بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 24 اولیناولین ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

pnugirl
    • n/a

چالش قهرماني تازه شروع شد
    فابرگاس‌: مقابل چلسي مثل بزرگان رفتار كرديم

کاپيتان اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال گفت: مقابل چلسي همان کاري را کرديم که تيم‌هاي بزرگ انجام مي‌دهند.

سسک فابرگاس اظهار داشت: برتري 3 بر يک بيان‌ مي‌کند که چقدر خوب عمل کرديم. تفاوت بين يک تيم خوب و يک تيم بزرگ، بسيار اندک است. ما همان کاري را کرديم که يک تيم بزرگ انجام مي‌دهد. واقعا مقابل بازيکنان آنچلوتي خارق‌العاده بوديم.
    اين بازيکن شب گذشته در پيروزي خانگي 3 بر يک مقابل چلسي، زننده گل دوم تيمش مقابل همشهري‌ها بود.
    وي افزود: هريک از ما خواهان کسب برد بود. در آينده سعي خواهيم کرد بهترين بازي‌ها را انجام داده و عملکرد خوبي از خود به جاي گذاريم.
    فابرگاس ادامه داد: در اين مصاف بسيار منظم کار کرديم. هريک از نفرات به شرح وظايف خود کاملا واقف بود. حال با اين نتيجه مي‌رويم که در مسير قهرماني چالش بزرگي را آغاز کنيم.
    ياران وي با اين نتيجه صاحب 35 امتياز شده و اکنون در فاصله دو امتيازي منچستريونايتد در تعقيب صدرنشين هستند.

pnugirl
    • n/a

پس از برتري مقابل چلسي
    ونگر: به تكامل‌ رسيده‌ايم

سرمربي آرسنال گفت: پيروزي برابر چلسي به ما کمک مي‌کند که نشان دهيم به حدي تکامل‌يافته رسيده‌ايم.
    آرسن ونگر اظهار داشت: مقابل چلسي به دستاوردهاي خوبي رسيديم. از جمله توانستيم بر حريفي غلبه کنيم که در مدت دو سال‌هاي اخير همواره مقابل آن بازنده شديم. برد 3 بر يک به ما کمک مي‌کند که از اين سد روحي عبور کنيم و نشان دهيم به حدي تکامل‌يافته رسيده‌ايم.
    اين مربي که تيمش شب گذشته در فاصله اندک تا شروع سال نو ميلادي به برتري 3 بر يک در ورزشگاه خانگي الامارات رسيد، افزود: از طرفي اين برد نشان مي دهد در بازي‌هاي بزرگ خانگي مي‌توانيم خوب نتيجه‌‌گيري کنيم. بايد اين رويه را به ديدارهاي خارج از خانه نيز تعميم دهيم.
    ونگر ادامه داد: با 35 امتياز در فاصله دو امتيازي منچستر هستيم و جزو بالانشين‌هاي جدول محسوب مي‌شويم. فکر مي‌کنم از اين روحيه مناسب بايد براي گسترش موفقيت‌هاي سال جاري خود نهايت استفاده را به عمل آوريم.

pnugirl
    • n/a

چك‌: چلسي با آنچلوتي از بحران خارج مي‌‌شود

درواز‌ه‌بان تيم فوتبال چلسي گفت: با آنچلوتي از بحران خارج مي‌شويم.

پيتر چک اظهار داشت: در مورد شرايط فني تيم من نبايد حرف بزنم چون اين گونه موارد مربوط به مربي است. با اين حال تصور مي‌کنم کارلو آنچلوتي بتواند تيم را از بحران خارج کند. او مربي کاملا مجربي است و در گذشته با چنين ناملايمتي‌هاي آشنا بوده است. در همين تيم آ.ث‌ميلان که او مربيگري‌اش را داشت‌، فشاري شبيه به الان را تجربه کرد.
    سنگربان 28 ساله و اهل جمهوري چک آبي‌پوشان ادامه داد: فصل قبل هم که موفق شديم، در استامفوردبريج فشار زيادي عليه تيم وجود داشت. با هدايت او توانستيم اين فشارها را کنار زده و صاحب دو جام شويم. اکنون سعي ما بر اين است که به همان وضعيت بازگرديم.
    ياران وي که فصل را با اقتدار و پيشتازي جدول شروع کردند، اکنون تا رده پنجم پايين آمده‌ و اسير بحران سختي شده‌اند.

pnugirl
    • n/a

نگاهي به نتايج و گلزنان بازي هاي ديشب ليگ جزيره
    يک گل بحث برانگيز، شياطين سرخ را از پيروزي محروم کرد

يک گل بحث برانگيز، منچستر يونايتد را از کسب پيروزي در ديدار شامگاه سه شنبه خود مقابل بيرمنگام محروم کرد اما با اين حال، شياطين سرخ توانستند با يک تساوي به صدر جدول ليگ برتر فوتبال انگليس بازگردند.
    چند ساعت پيش از اين ديدار، منچستر سيتي رقيب همشهري يونايتد موفق شده بود با پيروزي پرگل چهار بر صفر بر آستون ويلا، براي نخستين بار از سال 2007 طعم شيرين صدرنشيني را بچشد. بالوتلي در اين بازي هت‌تريک کرد و در دقايق 8و 55(هردو پنالتي)، 27 و جولون لسکات 13 براي آبي‌هاي آسماني گلزني کردند.

اکنون تنها تفاضل گل بهتر باعث شده است تا يونايتد بالاتر از سيتي قرار گيرد منتهي شاگردان آلکس فرگوسن دو بازي کمتر انجام داده اند.
    در حالي که چنين به نظر مي رسيد که گل دقيقه 58 ديميتاز برباتف هر سه امتياز بازي با بيرمنگام در ورزشگاه سنت آندروز را نصيب يونايتد کرده است، گل بحث برانگيز ديرهنگام ''''لي بوئر'''' اين پيروزي را به تساوي تبديل کرد.
    پيش از رسيدن توپ به بوئر، چنين به نظر مي رسيد که ''''نيکلا زيگيچ '''' مهاجم بيرمنگام مرتکب خطاي دست شده باشد و پس از آن نيز بازيکنان يونايتد معتقد بودند که بوئر در آفسايد است.
    اين گل باعث شد تا بيرمنگام از جمع سه تيم قعرجدولي ليگ برتر و منطقه سقوط خارج شود.
    به رغم اين تساوي، شياطين سرخ حداقل توانستند رکورد شکست ناپذيري خود را در اين فصل حفظ کنند.
    در حالي که برباتف مهاجم بلغاري چهاردهمين گل فصل خود را براي يونايتد به ثمر رساند، ناکامي وين روني مهاجم تيم ملي انگليس در گلزني همچنان ادامه يافت.

همچنين تاتنهام با نتيجه 2 بر صفر از سد نيوکاسل عبور کرد. آرون لنون 57،‌ گرت بال81 براي لندني‌ها گلزني کردند.
    ساير نتايج‌:
    ساندرلند صفر- بلکپول 2
    گل‌ها: دادلي کمپل 50، 90

وست‌برومويچ‌‌آلبيون يک- بلکبرن 3
    گل‌ها: توماس 17 براي آلبيون، کالين‌چيچ3، 54، الحاجي‌ديوف62 براي بلکبرن

استوک‌سيتي صفر- فولام 2
    گل‌ها: کريس بريد4،10

وستهام يک - اورتون يک
    گل‌ها: توني هيبرت 16 (بازيکن حريف) براي وستهام، کولمن 42 براي اورتون

جدول رده‌بندي:
    1- منچستريونايتد 38 امتياز-18 بازي
    2-منچسترسيتي38 امتياز-20 بازي
    3- آرسنال 35 امتياز-18 بازي
    4-تاتنهام 33 امتياز-19 بازي
    5-چلسي31 امتياز-18 بازي
    6-بولتون 29 امتياز-19 بازي
    7-ساندرلند27 امتياز-20 بازي
    8-بلکپول25 امتياز-17 بازي
    9-بلکبرن 25 امتياز-20 امتياز
    10-استوک‌سيتي24 امتياز-19 بازي
    11-ليورپول22 امتياز-17 بازي
    12-اورتون 22 امتياز-19 بازي
    13-نيوکاسل‌يونايتد22 امتياز-19 بازي
    14-وست‌برومويچ‌آلبيون22 امتياز-19 بازي
    15-آستون‌ويلا20 امتياز19 بازي
    16-بيرمنگام19امتياز
    17-فولام19 امتياز19 بازي
    18-ويگان19 امتياز-18 بازي
    19-وستهام 17 امتياز-20 بازي
    20-ولورهامپتون 15 امتياز- 18 بازي

pnugirl
    • n/a

گاهي دلم مي خواهد بالوتلي را بزنم

روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، گفت بعضي مواقع دلش مي خواهد ماريو بالوتلي را به اين دليل که بعد از گلزني خوشحالي نمي کند، با مشت بزند.
    منچسترسيتي شب گذشته موفق شد 4-0 استون ويلا را شکست دهد و بالوتلي اولين هت تريکش در فوتبال جزيره را در اين ديدار ثبت کرد. اما علي رغم اين مسئله، سوپر ماريو به جاي خوشحالي، پس از گلزني تنها به يک لبخند ساده اکتفا کرد و در پايان بازي در توضيح اين حرکت گفت در پست من گلزني اتفاقي معمولي است.

اما مانچيني که خود يک مهاجم بود، اين واکنش بالوتلي را درک نمي کند.

مانچو در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" گاهي دلم مي خواهد او را بزنم. وقتي در ليگ برتر هت تريک مي کنيد، بايد خوشحالي باشيد. من فکر کردم او بعد از گل اول شادي کرده است. حداقل کمي لبخند زد."

مانچيني تاييد کرد که اين مهاجم جوان ايتاليايي براي خانه دلش تنگ شده است اما تاکيد کرد که اين مسئله چندان غير طبيعي نيست.

او همچنين در مورد واکنش هواداران نسبت به بالوتلي گفت:" هواداران ماريو را دوست دارند. او بايد اين مسئله را درک کند زيرا اين براي يک بازيکن بسيار مهم است.

من هر روز با او سرو کله مي زنم به هر حال او بازيکن جواني است. او از 17 سالگي با من بوده به همين دليل او را به خوبي مي شناسم.

pnugirl
    • n/a

تا زماني كه برنامه ليگ برتر تغيير نكند، انگليس به جامي دست پيدا نمي كند

استيو بروس، سرمربي ساندرلند، با انتقاد شديد از برنامه ريزي رقابت هاي ليگ برتر، اعلام کرد تا زماني که اين برنامه تغيير نکند، تيم ملي انگليس نمي تواند هيچ جامي را به دست بياورد.
    شاگردان بروس شب گذشته براي دومين بار در اين هفته شکست خوردند. آنها ابتدا مغلوب شياطين سرخ شدند و شب گذشته نيز 2-0 برابر بلکپول مغلوب شدند.

بروس در مصاحبه با بي بي سي اسپورت گفت:" من نمي توانم چيز بيشتري از بازيکنانم بخواهم. چيزي که ما را ناراحت مي کند اين است که ما 48 ساعت قبل در الدترافورد بازي کرديم و بايد از بازيکنان تان بخواهيد که بار ديگر به آنجا بروند و نتيجه اش اين مي شود که دو بازيکن ما دچار آسيب ديدگي از ناحيه همسترينگ مي شوند.

بله، در هر روزي از هفته مي توان فوتبال بازي کرد اما اگر قرار باشد در هر بازي چنين فشاري را تحمل کنيم، نتيجه آن تنها مصدوميت است.

پيش از اين ما 20 بازي در طول 6 ماه انجام داديم اما در 13 روز اخير 5 بار به ميدان رفته ايم.

اين واقعا گيج کننده است. اکنون زمان اين است که فکري براي بازيکنان بکنيم. زيرا اگر کاري نکنيم، هرگز در سطح ملي به موفقيتي دست پيدا نمي کنيم زيرا از اين بازيکنان تا سر حد مرگ کار مي کشيم."

pnugirl
    • n/a

نتايج ليگ برتر: برد ليورپول و منچسترسيتي

ليورپول با گل دقيقه 90 به پيروزي رسيد.

در دیدارهای امشب لیگ برتر نتایج زیر به دست آمد:
    لیورپول 2 – بولتون 1

گل‌ها: تورس (49) و کول (90) برای لیورپول، دیویس (43) برای بولتون

منچسترسیتی 1 – بلکپول صفر
    گل: جانسن (34)
    تبس از سیتی در دقیقه 37 یک پنالتی را از دست داد.

استوک‌سیتی 2 – اورتون صفر
    گل‌ها: جونز (23)، جاگیلکا (69، گل به خودی)

ساندرلند 3 – بلکبرن صفر
    گل‌ها: ولبک (11)، بنت (19)، ژیان (89)

تاتنهام 1 – فولام صفر
    گل: بیل (42)

وستهم 2 – ولورهمپتون صفر
    گل‌ها: زوبار (51، گل به خودی)، سیرز (79)

pnugirl
    • n/a

ونگر: اجازه رفتن قرضي ولا را مي‌دهيم اما رمزي را برمي‌گردانيم

او مي‌گويد بازيکن مکزيکي تيمش بايد حضور در ترکيب اصلي را تجربه کند.

آرسن ونگر، مربی آرسنال گفته به کارلوس ولا، مهاجم مکزیکی تیمش اجازه می‌دهد در ژانویه این باشگاه را به صورت قرضی ترک کند، اما دوست دارد آرون رمزی هم پس از دوران قرضی حضور در ناتینگهام فارست به این تیم برگردد. ولا با حضور مروانه شماخ، روبین فان‌پرسی و نیکلاس بنتنر به سختی جایی در ترکیب آرسنال در این فصل پیدا کرده و ونگر در گفتگو با سایت رسمی باشگاه می‌گوید اجازه رفتن موقت این بازیکن 21 ساله را می‌دهد: «به برخی بازیکنان تهاجمی بازی نمی‌رسد، مانند کارلوس ولا. اگر او بتواند جای دیگری بازی کند او را قرض می‌دهیم. او را نمی‌فروشیم، بلکه قرض می‌دهیم چون نیاز دارد بازی کند. او مهاجمی با کیفیت بالاست و در حال حاضر مهاجمان بسیار زیادی داریم. او آن تعداد بازی که شایسته‌اش است را نمی‌تواند انجام دهد. او این فرصت را دارد که به او اجازه بازی در جای دیگری را بدهم.» آرون رمزی، ملی‌پوش ولزی هم در ناتینگهام فارست فرصت بازی نیافته، چرا که بارها بازی این تیم لغو شده است. او در نوامبر به صورت قرضی به فارست رفت و باشگاه امیدوار بود این انتقال در ژانویه تمدید یابد، اما ونگر می‌گوید به دنبال برگرداندن بازیکن سابق کاردیف سیتی به آرسنال است: «آن تعداد بازی که می‌خواستیم او انجام دهد صورت نگرفت، چون هوا مرتبا برفی بود. اما قصد تمدید قرارداد انتقال قرضی‌اش را ندارم. او قربانی برف شد و ما هم به تبعش همین طور. اگر آبو دیابی مصدوم نبود حتما ادامه انتقال قرضی او را بررسی می‌کردم، اما حالا نه. آرون کاملا برای لیگ برتر آماده نیست، اما دو ماه است هر روز تمرین می‌کند. امیدوارم او در فوریه برگردد.»

pnugirl
    • n/a

فرگوسن و تمجيد از روني :انگار روني از کره ديگري است

مربي اسکاتلندي پيروزي مقابل وست بروموويچ را نتيجه فوق العاده اي دانست.

سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در پایان دیدار شنبه شب تیمش مقابل وست بروموویچ زبان به تمجید از عملکرد وین رونی که گل اول تیمش را در دقایق ابتدایی بازی به ثمر رساند پرداخت. فرگوسن این نتیجه را نتیجه فوق العاده ای نامید و به اسکای سپورت گفت:«وین رونی واقعا انگار از کره دیگری است. فوق العاده بود، شاهد عملکرد غیرقابل باوری از رونی بودیم و او ما را رو به جلو برد. سه مدافع او را محاصره کرده بودند و دروازه بان از دروازه بیرون آمد ولی رونی در نهایت گل فوق العاده ای زد.» تعریف و تمجیدهای فرگوسن از رونی به همین جا ختم نشد. مربی اسکاتلندی یونایتد ادامه داد:« قطعا الان اعتماد به نفس رونی زیادتر می شود. من واقعا از او راضی هستم. او گلزنی کرد و اثرش را در بازی گذاشت.» سرالکس در ادامه در مورد بازی شنبه شب تیمش مقابل وست بروموویچ گفت:« بازی واقعا سختی بود. زمین لغزنده ای بود و تیم حریف با سه بازیکن خط میانی بازی می کردند و تیم واقعا خوبی بودند.من پیش از آغاز این دیدار گفته بودم که تیم حریف در رقابتهای امسال تجدید قوا کرده و آنها این را در دیدار شنبه شب نشان دادند. این نتیجه فوق العاده ای برای ما بود. ما واقعا حنگیدیم .ما می خواستیم تا بدون هیچ گونه آُسیبی نیمه اول را به پایان ببریم و فکر می کنم که موفق هم بودیم. در نیمه دوم اندکی بهتر شدیم ولی بعد به خاطر مصدومیت مجبور شدیم یکی دو تغییری اعمال کنیم. در هر صورت نتیجه فوق العاده ای بود.» یونایتد دراین دیدار خوش شانس بود، چون داور مسابقه خطای گری نویل برروی گراهام دورانس را ندید و بدین ترتیب یک ضربه پنالتی به نفع تیم حریف اعلام نشد. سرالکس هم این را تائید می کند:« فکر می کنم پنالتی بود.البته کار برای داور اندکی سخت بود.»

pnugirl
    • n/a

وست بروم 1-2 منچستريونايتد: اولين پيروزي شياطين سرخ در سال جديد

تيم منچستريونايتد در اولين ديدار ليگ برتر در سال 2011 دقايقي پيش موفق شد در خانه وست بروم به پيروزي 2-1 برسد.

در اين ديدار يونايتدها ابتدا با گل دقيقه 3 وين روني پيش افتادند اما موريسون در دقيقه 14 بازي را به تساوي کشاند. نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد.
    بازي در نيمه دوم و تا دقيقه 75 با نتيجه پاياني نيمه اول دنبال مي شد تا اينکه خاوير ارناندز روي پاس روني براي بار دوم دروازه ميزبان را باز کرد تا اولين پيروزي شياطين سرخ در سال جديد در خارج از خانه رقم بخورد.
    با اين پيروزي منچستريونايتد 41 امتيازي شد و جايگاهش در صدرجدول را تثبيت کرد. آنها با در حالي با سه امتياز اختلاف نسبت به تيم دوم در صدر قرار دارند که يک بازي نيز کمتر انجام داده اند.

صفحه 4 از 24 اولیناولین ... 2345614 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع