پيشگيري از آرتروز لگن با مصرف سير

پژوهشگران بريتانيايي تاکيد دارند که مصرف سير در پيشگيري از ابتلا به آرتروز يا استئوآرتريت لگن نقش دارد.



پژوهشگران کالج کينگ در لندن و دانشگاه ايست آنجليا با انجام تحقيقاتي دريافتند زناني که سير زياد مصرف مي‌کنند، کمتر از ديگران در خطر ابتلا به آرتروز لگن قرار دارند.

بر اساس نتايج اين پژوهش که در مجله BMC Musculoskeletal Disorders منتشر شد، ماده‌اي در سير به نام diallyl disulphide وجود دارد که تاثير محدودکننده‌اي بر فعاليت آنزيم تخريب کننده غضروفها در انسان دارد.

هر چند پژوهشگران هنوز با اطمينان به اين نتيجه نرسيده‌اند که مصرف سير با افزايش اين ماده در مفاصل ارتباط داشته باشد، اما تاکيد دارند که نتايج اين پژوهش مي‌تواند بستر را براي درمان و يا پيشگيري از ابتلا به آرتروز لگن مهيا کند.