بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 18 از 27 اولیناولین ... 81617181920 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 از مجموع 269

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال اسپانیا 2010_2011

pnugirl
    • n/a

برنامه بازيهاي هفته 24لاليگا

هفته بيست و چهارم رقابتهاي لاليگا شنبه شب با برگزاري سه ديدار آغاز مي شود.

شنبه شب هفته بیست و چهارم رقابتهای لالیگا با برگزاری دیدار دو تیم والنسیا و خیخون آغاز می شود و تیمهای رئال مادرید و اتلتیکومادرید هم شنبه شب مقابل حریفانشان قرار می گیرند.

سایر دیدارهای این هفته در روزهای یکشنبه و دوشنبه برگزار خواهد شد.این در حالی است که در پایان هفته بیست و سوم این رقابتها، بارسلونا با 62 امتیاز صدرنشین جدول است.رئال با 57 و والنسیا با 47 در رده های دوم و سوم هستند و ویارئال با 45 امتیاز رده چهارم جدول را به خود اختصاص داده.تیمهای اتلتیک بیلبائو، اسپانیول، ختافه، سویا، رئال سوسیداد ، مایورکا و اتلتیکومادرید هم در رده های پنجم تا یازدهم قرار گرفته اند.

برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 30 بهمن (19 فوریه)

والنسیا- اسپورتینگ خیخون (ساعت 20.30)

رئال مادرید – لوانته (ساعت 22.30)

ساراگوسا-اتلتیکومادرید (ساعت 0.30)

یکشنبه 1 اسفند(20 فوریه)

اوساسونا- اسپانیول (ساعت 19.30)

ویارئال- مالاگا (ساعت 19.30)

آلمریا- دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 19.30)

ختافه- راسینگ سانتاندر(ساعت 19.30)

سویا – ارکولس (ساعت 21.30)

بارسلونا- اتلتیک بیلبائو (ساعت 23.30)

pnugirl
    • n/a

برد اوساسونا با دو گل نکونام

اوساسونا با نتيجه 4 بر صفر برابر اسپانيول به برتري رسيد.

المریا 1 – دپورتیوو لاکرونیا 1

گل‌ها: پیاتی (48) برای المریا، آرانسوبیا (90) برای دپور

ختافه صفر – راسینگ سانتاندر 1

گل: پینیوس (88، پنالتی)

اخراج: مارکانو (87) از ختافه

اوساسونا 4 – اسپانیول صفر

گل‌ها: نکونام (14، 55-پنالتی)، لولو (80)، سوریانو (88)

ویارئال 1 – مالاگا 1

گل‌ها: روبن (36) برای ویارئال، فرناندس (82) برای مالاگا

pnugirl
    • n/a

پرس: رئيس رئال هستم ولي طرفدار شالكه شدم

رئيس باشگاه رئال‌مادريد طرفدار تيم فوتبال شالکه آلمان شده است.
    به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، فلورينتو پرس در گفت‌وگويي راديويي اعلام کرد تمام مسابقات تيم آلماني را مي‌بيند و تمام رويداد‌هاي آن را زير نظر دارد.
    پرس اظهار داشت: از تابستان گذشته دلمشغولي‌هاي تازه‌اي پيدا کرده‌ام. مثلا درکنار توجه به رئال، همه بازي‌هاي شالکه را در بوندس‌ليگا را تماشا مي‌کنم. الان با وجودي که رئيس رئال هستم، ولي خودم را طرفدار جدي تيم آلماني مي‌بينم.
    پرس علت اين کار را حضور رائول گونزالس، مهاجم 34 ساله اسبق تيمش نزد ژرمن‌ها دانست.
    وي افزود: هنوز هم که رائول از رئال جدا شده و بازيکن شالکه است، او را دوست دارم. بخاطرش با تيم ژرمن‌ها از نزديک آشنا شدم. اکنون تمام جزييات آن را مي‌دانم. بنابر اين اکنون من طرفدار دو تيم هستم. در خانه رئال و خارج از خانه، شالکه.

pnugirl
    • n/a

اوزيل: رئال مي‌تواند 3 جام قهرماني را فتح كند

بازيکن آلماني تيم فوتبال رئال‌مادريد گفت: مي‌توانيم در پايان فصل در مسابقات داخلي و خارجي به سه جام قهرماني برسيم.

به نقل از کيکر، مسعود اوزيل اظهار داشت: در تابستان گذشته در تيم رئال، تغيير و تحول اساسي بوجود آمد. از آنجايي که هر تحولي، نياز به زمان کافي براي بازدهي لازم دارد، فکر مي‌‌کنم ما اين دوره را پشت سر گذاشته‌ايم و اکنون در مسير دست‌يابي به سه جام هستيم.
    وي که تابستان سال جاري پس از درخشش همراه ژرمن‌ها در رقابت‌هاي جام جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي از وردربرمن جدا شد و به کهکشاني‌ها پيوست، افزود: در لاليگا روز به روز ثبات گرفتيم و نتايج بهتري کسب کرديم. اکنون در نزديکي بارسا در لاليگا در رده دوم هستيم.
    اوزيل ادامه داد:‌ در ليگ قهرمانان پس از تساوي با ليون فرانسه، در وضعيت خوبي براي کسب نتيجه در بازي برگشت و صعود به مرحله بالا شده‌ايم. همچنين در جام حذفي نيز شرايط خوبي براي کسب عنوان داريم.
    در شرايط کنوني رئالي‌ها در فاصله 5 امتيازي بارسلونا در جدول لاليگا بسر مي‌برند.
    بازيکن 21 ساله آلمان‌ها در مورد مورينيو،مربي رئال مادريد نيز بيان کرد: خيلي خوشحالم با او همکاري مي‌کنم. او به من اعتماد زيادي در بازي بخشيده و با روحيه‌اي قوي مي‌توانم توانايي‌هاي بازي خود رابه خوبي نمايان کنم.

pnugirl
    • n/a

ويا: رئال‌مادريد در حال خودكشي است

مهاجم بارسلونا حريف مادريدي تيمش را به فردي تشبيه کرد که از شدت ثروت و شهرت دست به خودکشي مي‌زند.
    ويا در آستانه بازي مهم تيمش برابر رئال مايورکا (دربي خفيف کاتالونيا)، اوضاع تيمش را بسيار مساعد و اميدوار کننده توصيف کرد و اظهار داشت: امسال هر 3 جام را مي‌بريم و قصد نداريم هيچ عقب نشيني داشته باشيمف سرنوشت بارسلونا در اختيار خودش است و لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا را در چنگ خود حس مي کنيم. بازي بزرگي هم برابر رئال مادريد در فينال جام حذفي داريم که بايد در آن به پيروزي و قهرماني برسيم.
    ويا ملقب به ال گواخه، درخصوص رئال مادريد گفت: اکثر بازيکنان رئال مادريد حتي بازيکنان غير بومي اين تيم از دوستان نزديک ما هستند، شکي در بزرگي تيم رئال نيست، اما اين تيم در مجموع مانند پيکره واحدي است که از شدت ثروت و شهرت در حال انفجار و خودکشي است. رئال مادريد راهي براي رسيدن به موفقيت ندارد و اين بارسلونا است که امسال هم به تمام اهداف خود دست پيدا خواهند کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرار ويارئال از شکست، باخت اوساسونا

بازي هاي ديشب لاليگاي اسپانيا با تساوي ويارئال و شکست اوساسونا همراه بود.
    ارکولس صفر – ختافه صفر

اخراج: پولیاک (90) از ارکولس

لوانته 2 – اوساسونا 1

گل‌ها: بایستروس (44)، کایسدو (51) برای لوانته، پاندیانی (41) برای اوساسونا

راسینگ سانتاندر 2 – ویارئال 2

گل‌ها: نائولپان (3) و دوس سانتوس (68) برای راسینگ، روبن (66) و نیلمار (90) برای ویارئال
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

اسکوربورد لاليگا: تساوي اوساسونا، برد ويارئال
    ختافه 1 – اتلتیکو مادرید 1
    گل‌ها: مورال (3) برای ختافه، الیاس (81) برای اتلتیکو

اوساسونا صفر – دپورتیوو لاکرونیا صفر

رئال سوسیه‌داد 1 – لوانته 1
    گل‌ها: سوروتوسا (53) برای سوسیه‌داد، و اورنو (77) برای لوانته

ویارئال 1 – ارکولس صفر
    گل: روسی (21)

ساراگوسا 2 – اتلتیک بیلبائو 1
    گل‌ها: یاروشیک (48) و اوچه (55) برای ساراگوسا، یورنته (18) برای بیلبائو

pnugirl
    • n/a

بارسلونا با گل "ليونل مسي" اوج گرفت

بارسلونا که همچنان به يکه تازي خود در ليگ اسپانيا ادامه دهد ، بامداد پنجشنبه نيز در ورزشگاه '‌مستايا ' ،تيم سخت کوش والنسيا را ناکام کرد تا بيست و سومين پيروزي خود را جشن بگيرد.

در اين ديدار که از هفته بيست و ششم برگزار شد ، بارسلونا درحالیکه گواردیولا را روی نیمکت داشت موفق شد ميزبان خود را با يک گل تسليم کند که '' ليونل مسي '' مهاجم تکنيکي و ارژانتيني توانست تور دروازه والنسيا را بلرزه در آورد .سرمربی بارسا با درد شدید کمر این بازی را تماشا کرد و در نهایت با خوشحالی ورزشگاه را ترک کرد.
    تک گل بارسا روی تیزهوشی آرژانتینی موقعيت طلب این تیم به دست آند. مسی در دقيقه 77 روی پاس آدریانو تک گل حساس بارسلونا را ثبت کرد تا تيمش سه امتياز ديگر را بر اندوخته هايش بيافزايد.این در حالی بود که والنسیا در بسیاری از دقایق، بازی بهتری از حریف ارائه کرد.مسی با این گل 27 گله شد و از رونالدو بازهم بیشتر فاصله گرفت.
    بارسلونا با اين برد نويدبخش 71 امتيازي شد تا کماکان بي رقيب به پيش برود . رئال مادريد که پنجشنبه شب ميزبان مالاگا است ، در حال حاضر با 61 امتياز از 25 بازي در مکان دوم جدول ايستاده است .

pnugirl
    • n/a

مربي والنسيا:به بهترين تيم دنيا باختيم

اوناي امري، مربي جوان والنسيا از اينکه تيمش با نتيجه 0-1 مغلوب بارسلونا شد ابراز تاسف کرد و اعلام کرد که تيمش مغلوب بهترين تيم دنيا شده است.
    این شکست در ورزشگاه خانگی والنسیا رقم خورد تا این تیم تنها با یک امتیاز برتری نسبت به ویارئال در رده سوم جدول رقابتهای لالیگا قرار بگیرد.
    در پایان این مسابقه اونای امری گفت:« وقتی می بازی خوشحال نیستی ولی ما مقابل بهترین تیم دنیا رقابت می کردیم.در نیمه دوم تیم ما پیشرفت کرد و دو یا سه فرصت خوب گلزنی داشتیم ولی بعد مسی ظاهر شد و گلزنی کرد.»
    مربی والنسیا ادامه داد:« ما در آستانه گلزنی بودیم ولی درنهایت آنها به پیروزی رسیدند.آنچه درپایان باقی می ماند،نتیجه بازی است و ما با این باخت درد می کشیم.»

pnugirl
    • n/a

ويا: ازهواداران والنسيا واقعا متشکرم

داويد ويا در صحبتهايي از هواداران والنسيا به خاطر محبتشان تشکر کرد
    داوید ویا، مهاجم باشگاه بارسلونا در صحبتهایی از هواداران حاضر درمستایا به خاطر استقبال گرمی که از او به عمل آوردند تشکر کرد
    ستاره اسپانیایی تابستان گذشته از والنسیا به بارسلونا پیوست و پیش از این 5 سال فوق العاده را با والنسیا سپری کرد و در رختکن این تیم بود که خودش را به عنوان یکی از برترین مهاجمان اروپا معرفی کرد.
    ویا در پایان دیدار 4شنبه شب بارسا مقابل والنسیا که با برتری 0-1 آبی اناری ها همراه بود به ال موندو گفت:« این پیروزی مهمی است،چون مستایا ورزشگاه سخت و پیچیده ای برای بازی کردن است.بسیار خوشحالم،چون هواداران حاضر در اینجا به من خیلی محبت کردند و من فقط می توانم از آنها تشکر کنم.»
    این ستاره 29 ساله درمورد کورس قهرمانی در رقابتهای لالیگا گفت:« بازیهای زیادی باقی مانده و ما باید تحت هر شرایطی در دیدارهای آتی به پیروزی برسیم.هر چه بیشتر پیش می رویم بهتر می شویم و این برتری را داریم که سرنوشتمان به دست خودمان است.»

صفحه 18 از 27 اولیناولین ... 81617181920 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع