-
ابراهیمزاده: من هم در انتخاب بهترین مربی دنیا به آقای خاص رای میدهم
سرمربی ذوبآهن گفت: در معرفی بهترین مربیان سال فوتبال دنیا به دلیل ثبات کاری من هم مورینیو را بهترین مربی دنیا انتخاب میکنم.
سرمربی رئال مادرید اولین و سرمربی ذوبآهن شانزدهمین مربی برتر سال ۲۰۱۰ میلادی در سطح باشگاهی شناخته شدند "، این خبری بود که روز گذشته روی خروجی خبرگزاریهای مختلف جهان قرار گرفت و از آنجایی حائز اهمیت بود که نام یک مربی ایرانی را به عنوان بهترین مربی آسیا مشخص میکرد تا افتخاری دیگر برای فوتبال ایران در عرصه جهان به ثبت برسد.
در همین زمینه و مسائل مربوط به تیم ملی فوتبال ایران، ذوبآهن و ... با وی گفت و گویی انجام دادیم که متن آن را در زیر میخوانید:
* در مورد ثبت این افتخار و قرار گرفتن نام شما در رده شانزدهمین مربی سال جهان و البته بهترین مربی آسیا چه احساسی دارید؟
خواست خداوند و پشتیبانی او در کسب این عنوان بیشترین تاثیر را داشت. واقعیت این است که این افتخار را مدیون پدر و مادرم هستم که امروز در قید حیات نیستند.
تمام مربیان، مدرسان و تمام بزرگان فوتبال ایران در رسیدن من به این افتخار نقش مهمی را ایفا کردند و این افتخار، افتخاری ایرانی است.
باشگاه ذوبآهن و خانوادهام نیز لطف بسیاری به من کردند و در نهایت مردم و تماشاگران و بازیکنان که با تلاشهای خود باعث شدند که این موضوع به تحقق بپیوندد. به ایرانی بودنم افتخار میکنم و این افتخار را متعلق به همه میدانم.
* حال که امروز به این مهم رسیدهاید، چه تلاشی برای ارتقای آن خواهید داشت؟
باید هر روز اطلاعاتم را بیشتر کرده و روشهای کاریام را به روز کنم و همچنین مسئولیتی که دارم را بیشتر از گذشته متوجهاش باشم. دریافت مقام در این شرایط حالت خاصی ندارد، اما مطمئناً حفظ آن و ادامه دادنش مهمتر است.
* این عنوان چه کمکی به شناخت مربیان ایرانی در سطح آسیا و جهان میکند؟
همیشه موفقیتها نشانگر این است که باید کار را با تلاش ادامه داد. آرزویم این است که تمام مربیان ایرانی با تلاشی که میکنند رتبههای به مراتب بهتری را به دست بیاوردند. این موضوع همچنین نشاندهنده قدرت ما ایرانیها و مربیان فوتبال ایران است.
* به نظر میرسد با ثبت این عنوان مشخص شد که حتی مربیان ایرانی ظرفیت لژیونر شدن را هم دارند.
قبول دارم، چون بسیاری از مربیان شرایط کار کردن در خارج از ایران را دارند که این موضوع هم باعث افتخار است.
* شما در بین مربیان مطرح جهان به چه کسی رای میدهید؟
من هم به خوزه مورینیو رای میدهم و دلیل انتخابم تداوم موفقیتش در جایگاههای مختلف در چند سال اخیر است.
* برنامههای ذوبآهن برای ادامه فصل لیگ برتر چگونه پیش میرود؟
از روز شنبه کار را آغاز کردیم. در روزهای فرد ۲ جلسه تمرین کردیم و روزهای زوج یک جلسه. این تمرین تا هفته آینده ادامه دارد و دوشنبه هفته آینده برای برپایی اردویی ۱۰ روزه به دوبی میرویم. برنامه ریزی کردیم تا ۳ بازی تدارکاتی در این اردو برگزار کنیم و پس از آن نیز برای ادامه مسابقات لیگ کار را در اصفهان ادامه میدهیم.
* در جریان اردو حریفانتان مشخص شدهاند؟
هنوز خیر اما حریفان ما در امارات تا آخر هفته مشخص میشوند.
* ارزیابی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا از زبان سرمربی سابق تیم ملی میتواند جالب باشد. در این مورد چه نظری دارید؟
فوتبال ایران بهترین بازیکنان را دارد و آرزو میکنم که تیم ملی موفق شود، چون موفقیت تیم ملی باعث رشد فوتبال ما میشود، البته به شرطی که بتوانیم ضعفهایمان را نیز بررسی کنیم و به راحتی از آن نگذریم.
* چقدر امید دارید که بعد از ۳۵ سال جام قهرمانی را به دست بیاوریم؟
برای اینکه جام قهرمانی را به کشور بیاوریم و به امیدمان برسیم، باید تلاش کنیم. کشورهای دیگر هم در این مسابقات هستند و این موضوع بر میگردد به اندازهها و ظرفیتهای فوتبال ما.
* جدیترین رقبای ایران در این مسابقات چه تیمهایی هستند؟
ژاپن و کرهجنوبی و استرالیا تیمهای خوبی هستند و از رقیبان اصلی ما به شمار میروند.
* گروه ایران را چطور میبینید؟
گروه ما هم سخت است و هم آسان. روی این موضوع که همیشه مقابل کرهشمالی موفق بودهایم میتوانیم کار کنیم.
* فدراسیون در تکاپوی مربی جدید است. تا چه اندازه امیدوار هستید شما روی نیمکت مربیگری تیم ملی بنشینید؟
روی این زمینه فعلاً شرایطم این است که کارم را با ذوب آهن ادامه دهم و تمرکزم روز باشگاهم است. از آینده خبر ندارم و نمیدانم چه شرایطی پیش میآید، اما امیدوارم هر مربی که در آینده در راس تیم ملی قرار میگیرد، بتواند با قدرت کار کرده و شرایط برایش فراهم شود تا بتواند مسیر خوبی را برای فوتبال ایران پیش بیاورد.
* در مورد تکرار دیدار مس و ذوب آهن حرف و حدیثهایی پیش آمد. حتی مصاحبهای از شما منتشر شد. دراین مورد چه نظری دارید؟
من در این مورد که میگویند داستان مس و ذوب آهن تمام شد با جایی مصاحبه نکردم. وظیفهام به عنوان مربی این است که برای باشگاهم کار کرده و وظایفم را انجام دهم.
وظیفهام این است که به تمام همکارانم احترام بگذارم و هر شرایطی که به وجود بیاید، احترام به همکارم را زیر پا نمیگذارم.
هیچ زمان حرفی دور از شان کار مربیگری ورزش نمیزنم که بخواهم عذرخواهی کنم، ضمن اینکه داستان ما نمیدانم چه چیزی بوده که تمام شود؟
* به نظر می رسد منظور همین داستان رایی بود که صادر شد و جنجالهایی را که برانگیخت.
باشگاه مس بر مبنای نتیجه مسابقه اعتراضی داشته و به فدراسیون شکایت کرده است و حتی اعلام هم کردند که اگر موفق نشوند به مراجع بالاتر هم شکایت میکنند.
در حال حاضر هم رای صادر شده و از نظر قانونی این حق باشگاه ذوبآهن است که اعتراض کند و بر مبنای آن هم پافشاری کند و اگر با اعتقادش نتوانست جواب درستی بگیرد به منابع دیگر هم شکایت کند. مطمئناً این حق برای ما وجود دارد.
برای مسئولان ۲ استان نیز احترام قائلم و جا دارد از استاندار اصفهان و حتی نمایندگان مجلس که در این مورد صحبت کردند نیز تشکر کنم، اما این مسائل بین ورزشیها حل شود بهتر است تا مسئولان غیر ورزشی یا مسئولانی که در مسائل سیاسی کار میکنند به این امر بپردازند. به نظرم بهتر است تا ورزشیها با همدیگر مشکلاتشان را حل کنند.
برچسب برای این موضوع