پس از مذاکره باشگاه با 4 تيم براي برگزاري بازي خداحافظي
باقري: دستشان درد نكند اما ديگر به فوتبال فكر نميكنم
کاپيتان سابق تيم پرسپوليس گفت: دست هرکسي که به فکر برگزاري ديدار خداحافظي براي من است درد نکند من به فوتبال فکر نميکنم.
کريم باقري در خصوص اينکه باشگاه پرسپوليس اعلام کرده با 4 تيم اسپانيايي و ايتاليايي براي خداحافظي وي در حال مذاکره است اظهار داشت: هر کسي که به ياد ما است دستش درد نکند اما من نظر خاصي در اين مورد ندارم.
وي افزود: پس از اينکه با تيم ملي در قطر بودم ديگر خودم را تقريبا از فوتبال خارج کردم. اين کار دليل خاصي ندارد. فکر ميکنم فعلا کنار باشم بهتر است.
باقري تاکيد کرد: در اين شرايط نه دنبال مربيگري هستم و نه به دنبال پست و مقام. بيرون از فوتبالم تا بيشتر به زندگيام رسيدگي کنم. در اين شرايط فقط ميتوانم براي پرسپوليس، دايي و فوتبال ايران آرزوي موفقيت کنم.
وي در جواب سؤالي در خصوص نتيجه بازي پرسپوليس و الاتحاد عربستان گفت: باور کنيد من بازيها را دنبال نميکنم به همين دليل نميتوانم نظر خاصي بدهم. اگر قسمت شد و بازيها را تماشا کردم و نياز بود در اين باره نظر ميدهم.
باقري درباره خداحافظياش عنوان کرد: من اين تصميم را گرفتهام که بروم. يک روز گفتم که از پرسپوليس کنار کشيدهام و خيليها نظرات مختلفي دادند اما من اعلام کردم که با هيچ کس مشکلي ندارم و فقط تصميم خودم بودم. حالا هم تصميم گرفتم از فوتبال کنار بکشم و بيشتر به مسائل خودم رسيدگي کنم. اين موضوع عجيبي نيست.
وي در خصوص تيم ملي فوتبال يادآور شد: تيم ملي ايران نياز به حمايت دارد که اميدوارم اين اتفاق بيفتد. من فقط ميتوانم براي اين تيم آرزوي موفقيت کنم. مسئولان فدراسيون بايد تصمصم بگيرند چه کسي سرمربي شود.