معاون شرکت ارتباطات سیار گفت با تلاشهای انجام شده سایتهای فرسوده را از مدار خارج کردیم و قطعی در بزرگراهها و خیابانهای اصلی به حداقل رسیده است.
حسن رضوی - معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ایران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به بهینهسازی شبکه همراه اول در تهران گفت: در شهرهای بزرگ مثل تهران دایما کار ساخت و ساز انجام میشود و این تغییرات وضعیت پوشش شبکه را تحت تاثیر قرار میدهد، بنابراین یکی از کارهای مهم که در تهران در حال انجام است، بهینهسازی شبکه است.
وی با بیان اینکه با بهینهسازیهایی که در تهران انجام دادیم، ارتفاع بیش از 400 سایت را افزایش دادیم اظهار کرد: این افزایش ارتفاع وضعیت پوشش را بهبود میبخشد، یعنی برای افزایش میزان پوشش، ارتفاع سایتها را افزایش میدهیم.
به گفته معاون همراه اول هر اندازه تعداد کاربرها در یک ساعت افزایش یابد، پهنای باند و سرعت استفاده از اینترنت هر مشترک در آن سایت کاهش مییابد.
وی با بیان این که ایجاد و راهاندازی 500 سایت را در برنامه داریم گفت: امیدواریم تا پایان سال بتوانیم سایتها را در 300 نقطهای که مشخص کردیم، راهاندازی کنیم.
وی درباره تعداد نقاط دارای مشکل کیفیت پوششی در تهران گفت: ما در حدود 300 نقطه تهران با مشکلاتی در کیفیت مواجهیم که با هماهنگیهای انجام شده با شهرداری، در برخی نقاط این مشکل حل شده اما در بعضی مکانها که در اختیار شهرداری نیست و باید از مردم این هماهنگی و همکاری را مطالبه کنیم، این نقاط با مشکل کیفیت آنتن دهی مواجه هستند.
او ادامه داد: البته در این نقاط فقط مشکل کیفیت آنتندهی مطرح است وگرنه اصل پوشش و آنتندهی وجود دارد. این نکته نیز قابل ذکر است که تنها کمتر از 10 نقطه کور پوششی در شبکه تلفن همراه تهران بزرگ وجود دارد که بیشتر به شهرکهای تازه تأسیس اطراف تهران مربوط است.
وی درباره هزینه نصب هر bts گفت: هزینه هر bts بستگی به موارد مختلف و از جمله ارتفاع آنها دارد مثلا btsهایی که برروی پشت بام نصب میشود، 10 تا 15 میلیون تومان هزینه دارد و آنهایی که برروی زمین نصب میشود 20 میلیون تومان هزینه دارد.
رضوی در پایان ضمن تشکر از همکاری و همیاری مردم، شرکت مشترک شهر و شهرداری تهران، خواستار افزایش این همکاریها برای پاسخگویی به انتظارات به حق جامعه در بهینهسازی دایمی کیفیت همراه اول شد. __________________