    تساوي مس كرمان و پيكان قزوين

ديدار تيم‌هاي مس و پيکان با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
    ديدار تيم‌هاي مس کرمان و پيکان قزوين در چارچوب هفته بيست و هفتم ليگ برتر از ساعت 16:30 در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان و با حضور حدود 2 هزار هوادار برگزار شد.
    در نيمه اول اين ديدار 2 تيم نتوانستند موقعيت چنداني روي دروازه‌ها خلق کنند و با نتيجه تساوي بدون گل به رختکن رفتند، اما در نيمه دوم جونيور بازيکن برزيلي پيکان در دقيقه 64 قفل دروازه مس را شکست.
    شاگردان صمد مرفاوي پس از اين گل به حملات خود افزودند و چندين موقعيت روي دروازه پيکان ايجاد کردند که سرانجام با شوت ادينهو در دقيقه 72 به گل تساوي دست يافتند.
    قضاوت اين ديدار بر عهده احمد صالحي بود. وي به محمد پوراسدا...، روح‌ا... سلطاني و محسن ارزاني از پيکان و احمد حسن‌زاده از مس کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فولاد و راه آهن امتيازات را تقسيم كردند

ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و راه‌آهن با نتيجه مساوي بدون گل به پايان رسيد.
    ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و راه‌آهن از هفته بيست‌وهفتم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران از ساعت 16:30 در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور حدود 2 هزار تماشاگر آغاز شد. اين مسابقه با نتيجه مساوي بدون گل به پايان رسيد.
    فولاد با اين نتيجه 40 امتيازي و به رده ششم صعود کرد. راه‌آهن هم 30 امتيازي شد و در رده دوازدهم باقي ماند.
    قضاوت اين ديدار به عهده عليرضا فعاني بود. وي در اين ديدار به سيامک سرلک و کاوه رضايي از فولاد کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شريفي: حقيقي در بازي با ملوان محروم است

پس از اشتباهات به‌وجود آمده در خصوص پايان محروميت دروزابان تيم پرسپوليس،رئيس کميته انضباطي‌گفت:اين بازيکن در ديدار تيمش با ملوان بندر انزلي قطعاً محروم است.
    مجتبي شريفي در مورد وضعيت عليرضا حقيقي اظهار داشت:با توجه به تخلفات اين بازيکن در ديدار با شاهين بوشهر،وي به 3 جلسه محروميت و پرداخت 30 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شده و در واقع اين دروازه‌بان در ديدار تيمش مقابل ملوان بندر انزلي محروم است.

وي افزود:حضور اين بازيکن در دربي بلامانع است اما با توجه به تعهدي که از اين بازيکن گرفته شده،اگر وي مرتکب تخلفي شود، مطمئناً بايد رابطه خود را با فوتبال قطع کند.

شريفي در پايان درخصوص تخلف حقيقي در بازي تيمش مقابل الوحده امارات گفت: با توجه به اينکه اين ديدار تحت نظارت کنفدراسيون فوتبال آسيا بوده، بايد در خصوص تخلف وي کميته انضباطي AFC نظر دهد. با توجه به تخلفات حرفه اي در آئين نامه کميته انضباطي،اين بازيکن را احضار خواهيم کرد و به شدت با او برخورد مي کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پزشك تيم ملوان: سالارزاده و جعفري به بازي با پرسپوليس مي رسند

پزشک تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: سعيد سالارزاده و مهران جعفري به بازي با پرسپوليس مي رسند و در حال تلاش هستيم که محمد حيدري را هم به اين ديدار برسانيم.

''فريدون مولايي'' اظهار داشت: حسين ابراهيمي در تمرين عصر جمعه ملوان از ناحيه زانوي چپ مصدوم شد و بازي با پرسپوليس را از دست داد.
    وي گفت: بعد از گرفتن MRI مشخص خواهد شد که ابراهيمي چند ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود.
    وي افزود: در تلاش هستيم محمد حيدري را که دچار مصدوميت است به بازي با تيم پرسپوليس برسانيم.
    مولايي گفت: سعيد سالارزاده در بازي با شاهين بوشهر از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شده بود، اما خوشبختانه با انجام آب درماني و فيزيوتراپي در طول هفته، مي تواند در ديدار با پرسپوليس به ميدان برود.
    وي ادامه داد: خوشبختانه مصدوميت مهران جعفري برطرف شده و قادر به انجام بازي است.
    پزشک تيم فوتبال ملوان در مورد علت اين که محمد نزهتي بعد از زدن گل به شاهين بوشهر به سمت او آمد، خاطر نشان کرد: نزهتي بعد از بازي با فولاد در انزلي از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شديدي شد و بعد از گرفتن MRI بايد سه ماه به استراحت مي پرداخت، اما خوشبختانه با تلاش شبانه روزي کادر پزشکي ملوان در بازي با صباي قم به ميدان رفت.
    وي با اعلام اين که مسايل فني تنها در حيطه کادر فني است در مورد بازي ملوان با پرسپوليس گفت: ملوان با بردهاي اخير از روحيه بالايي برخوردار بوده و با بازي تک ضرب در صدد گرفتن سه امتياز است.
    مولايي در پايان افزود: تمام تلاش کادر پزشکي ملوان اين است که بازيکنان اين تيم در شرايط آرماني جسماني به بازي با پرسپوليس برسند.
    فريدون مولايي متولد 1350 بوده و داراي مدرک کارشناسي فيزيو تراپي و کارشناسي ارشد و دکتراي آنا تومي مي باشد.
    ديدار دو تيم فوتبال ملوان بندر انزلي و پرسپوليس تهران عصر يکشنبه 29 اسفند ماه ساعت 15:30 دقيقه به داوري تورج حق وردي و کمک عليرضا کهوري و محسن فريماني در ورزشگاه تختي بندر انزلي برگزار خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عليدوستي:پيکان از انتهاي جدول فاصله مي گيرد

سرمربي پيکان تهران با اشاره به قعر نشيني اين تيم گفت: با تلاش بازيکنان و کادر فني تيم پيکان در هفته هاي آتي از انتهاي جدول جدا خواهد شد.

حمید علیدوستی جمعه شب پس از کسب نتیجه تساوی در کرمان در چارچوب لیگ برتر فوتبال گفت: تیم پیکان از تیمهای قوی کشور است و جایگاه کنونی شایسته این تیم نیست.
    وی افزود: کسب نتیجه تساوی در کرمان گرچه در موقعیت پیکان در جدول تاثیری نداشت اما نشان از توانایی بازیکنان پیکان داشت.
    علیدوستی ادامه داد: برای برد به کرمان آمده بودیم اما بازیکنان پیکان پس از آنکه در نیمه اول نبض بازی را در دست گرفتند و گل اول را در نیمه دوم به ثمر رساندند از روی یک غافلگیری گل مساوی را دریافت کردند و دیگر موفق به گلزنی نشدند.
    وی افزود: در نیمه اول این دیدار این بازیکنان پیکان بودند که عرصه را بر مس تنگ کردند و در صورتیکه خوش شانس بودیم می توانستیم دست پر از کرمان خارج شویم.
    وی اضافه کرد: تنها هدف پیکان دوری از انتهی جدول و بقاء در لیگ برتر است.
    دیدار مس کرمان و پیکان در ورزشگاه امام علی(ع) کرمان با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید که موجب ادامه نارضایتی هواداران تیم کرمانی شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه ذوب‌آهن ساويچ را به كميته انضباطي احضار كرد

باشگاه ذوب‌آهن مربي دروازه‌بان تيم فوتبال اين باشگاه را ممنوع‌المصاحبه و به کميته انضباطي احضار کرد.

توميسلاو ساويچ پيش از ديدار ذوب‌آهن با الشباب عربستان در مصاحبه‌اي عليه مربيان دروازه‌بانان ايراني موضع گرفت که مسئولان باشگاه ذوب‌آهن اين مربي را ممنوع‌المصاحبه و به کميته انضباطي احضار کردند.
    آنها قصد دارند وي را به دليل اظهارات عليه مربيان ايراني در کميته انضباطي بازخواست کنند.
    بسياري از مربيان دروازه باني از مصاحبه اين مربي انتقاد کرده اند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مجتبي جباري در باشگاه استقلال

مجتبي جباري ساعاتي پيش در جلسه اي که در حضور علي اميري معاون باشگاه استقلال و پرويز مطلومي در باشگاه استقلال شرکت کرد.
    سايت گل-مجتبي جباري ساعاتي پيش در جلسه اي که در حضور علي اميري معاون باشگاه استقلال و پرويز مظلومي در باشگاه استقلال شرکت کرد و احتمالا تصميم بر بازگشت اين هافبک خلاق گرفته شد.
    مجتبي جباري ماه گذشته طي مصاحبه اي عليه مديريت باشگاه استقلال جناب فتح الله زاده، از سوي کادر فني اين تيم کنار گذاشته شد.
    اين تصميم در حالي گرفته شده است که استقلال در پنج بازي آخر خود، شامل سه بازي در ليگ برتر و دو بازي در ليگ قهرمانان آسيا رنگ برد را نديده است و در حال حاضر احتمال حضور مجتبي جباري در ترکيب استقلال براي حضور در دربي پايتخت با اين جلسه افزايش پيدا کرده است.

برچسب برای این موضوع