نوشته اصلی توسط mohandes_m این تیکه ها که میگی کجان نکنه خودتو میگی نه داره مال منو میگه اول مدرکتو ببینم بعد میتونم بهت بگم مهندس
نوشته اصلی توسط اقاقی چه تیکه بارونی شده اینجا!!! میدونی خیلی خسیسی چرا هی گلها رو نشون میدی و پشتت قایم میکنی ؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط اقاقی چه تیکه بارونی شده اینجا!!! اره دیگه کم کم پای تمام فک و فامیل کشیده میشه وسط تاپیک
نوشته اصلی توسط آبجی میدونی خیلی خسیسی چرا هی گلها رو نشون میدی و پشتت قایم میکنی ؟؟؟؟؟؟ سعی کن تو زندگیت همیشه قناعت پیشه کنی!!!!
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
نوشته اصلی توسط sara.it69 در مورده داییه من درست حرف بزناااا با هم دیگه ترورت میکنیما اینجا دایی مایی رو بیخیال اینجا فقط اتحاد حاکمه یا این وری یا اونوری
http://up.pnu-club.com/images/jr1pgc64ebezexynvcm.jpg
خواهر دقت کردی یه مقدار از موهات از بالا و پایین اون علامت سوال زده بیرون میدونستی گناهه
نوشته اصلی توسط آبجی خواهر دقت کردی یه مقدار از موهات از بالا و پایین اون علامت سوال زده بیرون میدونستی گناهه خیلی دلم میخواد بشینی رو صندلی داغ اون موقع ببین چطوری داااااغت میکنم
یه ذره آستیناتم بالا بزنی بد نیستا
نوشته اصلی توسط alamatesoall خیلی دلم میخواد بشینی رو صندلی داغ اون موقع ببین چطوری داااااغت میکنم من مشکلی ندارم ولی از الان میگم که نمیتونی
نوشته اصلی توسط fatemeh2011 یه ذره آستیناتم بالا بزنی بد نیستا کجا دماغتو عمل کردی ؟؟؟ چقدر کار دکترت بد بوده
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن