-
مايلي كهن سرمربي جديد ايران در سال 88 شد !
در پي نشستهاي متعدد فدراسيون فوتبال، محمد مايلي كهن بار دیگر به عنوان سرمربي تيم ملي ايران معرفي شد تا تیم ملی بار دیگر با یک شوک نارنجی، به کورسوی امید صعود به جامجهانی بنگرد و در حالی که کمترین فرصت برای وقوع این مسئله وجود دارد، شاهد آخرین جنگ نمایندگان کشورمان با چشمبادمامیها و عربها باشیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، سرانجام در پی برگزاری جلسه كميته تيمهاي ملي در محل فدراسيون فوتبال که از ساعت 18 امروز آغاز شد، محمد مایلیکهن منتقد شماره یک علی دایی به جانشين وی در جایگاه سرمربیگری تیم ملی انتخاب شد.
بنابر گزارش منابع آگاه، مایلیکهن که در جلسات پیشین نیز یک بار به عنوان گزینه نهایی شناخته بود، بر اثر برخی فشارها و همچنین به واسطه آنکه به محض طرح نامش به عنوان کاندیدا، شدیدترین انتقادات از سوی رسانههای حامی قطبی که برحسب اتفاق مخالفان شماره یک او محسوب میشوند، نسبت به او مطرح شد، مجدداً رقبایی پیدا کرد اما حمایتهای ضمنی صورت پذیرفته از این مربی کاربلد، باعث شد، او برای جبران فرصتهای از دست رفته این بار با امضاء علی کفاشیان حکم انتصاب دریافت کند.
محمد مایلی کهن که سابقه هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات جام ملتهای 1996 و کسب عنوان سومی این دوره از مسابقات را دارد، نقاط تاریکی در سابقه هدایت تیمهای ملی ایران را دارد که به نظر میرسد قصد دارد با تکرار عملکردش در سایپا این بار در سطح ملی، تصویر به وجود آمده از خود را بهبود بخشد و چهره یک مربی احیاء شده را با تصمیماتی از سر پختگی از خود به نمایش بگذارد.
-
شاهرخ نظری
اين يك ركورد فوقالعاده در فوتبال دنياست. محمد مايليكهن فقط 15 روز سرمربي تيم ملي بود و فرصت نيافت حتي يك جلسه تمرين داشته باشد. بيانيههاي دوگانه او شايد عجيبترين اتفاقات فوتبال ايران را رقم زد. صراحت شگفتانگيز مايليكهن چيزي نبود كه جامعه پر از تعارف فوتبال ايران بتواند آن را بپذيرد. به همين دليل در نهايت به بركنارياش منجر شد. محمد مايليكهن از آن آدمهايي است كه هيچوقت نميتوان با صراحت گفت ديگر باز نخواهد گشت. او هميشه بازگشته و هر بار با يك غافلگيري جذاب. گفتوگو با او در شرايطي انجام شد كه مايليكهن دلخور بود. اما همين كه به سوالات پاسخ داد نشاندهنده اتفاق خوب و مثبت است.
باور كنيد اينگونه نبوده. ميتوانيد برويد از بازيكناني مانند حسين كعبي يا حتي بازيكناني كه با من رابطه خوبي ندارند سئوال كنيد بپرسيد كه آيا اينگونه بوده؟ من در مورد پوشش و ظاهر بازيكنان حساس هستم ولي هيچ بازيكني را مجبور به انجام كاري نكردهام ولي با آنها در حد تذكر و نصيحت صحبت كردهام
چرا بدين شكل از تيم ملي جدا شديد. واقعا ناراحتكننده بود.
بههرحال براي تيم ملي يك وظيفهاي داشتم كه بايد انجام ميدادم و اين وظيفه به من محول شده بود. ولي گويا قسمت نبود و بهنظر من رفتن از تيم ملي ناراحتكننده نبود و اميدوارم هميشه تيم ملي موفق باشد.
آقاي مايليكهن، آيا از رسانه ها هنوز دلخوريد؟
عده ای از آنها دشمن شماره يك من بودند و از نوشتههاي آنها كه قصد تخريب مرا داشتند دلخورم. هيچموقع دنبال نوشتههايي نبودم كه بهنفع من قلم زده شود، هميشه از انتقاد استقبال كردهام ولي از تخريب نه. نوشتههاي عده ای قصد تخريب مرا داشت.
واقعا استعفايي از شما نديديم، آيا بيانيه شما را ميتوان همان استعفا قلمداد كرد؟
شما هر جوري ميتوانيد استنباط كنيد. قضاوت با مردم.
(سه روز پيش نادر فريادشيران دوست صميمي آقاي مايليكهن اعلام كرده بود هر كس استعفايي از محمد مايليكهن بياورد 40 ميليون جايزه ميدهم)
آيا محمد مايليكهن باز هم به مبارزه با تباني و فساد در فوتبال ادامه ميدهد؟
مايليكهن در هر حال با تباني و فساد در فوتبال مخالف است و تا وقتي كه زنده هستم خواهيد ديد كه محمد مايليكهن در اينباره به مبارزه ادامه ميدهد. تنها مرگ ميتواند محمد مايليكهن را از اين مبارزه جدا كند.
آقاي مايليكهن، شما از صداوسيما هميشه اين انتقاد را داشتيد كه نتوانستند يار دوازدهم خوبي براي تيم ملي باشند، در اينباره صحبتي داريد؟
من به آقاي ضرغامي گفتم، به هيچ وجه نتوانستيد از تيم ملي حمايتي را كه بايد به عمل ميآورديد به عمل آوريد. خبرنگار شما از آقاي كفاشيان ميپرسد كه آقاي مايليكهن را با اين كارنامه ناموفق كه در اين سالها داشته چطور به مربيگري تيم ملي برگزيديد. بهنظر شما اين سئوال تخريب نيست. آيا اگر قصد و غرضي در كار نبود نميتوانستند سئوال را اين گونه مطرح كنند که آقاي كفاشيان معيارهاي شما براي انتخاب محمد مايليكهن چه بوده است؟
در اين اوضاع و احوال هميشه اين اخلاق و روش به ضرر شما تمام شده است، نظرتان در اينباره چيست؟
من هميشه راه سلامت را رفتهام. هيچوقت در برابر مظلوم و ظلمي كه واقع شده سكوت نخواهم كرد. وقتي سرمربي تيم ملي شدم خيليها چشم به تكتك پستها دوخته بودند. در اين فوتبال از سرپرست تا تداركاتچي خريد و فروش ميشود، ولي خدا را شاكرم كه هيچ احدي به محمد مايليكهن جرات ابراز چنين پيشنهاداتي را ندارد. باور كنيد ميگويند پنجاه بازيكن دعوت كنيد فقط يك روز فلان نام يكي دو بازيكني كه ما ميگوييم اعلام كنيد و آنقدر مبلغ مالي دريافت كنيد فكر ميكنيد. در شبكه های تلویزیونی بازيكن به تيم ملي تحميل نميكنند؟ اين وضعيت فوتبال ماست.
در مورد سختگيري شما، اداره تيم ملي و بازيكنان توسط شما حرف و حديثهاي فراواني است، ميخواهيم خودتان يكبار كامل توضيح دهيد حتي در مورد مراسم مذهبي كه شما بازيكنان را مجبور به شركت در آنها ميكرديد.
باور كنيد اينگونه نبوده. ميتوانيد برويد از بازيكناني مانند حسين كعبي يا حتي بازيكناني كه با من رابطه خوبي ندارند سئوال كنيد بپرسيد كه آيا اينگونه بوده؟ من در مورد پوشش و ظاهر بازيكنان حساس هستم ولي هيچ بازيكني را مجبور به انجام كاري نكردهام ولي با آنها در حد تذكر و نصيحت صحبت كردهام. در مورد مراسم مذهبي ما يكبار در عربستان كه دعاي كميل برگزار ميشد با بچهها شركت كرديم هيچ زماني هيچ بازيكني را به شركت در مراسم مذهبي اجبار نكردم. باور كنيد برانكو زيارت عاشورا ميگذاشت و محمد مايليكهن نه.
آقاي مايليكهن بعد از انتصاب به مربيگري تيم ملي، به مجلس رفتن شما چه توجيهي داشت آيا تمركز شما بههم نميخورد؟
بعد از برنامه 90 و انتقادهايي كه از صداوسيما كردهام، مجبور شدم به مجلس بروم و صحبتهايي را در اينباره انجام دادم. مطمئن باشيد من نظام را دوست دارم ولي آدم نظام نيستم.
در مورد تيم ملي چه نظري داريد؟
محمد مايليكهن در اينباره هيچ صحبتي نمب كند. فقط آرزوي موفقيت می كند.
پارس فوتبال
برچسب برای این موضوع