بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 73 از 109 اولیناولین ... 2363717273747583 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

گزارش تمرين امروز سرخپوشان

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي عصر امروز برگزار شد که هادي نوروزي و عليرضا حقيقي دو ملي پوش خط خورده از تيم ملي هم حضور داشتند.

تیم فوتبال پرسپولیس که تمرینات پیش از انجام دو سفر تدارکاتی اش به ترکیه و امارات را پشت سر می گذارد عصر امروز شنبه نیز تمرینات خود را زیر نظر علی دایی پشت سر گذاشت. خبرهای کوتاه تمرین امروز شاگردان علی دایی را در زیر می خوانید:
    * شیث رضایی، امیرحسین فشنگچی و تیاگو فراگا سه بازیکنی بودند که زودتر از دیگر بازیکنان به محل تمرین آمدند و به تمرین پرداختند.
    * علیرضا حقیقی که به تازگی وارد تهران شده بود، با لباس شخصی در کنار زمین حضور یافت و به دلیل خستگی سفر، جهت استراحت، محل تمرین را ترک کرد.

* هادی نوروزی، اشپیتیم آرفی، وحید هاشمیان، فرید زرینه و ملی پوشان پرسپولیس (محمد نوری و غلامرضا رضایی)، غایبان تمرین امروز بودند.

سیاوش تیزرو و پویا سیف الهی دو بازیکن تیم امید پرسپولیس به همراه دروازه بان این تیم در تمرینات سرخپوشان حضور یافتند. بنیامین محمودی و سکوبرت در غیاب زرینه با سودی تمرین کردند. حدود 50 هوادار در تمرین بعدازظهر حضور داشتند.

* تمرین با حرکت استقامتی، قدرتی، کششی و نرمشی توسط مولایی آغاز شد. رحمان احمدی که در تمرینات صبح حالت سرماخوردگی داشت، بعدازظهر بدون مشکل تمرین کرد. پس از گرم شدن بدنها، بازیکنان 3 به 3 شدند و پاسکاری با توپ را در دستور کار خود قرار دادند. بازی آقاوسط در محوطه محدود، مرحله بعدی تمرین بود که بازیکنان به سه گروه سبز، زرد و قرمز تقسیم شدند و با نظارت دایی به آن پرداختند. پس از آن، بازیکنان در یک سوم زمین با عرض محدود، فوتبال تحت فشار بازی کردند.

* برخورد سپهر حیدری و مازیار زارع باعث مصدومیت سپهر شد که در ادامه، دایی به جای او در پست دفاع بازی کرد. در پایان تمرین امروز، بازیکنان بدنها را سرد کردند و محل تمرین را ترک کردند تا فردا (یکشنبه) از ساعت 10 صبح در محل تمرین حضور یابند.

pnugirl
    • n/a

رويارويي با مردان دايي، آخرين بخش آماده‌سازي اينتراخت فرانكفورت

رويارويي با شاگردان علي دايي در اردوي آماده‌سازي بلک، آخرين بخش برنامه آماده‌سازي اينتراخت فرانکفورت آلمان است.

اين تيم قديمي بوندس‌ليگا که در پايان دور رفت به مقام هفتمي در جدول هجده تيمي رسيد، در جريان اردوي آماده سازي بلک ترکيه، دو ديدار تدارکاتي انجام خواهد داد.
    اين دو ديدار در چارچوب تورنمنت آنتاليا خواهد بود که با تيم آنتاليا اسپور، حريف و ميزبان ترکي روبرو خواهد شد. سپس با پرسپوليس که توسط علي دايي هدايت مي‌شود، ديدار خواهد کرد.
    اينتراختي‌ها که دو سال قبل مهدي مهدوي‌کيا، بازيکن قديمي ايران را در اختيار داشتند و اکنون توسط ميشاييل اسکيبه هدايت مي‌شوند، تا قبل از اين رويارويي‌ها در تورنمنت داخلي سالني شهر خود حضور خواهند يافت.
    بازيکنان اينتراخت پس از استراحتي زمستاني بالغ بر 10 روز از ساعت 11 فردا (يکشنبه) فعاليت خويش را براي دور برگشت بوندس‌ليگا از سر خواهند گرفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه کمیته فنی باشگاه پرپسولیس امروز در محل باشگاه پرسپولیس برگزار می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این جلسه با حضور حبیب کاشانی سرپرست باشگاه، علی دایی سرمربی تیم، محمود خوردبین سرپرست تیم، محمد رسایی مشاور اجرایی، حسین عبدی مربی و ژلکو میاچ کمک مربی تازه تیم پرسپولیس ساعت 13 در محل باشگاه انجام می شود.
    در این جلسه در رابطه با تورنمنت ترکیه و دبی و همینطور وضعیت جاری تیم پرسپولیس بحث و تبادل نظر انجام خواهد شد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مربي پيشنهادي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بامداد امروز (يكشنبه) از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ژلكو مياچ بامداد امروز يكشنبه دوازدهم دي ماه وارد تهران شد و در هتل المپيك اسكان يافت.
    بر همين اساس، قرار است بعدازظهر امروز در باشگاه پرسپوليس حضور يابد و با حبيب كاشاني سرپرست اين باشگاه مذاكره نموده تا در صورت توافقات نهايي و ثبت قرارداد، سرخپوشان را در اردوهاي تركيه و امارات و همچنين مسابقات رسمي همراهي كند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ژلکو میاچ پس از توافق با باشگاه پرسپولیس به طور رسمی به این باشگاه پیوست. میاچ که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان را در زمان سرمربیگری ایویچ دارد، بامداد روز دوشنبه وارد تهران شد و پس از جلسه ظهر امروز با حبیب کاشانی، قراردادی به مدت 6 ماه را با این تیم به امضا رساند.

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پس از پیوستن این مربی کروات به پرسپولیس با او گفت و گویی کرده است که در زیر می‌خوانید:
    شما 12 سال پیش به همراه تومیسلاو ایویچ در تیم ملی ایران بودید. فکر می کردید دوباره در ایران و در یکی از پر طرفدارترین باشگاه های این کشور مشغول به فعالیت شوید؟
    حقیقتش فکر نمی کردم بعد از 12 سال دوباره به فوتبال ایران برگردم. زمانی که من در فوتبال ایران بودم، نسل طلایی فوتبال ایران در تیم ملی حضور داشت. علی دایی، کریم باقری، میناوند، خداداد عزیزی، مهدوی کیا و ... بازیکنانی بودند که تیم ملی ایران را به مجموعه حرفه‌ای و بسیار خوب تبدیل کرده بودند. ایویچ هم مربی بسیار بزرگی بود که به نظرم برای فوتبال ایران و آسیا فرصت بزرگی بود. من پیگیر نظرات مردم ایران درباره مربیان تاریخ فوتبال ایران بوده‌ام و خشوحالم که آنها هنوز از ایویچ به نیکی یاد می‌کنند و بعد از گذشت 12 سال، او را مربی بزرگی توصیف می‌کنند.
    بعد از تجربه تیم ملی در سال 98، هیچگاه پیشنهاد دیگری از فوتبال ایران داشتید؟
    بله، سال 2008 از طرف آقای عابدینی که مدیرت تیم داماش در لیگ برتر را برعهده داشت پیشنهاد داشتم. اما آن زمان فرصتی برای همکاری مهیا نشد. چرا که من در کنار استانکو پابلکوویچ که مدیر باشگاه هایدوک بود قرار داشتم و آنجا کاری ریشه‌ای و پایه‌ای را انجام می­دادیم. جوانانی که در آن سال زیر نظر ما کار می‌کردند در حال حاضر، بسیاری­شان در تیم­های اروپایی توپ می‌زنند. من به خاطر حضور باشگاه هایدوک نتوانستم به ایران بیایم ولی امسال این فرصت فراهم شد که به پشنهادی که از طرف باشگاه پرسپولیس شد، پاسخ مثبت بدهم.
    بعد از پیشنهاد باشگاه پرسپولیس، با کسی هم مشورت کردید؟
    بله، اتفاقا آقای استانکو به من گفت حتما به پرسپولیس بیایم. چرا که پرسپولیس باشگاه بزرگی است و برای هر مربی افتخاری است که در این مجموعه فعالیت کند. در نهایت تصمیم گرفتم به این پیشنهاد پاسخ مثبت بدهم و در کنار علی دایی که از بزرگان فوتبال ایران و آسیاست به این تیم کمک کنم.
    شما اهل شهر اشپیلیت کرواسی هستید. همشهری مربیانی چون استانکو،ایویچ و لوکابوناچیچ که همگی تجربه‌هایی را در فوتبال ایران را داشته اند.
    بله . باید به شما بگویم شهر اشپیلیت در اروپا به طلای ورزش معروف است. علاوه بر ایویچ، استانکو و لوکابوناچیچ مربیان بزرگ دیگری هم از این شهر به ورزش دنیا معرفی شدند. مربیانی چون دراژیچ، مت‌کوویچ، بگوویچ، نناد نیکولیچ و آقای نون کواچیچ که در حال حاضر سرمربی تیم ملی واترپلوی ایران است.
    نشست امروزتان با حبیب کاشانی چطور بود و به کجا رسید ؟
    نشست خوب و صمیمانه‌ای بود که در آن برای همکاری به توافق کامل رسیدیم. برخورد مسئولان پرسپولیس، برخورد خوب، منطقی و حرفه‌ای بود. من تا آخر ژوئن با پرسپولیس قرارداد بستم .
    قبل از سفر به ایران چه شناختی از پرسپولیس داشتید ؟ آیا تا به حال بازی‌هایی از این تیم را دیده‌اید؟
    من بازی پرسپولیس در برابر استقلال که در دقایق پایانی به سود استقلال رقم خورد و آخرین بازی پرسپولیس در برابر سایپا را دیدم. پرسپولیس پتانسل بسیار خوبی دارد که با وجود سرمربی خوبی مثل علی دایی که شناخت فوق العاده‌ای از فوتبال ایران دارد و کمک‌هایی که من می‌توانم در جایگاه خودم به این تیم بکنم می‌توانیم موفق شویم .
    توقع از یک مربی خارجی که به کادر فنی پرسپولیس اضافه می‌شود زیاد است. فکر می‌کنید بتوانید پاسخگوی انتظاراتی که از شما وجود دارد باشید و نقشی در موفقیت این تیم داشته باشید ؟
    من تجربه 22 سال مربیگری را در کارنامه خود دارم. با مربیان بزرگی کار کردم و در دو تیم از لیگ یک و دو تیم از لیگ برتر کرواسی سرمربی بوده‌ام. فکر می‌کنم می‌توانم با تجربه‌ای که دارم برای این تیم مفید باشیم. مطمئن باشید اگر نمی‌توانستم به پرسپولیس کمک کنم به هیچ وجع به ایران نمی‌آمدم. این انتخاب، یک انتخاب دوطرفه و آگاهانه بوده است. هم من شناخت خوبی از مجموعه‌ای که انتخاب کردم داشتم و هم آقای دایی من را می‌شناختند و با سوابقم آشنایی داشتند.
    اضافه شدن شما به کادرفنی پیش از اردوهای ترکیه و امارات می‌تواند فرصت خوبی برای آشنایی‌تان با بازیکنان و شرایط تیم باشد. این اردوها را چطور می‌بینید ؟
    قطعا این اردوها بهترین فرصت در بهترین زمان ممکن برای آشنایی من با بازیکنان و تیم پرسپولیس است. بهرحال اضافه شدن من به پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته است که این تیم در کادر فنی خود مربیان خوبی دارد. اما همیشه 3 مربی بهتر از 2 مربی و چند فکر، بهتر از یک فکر خواهد بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ژلکو میاچ امروز (یکشنبه) پس از توافق با باشگاه پرسپولیس به طور رسمی به این باشگاه پیوست.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، میاچ که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان را در زمان سرمربیگری ایویچ دارد، بامداد روز دوشنبه وارد تهران شد و پس از جلسه ظهر امروز با حبیب کاشانی، قراردادی به مدت 6 ماه را با این تیم به امضا رساند.
    این مربی کروات بامداد فردا (دوشنبه) به همراه کاروان پرسپولیس عازم ترکیه می‌شود تا در اردوی این تیم و تورنمنت چهارجانبه سرخپوشان در کشور ترکیه، حضور داشته باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس ظهر امروز (یکشنبه) در دفتر حبیب کاشانی برگزار شد.

مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس درباره جزییات این جلسه به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" در این جلسه، آخرین هماهنگی‌ها درباره سفر ترکیه انجام شد. همچنین هماهنگی برای پیوستن حسین عبدی به اردوی ترکیه، یکروز پس از عزیمت کاروان پرسپولیس انجام شده است که در این جلسه نیز درباره آن صحبت شد. پاسپورت آقای عبدی در سفارت انگلیس است و همین موضوع تاخیری یک روزه را در سفر او بوجود می‌آورد."
    محمد رسایی افزود:" درباره تشکیل جلسه کمیته انضباطی باشگاه نیز صحبت شد. با توجه به اینکه در جلسات قبلی کمیته فنی، کادر فنی خواستار پیگیری جدی پرونده ها در کمیته انضباطی شده بود، مقرر شد پس از بازگشت از اردوی ترکیه و پیش از عزیمت به امارات، این جلسه برگزار و درباره آخرین موارد مطروحه، اتخاذ تصمیم شود."
    وی به همراهی یک بازیکن تیم امید پرسپولیس با تیم بزرگشالان در سفر ترکیه خبر داد و گفت:" حضور پویا سیف الهی در سفر ترکیه قطعی شده و این بازیکن در کنار بازیکنان اصلی تمرین می‌کند تا در صورت نظر کادر فنی برای او تصمیم گیری شود."
    مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، گفت و گو درباره آخرین تحولات کمپ پرسپولیس را از دیگر موضوعات این جلسه دانست و افزود:" درباره بخش‌های تکمیل شده کمپ اختصاصی پرسپولیس و فازهای در حال تکمیل در مجموعه درفشی‌فر نیز صحبت شد."
    رسایی به گفت و گوی نهایی حبیب کاشانی با علی دایی درباره پیوستن میاچ به پرسپولیس در این جلسه اشاره کرد و گفت:" این جلسه پیش از جلسه با میاچ بود و در آن آخرین صحبت ها برای اضافه شدن این مربی کروات به پرسپولیس انجام شد که با تایید وموافقت نهای دایی همراه بود."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مياچ: خوشحالم كه به خواست دايي به تيم بزرگ پرسپوليس آمدم

مربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشحالم که با درخواست دايي به تيمي بزرگ پيوستم.

ژلکومياچ اظهار داشت: خوشحال هستم و مي‌دانم با باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس قرارداد بسته‌ام. اين تيم با هواداران ميليوني‌اش در ايران و آسيا جايگاه خوبي دارد و من اميدوارم بتوانم اندوخته‌هايم را در اختيار اين تيم بگذارم.
    وي افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که در کنار اسطوره‌اي مثل علي دايي که در ايران و آسيا هميشه نشان داده يکي از بهترين‌ها است قرار گرفته‌ام. من دايي را به خوبي مي‌شناسم و مي‌دانم که با پيراهن تيم ملي ايران به موفقيت هاي خيلي خوبي رسيده و براي رسيدن به هدفش زحمات زيادي را کشيده است.
    مياچ در جواب سؤالي که شما با چه عنواني به پرسپوليسي آمده‌ايد گفت: به هر حال من به باشگاه بزرگ پرسپوليس آمده‌ام که کمک کنم. من مربي هستم و تمرينات و برنامه ريزي‌هاي تيم را بر عهده خواهم گرفت البته فراموش نکنيد تمام کارهايي که انجام مي‌دهم با دستورات دايي و هماهنگي بين کادر فني انجام خواهد شد، چون نفر اول کادر فني دايي است و اين را مي‌دانم که همکاران بسيار خوبي در کنارم هستند و همه به دنبال اين هستيم تا پرسپوليس موفق شود.
    وي خاطرنشان کرد: من تجارب زيادي دارم در کنار مربياني مانند ايويچ، استانکو و... کار کرده‌ام که هر کدام در فوتبال اروپا صاحب سبک هستند. سعي مي‌کنم در کنار دايي اندوخته‌هايم را پياده کنم. من با درخواست دايي به ايران آمده‌ام و جا دارد از برخورد گرم مسئولان اين باشگاه سپاسگزاري کنم.
    وي در پايان در خصوص شرايط پرسپوليس نيز گفت: تا حدودي از وضعيت اين تيم باخبرم اما سعي خواهم کرد در جلسات کادر فني بيشتر در امورات کار قرار بگيرم. به نظرم بازي دوستانه بسيار خوبي در دو تورنمنت پيش رو داريم و مي‌توانم شناختم را از اين تيم کامل‌تر کنم البته من از فوتبال ايران تا حدودي شناخت دارم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرخپوشان تهرانی آخرین مرحله از تمرینات خود پیش از ترک ایران و عزیمت به کشور ترکیه را بعد از امروز (یکشنبه) در مجموعه درفشی‌فر پشت سر گذاشتند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پرسپولیسی‌ها پس از این تمرینات، مهیای پرواز به استامبول می‌شوند تا از آنجا به آنتالیا، محل اردوی میان فصل خود بروند.
    - تمرینات از ساعت 15 زیر نظر کادر فنی آغاز شد.
    - شیث رضایی به دلیل درد زانو در تمرینات شرکت نکرد و بنیامین محمودی دروازه­بان سوم پرسپولیس به طور جداگانه تمرین کرد.
    - بازیکنان به همراه محمدرضا مولایی تمرینات سرعتی و نیمه سرعتی را انجام دادند.
    - حسین عبدی نیز به همراه بازیکنان در تمرینات شرکت کرد.
    - حدو 35 هوادار از نزدیک شاهد تمرین امروز بودند.
    - بازیکنان به چهار گروه 5 نفره تقسیم شدند و تمرین پاسکاری به اشکال مختلف انجام دادند.
    - دایی که با 45 دقیقه تاخیر به تمرین آمده و با لباس شخصی نظاره گر تمرینات شاگردانش بود.
    - علی دایی با شیث رضایی به طور خصوصی صحبت کرد.
    - سپهر حیدری به دلیل مصدومیت از ناحیه سر در تمرین امروز حضور نداشت.
    - در پایان تمرین، علی دایی از بازیکنان خواست که امشب با کت و شلوار در فرودگاه حاضر شوند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاپیتان اول تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی آنتالیا تعیین می شود....
    در حالی که صحبت از کاپیتانی وحید هاشمیان در تیم پرسپولیس است منابع خبری نزدیک به این تیم باشگاهی اعلام می کنند که علی دایی و حبیب کاشانی سرپرست باشگاه قصد دارند انتخاب کاپیتان تیم خود را بواسطه رای گیری انتخاب کنند.
    در حال حاضر سپهر حیدری،وحید هاشمیان و شیث رضایی کاندیدای کاپیتانی در تیم پرسپولیس هستند و هنوز باشگاه سرخپوشان تصمیم ندارد هاشمیان را بواسطه تجربه و جایگاهش بعنوان کاپیتان انتخاب کند.

برچسب برای این موضوع