بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: نکات کوتاه و پرفایده در خانه داری

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    new12 نکات کوتاه و پرفایده در خانه داری

    ۱) خوشبو کردن حمام
    برای خوشبو شدن حمام کمی عطر یا روغن معطر روی حباب روشنایی داخل حمام بمالید زمانی که چراغ را روشن می‌کنید، گرمای ناشی از لامپ، عطر را در هوا پراکنده می کند.
    ۲) از بین بردن بوی فاضلاب
    یک چهارم تا یک دوم پیمانه جوش شیرین را در فاضلات بریزید. یک دوم پیمانه سرکه ی سفید هم به آن بیفزایید. در فاضلاب را بپوشانید.
    ۳) جلوگیری از کپک زدن پرده حمام
    قبل از آویزان کردن پرده ی حمام، آن را در محلول آب و نمک بخیسانید.
    ۴) نرم شدن دست‌ها در حین شستن ظروف
    وقتی از مایع ظرفشویی استفاده می‌کنید دست‌های شما خشک و زبر می‌شود برای حل این مشکل، مقداری جوش شیرین به مایع ظرفشویی اضافه کنید تا پس از شستن پوست، دستان شما آسیب نبینند.
    ۵) دور کننده مورچه‌ها
    از وجود بی‌شمار مورچه در خانه رنج می‌برید؟ به در و دیوار، کابینت و همه جای خانه، مورچه آویزان است؟ شب‌ها از دست آنها آرامش ندارید؟ نگران نباشید! کافی است مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و کابینت‌ها، کف و هر جایی را که امکان دارد، با این محلول بشویید تا مورچه‌ها از منزل شما دور شوند. برای این منظور، قرار دادن زغال خشک یا تکّه‌ای لیموترش در محل زندگی آنها نیز موثر است.
    ۶) نرم نگه دارنده ی پتو
    نرم و پرزدار نگه داشتن پتوهای پشمی و کتانی پس از شست و شو همیشه برای خانم‌ها دغدغه آفرین است؛ مشکل با اضافه کردن دو فنجان سرکه سفید به آب مورد استفاده برای شست و شو تا حدّ زیادی بر طرف می‌شود. البته به یاد داشته باشید هرگز مادّه شوینده بخاردار و سرکه را با هم به آب نیفزایید؛ زیرا گازی خطرناک از آن متصاعد خواهد شد.
    ۷) ساخت برف پاک کن با سیب‌زمینی
    اگر در یک روز بارانی، برف پاک کن ماشین از کار بیفتد، چه کار خواهید کرد؟ یک سیب‌‌زمینی جوانه زده و بی‌مصرف را از وسط نصف کنید و آن را روی شیشه جلوی اتومبیل بمالید، بدین ترتیب، قطرات باران روی شیشه خواهد لغزید و مانع دید شما نخواهد شد. اما توصیه می‌کنیم که در اسرع وقت، ماشین را به یک تعمیرگاه برسانید.
    ۸) جابه‌جایی مبلمان
    برای تغییر دکوراسیون اتاق پذیرایی، مبلمان را هل ندهید و نکشید، آنها را بلند کرده و حمل کنید. کشیدن مبلمان روی زمین، حتی به طول چند سانتی‌متر، آسیب فراوانی به آنها وارد می‌کند. همچنین برای بلند کردن صندلی باید به جای دسته، میله زیر نشیمن را گرفت؛ زیرا دسته‌ها اغلب تعمیر شده‌اند.
    روی میز را باید جدا حمل کرد. آن را از دو طرف و قائم بر وضعیت گرفته و بلند کنید. بدین ترتیب حمل آنها آسان‌تر می‌شود و احتمال شکستن ترک‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از بازشدن در کشوها و قفسه‌ها، هنگام حمل و نقل، باید آنها را قفل کرد یا با طنابی محکم بست.
    ۹) از بین بردن بوی داخل ماشین
    چرا با وجود اینکه پنجره‌های ماشین را باز می‌گذارید، باز هم وقتی سوار ماشین می‌شوید بوی نامطبوعی به مشام می‌رسد؟ بو در پارچه و صندلی‌های ماشین نفوذ می‌کند و ماندگار می‌شود. برای حل این مشکل مقداری جوش شیرین روی صندلی‌های ماشین بپاشید و بعد از ۱۵دقیقه با جاروبرقی صندلی‌‌ها را تمیز کنید. از خاصیت بوگیری جوش شیرین استفاده کنید. یا یک ظرف را با سرکه یا آمونیاک پر کنید و یک شب تا صبح، داخل ماشین بگذارید و پنجره‌ها را باز بگذارید تا بو جذب سرکه و یا آمونیاک شود.
    ۱۰) استفاده ی درست از آب‌میوه‌گیری
    اگر میوه هسته دارد، ابتدا هسته‌‌ها را از میوه خارج کنید؛ در غیر این صورت هسته‌ها مانع چرخش موتور یا تیغه‌های دستگاه می‌شوند.
    در محفظه ی بالا بیش از اندازه میوه نریزید و مراقب باشید تا بیش از حد تفاله در آن جمع نشود، چون به موتور فشار می‌آورد و آن را می‌سوزاند.
    در آب‌میوه‌گیری‌هایی که صافی فلزی دارند، اگر فشار تفاله‌ها یا مقدار میوه ی ریخته شده زیاد باشد، صافی از حالت تعادل خارج می‌شود و در نتیجه وقتی دستگاه را روشن می‌کنیم، آب‌میوه‌گیری به حرکت در می‌آید، برای جلوگیری از حرکت دستگاه باید تفاله‌ها را تخلیه کرد و یا از مقدار میوه‌ها کاست. هرگز موتور را درون آب فرو نبرید.
    قسمت‌های متحرک بالای آب‌میوه‌گیری مثل درپوش و تیغه را پیش از روشن کردن دستگاه کاملاً در جای خود محکم کنید. پیش از خاموش کردن و ایستادن کامل موتور، هرگز در پوش آن را باز نکنید. دستگاه را از دسترس کودکان دور نگه دارید.
    ۱۱) علت داغ شدن آب‌میوه‌گیری
    اگر آب‌میوه‌گیری شما پس از روشن کردن خیلی سریع داغ شد، این یک هشدار است که می‌تواند سه علت داشته باشد، محور موتور در پوش‌ها لقی دارد و یا اینکه موتور نیم سوز شده است. حتماً از یک تعمیر کار کمک بخواهید.
    ۱۲) خرابی صافی آب‌میوه‌گیری
    اگر آب‌میوه شما همراه با تفاله باشد نشانه ی آن‌ است که صافی آب‌میوه‌گیری خراب شده و باید تعویض شود.
    ۱۳) علت حرکت آب‌میوه‌گیری
    اگر در حین استفاده از آب‌میوه‌گیری، حرکت می‌کرد، بدین معناست که صافی تعادل ندارد و یا محفظه آن پر شده است.
    ۱۴) صدای زیاد آب‌میوه‌گیری
    صدای زیاد آب‌میوه‌گیری یا از متعادل نبودن صافی است که باید بازدید و یا تعویض شود و یا موتور خراب شده که باید از تعمیر کار کمک بگیرید.





    من همچنان بی امضاء









  2. #2
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ۱) شارژ کردن باطری
    همیشه قبل از شارژ کردن باطری‌ها، بگذارید که باطری کاملاً خالی شود این کار عمر باتری را بیشتر خواهد کرد.
    ۲) پاک کردن رنگ چغندر از دست
    اگر دست‌های شما از چغندر و یا کلم قرمز، رنگ گرفته است، به سیب‌زمینی خام دست‌هایتان را بمالید.
    ۳) تمیز نگه داشتن ترازو
    برای اینکه ترازوی آشپزخانه همیشه تمیز بماند، در هنگام استفاده بر روی کفه ی ترازو، نایلون محافظ بکشید تا دیگر نیازی به شست وشوی بعدی نباشد.
    ۴) پاک کردن لکه ی میوه از دست
    برای پاک کردن لکّه‌های میوه یا توت سیاه از دست‌هایتان، از کمی ماست یا آب لیموترش تازه کمک بگیرید.
    ۵) رفع بوی سیگار
    برای جلوگیری از به جاماندن بوی سیگار، یک کاسه ی کوچک سرکه را در گوشه‌ای از اتاق قرار دهید و یا همیشه جاسیگاری را با کمی جوش‌شیرین پر کنید. این کار از نیم سوزشدن ته سیگار هم جلوگیری می‌کند.
    ۶) پاک کردن لکه ی چربی از چوب
    پودر تالک را با الکل متیلیک به صورت یک خمیر مرطوب درآورده و با قلم مو روی لکّه بمالید و بگذارید تا خشک شود. سپس روی آن را ب‌سایید.
    ۷) نگه‌داری از وسایل چوبی
    برای نگه‌داری از وسایل چوبی، از مخلوط تربانتین، روغن بزرک و سرکه استفاده کنید.
    ۸) تمیز کردن جلد چرمی کتاب
    برای پاک کردن جلد چرمی کتاب قدیمی با ارزش، می‌بایست پارچه ی ‌کتانی را به شیر آغشته کرده و به آرامی روی جلد کتاب بمالید. سپس با یک پارچه ی خشک و نرم آن را پاک کنید.
    ۹) تمیز کردن گلدان لبه باریک
    گلدان را پر از آب کنید و چند قرص پاک‌کننده ی دندان مصنوعی را درون آن بیندازید.
    ۱۰) حالت دادن به موی عروسک
    اگر عروسک کودک شما موهایش بی‌حالت شده، بر روی شانه کمی از کرم پاک کننده ی صورت بزنید و به آرامی موها را دسته به دسته شانه کنید. موهای عروسک شما بار دیگر خوش حالت می‌شود.
    ۱۱) مطبوع کردن فضای اتاق
    چند قطره اسانس روغن معطر را به دستگاه بخور اضافه کنید. تا فضای اتاق شما خوشبو و مطبوع شود.
    ۱۲) باز کردن گرفتگی دستشویی
    برای زدودن چربی‌هایی که راه آب دستشویی را مسدود کرده، یک فنجان آب نمک و یک فنجان جوش‌شیرین را در فاضلاب ریخته و روی آن یک قابلمه آب جوش بریزید. چربی بلافاصله حل شده و راه آب باز می‌شود.
    ۱۳) پاک کردن اثر چربی از روکش چوبی
    بر روی لکّه‌ها پودر تالک بپاشید و روی آن را با دو ورقه دستمال کاغذی بپوشانید و با نوک یک اتوی گرم به آرامی روی سطح مورد نظر فشار دهید. اثر چربی به دستمال منتقل می‌شود.
    ۱۴) پاک کردن دوده از آجرهای شومینه
    یک لایه ی نازک سرکه ی غلیظ را روی آجرها بمالید، سپس کاملاً با آب تمیز کنید و سطح آجرها را با اسفنج پاک کنید.
    ۱۵) چند نکته در نگه‌داری دارو در منزل:
    ۱) تا جای ممکن دارو در منزل نگه‌داری نشود.
    ۲) داروهای بدون برچسب و یا داروهای فله‌ای را هرگز در منزل یا در محل کار نگه نداریم و آنها را دور بیندازیم.
    ۳) حداقل هر سه ماه یک بار همه ی داروهای موجود در منزل را از نظر تاریخ مصرف بررسی کنیم و داروهای تاریخ گذشته را در سطل آشغال بیندازیم.
    ۴) هرگز دارویی را در جعبه ی داروی دیگری نگذاریم.
    ۵) به شرایط نگه‌داری دارو که روی جعبه دارو یا در برشور آن ذکر شده توجه کنیم.
    ۶) باقی مانده محلول سرم، قطره و شربت‌هایی که به طور ناقص مصرف شده‌اند قابل نگهداری نیست و بایستی حتماً دور ریخته شوند.
    ۷) داروها را حتماً در محلی مناسب و دور از گرما، رطوبت، و نور مستقیم آفتاب قرار دهید. این محل باید دور از دسترس کودکان کنجکاو باشد.
    ۸) بهتر است لیستی از داروهای موجود در منزل تهیه شود و در محل نگه‌داری داروها نصب شود هر چند وقت یک بار این لیست بازبینی شود. می‌توان تاریخ انقضای هر دارو را هم در این لیست نوشت.
    ۹) دارویی را که نمی‌شناسید، در منزل نگه ندارید. این گونه داروها را می‌توان به هلال‌احمر یا موسسات خیریه اهدا کرد. داروها را به افراد فقیر و محتاج ندهید؛ زیرا ممکن است آنها را خودسرانه مصرف کنند و خطراتی متوجه آنها شود.
    ۱۰) به یاد داشته باشیم که مصرف خودسرانه دارو و یا تجویز دارو برای دیگران مجاز نیست، برای استفاده از داروهای موجود در منزل، هر بار با پزشک خود مشورت کنیم.
    ۱۱) سرنگ و یا دستکش استریل نیز تاریخ انقضای مصرف دارند، پس از پاره شدن کاغذ پوشش سرنگ و یا دستکش در صورت عدم استفاده،آن را دور بیندازید





    من همچنان بی امضاء









برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •