بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 124 از 151 اولیناولین ... 2474114122123124125126134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,231 تا 1,240 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مسوول كميته استيناف فدراسيون فوتبال: دايي بايد ماليات قرارداد خود را پرداخت كند

مسوول کميته استيناف فدراسيون فوتبال ايران اعلام کرد که طبق قرارداد اصلي پرونده علي دايي و فدراسيون فوتبال، سرمربي سابق تيم ملي بايد ماليات قرارداد خود در سال اول را بپردازد.
    عليرضا صالحي روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: مبلغ 166 ميليون تومان ماليات علي دايي سرمربي سابق تيم ملي در سال اول قراردادش بوده است.
    وي ادامه داد: کميته انضباطي و استيناف در زمان رسيدگي به اين پرونده اصلا حرفي در خصوص ماليات قرارداد دايي و فدراسيون در سال اول نزدند اما سرمربي سابق تيم ملي کشورمان به دنبال مطرح کردن اين بحث بود.
    رييس شوراي استنياف فدراسيون فوتبال ايران گفت: در قرارداد اصلي علي دايي و فدراسيون فوتبال نوشته شده '' ماليات سال اول بر عهده سرمربي است''.
    وي تصريح کرد: اما در متممي که نوشته شده بود و تنها به امضاي علي دايي رسيده بود اين موضوع ذکر شده که ماليات سال اول بر عهده فدراسيون فوتبال است.
    وي اظهار داشت: اين متمم را علي کفاشيان به عنوان مسوول فدراسيون امضا نکرده است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

هدایتی: کریمی به وظیفه خود عمل نکرد

مالک باشگاه استیل آذین گفت: کریمی به وظیفه خود عمل نکرد و برخلاف میل باطنی رضایت نامه‌اش را می‌دهیم تا هر جا می‌خواهد برود.
    نتایج نامطلوب تیم استیل آذین و بروز حاشیه‌های متفاوت در این تیم و جذب بازیکنان اسم و رسم‌دار عواملی بود که باعث سکوت پنج‌ماهه حسین هدایتی، مالک باشگاه استیل آذین شده و او تنها نظاره گر این اتفاقات بود.
    هدایتی امروز گفت و گویی با سایت باشگاه انجام داده که متن آن را در زیر می‌خوانید:
    *ابتدا نظرتان را در مورد نتایج به دست آمده در نیم فصل اول بگویید؟
    در ابتدای فصل طبق برنامه‌ای که داشتیم با قدرت کار خودمان را شروع کردیم اما باید اعتراف کنم متاسفانه در برخی از تصمیماتمان دچار اشتباهاتی شدیم و این مسائل باعث شد ضربه بخوریم. جا دارد همین جا به خاطر این اتفاقات از هواداران خودمان عذرخواهی کنم.
    *این اشتباهات از سوی چه کسانی سر زد؟
    همه ما اشتباهاتی داشتیم. علی رغم اینکه مدیران وقت باشگاه تمام زحمات خود را کشیدند ولی بازهم تکرار می‌کنم اشتباهات باعث شد تا حاشیه‌ها بلافاصله برما غلبه کنند تا کار ما به اینجا کشیده شود اما خوشبختانه دوستان در حال حاضر با درایت و تدبیر و امیدوار به آینده در تلاش هستند تا در نیم فصل دوم با پروین و خاکپور به اهداف خود رسیده و نتایج نیم فصل اول را جبران کنند.
    *آیا پشیمان نیستید که به این فوتبال پر از حاشیه، چالش و مملو از اتفاقات غیرفوتبالی آمدید؟
    خیر، پشیمانی در کار نیست. ما به لطف خدا و با انگیزه خدمت به جوانان کار خودمان را در استیل آذین اغاز کردیم و خدا راشکر توانستیم دل جوانان را تا حدودی به دست آوریم و جایگاه خوبی پیدا کنیم. اغلب افراد می‌دانند که در فوتبال ما منافع مالی وجود ندارد.
    *یعنی بخش خصوصی فقط باید در فوتبال ما ضرر کند؟
    من باز هم می‌گویم فوتبال ما به هیچ عنوان درآمدزا نیست و هیچکس نمی تواند این تهمت را به من بزند که در این فوتبال با توجه به هزینه‌هایی که کرده‌ام، درآمدزایی هم داشته‌ام. باور کنید تنها و مهم ترین انگیزه من در فوتبال عشق و علاقه و خدمت به فوتبال و جوانان این مرز و بوم بوده است.
    *پس اجازه بدهید این سوال را بپرسیم که آیا پشیمان نیستید که با بخش خصوصی وارد فوتبال شده اید؟
    بازهم پاسخ من منفی است و پشیمان نیستم اما من از دوستان خود در فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی می‌خواهم که واقعا از بخش خصوصی حمایت کنند تا این بخش هم بتواند خدمات خودش را ارائه کند. قطعا اگر این از این بخش حمایت شود امثال من میدان را خالی نمی‌کنیم و با قدرت کارمان را ادامه می‌دهیم.
    *اما شاید حضور امثال شما در بخش خصوصی، دولتی‌ها را ناراحت کند ؟
    سوال جالبی بود. قطعا ما اگر ببینیم چنین اراده و علاقه‌ای وجود دارد که از پول بیت المال و جیب دولت در فوتبال هزینه شود و به بخش خصوصی هم اهمیتی نمی‌دهند، شک نکنید که میدان را خالی کرده و عرصه فوتبال را ترک می‌کنیم و به دنبال کار دیگری می‌رویم.
    *به همین دلیل انتخاب مدیر عامل جدید را به تعویق انداخته‌اید؟
    خیر، ربطی به این موضوع ندارد . تجربه به من ثابت کرد که با تامل بیشتر، صبوری و حوصله فرد مورد نظرم را برای پست مدیر عاملی باشگاه انتخاب کنم و شتاب زده و باعجله تصمیم نگیرم. به همین دلیل به دنبال فردی هستم که عقاید و سیاست‌هایش با هیات مدیره و مالک باشگاه هماهنگ‌تر باشد. رایزنی‌هایی در این باره انجام داده‌ام تا فرد صادق و مورد اعتمادم را پیدا کنم، توافقاتی هم انجام شده و به زودی اسم فرد مورد نظرم را اعلام خواهم کرد.
    *برخی می‌گویند هدایتی مدیری را دوست دارد که بتواند همواره در کارش دخالت کند.
    واقعا اینطور نیست. هدایتی به جز موفقیت باشگاه و خوشحالی هواداران چیز دیگری نمی‌خواهد. من مدیری می‌خواهم که با تدبیر و بدون عجله تصمیم بگیرد تا به حاشیه سازان فرصت ایجاد حاشیه و اختلاف ندهد. من در زمانی اعلام کردم که نیستم و فقط کنار تیم خواهم بود اما شما دیدید که چه اتفاقاتی افتاد.
    *در این میان هم از برخی رسانه‌ها که علیه شما جوسازی می‌کردند هم ناراحت بودید. حتی از برخی رسانه‌ها شکایت هم کردید.
    ابتدا جا دارد از روزنامه‌های سیاسی و ورزشی کشور که بدون هیچ چشمداشتی از بخش خصوصی حمایت کردند، تشکر کنم. اخیرا در یکی از روزنامه‌های ورزشی برخی دروغ پردازی‌ها و شایعه پراکنی‌های علیه باشگاه استیل آذین شده بود که من هم سعی کردم در جلسه با مسئولان این رسانه خوب ورزشی، دلایل این موضوع را با مستنداتی که داشتم جویا شوم. خوشبختانه سوء تفاهمات برطرف شد تا ما هم شکایت خودمان را از این رسانه پس بگیریم. من برای تمام رسانه‌های نوشتاری و غیره که واقعا با پوشش اخبار درست و واقعی قصد کمک به ورزش را دارند آرزوی موفقیت می‌کنم و باز هم تاکید می‌کنم که با هیچ فردی مشکلی ندارم.
    *آیا اگر رسانه‌ای شما را نقد کند، از نظر شما جزو رسانه‌های بد است؟
    خیر، اصلا اینطور نیست. من عاشق نقدهای منصفانه و خبر‌های راست هستم نه دروغ و حاشیه سازی. من می‌گویم با حمایت از بخش خصوصی می‌توانیم موجب توسعه فوتبال کشورمان شویم. در این بین نقدهای منصفانه و دلسوزانه مختلفی وجود دارد که از آنها استفاده می‌کنیم اما بازهم تکرار می‌کنم با دروغ پردازی و تهمت‌های ناروا مشکل فوتبال ما حل نمی‌شود. این نظر من است. واقعا از شما می‌پرسم حرف من اشتباه است؟
    *بگذریم، ماجرای علی کریمی و استیل آذین به کجا کشیده شد؟
    علی کریمی دوست و رفیق بسیار خوب من است. سرمایه فوتبال این مملکت است و باید قدر ایشان و امثال او را بدانیم. من می‌دانم هر باشگاهی دوست دارد بازیکنی مثل کریمی را در اختیار داشته باشد اما ما متاسفانه بعد از اتفاق تلخی که در تمرینات افتاد و باعث بروز دلخوری و کدورت میان کادر فنی و کریمی شد، باید این موضوع را حل می‌کردیم و یک تصمیم منطقی می‌گرفتیم. علی کریمی یک بازیکن حرفه‌ای است که در بالاترین سطح فوتبال اروپا حضور داشته و باید در سفرش به امارات، سلسه مراتب را رعایت می‌کرد.
    *منظورتان همراهی تیم الاهلی است؟
    بله، ایشان باید با علی پروین و خاکپور و یا حتی سرپرست تیم هماهنگ می‌کرد تا در تمرینات حاضر نشود و برای همراهی الاهلی به خارج از کشور برود. متاسفانه ایشان به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای به وظیفه خود عمل نکرد. از آن طرف کادر فنی ما هم باید بیشتر صبوری و حوصله به خرج می‌داد اما این اتفاق نیفتاد و علی کریمی در اختیار باشگاه قرار گرفت.
    *حالا تصمیم شما چیست؟
    با توجه به اینکه علی کریمی با تصمیم کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفته و با توجه به تقاضای خودش و توافقات انجام شده علی رغم میل باطنی‌ام رضایت‌نامه این بازیکن را صادر می‌کنیم تا به هر تیمی که دوست دارد، برود و فوتبالش را در تیم دیگری ادامه دهد. باور کنید این تصمیم برای من بسیار سخت و دشوار بود چون همه می‌دانند من به کریمی چه علاقه‌ای دارم اما باید این اتفاق می‌افتاد.
    *از باشگاه الاهلی هم شکایت خواهید کرد ؟
    باشگاه الاهلی یکی از بزرگ‌ترین و بهترین باشگاه‌های امارات است و من برای آنها احترام خاصی قائلم و همیشه برای الاهلی آرزوی موفقیت می‌کنم. خبری را مبنی بر شکایت از باشگاه الاهلی شنیدم که بسیار ناراحت شدم. ما هیچ گونه شکایتی از باشگاه الاهلی نداریم و برای این تیم آرزوی موفقیت می‌کنیم.
    * به نظر شما با رفتن کریمی وضعیت استیل آذین بدتر نمی‌شود؟
    در ابتدای فصل طبق برنامه و اهدافی که داشتیم یارگیری کردیم اما بازهم اعتراف می‌کنم اشتباهات به ما ضربه زد تا شرایطی پیش بیاید که امتیازات بازی‌های مهم را یکی پس از دیگری از دست بدهیم اما می‌توانیم در نیم فصل دوم ناکامی‌ها را جبران کنیم. باید با رفتن کریمی هم کنار بیاییم.
    *به نظر می‌رسد پس از اتفاقاتی که در باشگاه استیل آذین افتاد و رفت و آمدهایی که شد تجربه گرانبهایی به دست آورده اید؟
    بله. فوتبال و حضور در آن برای ما یک عرصه آزمون و تجربه است. من در این اتفاقات دوست و دشمن خودم را شناختم مخصوصا در شرایط سخت استیل آذین ولی سکوت کردم. من همواره امیدوارم صبوری ،ادب و احترام به یکدیگر را سرلوحه کار خودمان قرار دهیم چون حفظ حرمت‌ها و ارزش‌ها در ورزش بسیار مهم‌تر است مثل آقا تختی که بعد از چندین سال هنوز هم در دل این مردم جا دارد.
    *دلیل سکوت طولانی شما در برابر افرادی که از باشگاه استیل آذین رفتند و حرف‌های خوبی هم در قبال شما نزدند، چیست؟
    خداوند در قرآن کریم می فرماید: " اناالله مع الصابرین " ما باید صبر و حوصله داشته باشیم و گاهی سکوت بهترین پاسخ برای دروغ پردازان و افرادی است که تهمت می‌زنند ولی من برای آنها هم آرزوی موفقیت می‌کنم و از خدمات ارزنده آنها تشکر می‌کنم.
    *حضور پروین در استیل آذین تاثیری داشته است؟
    بله بالاخره علی پروین آبروی خود را گذاشته و به استیل آذین آمده است. من از زحمات ایشان تشکر می‌کنم و می‌دانم علی رغم نابسامانی‌ها تلاش می‌کند تا استیل آذین نتایج بهتری را بگیرد.
    *آیا به فکر این نیفتادید که از فوتبال کنار بروید و استیل آذین را واگذار کنید؟
    همه اتفاقات در گروی عملکرد بازیکنان تیم است. آنها باید از انتهای جدول فرار کنند چون پتانسیل این کار را دارند.
    *درباره جرایم بازیکنان هم حرف می‌زنید؟
    با هزینه هایی که کرده‌ایم جایگاه ما در پایین جدول اصلا خوب و قابل قبول نیست و باید تغییر کند. ما برای بازیکنان جرایم ۲۰ در صدی در نظر گرفتیم و پس از پیروزی مقابل فولاد ۲ درصد آن را بخشیدیم اما در صورتی که تیم نتایج خوبی بگیرد جرایم را بازهم می‌بخشیم و اگر راهی آسیا شویم حتی پاداش هم می‌دهیم. اما اگر باز هم به نتایج بد خود در نیم فصل دوم ادامه دهیم بازیکنان با جریمه مواجه می‌شوند مثل همه تیم‌های دیگر.
    *در پایان نظرتان را درباره تیم ملی ایران و جام ملت‌های آسیا بگویید؟
    بازی‌های بسیار سختی در انتظار تیم ملی فوتبال کشورمان است. امیدوارم ایران در گام اول خود در دیدار برابر عراق نتیجه خوبی بگیرد تا روحیه آنها بالا رود. من امیدوارم تیم ملی فوتبال کشورمان برای شادی دل مردم و جوانانی که عاشقانه علاقه مند به فوتبال هستند نتایج خوبی بگیرد وانشاالله با دعای خیر مردم راهی فینال شود چون بازیکنان ایرانی پتانسیل این کار را دارند تا پرچم پرافتخار کشورمان بعد از ۳۵ سال در قطر به اهتزاز در آید.

pnugirl
    • n/a

مولایی: فکر نمی کنم کمالوند شبها با وجدان راحت بخوابد.

در بازیهای دوستانه برای تراکتور به میدان می‌رفتم و عملکرد خوبی هم داشتم. تمریناتم را به طور منظم انجام می‌دادم. یقین دارم مشکلم فنی نبود ولی هنوز هم نمی‌دانم چرا بازی نمی‌کردم.
    مهاجم سابق تیم تراکتورسازی معتقد است همه انسان‌ها اشتباه می‌کنند و او هم در انتخاب تیمش خطا کرده است.
    علی مولایی درباره وضعیت تیمش گفت: «گسترش‌فولاد تیم خوبی است. بازیکنان بزرگی مثل رسول خطیبی، عباس آقایی و دیگران در این تیم هستند از طرف دیگر از مدیرعامل و کادر فنی خوبی برخوردار است. باید همه تلاشمان را برای رسیدن به لیگ برتر انجام دهیم. »
    وی ادامه داد: «من تجربه کار کردن با لوکا را دارم. اگر بازیکنی در تمرین خوب باشد و بازی خوبی را از خودش به نمایش بگذارد لوکا با آن بازیکن نه تنها بداخلاق نیست که خیلی هم خوش‌رفتار است. »
    مهاجم گسترش‌فولاد درباره رضایت گرفتن و رفتنش از تیم تراکتورسازی تصریح کرد:«به هر حال همه انسانها اشتباه می‌کنند. من هم در انتخاب تیمم مرتکب خطا شدم. هم رفتنم به سپاهان اشتباه بود و هم به تراکتورسازی. اول فصل از تیمهای نفت تهران و شاهین بوشهر پیشنهاد داشتم اما چون کمالوند گفت تیم تراکتورسازی هواداران زیادی دارد و هر بازی تو را به میدان می‌فرستم قید ۱۰۰ میلیون بیشتر را زدم و راهی تبریز شدم. نمی‌دانم کمالوند با کاری که در حق من کرد شبها با وجدان راحت می‌خوابد یا نه؟ من که فکر نمی کنم. با این وجود هیچ دشمنی با کمالوند ندارم و همه چیز را به خدا واگذار کردم.»
    مولایی در ادامه افزود: «در بازیهای دوستانه برای تراکتور به میدان می‌رفتم و عملکرد خوبی هم داشتم. تمریناتم را به طور منظم انجام می‌دادم. یقین دارم مشکلم فنی نبود ولی هنوز هم نمی‌دانم چرا بازی نمی‌کردم. روز قبل از بازیها در ارنج تیم قرار می‌گرفتم اما روز بازی به بهانه‌های مختلف من را روی نیمکت می‌نشاندند. حتی در این مدت یک بار هم به نیمکت‌نشینی‌ام اعتراض نکردم. اگر قرار بود در تراکتورسازی نیمکت‌نشین باشم در همان سپاهان می‌ماندم بهتر بود. به هر حال سپاهان به مراتب تیم بزرگتری بود. طوری شده بود که حتی دوستان نزدیکم می‌گفتند تو اگر طلا هم بشوی در ترکیب تیم جایی نداری و خب بازی نکردنم برایم سخت بود.»
    بازیکن سابق تیم تراکتورسازی تصریح کرد: «با این وجود تا پایان نقل و انتقالات لیگ برتری هم رضایتنامه‌ام را ندادند تا بتوانم در تیم دیگری بازی کنم بنابراین تصمیم گرفتم به تیم گسترش فولاد بروم تا حداقل به میدان بروم. الان ۱۳ هفته دیگر تا پایان لیگ دسته اول باقی مانده است و در این مدت فوتبالم را به نمایش می‌گذارم. همیشه دنبال این بودم که فوتبالم دیده شود. هنوز سنی ندارم و فرصت این را دارم که به جایگاه واقعی‌ام برسم. باید با گسترش‌فولاد به لیگ برتر صعود کنیم.»
    مهاجم گسترش‌فولاد در پایان گفت:«امیدوارم هواداران تبریزی همیشه از ما حمایت کنند نه فقط زمانی که لیگ برتر تعطیل است و تراکتور و شهرداری بازی ندارند».

pnugirl
    • n/a

علی کریمی رسما از استیل‌آذین جدا شد

علی کریمی هافبک تیم فوتبال استیل‌آذین تهران به دلیل همراهی تیم فوتبال الاهلی امارات در دیدار دوستانه مقابل آث میلان ایتالیا با تشخیص کادر فنی از تمرینات تیم فوتبال استیل‌آذین منع و در اختیار باشگاه گذاشته شد.
    از همین رو و پس از توافق علی کریمی و هدایتی این بازیکن با دریافت رضایت‌نامه‌اش از این تیم جدا شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازيکن عراقي تيم پيکان جريمه مي‌شود

بازيکن تيم ملي فوتبال عراق به دليل تاخير در بازگشت به تمرينات تيم پيکان قزوين با جريمه نقدي از سوي اين باشگاه مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، "صالح صدیر" بازیکن تیم ملی عراق که در آخرین مرحله اردوی آماده‌‍سازی این تیم از فهرست شاگردان سیدکا خارج شد و فرصت حضور در جام ملت‌های آسیا را از دست داد، هنوز در تمرینات آماده سازی تیم فوتبال پیکان حضور پیدا نکرده است.
    رضا رهقی، مشاور مدیرعامل باشگاه پیکان قزوین ضمن اعلام این خبر افزود: این بازیکن تاخیری بیش از یک هفته داشته و قطعا جریمه خواهد شد. ما در این خصوص با فدراسیون فوتبال هم رایزنی کرده‌ایم و با این بازیکن عراقی به خاطر تاخیر در بازگشت به ایران برخورد خواهیم کرد.
    وی اضافه کرد: با تلاش مسئولان باشگاه طی روزهای گذشته پنج درصد دیگر از پیش قرارداد کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال پیکان پرداخت شده است تا بازیکنان با آرامش فکری بیشتری خود را برای حضور در ادامه رقابت‌های لیگ برتر آماده کنند.
    مشاور مدیرعامل باشگاه پیکان همچنین خاطرنشان کرد: تیم فوتبال پیکان عصر سه‌شنبه در دیداری تدارکاتی با نتیجه 2 بر صفر و با گل‌های جهانگیر عسگری و مجید خدابنده‌لو برابر شهرداری اراک پیروز شد. البته ما روز یکشنبه هم با 5 گل از سد تیم محلی شمیران به پیروزی رسیدیم.
    رهقی در پایان گفت: طبق برنامه‌ریزی حمید علیدوستی تیم پیکان تمرینات آماده‌سازی‌اش را برای حضور در مسابقات لیگ برتر به بهترین شکل پیگیری می‌کند و بسیار امیدواریم پیکان بتواند در ادامه رقابت‌های لیگ نتایج قابل قبولی را کسب کرده و به جایگاهی که مستحق آن است، دست یابد.
    تیم فوتبال پیکان در پایان هفته بیستم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با 21 امتیاز در جایگاه سیزدهم جدول رده‌بندی این مسابقات قرار گرفته است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي و حضورش در انتخاب بهترين بازيکن جهان و ساير مسائل مربوط به پرسپوليس

سرمربي پرسپوليس گفت: اگر کاپيتان تيم را من انتخاب مي‌کردم واويلا مي‌شد.

علي دايي در خصوص اردوي ترکيه، پيروزي تيم ملي مقابل عراق،‌ حضورش در انتخاب بهترين بازيکن جهان و ساير مسائل مربوط به پرسپوليس صحبت کرد.

* نظرتان درباره اردوي ترکيه چيست؟
    برنامه‌هاي خاصي را دنبال خواهيم کرد تا به هدف خود برسيم. هدف آخر ما اين است که قبل از شروع نيم فصل دوم به يک هماهنگي تاکتيکي بسيار خوب و روحيه بالا برسيم تا انشاءالله نتايج بهتري نسبت به نيم فصل اول بگيريم.

* در اردوي ترکيه به اين هدف رسيديد؟
    تمرينات بسيار پرفشاري و خوبي انجام داديم و در کنارش دو بازي تدارکاتي را در نظر گرفتيم که به هماهنگي تيمي و تاکتيکي ما بسيار کمک کرد. اين اردو از بهترين اردوهايي بود که من تا الان در آن شرکت کرده بودم.

* در دو بازي مقابل اينتراخت و آنتاليا اسپور چند درصد به خواسته‌هاي خودتان رسيديد؟
    ما دو مسابقه بسيار سخت و با تيم‌هاي خوب را پشت سر گذاشتيم. بچه‌ها در اين دو بازي بسيار خوب کار کردند مخصوصا در بازي اول مقابل اينتراخت و نيمه دوم در ديدار مقابل آنتاليا اسپور اما همانطور که گفتم اين بازي‌ها فقط جنبه تدارکاتي دارد. نقاط ضعف و قوت خودمان را شناختيم و بيشتر در جريان اتفاقات تيم از لحاظ تاکتيکي قرار خواهيم گرفت. روي تاکتيک‌هايي که در نيم فصل دوم داريم. به دنبال اين هستيم تا در اردوي امارات به آمادگي مطلوب‌تري برسيم تا خيال‌مان راحت شود.

* نظرتان در خصوص حضور در زوريخ و انتخاب مسي به عنوان بهترين بازيکن جهان براي دومين سال پياپي چيست؟
    مثل سال‌هاي قبل به اين برنامه دعوت شدم. البته ما راي‌هاي خودمان را قبل از اين برنامه داده بوديم چون طبق قانون راي‌ها از قبل جمع‌آوري مي‌شود. فقط اين مراسم با مراسم‌هاي ديگر يک فرق داشت چون فرانس فوتبال هم در آن نقش داشت اما سال‌هاي گذشته اين کار را فقط فيفا انجام مي‌داد.

* در کل مراسم را چگونه ديديد؟ ديداري با شخص خاصي داشتيد؟
    مثل هميشه اکثر بزرگان فوتبال دنيا در اين مراسم جمع بودند چه آنهايي که فوتبال را کنار گذاشتند و چه آنهايي که در حال حاضر بازي مي‌کنند.

* در خصوص نظر اداره ماليات مبني بر پرداخت ماليات شما به مبلغ 166 ميليون تومان از سوي فدراسيون فوتبال صحبت کنيد...
    سؤال خوبي بود. شما مي‌دانيد که اين پول را نبايد به من بدهند. با توجه به مدارکي که بود، اداره ماليات بعد از 4 ماه و برگزاري دو جلسه حضوري بين من، وکيلم و نمايندگان فدراسيون به اين نتيجه رسيد که فدراسيون بايد ماليات من را بدهد. از روز اول گفته بودم که فقط به دنبال احقاق حقم هستم و دوست ندارم فردي بيايد حق من را بخورد. به همين دليل پيگيري کردم و خدا را شکر به نتيجه رسيدم.

* ديدار ايران و عراق را ديديد؟
    خير. متاسفانه در هواپيما و در حال برگشتن از زوريخ بودم. به همين دليل نتوانستم بازي را تماشا کنم.

* از نتيجه‌ که خبر داريد؟
    بله و به من اجازه بدهيد که به مردم شريف ايران،‌ کادر فني و بازيکنان اين پيروزي را تبريک بگويم. انشاءالله اين پيروزي‌ها ادامه داشته باشد و بچه‌ها بتوانند در جام ملت‌ها موفق باشند و به آنچه حق‌شان است برسند تا دل ايراني‌ها را خوشحال کنند.

*در خصوص بحث کاپيتاني صحبت کنيد. چرا اين موضوع اينقدر ادامه پيدا مي‌کند و گفته‌ مي‌شود امکان تقلب هم در اين راي‌گيري وجود دارد؟
    اول بايد بگويم که واقعا متاسفم. خدا را شکر در يک محيط بسيار خوب و در حضور همگان اين راي‌گيري انجام شد. تمام راي‌هايي که گرفته شد در باشگاه پرسپوليس موجود است. من به آقاي رسايي راي‌ها را تقديم کردم که اين راي‌ها در باشگاه بماند و حرف و حديثي پيش نيايد.

* آيا اين کار درست بود؟
    به نظر من کار بسيار قشنگي بود اما نمي‌دانم چرا اينقدر حرف و حديث دنبالش است. بچه‌ها خودشان کاپيتان خودشان را انتخاب کردند.

* اما برخي‌ها شايد برعکس شما نظر داشته باشند؟
    هر کدام از آقايان فکر مي‌کنند کوچکترين اتفاقي افتاده مي‌توانند بيايند باشگاه از آقاي رسايي قائم مقام باشگاه فرم را بگيرند و نگاه کنند. خدا را شکر کاري کرده‌ايم که هيچ کدام از بچه‌ها اسم خودشان را ننويسند که خداي ناکرده فردا گلايه‌اي از فردي نشود و حرف و حديث پيش نيايد که چه فردي به چه کسي راي داده است. اين حق طبيعي من بود که چه طور کاپيتان پرسپوليس را انتخاب کنم. اگر خودم مستقيم انتخاب مي‌کردم شايد طور ديگري مي‌شد.

* منظورتان چيست؟
    اگر کاپيتان پرسپوليس را انتخاب مي‌کردم واويلا بود. با اينکه حق طبيعي من بود و به هيچ کس ربطي ندارد يکسري حرف و حديث‌ پيش مي‌آمد.

* نظر شما در مورد تورنمنت امارات چيست؟
    به نظرم شرايط اردو و تورنمنت امارات بهتر از ترکيه است. تيم‌هايي که در اين مسابقات شرکت مي‌کنند در حد تورنمنت ترکيه و شايد بالاتر باشند. اين بازي‌ها بسيار سخت و محکي جدي براي ما است که مي‌تواند به ما کمک‌هاي زيادي کند.

* از حريفانتان شناخت داريد؟
    بله. تا حدود زيادي حريفان‌مان را در تورنمنت امارات مي‌شناسيم. سعي خواهيم کرد با برنامه‌ريزي که انجام مي‌دهيم مجددا بازيکنان را مورد ارزيابي قرار دهيم تا دل هواداران را در نيم فصل دوم شاد کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پيشنهاد انتقال علي کريمي به سايپا/ گفتگوي مايلي کهن با هافبک استيل آذين

باشگاه سايپا خواهان به خدمت گرفتن علي کريمي هافبک پيشين تيم فوتبال استيل آذين شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال جدایی توافقی علی کریمی از باشگاه استیل آذین که یکشنبه گذشته انجام شد، باشگاه سایپا درخواست رسمی را برای به خدمت گرفتن این بازیکن سرشناس مطرح کرد. برهمین اساس محمد مایلی کهن سرمربی سایپا در تماس تلفنی با علی کریمی از حضور این بازیکن در تیم سایپا در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر استقبال کرد و پیشنهاد رسمی باشگاه متبوعش را با وی در میان گذاشت.
    در این تماس تلفنی علی کریمی ضمن تشکر از ابراز محبت باشگاه سایپا و محمد مایلی کهن عنوان کرده که به دلیل مقررات لیگ برتر امکان این انتقال فراهم نیست و در غیر این صورت علاقمند به همکاری با نارنجی پوشان کرجی بوده است.
    محمد مایلی کهن ضمن تایید این خبر اظهار داشت: علی کریمی با وجود اینکه فصل ناموفقی را در استیل آذین سپری کرده اما همچنان بازیکن تاثیرگذاری است و اعتقاد دارم در صورتی که او آماده باشد هنوز از قابلیت‌های تکنیکی‌اش مثالزدنی و کارساز است. از همین رو پیشنهاد انتقال او را به تیم سایپا مطرح کردم اما گویا قوانین لیگ برتر اجازه چنین نقل و انتقالی را بین دو تیم لیگ برتری نمی دهد.
    سرمربی تیم سایپا تصریح کرد: با توجه به وجود مقررات داخلی تصور می کنم علی کریمی تنها می تواند به یکی از چهار تیم استقلال، پرسپولیس، سپاهان و ذوب آهن منتقل شود تا در مسابقات فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا این تیم‌ها را همراهی کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به شرط پيروزي در سه ديدار متوالي جريمه بازيكنان استيل آذين بخشيده مي‌شود

در صورتي که استيل آذيني‌ها در 3 بازي متوالي خود در نيم فصل دوم پيروز شوند بخشي از جرايم آنها بخشيده مي‌شود.

مسئولان باشگاه استيل آذين قصد دارند انگيزه بازيکنان خود را براي نيم فصل دوم ليگ برتر بالا ببرند تا تيم از قعر جدول فرار کند.
    از همين رو هدايتي و پروين تصميم گرفته‌اند در صورتي که استيل آذيني‌ها در3 بازي متوالي خود در نيم فصل دوم ليگ برتر برنده بازي باشند بخش اعظمي از جرايم آنها بخشيده شود.
    بازيکنان استيل آذين تا به امروز به دليل نتايج ضعيف 20 درصد از مبالغ قرار داد خودشان را جريمه شده‌اند که فقط 2 درصد آن پس از شکست فولاد خوزستان در چهار چوب ليگ برتر بخشيده شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دو ديدار دوستانه در اهواز براي فولاد خوزستان

تيم فولاد خوزستان، هفته آينده دو ديدار دوستانه برگزار مي کند.

فولادي ها که در روزهاي اخير مشغول انجام تمرين‌هاي خود در اهواز هستند ، پس از اينکه دو ديدار تدارکاتي خود در تعطيلي‌هاي نيم فصل را با پيروزي پشت سر گذاشتند، قصد دارند دو بازي ديگر را نيز در هفته پيش رو برگزار کنند تا از همه جهت آماده رويارويي با حريفان آينده خود در مسابقات ليگ برتر فوتبال کشور شوند.
    فولادي ها ابتدا عصر يکشنبه بيست و ششم دي ماه در ورزشگاه تختي اهواز به مصاف تيم دسته دومي گاز فجر جم بوشهر مي روند و سپس در روز چهارشنبه بيست و نهم دي ماه هم در همين ورزشگاه، پذيراي تيم دسته اولي نفت مسجدسليمان صدرنشين کنوني گروه اول ليگ دسته اول خواهند بود.
    هر دو بازي، در ساعت 14:30 و در زمين شماره يک ورزشگاه تختي اهواز برگزار خواهد شد.
    شاگردان مجيد جلالي پيش از اين در دو ديدار دوستانه شهرداري دزفول و هماي ديلم را شکست داده بودند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برتري پرگل سايپا در ديداري تداركاتي

تيم فوتبال سايپا در ديداري تدارکاتي حريف گمنام خود را 7 بر صفر شکست داد.

تيم فوتبال بزرگسالان سايپا امروز در ديداري دوستانه و تدارکاتي مقابل تيم ذوالفقار کاشان به ميدان رفت و در نهايت با نتيجه 7 بر صفر حريف گمنام خود را شکست داد.
    سايپا روز 24 دي ماه راهي جزيره کيش مي‌شود و اردويي تدارکاتي برگزار خواهد کرد و تا روز اول بهمن اين اردو ادامه خواهد داشت.

برچسب برای این موضوع