یه دوست پسر هم نداریم وقتی صداش می کنیم نگه هان بگه بله
یه دوست پسر هم نداریم بلد باشه کباب بزنه به سیخ آبرومونو نبره
یه دوست پسر هم نداریم رو پیغام گیر برامون پیغام بزاره
یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون
یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش
یه دوست پسر هم نداریم با سوت برامون آهنگ بزنه آهنگ Love Story
یه دوست پسر هم نداریم که دیگه هی نگیم من به عشق اعتقادی ندارم
یه دوست پسر هم نداریم تند تند واسه ماشینش عروسک بگیریم اونم هی بگه آخه عزیزم اینجا اتاق بچه نیست که ماشینه
یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من ۶ تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن
یه دوست پسر هم نداریم یکی چپ نیگامون کنه اونم قفل فرمون رو برداره پیاده شه
یه دوست پسر هم نداریم هی بهمون بگه آدم وقتی عصبانی میشه هرچی به دهنش اومد نمیگه عزیزم
یه دوست پسر هم نداریم عینکی باشه براش بخونیم عینکی با نمکی
یه دوست پسر هم نداریم بگیم بیا گوشی HTC ت رو با 1100 من عوض کن عزیزم
یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم عزیزم وقتی زنگ میزنی تا سه روز منتظر نباش میس کالتو ببینم زنگ بزنم یه بار دیگه هم زنگ بزن بلکه مردم آخه!
یه دوست پسر هم نداریم خوش سلیقه باشه ما رو انتخاب کنه
یه دوست پسر هم نداریم ساعت ۱۲ ظهر با جنگ و دعوا و تهدید از خواب بیدارمون کنه
یه دوست پسر هم نداریم دستمونو بکشیم رو صورتش بگیم چه طوری جوجه تیغی
یه دوست پسر هم نداریم هی واسش از جذابیت آقایون کچل بگیم که آخر سر بره دونه دونه موهاشو بکنه جذاب شه
یه دوست پسر هم نداریم دلش نخواد بره جایی بعد زنگ بزنه بپرسه به نظرت برم ما هم بگیم نه بگه باشه فقــــــــــطه فقط به خاطر تو نمیرم
یه دوست پسر هم نداریم تهدیدمون کنه یا من یا اینترنت
یه دوست پسر هم نداریم شبا خواب ببینیم با اسب سفید اومده دنبالمون
یه دوست پسر هم نداریم یه هفته قبل تولدمون غیب بشه گوشیش خاموش بشه یه هفته بعد از تولد دوباره ظهور کنه بگه عزیزم تصادف کرده بودم
یه دوست پسر هم نداریم وقتی با یه دختر حرف میزنه هی وشگونش بگیریم که یعنی بسه جمع کن خودتو
یه دوست پسر هم نداریم برامون آهنگ بسازه بعد بخونه [میم]قلب من برای تو میزنه[میم] قهر نکن که قلب من میشکنه[میم] نام تو درد و بلای منه [میم] بی تو دل بلای جون منه. یه چیزی تو این مایه ها
یه دوست پسر هم نداریم خودش به اینترنت اعتیاد داشته باشه اینقدر ما رو تحقیر نکنه هی بهمون نگه معتاد