بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 17 اولیناولین ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 166

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

pnugirl
    • n/a

دل نري:ممکن است در ژانويه بازيکن بخريم

يوونتوس تنها در صورتي در بازار نقل و انتقالات زمستاني شرکت مي کند که بازيکنان مدنظر و موردنيازش را بيابد

لوئیجی دل نری، مربی یوونتوس در صحبتهایی از احتمال شرکت تیمش در بازار نقل و انتقالات زمستانی صحبت کرده.
    یوونتوس پنجشنبه شب در اولین دیدارخود در سال جدید میلادی مقابل پارما به میدان خواهد رفت.
    دل نری در صحبتهایی در این رابطه گفت:« ما به بازار خواهیم رفت ولی تنها به دنبال بازیکنان باتجربه ای هستیم که بتوانند چیز جدیدی را به رختکن تیم رقابتی مان اضافه کنند.»
    اخبار منتشره از احتمال جدایی جیان لوئیجی بوفون و یا مارکو استوراری خبر می دهند ولی مربی یووه این خبر را رد می کند:« هر دوی آنها می مانند.تیمی مثل یوونتوس اجازه نمی دهند که دو بازیکن در این سطح رختکن تیمش را ترک کنند. رقابت سالمی بین هردوی آنهاست.»

pnugirl
    • n/a

باجو: کاسانو و بالوتلي براي تضمين موفقيتهاي آتي ايتاليا کافي نيستند

روبرتو باجو،يکي از مسئولان رده بالاي فدراسيون فوتبال ايتاليا در صحبتهايي اعلام کرد که تيم ملي اين کشور نبايد تنها بر يکي دو بازيکن بامهارت تکيه داشته باشد.

روبرتو باجو اسطوره فوتبال ایتالیا معتقد است که مهارت عامل کافی برای موفقیت آتی تیم ملی ایتالیا در رقابتهای جام جهانی نیست و در مورد وابستگی بیش از حد این تیم به آنتونیو کاسانو و بالوتلی هشدار داد و اعلام کرد که این اتکا ممکن است منجر به فاجعه شود
    چزاره پراندلی، مربی آتزوری در صحبتهایی اعلام کرده که برنامه هایش را برپایه توانایی های این دوستاره خواهد چید و از سوی دیگر باجو که وظیفه اش بهبود اوضاع تیم ملی ایتالیا با توجه به مهارتهاست، بر این نکته تاکید کرد که پافشاری بیش از حد برروی ستاره ها کار درستی نیست.
    باجو در صحبتهایی به مجله جی کیو گفت:« امروز فوتبال ایتالیا تلاش زیادی می کند تا برنامه هایش را با کاسانو و بالوتلی پیش ببرد. من نمی خواهم در مورد آنها قضاوت کنم ولی این را می گویم که مهارت کافی نیست.ما باید شور و شوق و درک را نیز به تیم تزریق کنیم و به جوانانمان یادبدهیم تا معذرت بخواهند.»
    باجو ادامه داد:«من همیشه رویای بازی در فینال جام جهانی مقابل برزیل و پیروزی مقابل این تیم را در سر داشتم.این رویای همیشگی من است،حتی وقتی از بازی فوتبال دست کشیده ام. به رغم آنکه در فینال سال 1994 مغلوب برزیل شدیم، هیچ وقت این رویا را فراموش نکرده ام. آیا می توانم روزی ایتالیا را در فینال جام جهانی مقابل برزیل هدایت کنم؟ شاید..هیچ چیزی در فوتبال قابل پیش بینی نیست.»

pnugirl
    • n/a

هفته هجدهم رقابتهاي سري آ
    برد ميلان ،رم و پالرمو و شکست سنگين يووه

هفته هجدهم رقابتهاي سري آ امشب با برگزاري ده ديدار به پايان مي رسد

هفته هجدهم رقابتهای سری آ، امشب با برگزاری ده دیدار به پایان می رسد .در حساس ترین دیدارهای امشب، یوونتوس با نتیجه 1-4 مغلوب پارما شد و رم توانست با نتیجه 3-2 مقابل کاتانیا به پیروزی رسید.میلان هم با گلی دیرهنگام توانست به سه امتیاز دیدار خارج از خانه دست بیابد و تا ساعاتی دیگر دیدار دو تیم اینتر و ناپولی آغاز خواهد شد. در حالی که تنها این یک دیدار باقی مانده،میلان با 39 امتیاز صدرنشین جدول است.
    لاتزیو با 34 امتیاز فعلا در رده دوم قرار دارد و ناپولی با یک بازی کمتر و 33 امتیاز در رده سوم قرار دارد. رم با 32 امتیاز چهارم است و یووه پس از شکستی که امشب متقبل شد ، با31 امتیاز در رده پنجم قرار گرفت.
    در دیدارهای برگزار شده،نتایج زیر به دست آمد:
    * یوونتوس 1- پارما 4
    گلها: لگروتالیه (60) برای یوونوس و جووینکو (41 و 48) و کرسپو (62،پنالتی) و پالادینو (90) برای پارما
    * رم 4- کاتانیا2
    گلها: بوریه لو (5) و (47) و ووچینیچ (86) و(90) برای رم و سیلوستره (29) و لوپس (38) برای کاتانیا
    * بولونیا 1- فیورنتینا1
    گلها: دی وایو (5) برای بولونیا و سانتانا (67) برای فیورنتینا
    * برشیا 1- چزنا 2
    گلها: ادر (50) برای برشیا و خیمنس (33) و چکارلی (50) برای چزنا
    *کالیاری 0- میلان 1
    گل: استراسر(85)
    *جنوا 0- لاتزیو 0
    * لچه 0- باری 1
    گل: چوکا (78)
    *پالرمو 3- سمپدوریا 0
    گلها: میکولی (37)، میگلیاچو (50) و ماکارونه (79) *
    اودینزه 2- کیه وو 0
    گلها: سانچس (14) و دی ناتاله (41،پنالتی)

pnugirl
    • n/a

تيم ملي ايران وارد قطر شد

تيم ملي ايران در گروه چهار جام ملت هاي آسيايي 2011 به مصاف عراق، کره شمالي و امارات خواهد رفت و قرار است روز سه شنبه آينده اولين بازي خود را در مقابل تيم ملي عراق آغاز کند
    جي‌جي دل‌نري، سرمربي بانوي پير تورين پيش از بازي برابر پارما گفته بود: به هر حال پس از نتيجه‌اي که برابر ورونا کسب کرديم، بايد نخستين ديدار سال را با پيروزي به اتمام برسانيم و نمايش خوبي ارائه دهيم که تيفوسي‌ها از ما راضي باشند. آنان انتظار بهترين نتيجه را دارند.
    اين اظهار نظر هرگز جامه عمل به خود نپوشيد و يوونتوس در ديدار خانگي خود برابر پارما به شکست 4 بر يک تن داد. اين در حاليست که يووه با اخراج ملو از دقيقه 17 ده نفره بازي کرد.
    گل‌هاي پارما را جووينکو 41 و 48 و کرسپو (پنالتي 62) و پالادينيو 92 به ثمر رساندند و تک گل يووه را نيز لگروتاليه در دقيقه 60 وارد دروازه تيم ميهمان کرد.
    به اين ترتيب و بدون در نظر گرفته بازي امشب رم برابر کاتانيا، رتبه چهارم بانوي پير به شدت در خطر افتاد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رانيري خوشحال از برد چزنا

رم در دقايق پاياني ديدار مقابل چزنا به گل ارزشمندي دست يافت تا بتواند به روند رو به جلويش ادامه دهد.

کلودیو رانیری مربی رم هم در پایان مسابقه به ارزش پیروزی در دیداری خارج از خانه اشاره کرد و گفت:« ما اخیرا در دیدارهای خارج از خانه به پیروزی نرسیده بودیم و این نتیجه برای ما بسیار مهم است. شاگردانم تا آخرین لحظه بازی تلاش کردند و در نهایت کسب سه امتیاز این بازی، نتیجه تلاش آنها بود.میرکو ووچینیچ و ژرمی منز خیلی خوب بازی کردند ولی من بازیکنان بامهارت زیادی را هم برروی نیمکت دارم.»
    مربی رم ادامه داد:« اگر قرار باشد بازیکنان هر زمان که آنها را تعویض کنم، ناراحت شوند، خب اصلا چرا باید تعویض وجود داشته باشد؟ اینها مسائل داخلی باشگاه هستند که باید باهم آنها را حل کنیم. من برای نفع تیم تصمیم گیری می کنم و دلیلی نمی بینم که هر هفته بخواهم مسائلی را توضیح بدهم.»

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دل نري خوشحال از عملکرد باکيفيت تيمش مقابل باري

يوونتوس يکشنبه شب موفق شد تا مقابل باري به برتري دست يابد تا به تلاش براي حضور در جمع 4 تيم برتر سري آ ادامه دهد.

در پایان این مسابقه لوئیجی دل نری به تمجید از ارزشهای الساندرو دل پیرو که با بهره گیری از ضربه ایستگاهی سه امتیاز ارزشمند را برای یووه به ارمغان بیاورد پرداخت
    دل نری در پایان مسابقه گفت:« ما بازی باکیفیتی را به نمایش گذاشتیم. به رغم آنکه 5شنبه شب در کوپا ایتالیا بازی کرده بودیم، پسرانم نهایت تلاششان را به کار گرفتند و ازنتیجه بازی یکشنبه کاملا خوشحالم. بازیکنانی مثل دل پیرو ثابت کردند که کیفیت گاهی وقتها تفاوت میان دو تیم را رقم می زند و با با بهره گیری دو حمله با کیفیت ، نتیجه بازی را رقم زدیم.»
    مربی یووه ادامه داد:« دل پیرو به خوبی از ارزش بالایش برای تیم آگاه است و امیدوارم که بتواند همچنان به تاثیرگذاری اش برای یووه ادامه دهد. قطعا من در این جایگاه بایدانتخاب کنم و با توجه به شرایط، شاید گاهی وقتها مجبور شوم که تیم رو به جلوتر و فیزیکی تری را بچینم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چهار بازي وچهار پيروزي؛ اينتر لئوناردو تيم ديگري است

حالا اينتر حتي مي تواند ميلان را هم بترساند. اين اتفاق مسلما نمي توانست بعد از اولين پيروزي اين تيم برابر ناپولي رخ دهد. خيلي ها آن برتري را حاصل يک سري تغييرات مثبت ذهني ايجاد شده در تيم مي دانستند که بعد از خروج بنيتس در اين تيم پديد آمده بود ولي حالا بعد از شکست سنگيني که نراتزوري به بولونيا تحميل کرده اند، مي توان اينتر را يکي از رقباي اصلي ميلان در راه رسيدن به عنوان قهرماني دانست.

چهارمين پيروزي اين تيم بعد از چهار بازي با حضور لئوناردو در رقابتهاي جام حذفي و ليگ ايتاليا نويد روزهاي بهتري را در آپيانوجنتيله مي دهد. حتي مورينيو از اسپانيا مدعي شده که اينتر امسال هم قهرماني ايتاليا خواهد بود و هيچ حريفي نمي تواند جلوي تيم سابق او قد علم کند. ورود لئوناردو واقعا شوکي بزرگ به تيم وارد کرد. اينتر قابل مقايسه با تيمي که بنيتس به زمين مي فرستاد، نيست. حالا به لطف توقف اين هفته ناپولي و دو بازي عقب افتاده مقابل فيورنتينا و چزنا، قرار گرفتن در مکان دوم جدول چندان دور از ذهن نخواهد بود.
    برتري چهار بر يک برابر بولونيا در شبي که خاويرزانتي از نظر تعداد بازي در اين تيم با جوزپه برگومي برابري کرد و پانصد و نوزدهمين حضور خود در ترکيب اين تيم را جشن گرفت، رخ داد. بولونيا تيمي نبود که حريف اينترشود. نراتزوري درحاليکه منتظراسنايدرهستند، با ترکيبي که ميليتو و اتوئو را در خط حمله و استانکوويچ را پشت سر آنها قرار مي دهد، به ميدان مي آيند. نکته مهم در اين تيم بازگشت پرفروغ ميليتو و گلزنيهاي او مثل روزهاي اوج فصل گذشته است.
    ميليتو استارت بازگشت خود را در ابوظبي و در جام باشگاههاي جهان زد و حالا در خط حمله با اتوئو زوجي مهار نشدني را شکل داده که در اين چهار بازي به هيچ حريفي رحم نکرده است. اتوئو هم که حالا در اينتر بدون مورينيو مي تواند در منطقه ايده آل خود به ميدان رود و مجبور نيست در سمت چپ مثل يک هافبک خود را فداي تيم کند، استادانه تر از قبل براي اينتر گل مي زند. دو گلي که او وارد دروازه بولونيا کرد نشان داد که مهاجم کامروني تحت هر شرايطي زهردار ترين بازيکن اينتر در خط حمله است. البته اگر در پست تخصصي اش به ميدان رود و مجبورنباشد براي گلزني راههاي سخت تري را پيدا کند.
    گل اول او با همکاري ميليتو به ثمررسيد و دومين گل را از روي ضربه ايستگاهي از فاصله بيست متري زد. لئوناردو نمايش اين تيم برابر بولونيا را بي نقص ترين بازي اينتر از زمان ورودش به اين تيم دانسته و موراتي که از اين نتايج به وجد آمده مثل هميشه منطق را رها نکرده و معتقد است نراتزوري بايد در بازار زمستاني بازيکنان جديدي در اختيار گيرند.
    با شروع مرحله تازه ليگ قهرمانان مي توان اينتر را به طور واقعي محک زد و متوجه شد که آيا اين تيم واقعا طبق آنچه مورينيو ادعا کرده، توانايي قهرماني دوباره در ايتاليا را دارا خواهد بود يا نه. در حال حاضر ميلان اصلي ترين رقيب نراتزوري براي تصاحب عنواني است که طي چهار سال گذشته همواره به اينتر تعلق داشته است.
    جنگ قهرماني در ايتاليا در سالي که يووه و تيمهاي رمي نتوانسته اند از نظرپيروزي و کسب نتايج قابل قبول، درعملکرد خويش تداوم داشته باشند، در ميلان تعيين خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خبرهايي کوتاه از ايتاليا

ميلان به دنبال اريکسن، يوونتوس خواهان فلورس، هديه طرفداران لاتزيو به پاتزيني براي دو گلي که به رم زد!

پائولو فابری (مدیر برنامه‌های ماسیمو ماکارونه، مهاجم پالرمو): «او در بازار است و گزینه‌هایش را داریم بررسی می‌کنیم.
    ماسیمو ماکارونه: باشگاه می‌خواهد من را بفروشد، من ناامید شده‌ام.
    یوونتوس علاقمند به خرید آنتونیو فلورو فلورس از اودینزه است، اما جنوا هم او را می‌خواهد.
    جیان‌پائولو پاتزو (رییس اودینزه): «فلورو فلورس را قرض می‌دهیم. یوونتوس و جنوا به او علاقه دارند، اما خود بازیکن باید انتخاب کند.»
    چلینو (رییس کالیاری): اجازه رفتن به فدریکو مارکتی (دروازه‌بان) را می‌دهیم. جنوا به دنبال اوست.
    فیورنتینا مجبور به فروش آدرین موتو است، اما به چه تیمی؟ معلوم نیست.
    جنوا به دنبال کلئو از پارتیزان بلگراد است.
    فیورنتینا نتو، دروازه‌بان اتلتیکو پاراننزه را خریداری کرد.
    دینو لامبرتی (مدیر برنامه‌های گوکهان اینلر، هافبک اودینزه): اگر ناپولی تماس بگیرد به پیشنهاد آنها فکر خواهیم کرد.
    بازی بد مقابل اودینزه باعث شده ادواردو (دروازه‌بان جنوا) در آستانه خروج از این تیم قرار بگیرد. جنوا به خرید مارکتی (کالیاری) و استوراری (یوونتوس) علاقه دارد.
    میلان در آستانه خرید کریستین اریکسن: آنها 11 میلیون یورو برای خرید این هافبک جوان به آژاکس پیشنهاد داده‌اند.
    آرسنال در تعقیب فیلیپ مکسس (مدافع رم) است.
    بازیکنان رم پس از پیروزی مقابل چزنا: «ما به خوبی اینتر و میلان هستیم».
    فرانچسکو توتی درباره دربی با لاتزیو: «بخت لاتزیو بیشتر است».
    گفتنی است، پیش از دیدار لاتزیو با سمپدوریا، طرفداران لاتزیو به جیامپائولو پاتزینی مهاجم سمپدوریا هدیه دادند، چرا که دو گل او مقابل رم در فصل پیش مانع قهرمانی جلوروسی شد!

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تيم فوتبال رم با نتيجه 3 بر صفر از سد حريف قدرتمند خود کالياري گذشت.

در مهمترين بازي از شب اول هفته بيست و يکم کالچو ايتاليا تيم فوتبال رم با گلزني توتي (پنالتي 22) و پروتا 70 و منس 91 از سد کالياري گذشت.
    در ديگر ديدار شب گذشته، پارما با نتيجه دو بر صفر از سد کاتانيا گذشت. گل‌هاي پارما را کاندروا 57 و جووينچو 62 به ثمر رساندند.
    در بازي پر برخورد شب گذشته نيز، پالرمو با گل دقيقه 87 بووو، برشا را متحمل شکست کرد.
    امشب و در يکي از مهمترين ديدارهاي سري A ايتاليا، يوونتوس در خانه سمپدوريا ميهمان است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بوفون: تا پايان عمر ورزشي در يووه مي‌مانم

دروازه‌بان تيم يوونتوس ايتاليا با رد تمام پيشنهادات خود تاکيد کرد: تا پايان عمر ورزشي در يووه مي‌مانم.

جان لوئيجي بوفون تصريح کرد: يوونتوس خانه امني براي من است و تحت هيچ شرايطي حاضر به ترک آن نيستم.
    وي ادامه داد: با 32 سال و پس از اين‌همه سال کار و فعاليت در عرصه فوتبال ديگر به دنبال پول نيستم و دوست ندارم هواداران يوونتوس مرا يک خيانتکار صدا بزنند.
    بوفون تاکيد کرد: يوونتوس را دوست دارم و نمي‌خواهم از اين تيم بروم. پيشنهادات من رسمي هستند و همه مي‌دانند که هرگز جنبه بازارگرمي ندارد، با ارسال نامه‌اي به تمام باشگاه‌هاي طرف مذاکره هم عذرخواهي کردم و هم از آنها خواستم که ديگر با وکيلم تماسي نداشته‌باشند.
    دو تيم منچستري از مشتريان جدي بوفون محسوب مي‌شوند.

صفحه 4 از 17 اولیناولین ... 2345614 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع