بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 107 از 117 اولیناولین ... 75797105106107108109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روبرتو كارلوس: به فوتبال اروپا باز‌مي‌گردم

ستاره برزيلي اسبق رئال‌مادريد سوداي بازگشت به فوتبال اروپا را در سر دارد.
    به نقل از اوگلبو، روبرتو کارلوس گفت: تصميم گرفتم پس از بازنشستگي، وارد عرصه مربيگري شوم. مايلم بتوانم در اروپا در نقش مربي فعاليت کنم.
    مدافع 37 ساله کنوني تيم کورينتينانس در سال‌هاي1996 الي 2007 براي رئال‌مادريد اسپانيا بازي کرد. وي در عين حال سابقه فعاليت براي اينترميلان ايتاليا در سال‌هاي 1995 و 1996 همينطور فنرباغچه ترکيه در سال‌هاي 2007 الي 2010 داشته است.
    کارلوس ادامه داد: در نظر دارم در آينده به عنوان مربي يا مديرفني کار کنم. شايد از فرانسه کار را آغاز کنم چون پيش‌تر از طرف تيم پاري‌سن‌ژرمن به من چنين پيشنهادي شد که نپذيرفتم.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بن همام : بلاتر بايد از فيفا برود

رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام کرد زمان آن فرا رسيده که بلاتر از فيفا برود.
    محمد بن همام گفت: بسیاری امروز به ما بعنوان انسانهایی فاسد نگاه می کنند زیرا افرادی چون آقای بلاتر مدت زمان زیادی است که در فیفا حضور دارند.

وی افزود: بلاتر بیش از سی و پنج سال است که در فیفا حضور دارد به طوریکه بیست و دو سال در منصب دبیر کلی حضور داشته و در حال حاضر سیزده سال است که به عنوان رئیس فیفا فعالیت می کند که در کل این یک زمان طولانی و کافی است.

همام همچنین خواهان رقابت بیشتر در انتخابات مربوط به انتخاب رئیس آتی فیفا شد و گفت: من به صورت جدی با انتخابات بدون رقابت مخالفم و به مقامات فیفا اصرار می کنم که بیش از دو نامزد را در انتخابات تعیین رئیس شرکت دهند زیرا وجود رقابت برای هر تشکیلاتی خوب است و آنرا چالش پذیر و زنده نگاه می دارد. بن همام اعلام کرد هنوز تصمیمی برای نامزدی اش در انتخابات تعیین رئیس فیفا نگرفته است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بولتون 0- چلسي 4 ؛ گلباران آبي پوشان در ورزشگاه ريبوک

چلسي دو شنبه شب و در آخرين ديدار اين هفته رقابتهاي ليگ برتر توانست در ورزشگاه ريبوک سيتي، در ديداري راحت با نتيجه 0-4 از سد ميزبانش بولتون عبور کند.

شاگردان کارلو آنچلوتی در این دیدار بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و دروگبا (11)، مالودا (41) ، آنلکا (56) و رامیرس (74) برای چلسی گلزنی کردند. با این نتیجه چلسی همچنان در رده چهارم جدول باقی ماند و 4 امتیاز با سیتی رده سومی فاصله دارد ولی باید در نظر داشت که چلسی یک بازی کمتر برگزار کرده است
    این در حالی است که در طول این هفته اخبار متعددی در مورد احتمال انتقال داوید لوئیس برزیلی از بنفیکا به رختکن آبی پوشان به گوش می رسید.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلکپول 2 منچستريونايتد 3:بازگشت دراماتيک در هجده دقيقه!

منچستريونايتد توانست در يک بازي عقب افتاده از هفته شانزدهم ليگ برتر بازگشتي باورنکردني داشته باشد و رکورد شکست‌ناپذيري خود در ليگ برتر را حفظ کند.

چارلی آدام که می‌خواست از بلکپول جدا شود در این بازی درخشید و روی کرنر او بود که کریگ کچکارت در دقیقه 15 با ضربه سر گل اول را به ثمر رساند. یونایتدی‌ها اعتراض داشتند که پاتریس اورا که به دلیل آسیب زمین را ترک کرده بود فرصت چندانی برای برگشتن به میدان و دفاع مناسب روی این صحنه نداشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرسن ونگر: قهرماني درجام اتحاديه فشارها را کاهش خواهد داد

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، معتقد است پيروزي در فينال جام اتحاديه که ماه آينده برگزار خواهد شد، مي تواند زمينه موفقيت توپچي ها در جام هاي بزرگتر را فراهم کند.

شاگردان ونگر که در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی 1-0 مغلوب ایپسویچ شده بودند، در دیدار برگشت که شب گذشته برگزار شد با سه گل حریف را از پیش رو برداشتند تا در فینال مقابل برنده دیدار وستهم- بیرمنگام قرار بگیرند.
    ونگر در پایان بازی به خبرنگاران گفت:" اگر ما بتوانیم این جام را فتح کنیم، فشارها از روی ما کاسته می شود و می تواننم در سایر جام ها نیز به قهرمانی برسیم.
    ما فرصت داریم تا به یک جام دست پیدا کنیم اما باید در سایر رقابت ها نیز به قهرمانی برسیم. این تیم تشنه موفقیت است. می توانید ببینید که ما چگونه پیش رفتیم و سعی کردیم اشتباهی مرتکب نشویم. یک تیم متوسط نمی تواند به فینال راه پیدا کند.
    ما می دانیم که مدت زیادی است که به جامی دست پیدا نکردیم برای همین تمام تلاش مان را خواهیم کرد تا این جام را فتح کنیم."
    از آخرین قهرمانی آرسنالی ها در یک جام شش سال می گذرد و این فینال جام اتحادیه اولین حضور آنها در فینالی در ومبلی از سال 1998 است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

الکس فرگوسن:مهاجمان تيمم فوق العاده هستند

شياطين سرخ در ديدار مقابل بلکپول 2-0 از حريق عقب افتادند اما با درخشش برباتوف و ارناندز در نهايت 3-2 به پيروزي رسيدند.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، گلزنان تیمش در دیدار شب گذشته مقابل بلکپول را مورد ستایش قرار داد.
    شیاطین سرخ در این دیدار 2-0 از حریق عقب افتادند اما در نهایت 3-2 به پیروزی رسیدند.
    فرگوسن در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" سرعت و جابجایی خاویر ارناندز فوق العاده است. نیمکت نشینان و هواداران بلکپول اعتقاد داشتند آفساید شده اما می توانید ببینید که گل او آفساید نبوده است. او این گل را بسیار خوب به ثمر رساند. در واقع او می توانست 4 گل بزند. او دو ضربه سر داشت و یک بار نیز با دروازه بان تک به تک شد. او بسیار خوب در فضاها حرکت می کند. او یک خرید بسیار عالی برای ما بود."
    فرگوسن همچنین در مورد برباتوف که گل پیروزی تیمش را به ثمر رساند، گفت:" او فصل بسیار خوبی را سپری می کند. او از استعداد بالایی برخوردار است. گل سوم روی یک هماهنگی عالی به دست آمد. من می ترسیدم که او این موقعیت را از دست بدهد اما بربا با اعتماد به نفس فوق العاده کاری را که باید انجام داد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرسنال 3 ايپسويچ صفر 1: آرسنال به فينال جام اتحاديه رسيد

ايپسويچ با سه گل نيمه دوم آرسنال در هم کوبيده شد و توپچي‌ها به فينال جام اتحاديه راه يافتند.

مردان پل جوئل در دیدار رفت یک بر صفر برنده شده بودند و این نتیجه را تا دقیقه 61 حفظ کردند، تا این که نیکلاس بنتنر گل زد. مهاجم دانمارکی که تا آن لحظه نمایش خوبی نداشت پاس بلند جک ویلشر از سمت چپ را گرفت و با کنترل عالی توپ به سبک یوهان کرویف مدافع حریف را پشت سر گذاشت و توپ را به گل تبدیل کرد.
    سه دقیقه بعد، روی اشتباه فولوپ، دروازه‌بان ایپسویچ، لوران کوشیلنی به راحتی با ضربه سر گل دوم را زد.
    آرسنال در دقیقه 77 به گل سوم رسید. روی حرکت آندری آرشاوین و همکاری او با سسک فابرگاس، این بازیکن اسپانیایی توپ را از بین پاهای فولوپ وارد دروازه حریف کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گيگز: منچستر به خاطر هويتي قوي هميشه موفق است

به باور ستاره ولزي منچستريونايتد، درخشش هميشگي تيم ارتباط مستقيم به ويژگي‌هاي هويتي و شخصيت قوي يارانش دارد.

رايان گيگز گفت: در تمام سال‌هاي که فعاليت ورزشي دارم، در منچستر‌ ياد گرفته‌ام هميشه براي کسب برد از بهترين مسير مناسب تلاش کنم. اين طرز تفکر که نشان از هويت روشن تيم دارد، به ذهن تک‌تک اعضاي تيم تزريق شده است.
    وي ادامه داد: ‌باور من اين است اگر منچستر هميشه مي‌درخشد، به خاطر شخصيت‌ قوي تيمي است که برابر لرزش‌ها به خوبي تاکنون از خود دفاع کرده است. توانسته حتي طوفان‌ها را کنار زده و به پيش برود.
    گيگز که از ابتداي دهه نود در خدمت شياطين سرخ است، اکنون با 37 سال يکي از موثر‌ترين و قوي‌ترين چهره‌هاي تيم اولدترافوردي محسوب مي‌شود. چهره‌اي که هنوز هم سر آلکس فرگوسن، سرمربي موفق تيم به بازي‌اش اعتقاد راسخ دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کريس رونالدو: به ليونل مسي حسودي نمي کنم

ستاره پرتغالي رئال مادريد در صحبتهايي اعلام کرد که به مسي، دارنده توپ طلاي سال 2010 حسادت نمي کند.

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در گفت و گویی اعلام کرد که به لیونل مسی،دارنده توپ طلای سالهای 2009 و 2010 حسادت نمی کند.
    ستاره پرتغالی در گفت و گو با روزنامه گاتزتادلوسپورت،از رقابتی که میان او و ستاره آرژانتینی وجود دارد گفت و اعلام کرد که با وجودی که مسی 23 ساله برای دومین سال متوالی توپ طلای دنیا را مال خود کرده، او تنها برروی کسب عناوین قهرمانی با رئال مادرید تمرکز می کند
    رونالدو گفت:« من عقده یا رقابت مستقیمی با مسی ندارم، حس من به مسی، مثل احساس من به سایر بازیکنان است. یک نکته خیلی واضح است: من می خواهم بهترین بازیکن باشم.»
    ستاره پرتغالی ادامه داد:«من اصلا به مسی حسودی نمی کنم.اولویت من قهرمانی در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا با رئال مادرید است و نه توپ طلا.»
    رونالدو در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که قهرمانی در رقابتهای این فصل لالیگا برای تیمش کار دشواری است و این هم فقط به دلیل ثبات فراوان بارسلوناست:« خیلی سخت است ولی غیرممکن نیست. ال کلاسیکوی بعدی سرنوشت ساز خواهد بود و چالش بزرگی برای ما ،بعد از بازی رفت نوکمپ است.این بازی به دست فراموشی سپرده شده و قطعا از آن درس گرفته ایم.این را در بازی بعدی ما مقابل بارسلونا می بینید که با آمادگی بیشتری به میدان خواهیم رفت. آن شب شب خیلی بدی برای خیلی از ما بود. دست کم هشت تا از 11 بازیکن اصلی عملکردشان کمتر از حد میانگین بود.»
    کریس رونالدو در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که خوشحال خواهد شد که ژوزه مورینیو تا پایان کارنامه ورزشی اش مربی او باشد :« می خواهم سالهای سال در مادرید بمانم و حتی اگر بشود، تا پایان عمر ورزشی ام مورینیو مربی ام باشد. از کار کردن با اینچنین فردی بسیار خوشحالم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فان بومل در آستانه عقد قرارداد با آ.ث‌.ميلان

کاپيتان هلندي تيم فوتبال بايرن‌مونيخ‌ به آ.‌ث.ميلان ايتاليا ملحق خواهد شد.

مارک فان‌بومل پس از اوج‌گيري دامنه اختلافاتش با لويي فان‌خال، سرمربي باواريي‌ها، به پيشنهاد همکاري ميلاني‌ها پاسخ مثبت داده و اکنون سرگرم متقاعد‌کردن مسئولان تيم آلماني براي گرفتن مجوز خروج است.
    اين بازيکن 33 ساله که داماد برت‌فان‌مارويک، سرمربي تيم ملي هلند است، تا پايان فصل جاري با مونيخي‌ها قرارداد دارد ولي به نظر مي‌رسد با توجه به گستردگي اختلافش با فان‌خال، سران بايرن رضايت‌نامه وي را به مقصد ميلان صادر کنند.
    وي که درسال 2006 از بارسلونا اسپانيا جدا شد، در خدمت سرخ‌پوشان مونيخي بوده است.

برچسب برای این موضوع