بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 76 از 109 اولیناولین ... 2666747576777886 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 751 تا 760 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

رضایی :دوست داشتم کریمی و خلیلی هم در پرسپولیس می ماندند

شماره ۷ تیم ملی در جام ملت‌های آسیا در یک سوم پایانی بازی با قطر، مسابقه با ارتش قطر و دیدار با آنگولا ثابت کرد می‌تواند مهره ثابت تیم ملی در جناح راست خط حمله باشد. رضایی معتقد است نباید به خاطر افت دو هفته‌ای یک بازیکن او را نادیده گرفت.
    در هر سه بازی خوب بودم
    مقابل قطر و در بازی اول بچه‌ها اکثرا خسته بودند و نتوانستیم خوب کار کنیم اما در دو بازی بعدی شرایط بهتر شد. بازی با آنگولا که خیلی خوب بودیم. هم خیلی فشار آوردیم هم موقعیت‌های بسیاری داشتیم که فقط یکی از آنها در دقیقه ۹۰ گل شد البته در این بازی‌، مهم این بود که ببریم تا روحیه تیم ملی بالا برود. خدا را شکر مقابل آنگولا هم یک نیمه بازی کردم و خوب بودم. کلا هر وقت آمدم خوب بودم. مقابل ارتش قطر هم یک گل زدم اگر قسمت باشد از دقیقه یک تا ۹۰ هر وقت از من استفاده شود نهایت تلاشم را برای موفقیت تیم ملی می‌کنم. خودم که از شرایطم راضی بودم باید ببینیم کادر فنی چه نظری دارد.
    این اردو از همه اردو ها بهتر بود
    اولا به نظر من این اردو و بازی‌های تدارکاتی برای ما لازم بود و از آنجایی که فرصتی تا شروع جام ملت‌ها نمانده بود باید این بازی‌ها را برگزار می‌کردیم. بچه‌های تیم ملی هم همه اهمیت این بازی‌ها را درک کرده‌اند. همه می‌دانیم کار سخت و مشکلی داریم اما اگر روی هدفمان تمرکز کنیم، می‌توانیم به آن برسیم. خدا را شکر جو تیم نسبت به همه اردوهای قبلی بهتر بود. همیشه کمبودهایی هست اما به نظر من در این اردو هم جو بین اعضای تیم خوب بود هم امکانات. بچه‌ها هم همگی با انگیزه کار می‌کردند و مطمئنم اگر چند روز دیگر این روند را ادامه دهیم موفق خواهیم بود.
    دوست دارم موثر باشم
    در تیم ملی در همه پست‌ها رقابت هست و بعضا رقابت سختی هم وجود دارد. من که هر وقت وارد زمین می‌شوم با جان و دل بازی می‌کنم. مطمئن باشید اگر آقای قطبی هم به من اعتقادی نداشت مرا در اردو نگه نمی‌داشت. هیچ مربی‌ به زور بازیکنی را نگه نمی‌دارد. من تلاش خودم را می‌کنم و بقیه را می‌سپارم به خدا. به نظر من مهم این نیست که فیکس باشی یا نه یا اینکه فقط بخواهی بروی داخل زمین تا فقط بازی کرده باشی بلکه مهم این است که هر دقیقه رفتی داخل زمین مفید باشی. من که اصلا خوشم نمی‌آید جزو ۱۱ نفر باشم اما هیچ اثری در بازی تیمم نگذارم. در باشگاه هم همین طور است. فرقی ندارد. دوست دارم اگر ۵ دقیقه هم بازی می‌کنم بازی‌ام به چشم بیاید.
    بخاطر دو بازی بد نباید خط می خوردم
    آیا بازیکن فقط با دو هفته بازی به تیم ملی دعوت می‌شود؟ واقعا اگر این طور باشد آن چهار پنج هفته‌ای که گل می‌زدم باید می‌رفتم بارسلونا. شما آخرین بازی‌های تیم ملی را ببینید. من مقابل کره جنوبی خیلی خوب بازی کردم و مقابل چین هم دو پاس گل دادم. در گوانگ‌ژو هم من مقابل صد تا دوربین تلویزیونی گفتم که برای دل‌ خودم نیامده‌ام بازی‌های آسیایی. آنجا مربی دوست داشت از من در خط هافبک استفاده کند من هم وظیفه داشتم بازی کنم. آنجا یک گل زدم و دو سه تا هم پاس گل دادم اما بعضی‌ها از غلامرضا رضایی توقع دارند هرجایی بازی کرد فقط گل بزند اما این مساله نیاز به یک مقدار بحث کارشناسی دارد و اینکه من دارم در چه پستی بازی می‌کنم. در لیگ هم احتمال دارد هر تیمی در چند هفته به بحران برخورد. می‌خواهم بدانم اگر واقعا بازیکنی فقط دو یا سه هفته بد کار کرد باید از تیم ملی خط بخورد؟
    مشکل پرسپولیس تیمی بود
    مشکل پرسپولیس یک مشکل تیمی بود. از طرفی بچه‌ها همه استرس داشتند، ما در مقطعی در چند بازی حول و حوش دقیقه ۹۰ یا ۹۰ به بعد گل خوردیم. بعد دو سه تا بازی را بردیم و شرایط بهتر شد اما ما رفتیم گوانگ‌ژو و با خستگی برگشتیم، به هر حال فوتبال همین است. بدن انسان که مثل ماشین نیست و یک فشار معینی را می‌تواند تحمل کند. من خودم چند هفته‌ای است که لیگ برتر انگلیس را پیگیری می‌کنم. آنها در هر بازی با یک ترکیب جدید بازی می‌کنند. چون وقتی قرار است هر سه یا چهار روز بازی کنی باید این کار را انجام بدهی. آنها آنقدر بازیکن خوب دارند که در هر بازی به چند نفر استراحت می‌دهند. واقعا خستگی تاثیر دارد، شرایط روحی تاثیر دارد. یک نفر نمی‌تواند همیشه خودش را از نظر روحی در عدد ۱۰۰ نگه دارد. وقتی بقیه استرس داشته باشند در کار آن یک نفر هم تاثیر می‌گذارد. اینطور هم نیست که بگوییم تیم با غلام رضایی نتیجه نگرفته اگر غلام بنشیند بیرون نتیجه می‌گیرد. ما در پرسپولیس یکسری مشکلات داریم که خیلی‌هایش به کلیت فوتبال‌مان برمی‌گردد.
    از آمدن آقا وحید خیلی خوشحالم
    من که خیلی از این مساله خوشحال شدم، صد در صد آقا وحید می‌تواند به تیم ما کمک کند. من در تیم ملی کنار آقا وحید بازی کردم. امیدوارم از جام ملت‌ها با دست پر برگردیم تا کنار هم برای موفقیت پرسپولیس تلاش کنیم. من هیچ مشکلی با حضور آقا وحید در پرسپولیس ندارم اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم و به یکی از دوستانم هم گفتم اگر بازیکنان قدیمی پرسپولیس می‌ماندند تا تیم‌مان قوی‌تر شود واقعا خوشحال می‌شدم.هر کسی، فرقی نمی‌کند، محسن خلیلی، علی کریمی. باور کنید من اصلا نگران بازی کردن نیستم. مگر همین الان در تیم ملی رقابت نیست؟ مگر این رقابت همین الان در باشگاه وجود ندارد؟ اتفاقا من عاشق رقابتم. مطمئنم با آمدن آقا وحید همه چیز بهتر می‌شود. شک ندارم با حضور آقا وحید بازی من هم بهتر دیده می شود. ان‌شاء‌الله که اینطور شود. من از موفقیت‌ تیم خوشحال می‌شوم.

pnugirl
    • n/a

دلخوری پروین از پرسپولیسی ها-استقلالی ها دسته گل فرستادندو قرمزها نه!

محمد پروین، بازیکن پرسپولیس که دچار مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی شده بود پایش را جراحی کرد و فعلا دوران مصدومیت را پشت سر می گذارد.
    به گزارش سایت گل از زمان جراحی محمد پروین و بستری شدن او در بیمارستان هیچ یک از بازیکنان و مسولان پرسپولیس به عیادت او نیامده و احوال او را جویا نشده اند. امیرحسین فشنگچی تنها بازیکن پرسپولیس است که به عیادت پروین آمد.
    جالب است که باشگاه استقلال دسته گلی برای این بازیکن فرستاده و حال او را جویا شدند و پروین تماس هایی هم از باشگاه استیل آذین داشته اما هیچ خبری از پرسپولیسی ها نیست و به نظر می رسد آنها او را کاملا به دست فراموشی سپرده اند. همین مساله باعث ناراحتی محمد پروین و پدرش و دلگیری آنها از پرسپولیسی ها شده است.

pnugirl
    • n/a

گزارش تمرين صبح امروز پرسپوليس

تيم سرمربي پرسپوليس در تمرين صبح امروز سرخ‌پوشان، در تنيس فوتبال برنده شد.

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 9:30 دقيقه به وقت محلي (11 به وقت تهران)، در يکي از زمين‌هاي چمن هتل تايتانيک تمرينات خود را آغاز کردند.
    دويدن، تنيس فوتبال و پاسکاري تک ضرب، تمريناتي بود که بازيکنان زير نظر حسين عبدي در غياب مياچ انجام دادند.

* سکوبرت و مياچ، بازيکن و مربي تيم فوتبال پرسپوليس که براي پيگيري کارهاي ويزاي خود به استانبول سفر کرده بودند، در تمرين صبح امروز غايب بودند.
    * دايي در تمرين امروز حضوري فعال داشت. وي پيش از شروع تمرين و زماني که بازيکنان مشغول گرم کردن بودند، در وسط زمين به شوت زني به سمت دروازه پرداخت. وي در اين زمينه با مولايي، بدنساز تيم مسابقه شوت زني داد.
    * در جريان تمرين، دو گروه به علت کم کاري جريمه شدند و دور زمين دويدند.
    * بازيکنان در تمرين صبح امروز شور و نشاط خاصي داشتند و نسبت به تمرينات روزهاي گذشته سرحال‌تر کار کردند.
    * يک تيم ترکيه‌اي تمرينات خود را در زمين مجاور پرسپوليس پيگيري مي‌کرد. چند نفر از مسئولان اين تيم پس از پرس‌و‌جو از اسم پرسپوليس و بعد از اينکه متوجه شدند دايي هدايت اين تيم را به عهده دارد، از حضور وي در ترکيه ابراز خوشحالي کردند.
    اين در حالي بود که دايي مشغول تمرين شوت‌زني در ميانه زمين بود.

* حسين عبدي هم پس از پايان تمرينات بازيکنان و در حالي آنها با حضور دايي در دو گروه مشغول انجام بازي تنيس فوتبال بودند اقدام به شوت زني از ميانه ميدان به سمت دروازه کرد.
    * يحيوي، مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس نيز براي دقايقي به تمرين شوت‌زني به سمت دروازه پرداخت.
    * مسئولان پرسپوليس اعلام کرده‌اند که وحيد هاشميان مهاجم اين تيم امشب به اردوي سرخ‌پوشان در آنتاليا اضافه خواهد شد.
    * عليرضا محمد در بخشي از تمرينات به صورت اختصاصي تمرين کرد.
    * در تنيس فوتبال تيم علي دايي پيروز از زمين مسابقه خارج شد.
    * در پايان تمرينات نيز بازيکنان اقدام به شوت‌زني به سمت دروازه کردند که آرفي درون دروازه در حکم دروازه‌بان ظاهر شد. وي حتي موفق شد يکي از شوت‌هاي سنگين دايي را مهار کند و نشان داد که مي‌توان روي او به عنوان دروازه‌بان هم حساب کرد.
    * دروازه‌بان تيم ترکيه‌اي که در زمين مجاور سرخ‌پوشان در حال تمرين بود به علت مصدوميت به پزشکان پرسپوليس مراجعه کرد و تحت مداوا قرار گرفت.
    * تمرين امروز صبح ساعت 10:45 به وقت محلي به پايان رسيد.
    * سرخ‌پوشان عصر امروز نيز يک جلسه تمرين برگزار خواهند کرد.

pnugirl
    • n/a

حیدری: هیچ هراسی از آقای گل بوندسلیگا نداریم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: آقای گل بوندسلیگا در تیم اینتراخت فرانکفورت حضور دارد اما خط دفاعی ما از هیچ مهاجمی هراس ندارد.
    "سپهر حیدری" در خصوص شرایط تیم، اردوها و حضور در ۲ تورنمنت برون مرزی سرخپوشان، گفتگویی را با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس انجام داد که از حضورتان می‌گذرد:
    *در خصوص شرایط تیم و حضور در تورنمنت ترکیه چه نظری دارید؟
    - من فکر می‌کنم در هفته‌هایی که چند باخت پشت سر هم آوردیم، هواداران را ناراحت کرده بودیم. این اردو، برد مقابل سایپا و تعطیلات برای ما درسی است که بتوانیم در این شرایط یک پرسپولیس متفاوت بسازیم تا هواداران ما همیشه سرشان بالا باشد.
    *شرایط هتل و اردوی ترکیه چگونه است؟
    - هتل و امکانات در حد ایده‌آل است. یعنی همه چیز در بهترین شرایط مهیاست و از همه مهمتر آرامش خیلی خوبی داریم. بچه‌ها هم روز به روز آماده‌تر می‌شوند، چون وقت بیشتری را در کنار یکدیگر هستیم و با تلاش فراوان به روزهای روشنی خواهیم رسید. شاید این موقعیت با این شرایط عالی را دیگر نتوانیم تکرار کنیم. پس برای موفقیت بیشتر تلاش می کنیم.
    *چه تفاوتی بین اردوی ترکیه در سال گذشته و هم اینک وجود دارد؟
    - مهمترین تفاوت این ۲ اردو، بازی با تیمهای بزرگ است. الان بازیهایی که در این تورنمنت انجام می‌دهیم برای ما خیلی مهم است. امکانات به مراتب بهتر از قبل است و هم اکنون بهترین شرایط را داریم تا بتوانیم به روزهای اوج خود برسیم.
    *عملکرد باشگاه را چطور می بینید؟
    - باشگاه با تلاش فراوان ۲ تورنمنت عالی با کیفیت مطلوب را برای ما در نظر گرفته است و یقینا در این بازیها پرسپولیس واقعی محک می‌خورد. بازی با تیمهای دسته دوم و سوم شاید نتواند ما را به خواسته‌هایمان و مرز آمادگی برساند اما این مسابقات تمام نقاط ضعف و قوت ما را نشان می‌دهد تا بتوانیم در این فرصت، نقاط ضعف تیم را کمرنگ و نقاط قوت را تقویت نمائیم. این موقعیت و این زمان برای ما طلاست و نباید به سادگی از کنار آن بگذریم.
    *از تیم اینتراخت فرانکفورت چه شناختی دارید؟
    - فردا شب(پنجشنبه) یک آنالیز خوب از تیم حریف خواهیم داشت و با شناخت کافی به مصاف آنها می رویم. ما در حالی مقابل حریف صف آرایی می‌کنیم که بتوانیم آبروداری کرده و به حریفان ثابت کنیم اختلاف زیادی بین فوتبال ما با آلمان نیست.
    *یعنی واقعا شرایط برابری داریم؟
    - آنها همه چیز دارند و از همه مهمتر ساختارشان حرفه‌ای است اما ما هم می‌خواهیم نشان بدهیم که باشگاهی حرفه‌ای و بزرگ هستیم و باید ثابت کنیم پرسپولیس بی‌جهت پرطرفدارترین تیم آسیا نیست.
    *چه احساسی دارید وقتی مقابل مهاجمان حرفه‌ای حریف قرار می‌گیرید؟
    -آقای گل بوندسلیگا در تیم اینتراخت فرانکفورت حضور دارد اما خط دفاعی ما از هیچ مهاجمی هراس ندارد. بچه‌های تیم ما هم اکنون اینقدر انگیزه دارند که بخواهند پرسپولیس واقعی را به معرض نمایش بگذارند.
    *مشکل خط دفاعی پرسپولیس چیست؟
    - خط دفاعی ما در هفته‌های گذشته با چند مصدوم مقابل حریفان ظاهر شد. ما ۴ دفاع مصدوم داشتیم شاید این اتفاق در هیچ باشگاهی در دنیا رخ نداده باشد و این مساله خیلی به ما ضربه زد. وقتی ۴ دفاع وسط ما مصدوم بودند، غلامرضا رضایی و هادی نوروزی مهاجمان تیم نیز با مصدومیت رو به رو شدند و فشار روی خط دفاعی ما مضاعف شد، آن هم برای خط دفاعی که مصدوم بود و در برخی بازیها شاهد بودید که تیم اصلا دفاع وسط ندارد. در این شرایط بود که دفاع پرسپولیس شکننده شده بود اما در بازی با سایپا به دلیل حضور بازیکنان مصدوم تا حدودی نظم خوبی گرفتیم.
    *سپهر به عنوان یک مدافع وسط چه سیستم دفاعی را مد نظر دارد؟
    - یک بازیکن حرفه‌ای باید بتواند در هر سیستمی بازی کند اما سیستم ۴ دفاع در کل دنیا جا افتاده است.
    *حرف آخر؟
    - من فقط یک تشکر ویژه از هواداران پرسپولیس دارم و باید بگویم، یکی از دلایلی که توانست پرسپولیس را برگرداند، صبر هواداران بود. بازی پنجم و در نیمه دوم تازه آنها کمی به ما اعتراض کردند و لازم است از همین جا دست آنها را ببوسم. شاید خود آنها ندانند که چه کار بزرگی کرده‌اند اما ما قدر این کار ارزشمند آنها را می‌دانیم و با فوتبال زیبایمان پاسخ این صبر و محبت آنها را خواهیم داد. انشاءالله با نتایج خوبمان به آنها ثابت می‌کنیم که در تعطیلات و اردوها به فکر این بودیم که خودمان را بازسازی کنیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرين صبح روز چهارشنبه سرخپوشان از ساعت 9:30 به وقت محلي در زمين C مجموعه ورزشي تايتانيك زير نظر كادر فني برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كادر فني قبل از بازيكنان وارد محل تمرين شدند.
    محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس كه شب گذشته كمي ناخوش احوال بود، عليرغم بهبودي كامل در كنار سرخپوشان حضور يافت.
    مياچ و سكوبرت جهت تمديد ويزا عازم استانبول شدند.
    حسين عبدي و محمدرضا مولايي به همراه بازيكنان به دويدن دور زمين پرداختند.
    حركات كششي و نرمشي توام با خنده و شوخي بازيكنان بدنها را آماده تمرين كرد و سكوت محل تمرين را شكست.
    شوتزني دايي به شرط برخورد توپ به تير افقي دروازه نه تنها براي ايراني‌ها جالب توجه بود، بلكه بازيكنان و كادر فني تيم‌هاي تركيه‌اي با شنيدن نام دايي، ضربات او را مي‌ديدند و ابراز احساسات مي‌كردند.
    بازيكنان توسط حسين عبدي به 3 گروه تقسيم شدند و به بازي آقا وسط پرداختند.
    گروه‌هايي كه بازي آقاوسط را با جديت كامل پيگيري نمي‌كردند توسط علي دايي جريمه و مجبور مي‌شدند دور زمين بدوند.
    بازي روتوري دستور بعدي تمرينات بود. بازيكنان در دو گروه به اين بازي پرداختند. در يك گروه علي دايي حضور داشت و در گروه ديگر حسين عبدي.
    جالب اينكه دروازه‌بانان تيم نيز در بازي روتوري شركت داشته و درخشش قابل توجهي داشتند.
    تياگو فراگا، عليرضا محمد و سعيد حلافي دور زمين مي‌دويدند.
    پس از علي دايي نوبت به حسين عبدي بود كه با شوتزني خود نظر همگان را جلب كند.
    كري‌هاي علي دايي با بازيكنان در بازي روتوري بسيار زيبا و جذاب بود و باعث شد گروه دوم هم اين كري‌ها را به شكل قابل توجهي به نمايش بگذارند.
    چهار زمين موجود در مجموعه تايتانيك به طور همزمان ميزبان تمرين 3 تيم تركيه‌اي و تيم پرسپوليس بود.
    حساسيت بازي گروه دايي با زارع، دوربين باشگاه را مجاب كرد تا تصاوير و صحنه‌هاي مشكوك را مجددا به نمايش بگذارد.
    در تيم دايي بازيكناني همچون مهدي شيري، آرفي، احمدي، مجتبي شيري شركت داشتند و در تيم زارع؛ رضايي، حقيقي، نورمحمدي و فشنگچي برابر سرمربي به كري خواني مي‌پرداختند.
    دروازه‌باني آرفي نظرها را به خود جلب كرد. آرفي در ادامه تمرينات و زمان استراحت بازيكنان، در درون دروازه قرار گرفت و ضربات بي‌امان بازيكنان و كادر فني را با مهارت‌هاي زيبايي دفع مي‌كرد.
    حركات كششي و نرمشي روي زمين پايان بخش تمرينات صبح روز چهارشنبه پانزدهم دي ماه بود.
    گفتني است؛ تمرين بعدازظهر روز چهارشنبه از ساعت 16:30 به وقت محلي برگزار مي‌شود.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زمان ديدار پرسپوليس و اينتراخت فرانكفورت تغيير كرد

زمان مسابقه تيم هاي فوتبال پرسپوليس و اينتراخت فرانکفورت تغيير کرد.

تيم هاي پرسپوليس و اينتراخت فرانکفورت آلمان فردا (پنجشنبه) در تورنمنت چهار جانبه آنتاليا به مصاف يکديگر مي روند.
    پيش از اين قرار بود اين بازي ساعت 20:30 به وقت محلي برگزار شود اما در آخرين تصميم اين ديدار ساعت 17:30 به وقت آنتاليا( 19 به وقت تهران) برگزار خواهد شد.

کلن آلمان و آنتاليا اسپور ترکيه ديگر تيم هاي حاضر در اين تورنمنت هستند که ديدار دوم فردا را برگزار مي کنند.
    تيم هاي برنده شنبه در بازي فينال به مصاف همديگر مي روند و بازنده ها ديدار رده بندي را در همان روز انجام مي دهند.

pnugirl
    • n/a

تأكيد دايي به پاس‌ عمقي و گلزني‌هاي آرفي

سرمربي پرسپوليس در تمرينات عصر امروز به بازيکنان تأکيد مي کرد پاس‌هاي عمقي بدهند.
    بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 16:05 دقيقه به وقت محلي (17:35 دقيقه به وقت تهران) عصر امروز با حضور در يکي از زمين‌هاي چمن هتل تايتانيک تمرينات خود را زير بارش باران آغاز کردند.
    بازيکنان در ابتدا با دويدن و انجام نرمش‌هاي کششي به گرم کردن بدن‌هاي خود مشغول شدند.

بازيکنان پس از گرم کردن به 2 تيم با کاورهاي قرمز و زرد تقسيم شده و فوتبال دستگرمي بازي کردند.
    علي دايي، سرمربي پرسپوليس در اين بازي تأکيد مي‌کرد تا بازيکنان بيشتر از پاس‌هاي عمقي استفاده کنند.
    بخش اول اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود قرمزها با گل‌هاي نوروزي و آرفي به پايان رسيد و در ادامه جابه جايي‌هايي در ترکيب 2 تيم به وجود آمد و در بخش دوم به نظر مي‌رسيد بازيکناني که از شانس بيشتري براي حضور در ترکيب اصلي پرسپوليس برخوردار هستند در کنار يکديگر در تيم زرد قرار گرفته‌اند. در اين بخش نيز تيم زرد با تک گل آرفي پيروز شد.

*در ابتداي تمرين دروازه‌بان‌ها به صورت اختصاصي با يحيوي، مربي دروازه‌بان‌ها کار کردند و در ادامه با آغاز فوتبال دستگرمي به ترکيب تيم‌ها اضافه شدند.
    *بازيکنان پرسپوليس طبق معمول چند جلسه اخير با 2 دستگاه اتوبوس خود را به محوطه تمرين رساندند.
    * سکوبرت و مياچ، بازيکن و مربي تيم فوتبال پرسپوليس که براي پيگيري کارهاي ويزاي خود به استانبول سفر کرده بودند و در تمرين عصر امروز هم مانند تمرين صبح غايب بودند.
    *پرسپوليسي‌ها صبح فردا آخرين تمرين خود را قبل از برگزاري بازي مقابل اينتراخت فرانکفورت در زمين چمن اصلي هتل تايتانيک انجام مي‌دهند.
    اردوي پرسپوليس تا 19 دي به طول مي انجامد و اين تيم در اين مدت دو ديدار تدارکاتي برگزار خواهد کرد. شاگردان دايي فردا به مصاف اينتراخت فرانکفورت آلمان مي روند. آنتاليا اسپور ترکيه و کلن آلمان دو تيم ديگر شرکت کننده در اين تورنمنت هستند و پرسپوليس شنبه آينده با يکي از اين دو تيم در فينال يا رده بندي اين تورنمنت، مصاف خواهد داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگويي با سايت رسمي اين باشگاه، از شرايط موجود، حضور در تورنمنت آنتاليا و ديگر مسائل مربوط به تيم، نكات جالبي را عنوان كرد.

چه برنامه‌اي براي نيم فصل دوم و جام حذفي داريد؟
    ما تصميم‌مان را براي رسيدن به هدف، گرفته‌ايم و تمام سعي خودمان را به كار خواهيم بست تا تيم را در بهترين شرايط براي رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي آماده كرده تا جبران مافات كنيم. تمام هدفمان، هماهنگي و بازسازي تيم است تا در دور برگشت بتوانيم حداكثر امتيازات را كسب نمائيم.
    علي دايي بعنوان يك مهاجم موفق بهترين كسي است كه مي‌تواند يك خط حمله و خط دفاع مستحكم بسازد، چرا مهاجمان و مدافعان پرسپوليس تاكنون موفق نبوده‌اند؟
    متاسفانه ما در چند بازي، عملكرد مناسبي نداشتيم و از سويي اشتباهات داوري باعث افت وضعيت روحي و رواني تيم شد. مهاجمان پرسپوليس با بدشانسي، موقعيت‌هاي متعدد گلزني را يكي پس از ديگري از دست دادند و اين عوامل دست به دست هم داد تا ما از نظر روحي و رواني افت كنيم، اما در حال حاضر مشكل روحي رواني بچه‌ها حل شده و هم اكنون با تمرينات متوالي و منظم ضعف‌هاي گلزني و دفاع را نيز روز به روز كاهش و در نهايت برطرف مي‌كنيم. ما پنج بازي دوستانه با تيم‌هاي بزرگ و مطرح داريم و مي‌خواهيم در اين ديدارها كليه ضعف‌هاي تيم را شناسايي و پوشش دهيم.
    در خصوص تورنمت آنتاليا چه نظري داريد؟
    شرايط اردو بسيار عالي است و بچه‌ها با انگيزه خيلي بالايي در حال انجام تمريناتي هستند كه با برنامه‌ريزي خوب و حساب شده، طراحي شده است و به نظر من اين اردو بهترين اردويي است كه تا به حال در آن شركت كرده‌ايم. اين اردو هيچ كم و كاستي ندارد، زمين خوب و شرايط تمرينات عالي مهياست و اين تورنمنت باعث مي‌شود كيفيت كاري ما افزايش يابد.
    چه شناختي از تيم‌هاي حاضر در اين تورنمنت در اختيار شماست؟
    از كلن و اينتراخت شناخت كافي دارم، آن هم به دليل اينكه مسابقات ليگ آلمان را پيگيري مي‌كنم اما از آنتاليا اسپور شناختي ندارم و فكر مي‌كنم تيم خوبي باشد و حريف مناسبي براي پرسپوليس. ما در يك تورنمنت مطلوب بازي مي‌كنيم و هر سه حريف ما خوب هستند و تمام سعي‌مان را بكار خواهيم بست تا بتوانيم نتيجه بگيريم.
    به نظر شما مصدوميت‌هاي متوالي سكوبرت چگونه است؟
    متاسفانه سكوبرت در تمرينات تيمي آسيب ديد و كادر فني از مدت‌ها قبل روي آسيب‌ديدگي‌هاي او كار مي‌كنند تا هر چه زودتر در تمرينات گروهي شركت كند. به نظر من سكوبرت از اردوي امارات مي‌تواند در تمرينات حضور يابد و حتي بازي كند. او در خط دفاعي كمك خوبي براي ما خواهد بود.
    مدت زمان اندكي است كه مياچ به تركيب كادر فني اضافه شده است، نظر شما در مورد عملكرد وي چيست؟
    مياچ مربي شناخته شده‌اي است كه از همان زماني كه به تيم ما اضافه شد، كمك شاياني را به تيم كرده است و ما به اتفاق هم تمرينات را هماهنگ مي‌كنيم و تا الان نيز همكاري خوبي با هم داشته‌ايم.
    چه برنامه اي براي اين دو تورنمنت داريد؟
    ما يك برنامه‌اي را شروع كرديم و انشاءا... اين برنامه بعد از اردوي امارات تمام مي‌شود و اميدوارم با تلاش بچه‌ها از حداكثر توان و آمادگي‌مان استفاده كنيم تا در مسابقات به نتايج دلخواه برسيم.
    پرسپوليس تنها يك سهميه، آنهم در رده زير 23 سال دارد، آيا بازيكني مد نظر كادر فني هست؟
    بايد شرايط را ببينيم به چه شكلي است. من يكي، دو بازيكن آسيايي خوب را مد نظر دارم كه بايد عملكرد آنها را در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا ارزيابي كنم و اگر يكي از آنها به درد ما بخورد، حتما او را جذب مي‌كنيم تا در ادامه مسابقات آسيايي به ما كمك كنند.
    چه برنامه‌اي براي بازي با حريف آلماني داريد؟
    ما يك فوتبال منطقي را به نمايش خواهيم گذاشت. مطمئنا تيم اينتراخت، فوتبالي از ما قوي‌تر و برتر دارد ولي ما سعي مي‌كنيم اين بازي را ببريم و انشاءا... با دست پر از زمين خارج مي‌شويم.
    نظر شما در مورد پشتياني و حمايت باشگاه پرسپوليس چيست؟
    مطمئنا اگر پشتياني باشگاه نبود، ما الان اينجا نبوديم. باشگاه خيلي زحمت مي‌كشد تا كليه امكانات را براي تيم فراهم كند و ما هم بايد تلاشمان را مضاعف كنيم تا بتوانيم زحمات آنها را با نتايج خوب جبران نمائيم.
    پيام علي دايي به هواداران پرسپوليس...
    من از همه آنها تشكر مي‌كنم كه هميشه ما را حمايت كرده‌اند. ما هم قول مي‌دهيم با تمام توانمان با بازي‌هاي زيبا و ديدني و همچنين نتايج مورد نظر، بازي‌هاي بد گذشته را جبران كنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهاجم جديد تيم فوتبال پرسپوليس چهارشنبه شب وارد آنتاليا شد و به جمع سرخپوشان پيوست.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم فوتبال پرسپوليس فردا پنجشنبه در اولين ديدار از تورنمنت چهار جانبه آنتاليا به مصاف تيم اينتراخت فرانكفورت مي‌رود. اين در شرايطي است كه وحيد هاشميان چهارشنبه شب با قرمزپوشان شام خورد و جهت استراحت به اتاقش رفت. ضمن اينكه وحيد با اشپيتيم آرفي هم اتاقي است.
    هاشميان پس از صرف شام با بازيكنان خارجي تيم ديدار و گفتگو كرد. همچنين با بازيكنان تيم‌هاي آلماني هم خوش و بش كرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تيم فوتبال پرسپوليس فردا (پنجشنبه) به مصاف تيم اينتراخت فرانكفورت مي‌رود. اين بازي 90 دقيقه‌اي است و پس از پايان وقت قانوني، ضربات پنالتي فيناليست را مشخص مي‌كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان فردا پنجشنبه ساعت 15:45 به وقت محلي عازم ورزشگاه مردان آنتاليا مي‌شوند تا اولين ديدار تورنمنت آنتاليا را برگزار كنند. اين در حالي است كه اين سابقه 90 دقيقه‌اي بوده و پس از پايان وقت قانوني، ضربات پنالتي فيناليست را مشخص مي‌كند.
    بر همين اساس دومين مسابقه اين رقابت‌ها بين تيم‌هاي كلن و آنتاليا اسپور برگزار مي‌شود.
    تيم اينتراخت بدليل همراهي بازيكنان جوان، خواستار تعويض آزاد شده است كه طي آن تعويض‌ها به شكل تعويض 3 بازيكن است.
    داوران اين مسابقات، داوران ليگ برتر و بين‌المللي تركيه هستند.
    نماينده مسابقات امروز (چهارشنبه) به هتل تايتانيك آمدند و ليست بازيكنان، شماره آنها و ليست مسئولان و همراهان را از سرپرست تيم‌ها گرفتند.
    ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و اينتراخت از ساعت 17:30 به وقت محلي برگزار مي‌شود.
    اگر پرسپوليس برنده ديدار اول باشد در بازي بعدي مسابقه دوم را در مرحله فينال برگزار مي‌كند و اگر بازنده بازي فردا باشد، بازي اول روز شنبه را در مرحله رده بندي برگزار مي‌كند.
    اين مسابقات در ورزشگاه مردان برگزار مي‌شود. پيش از اين قرار بود اين مسابقات در ورزشگاه آتاترك برگزار گردد كه به دليل تعمير زمين آتاترك، اين مسابقات در ورزشگاه مردان برگزار مي‌شود.

برچسب برای این موضوع