بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: گفتگوی مهناز افشار با جومونگ!! + عکس

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish گفتگوی مهناز افشار با جومونگ!! + عکس

بدون شرح!
    سال گذشته با سفر سانگ ایل گوک به ایران,مهناز افشار و رضا رشید پور با این بازیگر مصاحبه ای داشتند که به درخواست کاربران شما را به خواندن و دیدن تصاویر این مصاحبه دعوت می کنیم.
    مهناز افشار:من نمی توانم زیاد سئوال تخصصی بپرسم.فقط دوست دارم حس و حال آقای سانگ را که جلوی دوربین قرار می گیرند ,بدانم.زمانی که از کارگردان صدا,دوربین و اکشن را می شنود و باید یک پلان حسی و عاطفی کنند چه حالی دارند؟
    سانگ ایل گوک:برای من سخت ترین موقعیت زمانی است که باید در مقابل دوربین گریه کنم.برای این کار از صبح تمرین می کنم.مادر من یک بازیگر معروف کره ای هستش که همیشه به من می گوید,هر وقت توانستی صحنه گریه و خنده را خوب بازی کنی آن زمان بازیگر خوب شده ای.

مهناز افشار:
    شهرت در کشور شما چطور است؟شناخته شدن در زندگی عادی تان تاثیر گذاشته؟اذیت نمی شوید؟
    سانگ ایل گوک:خیلی در زندگی من تاثیر گذاشته است,همانطور که در ایران هوادار دارم در کشور خودم کره نیز هواداران زیادی دارم.به خاطر همین در خیابان های کره نمی توان قدم بزنم یا خیلی وقت ها تصویربرداری فیلم ها و سریال ها با جمع شدن هواداران تعطیل می شود.

مهناز افشار:دغدغه همه بازیگران سراسر دنیا,وارد شدن به سینمای هالیوود هستش که البته این دغدغه من نیست.می خواستم بدانم شما به این موضوع فکر می کنید؟
    سانگ ایل گوک:من به هالیوود اصلا فکر نمی کنم و زیاد دوست نخواهم داشت که سینما و هنر کره را رها کنم و پایبند فرهنگ هالیوودی شوم.دوست دارم که سینمای کشورم با بازیگران توانمند کره رشد کند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

mohandes_m آواتار ها
    • 376

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شیراز
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    معماری