رئیس دانشگاه پیام نور مازندران گفت: تربیت دانشجوی مجازی چشم‌انداز دانشگاه پیام نور است.

صادقعلی موحد منش در نخستین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه پیام نور نکا اظهار داشت: دانشگاه پیام نور موفق ترین نظام آموزشی از نظر خروجی دانشگاه و دانشجو است که از این لحاظ به خود می‌بالیم.



وی افزود: براساس آمار اعلام شده بیش از ۷۰ درصد قبولی ارشد دانشگاه‌ها از دانشگاه پیام نور بوده و در همین راستا نیز ۸۵ درصد از استخدام علمی نیز از دانشجویان پیام نور است.
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به اینکه اکنون ساعت تدریس در دانشگاه پیام نور کم و یک سوم کلاس‌های متعارف است، یادآور شد: در آینده همین ساعت محدود نیز حذف می‌شود چراکه برآنیم تا با استفاده و تعریف سیستم مجازی برای این دانشگاه، دانشجویان را از این طریق پذیرش کرده و دروس را ارائه دهیم.



موحدمنش اضافه کرد: البته با توجه به نگاه ما به سیستم مجازی در دانشگاه پیام نور، تاکنون نتوانستیم نرم افزار و بسته‌های سیستم مجازی را فراهم کنیم اما در هر صورت به این امر مهم دست خواهیم یافت و پیشرفت‌های قابل توجهی در امر آموزش ایجاد می‌کنیم تا هیچ محدودیتی برای ورود به این سیستم وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه دانشجو هدف اصلی ما در دانشگاه پیام نور است، خاطرنشان کرد: همه کارهای ما برای رفاه حال دانشجو و افزایش توان علمی و عملی اوست و باید در این راستا نگاه ویژه به دانشجو داشته و دانشجو را سرکوب نکنیم.
موحد منش با تاکید بر عنصر کتاب به‌عنوان عنصر اساسی دانشگاه خاطرنشان کرد: این عنصر مهم در تمام دنیا به‌عنوان عنصر مهم در افزایش علم و دانش و انتقال آن به دانشجو پذیرفته شده است و دانشگاه پیام نور، با درایت و با توجه به تمام کاستی‌های موجود با تاکید بر همین عنصر توانسته موفق‌ترین نظام آموزشی را از نظر خروجی دانشگاه‌ها باشد و بعد از دانشگاه دولتی و غیرانتفاعی مقام سوم را دارا باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران ادامه داد: آموزش برای همه وقت و همه زمان از مهم‌ترین شعار استراتژیک ماست که براساس ضرورت جامعه به آن پرداخته می‌شود.
وی اضافه کرد:در حال حاضر ۵۰۰ واحد دانشگاهی پیام نور در سراسر کشور با دارا بودن ۸۵۰ هزار دانشجو به همت اساتید و صاحبنظران به امر مهم آموزش مشغول هستند.
موحد منش افزود: دانشگاه پیام نور در آینده‌ای نزدیک در همه شهرستان‌ها دارای یک واحد خواهد بود و تعداد واحدهای دانشگاهی از ۵۰۰ واحد به یک هزار واحد دانشگاهی افزایش می‌یابد.
وی اظهارداشت: ارکان دانشگاه به استاد، دانشجو، منابع آموزشی، امکانات، مکان و کادر اداری است و این عوامل باید در کنار هم به فکر پیشرفت و تعالی دانشگاه باشند.
موحدمنش یادآور شد: باید نوع نگاه اساتید به دانشگاه پیام نور از نگاه سنتی خارج و با نگاه و فکر جدید به این دانشگاه توجه شود.
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران تصریح کرد: دانشگاه پیام نور از بسیاری لحاظ با دانشگاه‌های دیگر متمایز است و با الزامات هزاره سوم در حال پیشرفت است و به نوعی دانشگاه پیام نور با دانشگاه‌های سنتی متفاوت است و باید نگاه متفاوت به آن اعمال شود.
فرماندار نکا نیز در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه باید صرفاً به دنبال علم و دانش بوده و از مسائل حاشیه‌ای دوری کند.
رضا آزادی کناری افزود: دانشگاه باید در مسائل و معضلات اجتماعی و سیاسی با ارائه راهکار علمی وارد عمل شود و کمک کار مسئولان در تمام جهات و موارد باشد.
وی با اشاره به معضل اجتماعی منطقه عباس آباد در نکا یادآور شد: اساتید دانشگاه‌های ما باید در این زمینه نیز با راهکارهای سازنده وارد شوند تا با استفاده از افکار بلندشان راهکار ارائه کند.
فرماندار نکا تصریح کرد: دانشگاهیان در رابطه با قانون بسیار مهم هدفمندکردن یارانه‌ها نیز باید به‌درستی وارد شوند و موضع‌گیری مناسب اتخاذ کنند تا شاهد اجرای دقیق این قانون مهم اقتصادی در کشور باشیم.


فارس