یك متخصص تغذیه در آمریكا تاكید كرد پختن زیاد كلم بروكلی تاثیر ضد سرطانی این سبزی مفید را از بین می‌برد و ...

یك متخصص تغذیه در آمریكا تاكید كرد پختن زیاد كلم بروكلی تاثیر ضد سرطانی این سبزی مفید را از بین می‌برد اما در عوض پختن پودر این كلم به همراه جوانه‌های آن خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌كند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دكتر الیزابت جفری كارشناس تغذیه در دانشگاه ایلینویز در این باره تصریح كرد: كلم بروكلی اگر بطور صحیح پخته شود یك ماده ضد سرطانی بسیار قوی خواهد بود و مصرف سه تا پنج نوبت از آن در هفته برای اثرگذاری مفید این سبزی كافی است.

به گزارش خبرگزاری یونایتد پرس، دكتر جفری در بیانیه‌ای خاطرنشان ساخت: برای بهره مندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان كه مهمترین تركیب ضد سرطانی و ضد التهابی كلم بروكلی است شكل نخواهد گرفت. بر همین اساس بخار پز كردن بروكلی به مدت دو تا چهار دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریز مغذی‌های این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز می‌شود.

این یافته در مجله تغذیه و سرطان منتشر شده است.