بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 142 از 151 اولیناولین ... 4292132140141142143144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار استيل‌آذين و صباي قم

رئيس سازمان فوتبال استيل آذين از روي سکو نظاره‌گر بازي است.
    روي نيمکت استيل آذين، اميد نمازي دستيار محمد خاکپور حضور دارد و علي پروين همان طور که اعلام کرده بود از روي سکوها نظاره گر بازي اين تيم شد. در ليست ارائه شده به خبرنگاران مقابل کلمه سرمربي، اسمي ديده نمي‌شود.
    خاکپور از سرمربيگري استيل آذين کناره‌گيري کرده است.

*ماموران حراست ورزشگاه تختي تهران با خبرنگاران رفتار مناسبي نداشتند و براي ورود براي نمايندگان رسانه‌هاي گروهي مشکلاتي ايجاد کردند.

* مهرزاد معدنچي پس از مدت‌ها که مصدوم بود امروز براي استيل آذين بازي مي‌کند.

* حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه تختي تهران نظاره‌گر مسابقه هستند.

* ميلاد زنيدپور که گل استيل آذين را از روي ضربه ايستگاهي زد به سمت جايگاهي که علي پروين حضور داشت، رفت و شادي‌اش را با او تقسيم کرد.

* در حالي که سايت باشگاه استيل آذين از پخش مستقيم اين ديدار از شبکه تهران خبر داده بود اما اين مسابقه پخش نشد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مظلومي: بايد گوش جباري را كشيد تا خطايش را تكرار نكند

سرمربي استقلال گفت: نمي‌شود از چنين مسائلي ساده گذشت،‌ بايد گوش جباري را کشيد تا خطاي خود را تکرار نکند.
    پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال درباره شرايط اين تيم قبل از بازي با مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيکنان شرايط خوبي دارند. البته ما در اين 3 ، 4 روز به دليل نداشتن زمين تمرين در چمن مصنوعي کار خود را دنبال کرديم و در همين شرايط هم بازي حساسي داريم.
    وي افزود: مس از تيم‌هاي خوب بالاي جدولي است و احترام خاصي براي اين تيم قائل هستم. من روزهاي خوبي در کرمان داشتم. مرفاوي هم از خانواده خودمان است. در هر صورت اميدوارم بدون حاشيه اين بازي انجام شود.

مظلومي ادامه داد: تلاش مان اين است که 3 امتياز بازي خانگي را بگيريم. بعد از 4 روز از زمان برگزاري با السد نمي‌دانم چرا بازي ما را از روز يکشنبه به شنبه منتقل کردند. خوشبختانه براي اين بازي، بازيکن محروم و مصدوم نداريم و محمدي هم به تمرين رسيده است.
    وي تصريح کرد: شايد فردا نتوانيم بازي دلخواه خود را انجام دهيم اما نتيجه دلخواه را کسب مي‌کنيم. تيم ما توانايي‌ لازم را دارد.
    مظلومي درباره اينکه چرا با مشکل زمين رو به رو شدند، گفت: نوبنياد پر از برف است. ما از هفته گذشته زمين شماره 2 آزادي را گرفته بوديم که آنها هم اعلام کردند زمين خراب است.

سرمربي استقلال در مورد مجتبي جباري و حاشيه اخير اين بازيکن عنوان کرد: من آدمي نيستم که به خاطر مسائل حاشيه‌اي بخواهم تيم به حاشيه بيشتري برود اما از يک سري چيزها نمي‌شود به راحتي گذشت و بايد با آن برخورد کرد وگرنه سنگ روي سنگ بند نمي‌شود. بازيکن حرفه‌اي اگر مي‌خواهد مصاحبه کند بايد با باشگاه هماهنگ باشد. نه اينکه عليه بازيکن ديگري مصاحبه کند. بابت اين جور مسائل سخت گيرانه برخورد مي‌کنيم.

مظلومي گفت: تنبهاتي انجام دادم که شايد رسانه‌اي نشده و آخر فصل متوجه مي‌شويد که چه بازيکناني جريمه شدند. من ليست بازيکناني که در طول فصل دير به تمرين آمده يا غيبت کردند و يا در تمرين درشت گويي کرده‌اند به باشگاه تحويل مي‌دهم، نمي‌شود از چنين مسائلي ساده گذشت. بايد گوش جباري را کشيد تا خطاي خود را تکرار نکند.

مظلومي درباره اتفاقي که براي بيژن کوشکي رخ داده گفت: من کوشکي را خيلي دوست دارم. البته به پاي جباري هم خيلي ايستادم. 2، ماه، 2 ماه در تمرينات نبود ولي منتظر بازگشت او بودم. من هميشه عادت دادم که بازيکنان مصدوم را بازي مي‌دهم تا روحيه‌شان بهتر شود. کوشکي هم بازيکن با غيرتي است اما پنج شنبه در تمرين صحبت‌هايي کرد و بي‌احترامي به پورحيدري شد و نمي‌توان به راحتي از آن گذشت. او جلوي جمع حرف زد و بايد در کميته انضباطي اين مسئله پيگيري شود. البته اين را هم بگويم که من هيچ کدام از اين بازيکنان را اخراج نکردم چون حق اين کار را ندارم. اين در حيطه وظيفه مربي نيست.

وي افزود: کوشکي حرف‌هايي را رد و بدل کرد که باعث ناراحتي پورحيدري شد و ظاهرا قبل از بازي با السد قطر هم بحث‌هاي مطرح شده بود. بازيکن بايد خويشتن دار باشد. من 25 بازيکن در اختيار دارم و براي انتخاب 18 نفر، از همکارانم مشورت مي‌گيرم. از بين اين 18 نفر 11 نفر را بايد انتخاب کنم و دور از انصاف و غير حرفه‌اي است که کسي معترض شود.

مظلوي يادآور شد: من بازيکني را با داد و فرياد و به زور بازي نمي‌دهم. سعي دارم آنچه حق است اتفاق بيفتد. شايد من بازيکني را از لحاظ فني قبول داشته‌ باشم اما بي انضباط باشد که بدون شک جريمه چنين بازيکني محفوظ است. نمي‌گذارم منافع تيم به خطر بيفتد و اين طور نيست که به راحتي گذشت کنم.

مظلومي با اشاره به اينکه بازيکني که بيرون است طبيعي است که ناراحت باشد ادامه داد: اگر بازيکن ناراحت نشود تاسف ندارد اما نبايد واکنشي نشان دهد. من هم وقتي بازي مي‌کردم اگر هم پستي‌ام بازي مي‌کرد و خودم نبودم ناراحت مي‌شدم اما به هم تيمي خود روحيه مي‌دادم. بايد رفاقت‌ها هم حفظ شود وگرنه تاثير منفي روي تيم مي‌گذارد. ما 3 جام رو پيش رو داريم.

سرمربي آبي‌ پوشان عنوان کرد: در ليگ قهرمانان چيزي را از دست نداديم اما طوري برخورد مي‌شود که انگار استقلال چند هفته پي در پي است که مي‌بازد. يک مساوي کرده‌ايم طوري برخورد مي‌کنند که چه اتفاقي افتاده است، نمي‌دانم جريان چيست، با مظلومي مشکل دارند يا با استقلال.

به گزارش فارس مظلومي در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسد براي قضيه جباري قصد دارد گذشت کند، گفت: من هميشه در کارم گذشت کرده‌ام. مربي بايد مثل پدر باشد. روي اين بازيکنان سرمايه گذاري شده و آنها پول زيادي مي‌گيرند اما بايد بفهمند که کجا اشتباه مي‌کنند. اگر برخورد نشود فکر مي‌کنند که کارشان درست بوده است. جباري اول بايد در همان روزنامه‌اي که آن طور حرف زده عذر خواهي کند. او در مصاحبه‌اش باشگاه را زير سؤال برده است. اگر عذرخواهي نکند من او را اخراج نمي‌کنم کنار تيم هست اما به نسبت پولي که گرفته جريمه مي‌شود. 25 بازيکن دارم که بايد آنها را هدايت کنم و راه درست را به آنها نشان دهم. اين بازيکنان جوان هستند و گاهي در عصبانيت اشتباه مي‌کنند. ما بايد صبر داشته باشيم.

مظلومي درباره بازي با السد قطر نيز خاطرنشان کرد: ما نيمه اول خوب بازي کرديم تيم حريف را تحت فشار قرار داديم اما السد تيم خوب و قدري بود. بازيکنان خارجي اين تيم، استقلال را تحت فشار قرار داده بودند. من براي کنترل بازي، جباري و هوار محمد را به ميدان فرستادم اما از بازيکنان اين گله‌گي را دارم که چرا نتوانستند بازي را کنترل کنند. اگر السد از ما جلو بود بازي را کنترل مي‌کرد اما در لحظه آخر بازي توپ به پايان بازيکنان استقلال نخورد و متاسفانه حرفه‌اي‌گري نکردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال
    استيل آذين سرانجام رنگ برد را ديد

تيم فوتبال استيل آذين برابر صباي قم به برتري رسيد تا پس از هفته‌ها رنگ پيروزي را به خود ببيند.
    استيل آذين از ساعت 16:15 در ورزشگاه تختي تهران و در حضور حدود 150 تماشاگر به ديدار صباي قم رفت.
    ميلاد زنيد‌پور در دقايق 20 و 45 و بابک لطيفي در دقيقه 90+2 براي استيل آذين گلزني کردند و فرزاد حاتمي دقيقه 79 تک گل صبا را زد تا استيل آذين بعد از مدت‌ها رنگ برد را به خود ببيند و 3 بر يک پيروز شود.
    داور مسابقه محمد رضا اکبريان است که به حميد فرزانه، وحيد حمدي‌نژاد و داود حقي از صبا و حسين کعبي، مهدي محمدي، کاظم برجلو و مهدي مهدوي‌کيا از استيل آذين کارت زرد نشان داد.
    با اين برد استيل آذين 23 امتيازي شد و با يک پله صعود به رده هفدهم جدول رسيد و صبا 33 امتيازي باقي‌ماند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پورغلامي: 3 امتياز حياتي گرفتيم

سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: در ديدار با راه آهن به يک پيروزي حياتي و با ارزش دست پيدا کرديم.
    فرهاد پورغلامي پس از برتري يک بر صفر برابر راه‌آهن در جمع خبرنگاران گفت: پيش بيني مي‌کرديم بازي سختي داشته باشيم و خوشحالم که اين مسابقه خيلي سخت را برديم. به بازيکنانم تبريک مي‌گويم. در اين مسابقه 3 بازيکن اصلي خود را به دليل محروميت در اختيار نداشتيم اما خوشبختانه بازيکنان جوان با انگيزه فراوان جاي آنها را به خوبي پر کرده‌اند.

وي ادامه داد: در نيمه اول بر بازي مسلط بوديم و به گل هم رسيديم اما در ابتداي نيمه دوم راه آهن به تيم ما فشار آورد که در دقيقه 65 با تغيير روشي که داديم توانستيم بازي را کنترل کنيم. البته فشار زيادي را متحمل شديم. هر چند آنها موقعيت گل فراواني به دست نياورند. از هواداران نيز تشکر مي‌کنم که تيم محبوبشان را حمايت کردند.

پورغلامي افزود: در اين مسابقه 3 بازيکن ما يعني علي حسني صفت، مهدي دغاغله و حسن جعفري 3 اخطاره شدند و بازي بعدي با شاهين بوشهر را از دست دادند. من تمام تمرکزم بر روي اين مسابقه است و ديگر با بازي با نفت آبادان فکر نمي‌کنم. ما در بوشهر ديدار سخت نفس گيري با شاهين خواهيم داشت. امروز نيز يک برد حياتي و با ارزش به دست آورديم.

سرمربي ملوان با اشاره به حضور بازيکنانش در تيم اميد گفت: خوشبختانه با موافقت فدراسيون ملوان و فولاد در هفته بيست و ششم 2 روز ديرتر بازي مي‌کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پيروزي پرگل فولاد مقابل نفت آبادان

تيم فولاد خوزستان با نتيجه 4 بر يک نفت آبادان را شکست داد.
    ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و نفت آبادان از ساعت 16:15 در ورزشگاه تختي اهواز در حضور 1000 هوادار آغاز شد.
    ابتدا شاگردان مجيد جلالي در دقيقه 30 توسط رضا نوروزي به گل رسيد اما در دقيقه 40 خطاي معمارزاده روي نويدکيا باعث شد داور نقطه پنالتي را نشان دهد. اين ضربه را علي ممبيني به گل تبديل کرد تا بازي به تساوي برسد.

در نيمه دوم بازيکنان فولاد در دقايق 75، 80 و 86 به ترتيب توسط آرش افشين، رضا نوروزي و آندره ليناردو به گل هاي بعدي دست يافتند.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود. وي به معمارزاده و سرلک از فولاد و ميرطرقي، مرداسي، مشکل پور و نيک نفس از نفت آبادان کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تارتار: داور براي قضاوت اين مسابقه مناسب نبود

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن داور مسابقه با ملوان را براي اين بازي مناسب ندانست.
    مهدي تارتار پس از شکست يک بر صفر برابر ملوان انزلي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ملوان با اينکه چند بازيکن اصلي خود را نداشت خوب بازي کرد. طرح و برنامه متفاوتي براي اين بازي داشتيم اما گل زود هنگام ملوان برنامه‌هاي ما را به هم ريخت. در نيمه دوم با تغييراتي که داشتيم توانستيم بر بازي مسلط شويم اما با بدشانسي به گل نرسيديم. توپ به تير دروازه ملوان هم خورد. اين برد را به ملوان تبريک مي‌گويم. آنها توانستند از تک گل خود به خوبي دفاع کنند.

وي در مورد داوري مسابقه گفت: دوست ندارم در اين مورد صحبت کنم ولي بابک وسيله بر با توجه به جوي که در انزلي است داور مناسبي براي اين بازي نبود اما قضاوتش مشکلي نداشت.
    تارتار در مورد اينکه چرا پس از چند پيروزي با راه‌آهن روند موفقيت‌هايش در اين تيم متوقف شده گفت: فوتبال همين است. نمي‌توان همواره يک روند مشخص داشت. گاهي اوقات تيم‌ها دچار افت مي‌شوند اما مهمترين مشکل ما مشکلات مالي است که تمرکز بازيکنان ما را گرفته است. ما بازي‌هاي خوبي انجام مي‌دهيم اما در نتيجه گيري موفق عمل نمي‌کنيم. مسئولان، مشکلات تيم را سريع‌تر حل کنند.

وي ادامه داد: بازيکنان در طول هفته تمام تمرکز و بحث‌شان بر روي مسائل مالي است به جاي آنکه به فکر مسائل فني باشند. بازيکنان ما 25 تا 27 درصد از مبلغ قرار داد خود را دريافت کردند که با توجه به اينکه در اواخر فصل هستيم رقم ناچيزي است.

تارتار تاکيد کرد: اگر روند نتيجه گيري تيم‌هايي که مشکل مالي دارند با تيم‌هايي که مشکل مالي ندارند را مقايسه کنيم متوجه مي‌شويم مشکلات مالي بسيار تاثير گذار است. راه آهن يکي از بهترين تيم‌هاي است که امکانات عالي مانند زمين تمرين، سالن بدنسازي، استخر و سونا دارد اما مسائل مالي براي بازيکنان مهم است.
    مربي سابق پرسپوليس در مورد اينکه پشيمان نيست که از اين تيم جدا شده گفت: از اينکه از پرسپوليس جدا شدم پشيمان نيستم. همواره دوست دارم اين تيم موفق شود و اکنون نيز با تمام وجود براي راه آهن تلاش مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برتري شاگردان استيلي مقابل تيم مايلي‌كهن

شاهين بوشهر با نتيجه يک بر صفر توانست سايپا را شکست دهد.
    ديدار تيم هاي شاهين بوشهر و سايپا از ساعت 16:15 در ورزشگاه شهيد بهشتي در حضور 12 هزار تماشاگر آغاز شد.
    در نيمه اول اين مسابقه سايپا يک گل به ثمر رساند اما داور اين گل را قبول نکرد.
    در دقيقه 62 عمادرضا گل پيروزي بخش شاهين را به ثمر رساند.
    محمود رفيعي داور اين مسابقه بود. وي از شاهين به عمادرضا، مهدي کياني و از سايپا به ابراهيم صادقي و مجيد غلام نژاد کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين: سرمربي ايراني استيل‌‌آذين اين هفته انتخاب مي‌شود

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين گفت: هفته آينده يک سرمربي براي تيم انتخاب مي‌کنيم.
    علي پروين پس از برتري 3 بر يک برابر صباي قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيکنان ما امروز بعد از مدت‌ها خوب بازي کردند و مزد خوب بازي‌کردنشان را گرفتند. اين برد پس از هفته‌ها به دست آمد.

وي در مورد اينکه جلسات او با بازيکنان چقدر تاثير گذار بوده گفت: تاثير جلسه ما با بازيکنان را امروز مشاهده کرديد. شرايط تيم در آينده بهتر مي‌شود. من خودم بالاي سر تيم هستم. البته سرمربي نيستم و فقط به عنوان برادر بزرگتر در کنار استيل آذين حضور دارم.

پروين در مورد اينکه خاکپور به خاطر دخالت‌هاي او از استيل آذين جدا شد گفت: خاکپور خودش رفت اما من بايد بيشتر از اين در کارش دخالت مي‌کردم و در زمان او کم دخالت کردم. امروز تيم را خودم ارنج کردم و هر سرمربي را که هم بياورم مسئوليتش را قبول مي‌کنم.

وي در مورد اينکه سرمربي آينده استيل آذين خارجي يا ايراني است گفت: من با حضور مربي خارجي مخالفم. شنبه يا يکشنبه يک مربي ايراني را به عنوان سرمربي مشخص خواهيم کرد.

رئيس سازمان فوتبال استيل آذين در مورد شايعه حضور فرهاد کاظمي در اين تيم گفت: اگر مشکلي براي هدايت تيم نداشته باشد ممکن است جزء کانديداهاي سرمربيگري استيل آذين باشد.
    پروين در مورد اينکه امروز از روي سکو و با تلفن همراه تيم را هدايت مي‌کرد گفت: بله تقريبا من اين کار را انجام مي‌دادم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار فولاد و نفت آبادان

هواداران فولاد خوزستان از سرمربي تيم خود خواستند که هدايت تيم اميد را قبول نکند.
    هواداران فولاد خوزستان در جريان بازي با نفت بارها با شعارهاي خود از مجيد جلالي خواستند هدايت تيم اميد را قبول نکند.

* بازيکنان تيم نفت آبادان به هنگام ورود به زمين بنر بزرگي را در دست داشتند که روي آن نوشته شده بود " نفت آبادان + فولاد خوزستان= افتخار خوزستان "

* در اين بازي نيز سرمربي نفت احمد پارو بود. نفت با تغيير و تحول مديريتي هنوز تکليف سرمربي خود را بعد از اخراج کاسيميرو مشخص نکرده است.

* پس از به صدا در آمدن سوت پايان نيمه اول ميثاق معمارزاده به سمت داور مسابقه رفت و به شدت به او معترض شد.
    داور اين ديدار سعيد مظفري زاده بود و در نيمه اول يک پنالتي به نفع نفت گرفت.

* با وجودي که در خوزستان گرد و غبار در هوا وجود دارد اين ديدار برگزار شد و اين در شرايطي بود که در جريان مسابقه گردو غبار بيشتر شد.

* با وجودي که در نيمه اول هواداران فولاد فقط از جلالي مي خواستند که به تيم اميد نرود در نيمه دوم اين شعارها تبديل به شعار عليه کفاشيان شد. آنها شعار " کفاشيان حيا کن، جلالي را رها کن " را سر دادند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اولروم: رائول با حمله به رختكن گسترش سر بوناچيچ را شكست

مهاجم تيم فوتبال گسترش‌فولاد تبريز گفت: دروازه‌بان برق شيراز با حمله به رختکن ما به ضرب و شتم بوناچيچ پرداخت که وي از ناحيه سر دچار شکستگي شد.
    عرفان اولروم در مورد پيروزي يک بر صفر برابر برق شيراز اظهار داشت: بازي سنگين و پر فشاري بود. برق تيم خوبي بود و حملات زيادي روي دروازه ما انجام داد، اما ما از تجربه خودمان استفاده کرديم و پيروز شديم.
    وي گفت: هدف ما اين بود که با پيروزي زمين را ترک کنيم که خوشبختانه به آن رسيديم. به هيچ وجه در اين مسابقه دفاعي کار نکرديم و با توجه به اينکه ميهمان بوديم، حملات زيادي را انجام داديم.

مهاجم گسترش فولاد تبريز در مورد درگيري پايان بازي گفت: مارتين رائول، دروازه‌بان برق شيراز با اعلام اينکه لوکا بوناچيچ، سرمربي گسترش فولاد به زبان اسپانيايي به او فحاشي کرده، با حمله به رختکن به ضرب و شتم وي پرداخت که جراحتي نيز به اين مربي وارد و از ناحيه سر دچار شکستگي شد. اين در حالي است که ما روي نيمکت حضور داشتيم و هيچ فحاشي به دروازه‌بان برق از سوي بوناچيچ انجام نشد.
    اولروم تاکيد کرد: نمي‌دانيم دروازه‌بان برق چطور اين حرف‌ها را شنيده است، در حالي که فاصله زيادي تا نيمکت مربيان داشت. تمام بازيکنان ايراني بوناچيچ را مي‌شناسند. درست است که اين مربي تند برخورد است، اما به هيچ کس فحاشي نمي‌کند و با بازيکن حريف کاري ندارد.

برچسب برای این موضوع