بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 17 اولیناولین 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 166

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

pnugirl
    • n/a

باشگاه ميلان تاييد كرد/ زلاتان در راه آمريكا

مهاجم سوئدي تيم فوتبال آ.ث ميلان در فصل نقل و انتقالات تابستاني راهي آمريکا مي‌شود.
    به نقل از مارکا، زلاتان ابراهيموويچ از باشگاه ردبول آمريکا که تيه‌ري آنري را نيز در خدمت خود دارد پيشنهاد 20 ميليون يورويي دريافت کرده و پس از فصل جاري کالچو خيال ترک ميلان را دارد.
    باشگاه ميلان ايتاليا که کاسانو را به تازگي جذب کرده نگران ايجاد بحران در خط حمله خود نيست و به شرط افزايش پيشنهاد تيم آمريکايي دليلي در رد آن نمي‌بيند.
    ابراهيموويچ در واکنش به انتشار اين خبر ضمن تاييد آن گفته است: بدون شک دوست دارم فوتبالم را در ليگ آمريکا به پايان برسانم و نمي‌خواهم به عنوان يک بازيکن بازنشسته راهي آمريکا شوم.

pnugirl
    • n/a

برنامه رقابت‌هاي هفته هجدهم سري آ

هفته هجدهم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي ايتاليا سري آ پس از تعطيلات سال نو ميلادي روز ششم ژانويه آينده آغاز خواهد شد
    براساس برنامه اعلام شده، قرار است این دیدارها برگزار شود:
    پنج‌شنبه ششم ژانویه: دوازده و سی دقیقه به وقت محلی:
    یوونتوس- پارما
    ساعت پانزده:
    کالیاری- میلان
    جنوا- لاتزیو
    آ اس رم- کاتانیا
    پالرمو- سمپدوریا
    اودینزه- کیه‌وو
    بولونیا- فیورنتینا
    برشا- چزه‌نا
    لچه- باری
    ساعت بیست و چهل و پنج دقیقه:
    اینتر- ناپولی

pnugirl
    • n/a

اولين درخواست نامعقول كاسانو از ميلاني ها: مربي شخصي ام را استخدام كنيد

مديران روسونري با اين درخواست مخالفت کردند.

در حالي که هنوز آنتونيو کاسانو به طور رسمي به ميلان نپيوسته و حتي يک دقيقه نيز براي اين تيم به ميدان نرفته است، با درخواست مربي اختصاصي، اولين جنجالش را در اين باشگاه ايجاد کرده است.

به گزارش توتواسپورت، اين ستاره 28 که همراه با ساير بازيکنان ميلان براي تعطيلات زمستاني راهي دوبي شده، از باشگاه ميلان خواسته تا مربي اختصاصي اش، آگوستينو تيبائودي، که مدت هاست با او کار مي کند، را استخدام کنند اما اين درخواست با مخالفت باشگاه ميلان روبرو شد.

ميلاني ها معتقدند که کار کردن زير نظر دانيله تونياچيني، مربي بدنسازي ميلان، مي تواند کاسانو را به اوج آمادگي برگرداند.

کاسانو آخرين بار روز 24 اکتبر در ديدار سمپدوريا مقابل اينتر که با تساوي 1-1 به پايان رسيد، به ميدان رفت. گفته مي شود او از آمادگي کامل فاصله گرفته و بايد در دوبي تمرينات فشرده اي را پشت سر بگذارد.

ميلاني ها امروز بعد از ظهر در حالي از فرودگاه مالپنسا راهي دوبي شدند، که هواداران تيم براي ديدن کاسانو در فرودگاه تجمع کرده بودند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كارلو آنچلوتي: ميلان قهرمان سري آ مي شود

کارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، مطمئن است که ميلان مي تواند اين فصل قهرمان ايتاليا شود.

سرمربي آبي هاي لندن رقابت هاي سري آ را به دقت دنبال مي کند و معتقد است که تيم سابقش از شانس بيشتري نسبت به بقيه براي قهرماني برخوردار است.
    آنچلوتي گفت:" ميلان بايد از فکرش استفاده کند، در اين صورت قهرمان سري آ خواهند شد. آلگري هم از من بهتر است."
    رونالدينيو در آستانه ترک ميلان قرار دارد اما اين مسئله آنچلوتي را شگفت زده نکرده است.
    " شرايط رونالدينيو موجب تعجب من نشده است. انتظار اين مسئله را داشتم. شرايط بدني دائما در حال افت است."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

کاپلو:کاسانو در ميلان مي درخشد

فابيو کاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس معتقد است که ميلان باشگاه خوبي براي کاسانو است تا اين ستاره ايتاليايي بتواند خودش را در اين تيم بازيابد

مربی سابق تیمهای یوونتوس و رئال مادرید برای لئوناردو، مربی جدید اینتر نیز آرزوی موفقیت کرده.
    کاپلو در صحبتهایی گفت:« میلان جو فوق العاده ای دارد که به فداکاری زیادی نیاز دارد. روسونری الان مدعی اول قهرمانی است و فکر می کنم این می تواند به آنتونیو کمک کند. میلان استیل و سبک خاصی از فوتبال را ارائه می کند و برای بازی در این تیم به ذهنیت خاصی نیاز است.»
    دن فابیو در ادامه در مورد حضور لئوناردو برروی نیمکت مربیگری اینتر گفت:« درمورد لئوناردو هم باید بگویم که هر کسی در زندگی اش تصمیماتی می گیرد و این هم تصمیم لئوناردو بوده. افراد شاید علیه این تصمیم باشند ولی من برای او بهترین ها را آرزو می کنم، چون رابطه خوبی با او داشته ام و لئوناردو فرد بسیار باهوشی است.»

pnugirl
    • n/a

رونالدينيو و ترک تمرينات ميلان

به نظر مي رسد رونالدينيو به ميلان پشت کرده و بزرگترين علائم نااميدي اش از اين تيم را پس از ترک جلسه تمريني اين تيم، آن هم در زماني که آنتونيو کاسانو تمريناتش را با روسونري از سر گرفت، به نمايش گذاشت

توتومرکاتووب و اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که رونالدینیو پس از اطلاع از لغو قرار ملاقات آدریانو گالیانی با روبرتو دی اسیس، مدیر برنامه هایش به خاطر شرایط بد آب و هوایی در ریو دوژانیرو به شدت ناامید شده است.
    پیش از این شنیده می شد که گالیانی قرار است با مدیربرنامه های رونالدینیو برسر لغو قرارداد این ستاره برزیلی و انتقالش به گرمیو برسر مذاکره بنشیند که این دیدار لغو شد.
    اخبار به تعویق افتادن این جلسه، ممکن است به معنای عدم بازگشت رونالدینیو به برزیل باشد.بدین ترتیب انتظار می رود که گالیانی و دی اسیس به زودی با هم دیدار کنند. آینده رونالدینیو در میلان و در هفته های اخیر در پس پرده ای از ابهام است و پیوستن کاسانو به رختکن میلان، کار را برای رونالدینیو سخت تر خواهد کرد.

pnugirl
    • n/a

الگري: مشکلي با حضور بالوتلي ندارم

سران باشگاه ميلان از تمايلشان براي به خدمت گرفتن ماريو بالوتلي صحبت کرده اند.

ماسیمیلیانو الگری، سرمربی میلان در صحبتهایی اعلام کرده که آماده است تا مربیگری ماریو بالوتلی، ستاره جوان ایتالیایی منچسترسیتی را برعهده بگیرد. این روزها صحبت های متعددی در مورد احتمال بازگشت ماریو بالوتلی به سری آ به گوش می رسد و شنیده می شود که بالوتلی به شدت دلتنگ خانه شده است. با این وجود بالوتلی دردیدار سه شنبه شب تیمش مقابل استون ویلا هت تریک کرد
    بالوتلی در پایان این مسابقه گفت:« از حضور در انگلیس خوشحال و راضی هستم.»
    الگری در صحبتهایی به اسکای سورت ایتالیا گفت:« دوست دارم مربی بالوتلی باشم ولی این کار سختی خواهد بود، چون ما قهرمانان زیادی داریم.»
    کاسانو همراه با روسونری به دوبی سفر کرده و در تمرینات این تیم موفق به گلزنی شد.همین ماجرا، الگری را به شدت تحت تاثیر قرار داده است:« کاسانو؟ من از انگیزه ها و تلاش او به مراتب بیشتر از مهارت و تکنیکش شوکه شدم.»

pnugirl
    • n/a

پيشنهاد اينتر،يووه و لاتزيو براي جذب ماکدا

به ستاره ايتاليايي منچستريونايتد گفته شده که مي تواند به صورت قرضي به تيم ديگري بپيوندد و اکنون تيمهاي بزرگ ايتاليا در صدد جذب او برآمده اند.
    فدریکو ماکدا، مهاجم باشگاه منچستریونایتد ممکن است در بازار نقل و انتقالات زمستانی به صورت قرضی به ایتالیا بازگردد. چرا که سران اولدترافورد اکنون به مهاجم جوان ایتالیایی شان چراغ سبزی برای ترک رختکن این تیم،البته به صورت قرضی نشان داده اند

گزارشهای منتشره در فیورنتینا دات آی تی حاکی از آن است که تیمهای متعددی خواهان به خدمت گرفتن این ستاره جوان هستند.هر چند که به احتمال قریب به یقین پرونده انتقال او به صورت قرضی خواهد بود و سران یونایتد قصد فروش ماکدا را ندارند

در این میان تیمهای اینتر، یوونتوس، فیورنتینا، لاتزیو، جنوا و اودینزه همگی به دنبال جذب این مهاجم 19 ساله که در این فصل در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن منچستر به میدان رفته،هستند.

pnugirl
    • n/a

ميلان قيمت رونالدينيو را تعيين کرد

طبق گزارش منتشره در سرو اورا، روبرتو دی اسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو در صحبتهایی اعلام کرده که سران روسونری برای به فروش رساندن برادرش مبلغ 8 میلیون یورو می خواهند این مبلغ برابر با همان مبلغی است که رونالدینیو تا پایان مهلت قراردادش با میلان در ژوئن سال 2011 دریافت خواهد کرد. اسیس در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که تیمهایی از برزیل، انگلیس، اسپانیا و آمریکا خواهان به خدمت گرفتن رونالدینیو هستند و احتمال حضور رونالدینیو در تیمی اروپایی را رد نکرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدينيو هيچوقت لجبازي نکرد/ آلگري:الگوي من پلاتيني بوده و هست

تنبيه هاي کودکانه را هم دوست ندارم. من کارعملي مي کنم. آنتونيو يک ديو نيست وبازيکني حرفه اي است. براي او جاافتادن درمحيطي که مملو ازادب و احترام براي نقش افراد است، خيلي راحت خواهد بود.
    شايد درابتداي اين فصل از رقابتهاي باشگاهي ايتاليا، ماسيميليانو آلگري مربي جوان روسونري هم فکرنمي کرد که ميلان سال 2010 را با اختلافي قابل توجه نسبت به ديگررقباي خود درليگ اين کشور، به عنوان صدرنشين به پايان ببرد. لغزش هاي مکرر اينتر بنيتس که سرانجام دست به دامن مربي فصل گذشته ميلان شد و فراز و نشيبهاي ديگرمدعيان فتح اسکودتو باعث شد ميلان به لطف گلزنيهاي زلاتان ايبراهيموويچ به عنوان صدرنشين ايتاليا به استقبال سال جديد ميلادي برود. روسونري درحال حاضراردوي تمريني خود را دردوبي برپاکرده اند و روز يکشنبه قبل از بازگشت به ايتاليا يک بازي دوستانه مقابل الاهلي امارات برگزار مي کنند. نشريه رپوبليکا به مناسبت تحولات اخيررخ داده در ميلان با مربي اين تيم گفتگو کرده است.
    *ميلان براي تعطيلات کريسمس به دوبي آمده است؟
    اين اردو براي تعطيلات نيست. اين تنها هفته اي است که همه اعضاي تيم مي توانند باهم ودرکنارهم درهواي گرم تمرين کنند. هواي سردزمستان خيلي به نفع بازيکنان نيست.
    *رژيم غذايي را به عنوان يکي ازوظايف بازيکنان در تعطيلاتشان تعيين کرده بوديد؟
    وظيفه آنها فقط استراحت و حضور کنار خانواده بود. چون مي دانستم که در دوبي برايشان سخت گيري خواهم کرد.
    *بخصوص در مورد کاسانو؟
    من درمورد افراد قضاوت نمي کنم.تلاش مي کنم آنها را خوب بشناسم.
    *ازاوچه انتظاري داريد؟
    فکرمي کنم خودش مي داند که با انتخاب ميلان ريسک کرده است. اين شانس را دارد که دراين تيم بازي کند و به ما کمک کند. او دراين باشگاه، تيمي با ارزشهاي اخلاقي و فني بالا را ملاقات مي کند.

من چيزي را تعيين نمي کنم. تنبيه هاي کودکانه را هم دوست ندارم. من کارعملي مي کنم. آنتونيو يک ديو نيست وبازيکني حرفه اي است. براي او جاافتادن درمحيطي که مملو ازادب و احترام براي نقش افراد است، خيلي راحت خواهد بود. براي من ادب و تربيت کار را راحت کرد.
    *کاسانو يک مهاجم اول است يا مهاجم دوم يا بازيکني که پشت مهاجمان بايستد؟
    اومهاجم است، اما بايد خوب ببينم و درفوتبال همه چيز تغييرمي کند.
    *درمورد اوبا پراندلي حرف زديد؟
    نه با او حرف نزدم. نمي خواهم قبل از اينکه با او کارکنم، خود را درقيد وبند اظهارات ديگران قراردهم.
    *کاسانو به ميلان آمده و رونالدينيو مي رود. جايي براي افسوس وگله وجود ندارد؟
    ما معمولاً باهم سلام وعليک داريم. هردونفرتا جايي که مي توانستيم تلاشمان را کرديم. او رفتارخوبي داشت و حتي وقتي روي نيمکت مي نشست، لجبازي نکرد. رونالدينيو به نقش بازيکن پشت مهاجمان عادت کرده، اما او درواقع يک مهاجم درسمت چپ خط حمله است.
    *با رفتن رونالدينيو، ميلان به بازيکن جديد نياز دارد؟
    نه، بوئاتنگ و سيدورف درهمان نقش او بازي مي کنند.
    *کونستانت بازيکن کيه وو چطور؟
    اوبازيکن خوبي است، اما من او را يک بال درجناح چپ مي بينم.
    *ماتري و لاتزاري بازيکنان مورد علاقه شما چطور؟
    آنها هم خيلي بامزه هستند، البته لاتزاري کمتر. چون هيچ وقت از لازانيايي که مادرش مي پخت، برايم نمي آورد.
    *هردواين بازيکنان را روز 6 ژانويه درکالياري ملاقات مي کنيد.
    و ايبراراهم به دليل محروميت نداريم. او يک پديده واقعي است و هنوز همه توان خود را به معرض نمايش نگذاشته است. خريد او واقعاً براي ميلان تعيين کننده و سرنوشت سازبود.
    *پس درآن مسابقه، کاسانو درخط حمله است؟
    نمي توانم اين فرضيه را رد کنم. بايد ببينم او وپاتو درچه شرايطي هستند.
    *اولين بازي سال 2011 شما درکالياري، جايي که قبلاً مربي بوديد، خواهد بود.
    سرنوشت اينطورخواسته است. در ورزشگاهي که درزمان فوتبالم درجام يوفا بازي کردم و يک گل اروپايي هم زدم و به لطف چلينو به عنوان يک مربي در سري A مطرح شدم.
    *گالياني مي گويد که چلينو مي خواست شما را به مدت يک سال ديگر نگه دارد.
    دوستي آنها تأثيرزيادي درانتقال من به ميلان داشت.
    *وحالا يک جام ازشما درسال 2011 مي خواهند؟
    من قول مي دهم که تيم ما نهايت تلاشش را خواهد کرد. مي خواهم که بازيکنان تداوم و توجه بيشتري داشته باشند.
    *برلوسکوني ازشما چه چيزي خواسته است؟
    خواست که ميلان خوب بازي کند و پيروزشود. او تأکيدش روي پيروزشدن بود.
    *اين حقيقت دارد که در ابتداي کارشما، قديمي هاي اين باشگاه درمورد شرايط تيم درخط حمله به شما هشدار داده اند؟
    اين حقيقت دارد که من به حرف همه گوش مي دهم. از انباردار گرفته تا رئيس. طبيعتاً وقتي در محيط جديدي هستم بيشتراين کار را انجام مي دهم. بهرحال اولويت درخط دفاعي چيزي بود که درسرداشتم.
    *سه امتياز برتري نسبت به تيم دوم خيلي زياد نيست.
    نه، مي توانستيم برابر يووه و رم نبازيم و مقابل فيورنتينا برنده نشويم. به نظرم به اندازه لياقتمان امتياز گرفته ايم.
    *چمپيونز يک فرصت است؟
    بله، اما با شروع رقابتها هم چلسي دوباره اوج خواهد گرفت و هم اينکه اينتر در ليگ ايتاليا دوباره قدرت سابق را باز مي يابد.
    *شکست برابر يووه، رم و رئال زنگ خطر نيستند؟
    با يووه و رم اتفاقي شکست خورديم. با رئال ازنظرتکنيکي بدبازي کرديم.
    *اين ميلان بيشتر به هافبکهايش اتکا دارد، ولي مشخص است که شما در ساختن آن نقش داشتيد.
    به هرحال ديريا زود هرمربي ايده هايش را عملي مي کند. مي دانم که بايد بهترشويم و در طول هفته و درمسابقات اوضاع را بهترپيش ببريم.
    *مديران تيم، شما را با کاپلو وآنچلوتي مقايسه مي کنند.
    برلوسکوني مي خواهد هرطورشده با ميلان قهرمان شود. مقايسه هايي هم که انجام مي دهد، باعث غرورمن هستند.
    * اما کاپلو شما را وقتي بازيکن بوديد، درتورنمنت آمريکا درسال 1994 مردود کرد.
    نه، من پايم درد مي کرد وخودم خواستم که به ايتاليا برگردم.
    * اما بين آلگري بازيکن و آلگري مربي که خيلي جدي است، فرقهاي زيادي وجود دارد.
    به هرحال آدم بزرگ مي شود و تغيير مي کند. من يک دختر 15 ساله دارم. متأسفانه وصله هايي که به آدم مي چسبانند، خيلي راحت کنده نمي شوند.
    *فکرمي کنيد دراين ميلان بازيکناني هستند که قدرت مربيگري داشته باشند؟
    نستا، گتوزو وپيرلو.
    *شما بيشتر موارد به هلند کرايوف نيم نگاهي داريد. الگوي شماست؟
    من دوست دارم بازيهايي آنهايي را که درفوتبال انقلاب کردند، ببينم، مثل ساکي، اما الگوي من پلاتيني بوده و هست . او بيشترازاينکه از پايش استفاده کند، با مغزش فوتبال بازي مي کرد.
    *لئوناردو به اينتر رفته است.
    به حدي رسيده ام که ديگر ازهيچ چيز تعجب نکنم.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

صفحه 2 از 17 اولیناولین 123412 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع