بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 24 اولیناولین 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

pnugirl
    • n/a

برباتوف: ترجيح مي دهم از فوتبال خداحافظي کنم تا يونايتد را ترک کنم

ديميتار برباتوف، مهاجم بلغارستاني منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد ترجيح مي دهد زودتر از موعد مقرر از دنياي فوتبال خداحافظي کند، تا اينکه بخواهدباشگاه کنوني اش را ترک کند.
    ستاره30 میلیون پوندی یونایتد تا به اینجای کار 11 گل به ثمر رساند.قرارداد این ستاره بلغاری 18 ماه دیگر به اتمام خواهد رسید ولی او از ادامه حضور در اولدترافورد ناامید نیست.
    برباتوف گفت:« من برای یافتن فرصتی برای بازی کردن برای یونایتد مبارزه کرده ام و الان اگر بخواهم باشگاه را ترک کنم، گام به عقب بزرگی برداشته ام. می پرسید چه کار باید کنم؟ شاید بهتر باشد که از فوتبال خداحافظی کنم.»
    برباتوف 29 ساله اخیرا به عنوان بازیکن سال فوتبال بلغارستان برگزیده شد و برای هفتمین بار این عنوان را به خود اختصاص داد. او در ماه نوامبر نیز توانست در دیدار یونایتد مقابل بلکبرن که با برتری 1-7 منچستر به پایان رسید،نام خود را به لیست 4 بازیکن تاریخ لیگ برتر که توانسته اند در یک دیدار 5 گل به ثمر برسانند، اضافه کرد.

pnugirl
    • n/a

اوون آماده بازگشت به ترکيب يونايتد

ستاره شياطين سرخ به آمادگي جسماني لازم براي بازگشت به ترکيب تيمش رسيد.
    اوون که از دیدار تیمش مقابل ساندرلند که در ماه اکتبر برگزار شد و با تساوی 0-0 به پایان رسید نتوانست برای یونایتد به میدان برود، معتقد است اکنون آمادگی لازم برای بازگشت به ترکیب یونایتد و اجرای فرامین سرالکس فرگوسن را به دست آورده است.
    اوون در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه منتشر شد،گفت:« من آماده ام و در طول سه هفته و نیم اخیر،تمریناتم را به طور کامل انجام دادم. بازگشت به زمین چمن اکنون اندکی سخت تر شده است ولی نهایت تلاشم را به کار گرفته ام. بازگشت به ترکیب تیم آن هم در رختکن یونایتد کار آسانی نیست.»
    ستاره انگلیسی ادامه داد:« آن قدر بازیکن باکیفیت در یونایتد هست که بازگشت به ترکیب تیم را سخت می کند.من در اوایل اکتبر از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شدم و شش هفته از میادین دور ماندم. پس از آن تمرینات کامل را انجام دادم و تلاش زیادی برای بازگشت به اوج آمادگی کردم.الان خوبم و امیدوارم که پس از کریسمس بتوانم در ترکیب تیم حاضر باشم.»
    یونایتد در حال حاضر صدرنشین جدول رقابتهای لیگ برتر است.

pnugirl
    • n/a

هری ردنپ: تاتنهام بازیکنی نمی‌خرد مگر آن که آن بازیکن ویژه باشد

او گفته اسپرز به دنبال بازیکنی خاص است.

هری ردنپ، مربی تاتنهام گفته در ژانویه بیهوده پول خرج نمی‌کند و به دنبال بازیکنی ویژه است.
    او گفته است: «آن قدر بازیکنان زیادی داریم که به سختی بتوانیم بازیکن دیگری را در تیم جا بدهیم. ما حس درماندگی نداریم و در همه پست‌ها قوی‌تر از همیشه هستیم. به نظرم کار زیادی انجام نمی‌دهیم، مگر آن که بازیکنی در بازار باشد که ویژه باشد.
    اگر چنین بازیکنی باشد که حس کنیم تفاوت را رقم خواهد زد، مثلا شخصیت داشته باشد یا لیدر باشد یا کسی باشد که بتواند چیزی به باشگاه بیفزاید به خرید او علاقمند خواهیم بود، اما در حال حاضر کار خاصی انجام نمی‌دهیم.
    او درباره اندرو کارول، مهاجم نیوکاسل هم گفت: «او پتانسیلی رویایی دارد. او بازیکنی برجسته است و تردیدی در این نیست. توفان او همان در نیم‌فصل اول، لیگ برتر را در ربوده.
    اگر او را می‌شد خرید به نظرم بسیاری به دنبالش بودند چون از آن سانترفورواردهای مد قدیم است، اما آلن پاردیو می‌خواهد او را نگه دارد و البته تقصیری هم ندارد. پس بعید است او به باشگاهی دیگر برود.»

pnugirl
    • n/a

رينا: جرارد يکي از بهترين‌هاست

په‌په رينا، دروازه‌بان ليورپول گفته استيون جرارد يکي از بهترين بازيکناني است که تاکنون در کنارش بازي کرده و او را در رده بازيکنان تيم ملي اسپانيا آورده است.
    رینا می‌گوید این بازیکن 30 ساله اسطوره است: «استیوی یکی از بهترین بازیکنانی است که در کنارش بازی کرده‌ام.
    او در کنار بهترین‌ها جای دارد. من هم تاکنون در تیم‌های بدی بازی نکرده‌ام و سابقه بازی در بارسلونا و تیم ملی اسپانیا را دارم. پس این ستایشی بزرگ از اوست که البته حقیقتی بزرگ هم به شمار می‌رود.»

pnugirl
    • n/a

فرگوسن‌: برباتف مي‌توانست چهار، پنج گل بزند

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: ديميتاربرباتف مي‌توانست چهار، پنج گل به ساندرلند بزند.
    سرآلکس فرگوسن‌ اظهار داشت: در بازي با ساندرلند، وين روني تلاش زيادي براي گلزني کرد ولي بدشانس بود که موقعيت‌هايش بخاطر درخشش درواز‌ه‌بان حريف به گل تبديل نشد. البته مهمترين نکته همين بود که بازي کرد و عملکرد خوبي نيز ارائه داد. در مورد ديميتار برباتف هم بگويم بخاطر گلزني‌اش خوشحال شدم. باور دارم که مي‌توانست به جاي دو گل، چهار تا پنج گل بزند. او صاحب موقعيت‌هاي بسيار خوبي براي گلزني شد.
    مربي 25 سال اخير شياطين‌سرخ افزود: با توجه به برتري مطلق چون در نيمه اول تنها يک گل زده داشتيم، از اين نتيجه رضايت نداشتم. متاسفانه ما به در و ديوار زديم.
    فرگوسن که شب گذشته تيمش در هفته نوزدهم ليگ برتر موفق شد 2 بر صفر با درخشش ديميتار برباتف به پيروزي رسد، ادامه داد: بازي هيجان انگيزي انجام داديم و اميدوارم بتوانيم در آينده به عملکرد بهتري برسيم.

pnugirl
    • n/a

جدول برترين گلزنان جزيره

در ادامه هفته نوزدهم رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي انگليس دميتار برباتوف مهاجم منچستريونايتد با سيزده گل زده همچنان در صدر جدول برترين گلزنان ليگ قرار دارد.

کارلوس توز مهاجم منچستر سیتی نیز با دوازده گل زده در رده دوم قرار دارد.
    کارول مهاجم نیوکاسل نیز با یازده گل زده در رده بعدی قرار دارد.
    الماندر مهاجم بولتون وکاهیل از اورتون نیز هر یک با نه گل زده در رده چهارم قرار دارند.
    سمیر نصری از آرسنال، دیدیه دروگبا از چلسی، کوین نولان از نیوکاسل، رافائل فان در فارت از تاتنهام نیز با هشت گل زده در رده پنجم این جدول قرار دارند.
    فلوران مالودا مهاجم تیم چلسی، بنت از ساندرلند، و شاماخ از آرسنال نیز با هفت گل زده در رده ششم قرار گرفته‌اند.
    دیویس از بولتون، کالو از چلسی و پیتر اودموینگی از وست برومویچ نیز با شش گل زده در رده هفتم این جدول قرار دارند.
    والکوت از آرسنال، تورس از لیورپول، بِیل از تاتنهام ، داونینگ از استون ویلا، جیان از ساندرلند، دمسی از فولام، هروود از بلکپول، نانی از منچستر یونایتد، پاولیوچنکو از تاتنهام و وارنی از بلکپول هر یک با پنج گل زده در رده بعدی قرار گرفته‌اند.
    جونز از استوک سیتی، پیکیون از وستهام، رودالگا از ویگان نیز با چهار گل زده در رده بعدی قرار گرفته‌اند.

pnugirl
    • n/a

برنامه هفته بيست و يکم ليگ برتر انگليس

هفته بيست و يکم رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي انگليس طي روزهاي شنبه و يکشنبه آينده برگزار خواهد شد.
    بر اساس برنامه اعلام شده قرار است این دیدارها برگزار شود.
    شنبه اول ژانویه :
    ساعت سیزده و چهل و پنج دقیقه به وقت محلی:
    وست برومویچ- منچستر یونایتد
    ساعت شانزده:
    استوک سیتی- اورتون
    ساندرلند- بلکبرن
    لیورپول- بولتون
    تاتنهام- فولام
    وستهام - ولورهمپتون
    منچستر سیتی- بلکپول
    ساعت هجده:
    بیرمنگام- آرسنال
    یکشنبه دوم ژانویه:
    ساعت چهارده و سی دقیقه:
    چلسی- استون ویلا
    ساعت هفده:
    ویگان- نیوکاسل

pnugirl
    • n/a

پايان هفته نوزدهم ليگ جزيره
    پيروزي ارزشمند توپچي ها در خانه

در آخرين ديدار هفته نوزدهم رقابتهاي ليگ برتر، آرسنال موفق شد تا با نتيجه 1-3 مقابل چلسي به برتري دست يابد

اولین گل این دیدار در دقیقه 44 توسط الکساندر سانگ و از روی پاسی که توسط سسک فابرگاس ارسال شد،برای آرسنال میزبان به ثمر رسید
    با آغاز نیمه دوم این سسک فابرگاس بود که در دقیقه 51 با توپی که از تئو والکات دریافت کرد،برای آرسنال گل دوم را به ثمر رساند و تنها 2 دقیقه بعد تئو والکات بازی را 0-3 کرد تا چلسی که تا چند هفته پیش صدرنشین رقابتهای لیگ برتر بود،شکستی سنگین را متحمل شود.این بار هم این سسک فابرگاس بود که این گل را ساخته و پرداخته کرد. البته برانیسلاو ایوانوویچ در دقیقه 57 یکی از سه گل خورده را جبران کرد تا بازی با نتیجه 1-3 دنبال شود.پاس این گل را دیدیه دروگبا فراهم نمود.
    این مسابقه با همین نتیجه به پایان رسید تا سه امتیاز این دیدار به حساب توپچی های میزبان واریز شود واین تیم به رده دوم جدول برسد
    بدین ترتیب و با برگزاری آخرین دیدار هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر و در حالی که خیلی از تیمها دیدار هفته هجدهم خود را به خاطر برف و یخبندان انجام ندادند،منچستریونایتد با 37 امتیاز و 17 بازی در صدر جدول رقابتهاست. آرسنال و منچسترسیتی با 18 و 19 بازی و هر دو با 35 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و چلسی شکست خورده با 31 امتیاز در رده چهارم قرار دارد.
    ترکیب دو تیم:
    آرسنال: فابیانسکی، کسچیلنی، یوان ژورو، گائل کلیشی، باکاری سانیا،الکس سانگ، جک ویلشر ، سسک فابرگاس(توماس روسیچکی)، سمیر نصری، تئو والکات (ابودیابی)، روبین فان پارسی (مروانه شاماخ)
    چلسی: پتر چک، جان تری، برانیسلاو ایوانوویچ، اشلی کول، پائولو فریه را (ژوزه بوسینگوا)، میکل جان اوبی(رامیرس)، لمپارد، مایکل اسین، فلوران مالودا (کاکوتا)،دروگبا ، سالمون کالو

pnugirl
    • n/a

نصري بهترين گلزن دور رفت آرسنال

بازيکن فرانسوي تيم فوتبال آرسنال عنوان بهترين گلزن توپچي‌ها را در پايان دور رفت ليگ برتر به خود اختصاص داد.
    سمير نصري که دو سال قبل از المپيک مارسي به تيم شهر لندن پيوست، موفق شد در 19 هفته 8 گل به ثمر رساند. در شرايطي که شمار مجموع گل‌هاي زده تيم تحت رهبري آرسن ونگر در فصل جاري بالغ بر 37 گل است، اين بازيکن تکنيکي در 18 درصد گل‌هاي زده تيمش تاثير مستقيم داشته است.
    پس از نصري، مارون شامخ با 7 گل زده و تئووالکات با 5 گل، دومين و سومين گلزن برتر لندني‌‌ها محسوب مي‌شوند.
    گلزني اين بازيکنان سبب شده اينک آرسنال با کسب 35 امتياز پس از منچستريونايتد 37 امتيازي در رده دوم جدول ليگ جاي گيرد.

pnugirl
    • n/a

ته‌وز بازيكن برتر هفته نوزدهم ليگ برتر

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال منچسترسيتي به عنوان بازيکن برتر هفته نوزدهم ليگ برتر برگزيده شد.

کارلوس ته‌وز، در ديدار روز يکشنبه يارانش مقابل نيوکاسل موفق شد گل‌هاي دوم و سوم تيمش را به ثمر برساند و عامل اساسي براي برتري شاگردان روبرتو مانچيني دراين مصاف دشوار شود.
    اين گلزن که اکنون 26 ساله شده، از زماني که اختلافات چندماه اخير با سرمربي ايتاليايي به فراموشي سپرد خصوصيات بارز خويش را نشان داد.
    ته‌وز تابستان سال گذشته از رقيب همشهري به من‌سيتي ملحق شد.

صفحه 3 از 24 اولیناولین 1234513 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع