بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 119 از 151 اولیناولین ... 1969109117118119120121129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,181 تا 1,190 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيم‌زاده: ذوب‌‌آهن به دنبال گرفتن امتياز ناحق نيست

سرمربي تيم ملي فوتبال ذوب‌آهن گفت: به دنبال گرفتن امتياز ناحق نيستيم، اما وقتي يک تصميم گرفته مي‌‌شود، حق اعتراض داريم که آن را از مسير فدراسيون دنبال مي‌کنيم.

منصور ابراهيم‌زاده امروز پس از جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال در مورد اعتراض به انتخاب هومن افاضلي به عنوان مربي تيم فوتبال اميد ايران اظهار داشت: قبلاً هم گفته بودم که اعتراض نداشتم و تنها به نحوه انتخاب معترض بودم.
    وي در مورد جلسه امروز کميته فني گفت: در اين جلسه در مورد تيم جوانان بحث کرديم و همچنين درباره سرمربي اين تيم که داخلي باشد يا خارجي نظرات‌مان را ارايه کرديم. همچنين براي تيم اميد نيز بيشتر روي سرمربي خارجي تاکيد کرديم.
    ابراهيم‌زاده ادامه داد: قرار شد يک پايگاه استعداد‌يابي نيز تشکيل دهيم و هرچه زودتر اين شرايط را آغاز کنيم چرا که شهريورماه مسابقات جوانان آغاز مي‌شود.
    سرمربي ذوب آهن در مورد مباحثي که در ادامه جلسه امروز عنوان شد، گفت: صحبت‌هايي در مورد تکرار بازي ذوب آهن و مس انجام شد که بيشتر آنها به اعضاي کميته فني و مسئولان فدراسيون ارتباط داشت.
    وي تأکيد کرد: به آنها گفتم يادتان باشد که ذوب‌آهن چه شرايطي دارد و سال گذشته نيز چه اتفاقاتي برايش افتاد. ذوب‌آهن دنبال گرفتن امتياز ناحق نيست، اما وقتي يک تصميم گرفته مي‌‌شود، حق اعتراض داريم که آن را از مسير فدراسيون دنبال مي‌کنيم.
    عضو کميته فني در مورد غيبتش در جلسه گذشته اين کميته تصريح کرد: جلسه پيش شمال بودم. آنجا آب و هواي خوبي داشت و جاي شما هم خالي بود.
    سرمربي سابق تيم ملي در مورد شرايط اين تيم در آستانه مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا 2011 تأکيد کرد: براي اين تيم هيچ کاري نمي‌توانم انجام دهم جز اينکه آرزوي موفقيت کنم. کارشناسان و مربيان بايد با خلق‌ و خوي خوش امکانات خوبي را براي تيم ملي فراهم کنند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جريمه ميليوني برهاني و مجتبي جباري

بهتاش فريبا،مربي استقلال از جريمه 3 و 5/1 ميليون توماني مجتبي جباري و آرش برهاني به دليل غيبت در تمرينات خبر داد.

فريبا در اين باره گفت:«پرويز مظلومي،سرمربي استقلال قبل از اين که تيم را به تعطيلات بفرستد به بازيکنان گفته بود که به ازاي هرجلسه غيبت در تمرينات،5/1ميليون تومان جريمه مي شوند.به همين دليل آرش برهاني به دليل يک جلسه غيبت 5/1و مجتبي جباري به دليل 2 جلسه غيبت 3 ميليون تومان جريمه مي شوند.»
    البته او گفت که جباري از امروز در تمرينات حاضر شد:«جباري در تمرينات صبح امروز شرکت کرد.در تنبيه مظلومي منع از تمرين وجود نداشت و او با يک جريمه نقدي به تمرينات بازگشت.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قلعه‌نويي يك هفته بيشتر به توره استراحت داد

بازيکنان خارجي سپاهان بعد از تعطيلي ليگ برتر راهي کشورهايشان شدند تا در تعطيلات سال نو در کنار خانواده باشند. در اين ميان تمرينات سپاهان از روز سه‌شنبه آغاز خواهد شد و قرار است بازيکنان خارجي اين تيم چند روز بعد به اردو ملحق شود.

فابيو جانواريو و يانوش روز جمعه به تمرينات ملحق مي‌شوند ولي جالب اينجاست که توره سه‌شنبه هفته آينده در اردو حاضر مي‌شود. او يک هفته بيشتر نسبت به ديگر بازيکنان سپاهان استراحت خواهد کرد و اين تصميمي بود که قلعه‌نويي قبل از تعطيلي تمرينات گرفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خبرهايي از فولاد خوزستان

مديرعامل و معاون باشگاه فولادخوزستان فردا در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر مي‌شوند.

سيف الله دهکردي به دليل توضيح در مورد بيانيه سايت اين باشگاه عليه باشگاه سپاهان فردا بايد در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شود.
    وي فردا به همراه مسعود رضاييان راهي کميته انضباطي مي شود.

* تمرينات تيم فولاد خوزستان از روز گذشته شروع شد. اين تيم در غياب بازيکنان خارجي تمرين را آغاز کرده است.
    جابا موجيري، آندره و باکاري از فردا قرار است در تمرين حاضر شوند. اين تيم در تعطيلات نيم فصل به اردوي خارج از شهر اهواز نمي رود.

* فولادي ها بازي تدارکاتي را در دستور کار خود دارند. بر همين اساس هم اين تيم چهارشنبه مقابل ديلم اهواز يک بازي برگزار مي کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جباري: پزشكم تمرين كردن را ممنوع كرده است

تيم فوتبال استقلال صبح امروز در ورزشگاه صنايع دفاع پيگيري شد. مجتبي جباري هافبک مصدوم تيم استقلال که در روزهاي اخير غيبت داشت، در محل تمرين حضور يافت.

مجتبي جباري هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ شرايط حضور در تمرينات را ندارم و پس از گرفتن عکس از زانوي مصدوم خود پزشک جراحم اعلام کردفعلاً حق حضور در تمرينات را ندارم زيرا زانوي پايم ضعيف شده است و اگر به سرعت در تمرينات حاضر شوم، باز هم با مصدوميت روبه رو مي شود.
    وي افزود: استقلال در اردو تمرينات بدنسازي خود را آغاز مي کند، اما من نمي توانم بدنسازي انجام دهم زيرا باز هم فشار به زانويم وارد مي شود و مصدوم مي شود. جباري تصريح کرد:‌ نمي دانم مشکل زانويم چه زماني حل مي شود، اما تمام تلاشم را به کار مي گيرم که براي آغاز بازي ها آماده شوم و بتوانم تيم را همراهي کنم.
    هافبک استقلال اظهار داشت: اگر فشردگي ليگ نبود، مي توانستم بيشتر استراحت کنم، اما هم اکنون تيم نياز دارد که تمام بازيکنانش را در اختيار بگيرد و نيز مي خواهم زودتر به ميادين باز گردم

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ادامه جنجال‌هاي ديدار مس کرمان و ذوب آهن
    رفعتي از بخشي‌زاده شكايت كرد

کمک داور ديدار ذوب آهن اصفهان و مس کرمان از داور اين مسابقه شکايت کرد.

داود رفعتي کمک داور ديدار ذوب آهن اصفهان و مس کرمان به دليل مصاحبه سعيد بخشي‌زاده داور آن مسابقه عليه او به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد.
    بخشي‌زاده در آن مصاحبه گفته بود که کمک داور اول در فرودگاه به من گفت که ضربه پنالتي بايد تکرار شود در حاليکه در جريان مسابقه وقتي از او پرسيدم ابراز بي اطلاعي کرد.
    در آن ديدار مس کرمان با نتيجه يک بر صفر شکست خورد در حاليکه داور يک ضربه پنالتي مس را به دليل مکث بازيکن تيم مس اجازه نداد تکرار شود و در نهايت فدراسيون فوتبال راي بر تکرار اين ديدار از هفته نوزدهم ليگ برتر داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بخشي‌زاده: اعتراضي به هشت جلسه محروميت ندارم/ با اين اتفاقات محو شدم !

داور ديدار ذوب آهن اصفهان - مس کرمان تاکيد کرد به راي صادره از سوي کميته داوران فدراسيون فوتبال مبني بر محروميت هشت جلسه‌اي از قضاوت در مسابقات ليگ اعتراضي ندارم و به عنوان مقصر حوادث رخ داده شده در آن بازي، راي صادره را مي پذيرد.

سعید بخشی زاده ضمن بیان موارد موفق به نکات جالب توجه‌ای اشاره کرد که گزیده‌ای از آن در زیر می آید:
    * آقای بخشی‌زاده، هشت جلسه از قضاوت در لیگ محروم شدید، نظر شما در خصوص رای صادره از سوی کمیته داوران چیست؟
    هیچ نظری در مورد این رای ندارم! هرچه کمیته داوران تصمیم گرفته است را گردن می گیرم و به آن اعتراضی ندارم.
    * قبول دارید شما در این بین قربانی شدید؟
    - قربانی؟! من در مورد آن بازی حرف‌های خودم را زدم. از این به بعد هم همه چیز را به خدا واگذار می کنم. خود خدا می داند در آن بازی چه اتفاقی افتاد و چطور آن صحنه رقم خورد. من، سعید بخشی‌زاده در مورد حوادث دیدار ذوب آهن - مس کرمان مقصر هستم و به خاطر آن اشتباه هر جریمه‌ای کمیته انضباطی، کمیته داوران و کلا فدراسیون فوتبال در نظر بگیرد، گردن می گیرم.
    * جریمه شما کم بود، شکایت آقای رفعتی هم به آن اضافه شده است.
    - ایشان چرا شکایت کرده است؟ حتما در مورد حرف‌های من پیرامون بازی ذوب آهن - مس کرمان است. ببینید آقای رفعتی کمک داور اول من بود و باید در آن صحنه به من کمک می کرد. در یک بازی تیم داوری باید پشت هم باشند، داور پشت کمک‌هایش و کمک‌هایش پشت او. این نیست که داور بخواهد یک تنه تصمیم بگیرد.
    * ظاهرا شکایت آقای رفعتی از شما در مورد اظهارات‌تان پس از بازی بوده است و اینکه گفته بودید:" رفعتی در فرودگاه به من گفت، می دانستم باید پنالتی را تکرار کنی اما در جریان بازی نگفتم".
    - بله آقای رفعتی به من این حرف را زد. لازم باشد در کمیته داوران و کمیته انضباطی می روم و می گویم که رفعتی به من چه گفت. من تا به امروز هرچه در مورد دیدار ذوب آهن - مس کرمان گفتم، عین واقعیت است، دروغ ندارم که بگویم.
    * آیا حرفی در مورد آن بازی مانده است که نگفته باشید؟
    - من مقصر تمام اتفاقات آن بازی هستم، نقض قانون کردم و مطابق قانون باید جریمه شوم. اعتراضی هم به هشت جلسه محرومیتی که برای من تعیین شده است، ندارم.
    * آیا با این شرایط برای شما سخت نیست که بخواهید دوباره در فوتبال ایران قضاوت کنید؟
    - سخت نیست؟! هیچی، در این مورد حرف نزنیم.
    * منظورتان چیست؟
    - باید خیلی تلاش کنم تا دوباره برگردم. باور کنید من محو شدم و باید از اول تلاش کنم و برگردم. البته توکلم به خود خداست و خدا کمک می کند و برمی گردم. روزی که داوری را شروع کردم، باورم نمی شد، روزی یک داور بین المللی شوم اما خدا خواست و شدم داور بین المللی. در این دنیا به غیر از خدا و مادرم هیچ کس را ندارم. توکلم به خداست و چشم به کمک مادرم دارم تا هرچه زودتر برگردم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جادوگر براي رويارويي با ميلان آماده شد
    استقبال ويژه مسئولان الاهلي امارات از علي كريمي

هافبک تيم فوتبال استيل آذين تهران با استقبال شديد مسئولان الاهلي وارد اردوي اين تيم شد.

علي کريمي که به عنوان يکي از اسطوره‌هاي باشگاه الاهلي امارات براي بازي دوستانه با آث ميلان دعوت شده است ساعت سه بامداد امروز در ميان استقبال مسئولان تيم فوتبال الاهلي امارات وارد اين کشور شد.
    کريمي ظهر امروز در اردوي تيم حضور يافت و با استقبال شديد بازيکنان مواجه گرديد.
    سرمربي ايرلندي الاهلي امارات به شدت از برخورد گرم بازيکنان و مسئولان الاهلي با علي کريمي تعجب کرد.
    گفتنی است، کريمي قرار است ساعت 2 بامداد فردا پس از بازي امشب الاهلي امارات و آث ميلان ايتاليا به ايران برگردد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مظلومي خبر اخراج جباري را تكذيب كرد

سرمربي تيم فوتبال استقلال خبر اخراج مجتبي جباري را تکذيب کرد.

پرويز مظلومي در رابطه با حضور جباري در تمرين امروز و اجازه ندادن کادر فني براي حضور او در تمرينات تيم گفت: پس از صحبت‌هايي که انجام شده مقرر شد جباري نهايتا در تمرين امروز خود را به تيم برساند که اين اتفاق هم افتاد. او صبح امروز در تمرين حاضر شد و دلايل موجهي هم براي غيبتش در تمرينات ارائه داد. با اين وجود طبق آيين‌نامه انضباطي باشگاه، جريمه‌اي که براي ساير بازيکنان غايب در تمرين در نظر گرفته شد براي وي هم لحاظ خواهد شد.
    مظلومي در رابطه با شايعه اخراج جباري از سوي کادر فني تصريح کرد: ما جباري را به کلينيک فرستاديم تا روز چهارشنبه تمرينات فيزيوتراپي را انجام دهد و در نهايت با تيم هم به ترکيه خواهد آمد. او اخراج نشده و در واقع او را به کلينيک باشگاه واگذار کرديم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دلداري شاهيني ها به بخشي زاده

باشگاه شاهين بوشهر ضمن دلجويي از سعيد بخشي زاده از مسئولان فدراسيون خواست تا اين سرمايه فوتبال کشور را براي بازگشت تنها نگذارند.

بخشی زاده در بازی استقلال تهران وشاهین بوشهر به قضاوت پرداخت که عملکردش به شدت مورد اعتراض بوشهری ها قرار گرفت.در این شرایط حمایت از داوری که از سوت زدنش متضرر شده اند بدعت خوبی است که امیدواریم در فوتبالمان نهادینه شود.
    در این بیانیه آمده است: دنياي عجيبي است. گاهي آدم ها به پاي آنچه به آن عشق مي ورزند ، خيلي چيزها را مي ريزند.زمانه لنگ لنگان مي آيد وبال آرزوهايت را قيچي مي کند.اين درد نيست شايد هم درمان باشد.باختن در فرهنگ ورزش يعني بستري براي پريدن واوج گيري مجدد.امروز سعيد بخشي زاده به سبب اشتباهي ، تنها مانده است. اين تنهايي دردآور محصول فوتبالي است که غالب ارکانش ايراد دارند وبرپايه همين ايرادات هم چرخش چرخيده است. مکتب شاهين مکتب اخلاق مداري است.از آ ن روزي که سوت همين داور جوان ، چشم بوشهري ها خيس کرد مدتي گذشته وامروز که قرباني شدن او در اين فضا را مي بينيم به خود مي لرزيم که داريم به کجا مي رويم؟
    بخشي زاده اشتباه کرده است وتاوان اين اشتباه را مي دهد اما فوتبال ما براي اينکه او به اين جايگاه برسد کم هزينه نکرده است. سعيد بخشي زاده سرمايه اين فوتبال است ونبايد با او آني شود که چمن فوتبال را سياه ببيند. بغض فروخورده اش در اين روزها، پر از درد است وما واين مردمان دريا دل ديار خليج هميشه فارس براي بازگشتش به روزهاي خوب وروشن، شانه همدردي پهن مي کنيم تا برگردد وبازهم در اين فوتبال نفس بکشد.
    قرباني شدن بخشي زاده ها را هيچگاه نخواسته ونمي خواهيم.در سلامت نفس او ترديدي نيست. اميدواريم مسئولين هم براي بازگشت وي به سطح اول فوتبال کشور تلاش نمايند. براي اين داور عزيز وهموطن خوبمان هم مي نويسيم: گذر روزگار پراست از بازيهاي اينچنيني.خودت را ببخش وبرگرد. فوتبال عرصه کينه وانتقام نيست. خودت را قصاص نکن.حوالي همين روزهاي دردآور و لبريز از تنهايي مشق خواستن را مروري هزار باره کن تا بازگشتت چشم ها را خيره کند.سپيدترين روزها را برايت آرزومنديم.

برچسب برای این موضوع