سلام
منم تبريك ميگم رها حانوم ايشاله خوشبخت بشيد
اقا اميد راست ميگه ....... التماس دعا زياديي دارن بعضي ها
سلام
منم تبريك ميگم رها حانوم ايشاله خوشبخت بشيد
اقا اميد راست ميگه ....... التماس دعا زياديي دارن بعضي ها
در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت
روزگار خوش
عزیز دلم منم بت تبریک می گم ازداواجتو امیدوارم خوشبخترین دختر دنیا بشی و لحظات زیبایی رو توی زندگی مشترکت داشته باشی سالیان سال ............
من مثل بقیه بچه ها نمی دونم پسرای سبزواری چه طورین ولی مطمینن خوب و خوش سلیقه هستن دیگه یکیشون که ثابت کرد خوش سلیقه است
راستی گفتی خبرت یک خورده باور نکردنی بود منم اصلاً فکر نمی کردم به این زودی ازدواج کنی ولی در هر صورت اتفاق دیگه واسه یکی زود واسه یکی دیرتر می یوفته در هر صورت آرزوی خوشبختی رو برای خودت و همسرت دارم عزیزم از قول ما به همسرتم تبریک بگو
و در نهایت
قابل توجه آقایونی که فکر می کنند التماس دعا دارند دخترا بدونید سخت در اشتباه هستید و ما حالا حالا نمی خوایم ازدواج کنیم و درس داریم و اهداف بزرگی داریم در ضمن اگه صحبتی هم دارید با پدرامون باید مطرح کنید
( ولی بدون شوخی من که تا پنج ، شش سال دیگه اصلاً نمی خوام بهش فکر کنم چون با ازدواج یک سری محدویدت واسم پیش می یاد که فعلاً نمی تونم بااون محدودیتا کنار بیام )
ولی امیدوارم همتون خوشبخت بشید با نیمه های گمشده الهی خودتون
مخصوصاً رها جون
آقا طه حواست باشه....
كاري نكن اول دست رو سر تو بكشم.......................
و...عرضم به خدمتتون....
دعا ميكنم واسه اونايي كه قصد ازدواجو دارن...
(البته منم ميگفتم ندارم...)
اينم بگم اول و آخر نداره خلاصه همه يه روزي ازدواج ميكنن...يكي ديرتر...يكي زودتر.
(آقايون هم حواسشونو جمع كنن...به قول عزيز بالايي اگه حرفي دارين اول به باباهاشون بزنيد. )
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
[quote=راما;146652]
قابل توجه آقایونی که فکر می کنند التماس دعا دارند دخترا بدونید سخت در اشتباه هستید و ما حالا حالا نمی خوایم ازدواج کنیم و درس داریم و اهداف بزرگی داریم در ضمن اگه صحبتی هم دارید با پدرامون باید مطرح کنید
( ولی بدون شوخی من که تا پنج ، شش سال دیگه اصلاً نمی خوام بهش فکر کنم چون با ازدواج یک سری محدویدت واسم پیش می یاد که فعلاً نمی تونم بااون محدودیتا کنار بیام )
[/quo
دوست عزیز خانم مربی دخترای زیادی از این حرفا زدن والان در حال عوض کردن جای بچه اند زیاد نمیشه رو این حرفا حساب کرد
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
[QUOTE=redboy64;147162]دوست عزیزم (پسر قرمز) دقیقاً روی کدوم حرف نمی تونی حساب باز کنی اینکه با پدرم باید صحبت کنی بابا اینکه حرف حقه توام !!!!!! اونم پدر من که اینقدر سخت گیره سرخود سرخود که نمی شه !!!!!!!!!!!!
اگه منظورتم عوض کردن بچه است پس پدر بچه چی کار است وظیفه پدریش کجا رفته نمی شه که تمام بهشت بشه مال ما خانوما 3 دونگش می زنیم به اسم شما آقایون عزیز !!!!!!!!!!
حالا اگه دیگه دیدیم خیلی سختشم بود واسه این کار(پدر بچه)، پرستارم گذاشته واسه این طور موقع ها دیگه اونوقت مادر نی نی هم به کارای خودش می رسه !!!!!!!!!!!!!!
راستی این رفیق برنا هم خطرناکه ها نریم شهرشون من که دیگه ازش می ترسم!!!!!!!! رها جون حواست باشه از اون طرفا رد نشین (راستی حالا شهرتون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )
[quote=راما;147250]شوشو من اهل سبزوار اما ما خودمون قراره بريم جنوب بخاطر شغلش...
از شمال ميريم جنوب...
البته تا چند وقت ديگه(بعد امتحانات) واسه ديدار اوليه اقوام نامزدم ميريم سبزوار...
يه سري به آقا طه ميزنم نشونش ميدم حرف و عمل رو...
فكر نكنم از سبزوار تا نيشابور راهي باشه...مگه نه آقا طه
آقا طه خودتو آماده كن...
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید
[QUOTE=R@ha 69;147685]
با سلام
ما هميشه اماده ايم رها خانوم جهت اثبات حرف عمل
از سبزي وار تا نيشابور (شهر مسكوني بنده )حدود 90 دقيقه طول ميكشه كه بياييد نيشابور كه زياد نيست
اينم چند خبر باحال از اين سبزي وار
دانستنیها از چالشهای روحانیت در سبزوار
گزارشی از "روز نهضت گازرسانی" سبزوار
چشمان فلفلکاران داورزن همچنان می سوزد
در هر حال ما در خدمتيم رها خانوم گرامي براي پذيرايي عملي
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور