بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 51

موضوع: جديدين اخبار انتخاب واحد نیمسال دوم 90-89 دانشگاه پیام نور+پرسش و پاسخ و رفع مشكلات مربوط به آن

Hybrid View

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط zigzal نمایش پست ها
    باسلام
    من ورودي 89 رشته علوم كامپيوتر از طريق آزمون فراگير هستم . روز انتخاب واحدم( نيم سال دوم 89-90 ) كه رسيد توي سايت گلستان اكثر دروس كه در ليست دروس ترم پيشم بود حذف شده بودند ويكسري اضافه شده بودند. مجبور شدم كه انتخاب واحد رو ناقص انجام بدم. وقتي چند جا پرسيدم اينجوري شنيدم كه ما رو از تجميعي به سنتي تغيير دادند. البته نه بخشنامه اي پيدا كردم نه چيز شبيه به اون!
    اگر اين گفته صحيح است ، چندتا سوال داشتم :
    1- من دو درس آزمايشگاه فيزيك و كامپيوتر رو برداشتم ترم پيش ( نمرات بسيار خوبي هم گرفتم )و الان با اين اوضاع تبديل تجميعي به سنتي كه اين دو حذف شده اند ، تكليف چي ميشه ( توي گلستان نمره اين دو درس هنوز در حالت تاييد نشده مونده و از طرفي من به اين دو نمره احتياج دارم تا مشروط نشم !)
    2- چگونه ميشه تغيير گرايش داد ؟
    آيا عاقلانه نبود كه اين طرح از ورودي هاي امسال شروع بشه ؟؟
    دوست عزیز ما تا حالا این چنین طرحی مبنی بر تبدلیل تجميعي به سنتي در پیام نور رو نه بخش نامه ی و نه اطلاعاتی در این زمینه ندیدم و نشنیدیم.

لطفا با مدرک و سنند معتبر این موارد رو ارایه کنید تا بتونیم بهتر شما رو در این زمینه راهنمایی و کمک کنیم

موفق باشید
    روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Borna66 نمایش پست ها
    دوست عزیز ما تا حالا این چنین طرحی مبنی بر تبدلیل تجميعي به سنتي در پیام نور رو نه بخش نامه ی و نه اطلاعاتی در این زمینه ندیدم و نشنیدیم.

لطفا با مدرک و سنند معتبر این موارد رو ارایه کنید تا بتونیم بهتر شما رو در این زمینه راهنمایی و کمک کنیم

موفق باشید
    روزگار خوش
    باسلام
    مدرك من ليست منابع دروس رشته هاي كارشناسي سال 90-89 اصلاحيه بهمن 89 كه رشته علوم كامپيوت( فقط ورودي هاي 89-90 ) رو در عين ناباوري فقط سنتي رو ارائه دادن ؟!؟!

پورتال دانشگاه پيام نور
    CategoryID=6c315ee1-4c5e-4b16-8067-5cbe3d1e29bb

ممنون ميشم زود جواب بديد كه جريان چيه ؟ چون واقعا گيج شدم !؟

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

باسلام
    من ورودي 89 رشته علوم كامپيوتر از طريق آزمون فراگير هستم . روز انتخاب واحدم( نيم سال دوم 89-90 ) كه رسيد توي سايت گلستان اكثر دروس كه در ليست دروس ترم پيشم بود حذف شده بودند ويكسري اضافه شده بودند. مجبور شدم كه انتخاب واحد رو ناقص انجام بدم. وقتي چند جا پرسيدم اينجوري شنيدم كه ما رو از تجميعي به سنتي تغيير دادند. البته نه بخشنامه اي پيدا كردم نه چيز شبيه به اون!
    اگر اين گفته صحيح است ، چندتا سوال داشتم :
    1- من دو درس آزمايشگاه فيزيك و كامپيوتر رو برداشتم ترم پيش ( نمرات بسيار خوبي هم گرفتم )و الان با اين اوضاع تبديل تجميعي به سنتي كه اين دو حذف شده اند ، تكليف چي ميشه ( توي گلستان نمره اين دو درس هنوز در حالت تاييد نشده مونده و از طرفي من به اين دو نمره احتياج دارم تا مشروط نشم !)
    2- چگونه ميشه تغيير گرايش داد ؟
    آيا عاقلانه نبود كه اين طرح از ورودي هاي امسال شروع بشه ؟؟
    باسلام
    مدرك من ليست منابع دروس رشته هاي كارشناسي سال 90-89 اصلاحيه بهمن 89 كه رشته علوم كامپيوت( فقط ورودي هاي 89-90 ) رو در عين ناباوري فقط سنتي رو ارائه دادن ؟!؟!

پورتال دانشگاه پيام نور
    CategoryID=6c315ee1-4c5e-4b16-8067-5cbe3d1e29bb

ممنون ميشم زود جواب بديد كه جريان چيه ؟ چون واقعا گيج شدم !؟
    با سلام
    در مورد سوالتون فقط می دونم بگم که از ورودی سال 89 به بعد رشته علوم کامپیوتر به رشته ی مهندسی علوم کامپیوتر تبدیل شده و یک سری تغییرات جزی در سرفصل های درسی ان رخ داده شده . اما این که این تجمیع تبدیل به سنتی شده و چطور صورت گرفته حقیقتا بنده در جریان نیستم و دوست ندارم شما رو راهنمایی اشتباهی کنم.بهتر است در این زمینه از مسئولین دانشگاهتون پیگیر باشد و اگر تونستید ما هم درجریان بگزارید تا به سایر دوستان دیگر هم بتونیم کمک کنیم در این مورد

اما در مورد چگونگی تغییر گرایش و رشته می توایند به بخش زیر مراجعه کنید و طالاعات کاملی در این مورد می باشد
    قوانين و ضوابط دانشگاه پیام نور

موفق باشید

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

برچسب برای این موضوع

لیست 9 ترمه نیم سال دوم90 -91 پیام نور, ميان ترم 91پيام نور, میان ترم نیمسال اول 90-91 پیام نور کی باز میشود, مربوط, مشكلات, مشکل انتخاب واحد پیام نور دوم 90, مشکل درانتخاب واحد فراگیر سال 90, معدل برای انتخاب واحد, نمونه سوالات نیمسال اول 90-91 پیام نور, نور, نیمسال, چکونگی انتخاب واحد نیمسال دوم پیام نور, چگونه انتخاب واحد, چگونه در پیام نور حذف اضافه کنیم, چگونه در دانشگاه پیام نور انتخاب واحد کنیم, نحوه ثبت نام ترم دوم پیام نور, و, واحد, وب سایت دانشگاه پیام نور بهار, گلستان پيام جهرم, پیام نور معدل زیر 14 سقف انتخاب, پرسش, آن, آیا میشود زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کرد, آیا انتخلب واحد نیمسال دوم پیام نور تمدید میشود, آیا در سری دوم مشروطی میشه 20 واحد برداشت در مقطع, انتخاب, انتخاب 24واحد پیام نور, انتخاب واحد فراگیر نیمه ی دوم 90, انتخاب واحد مشروطی پیام نور, انتخاب واحد بهمن ماه ۹۰ pnu-club.com, انتخاب واحد ترم دوم پیام نور, انتخاب واحد دانشگاه پیام نور نيمسال دوم, انتخاب واحد دردانشگاه پیام نور نیمه دوم سال 90, انتخاب واحدترم دو پیام نور, اگه در دانشگاه مشروط شوی ترم بعد چند باید واحد برداشت, اخبار, اخبار مربوط به پیام نوردرموردانتخاب واحد, اخبار مربوط به انتخاب واحد پيام نور, اخبارانتخاب واح, به, با معدل بالای 14 چند واحد میتوان برداشت؟, باز شدن قفل سیستم گلستان برای اساتید در نیمسال اول 90-91, بخشنامه مردودی دانشگاه پیام نور, تمدید مهلت انتخاب واحد نیمسال دوم 90-89 دانشگاه پیام نور, تمدید مهلت حذف اضافه دانشگاه بیام نورنیم سال دوم 90, تمدید انتخاب واحد دانشگاه پیام نور, تکلیف دانشجویان ترم اخر کاردانی, تاریخ انتخاب واحد پیام نور, تعیین معدل ترم در پیام نور, تعداد واحد 27 واحد برای ترم اخر, تعداد واحد قابل برداشت در دانشگاه پیام نور, تعدادواحدقابل اخذبامعدل دانشپذیری, جامع گلستان پیام نور رینه, جديدين, حداكثرزمان انتخاب واحدبراي هردانشجو, حذف واضاف ÷یام نور اهواز, رفع, روش انتخاب واحد ترم بهار پیام نور, راهنمای انتخاب واحد فراگیر پیام نور ورودی90 91, زمان حذف و اضافه ترم 2 سال 90-91 دانشگاه پیام نور, زمات انتخاب واحد پیام نور, سقف انتخاب واحد دانشگاه پیام نور, سیستم جامع گلستان پیام نور رینه, سامانه گلستان پيام نور بندر خمير, سايت دانشگاه پيام نور رينه, سايت دانشگاه پيام نوررينه, سایت پیام نور تبریز در مورد حذف و اضافه, سرفصل دروس کارشناسی نیمه دوم 90 دانشگاه پیام نور, شهریه های نیم سال دوم دانشگاه پیام نور شهرستان مراغه, علت باز نشدن انتخاب واحد پیام نورترم 2

نمایش برچسب ها