بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 68 از 109 اولیناولین ... 1858666768697078 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تیم فوتبال "ب" پرسپولیس در جریان هفته هفتم لیگ دسته یک تهران بازی را با نتیجه دو بر صفر به تیم فوتبال دارایی نوین واگذار کرد.

اسماعیل هلالی، سرمربی تیم ب پرسپولیس درباره این بازی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" ما در روزی که روز بد تیم‌مان بود این بازی را واگذار کردیم. وگرنه نزدیک به 10 موقعیت مسلم گلزنی داشتیم که با بی دقتی و بدشانسی از دست رفت."
    سرمربی تیم ب پرسپولیس، افزود:" ما حتی یک پنالتی را هم از دست دادیم و از دست رفتن این موقعیت هم بر روی روحیه بازیکنانمان تاثیر نامطلوبی گذاشت. "
    هلالی که تیم ب پرسپولیس را در لیگ دسته یک تهران موسوم به "آسیا ویژن" هدایت می‌کند، درباره بازی‌های آینده پرسپولیس و موقعیت این تیم در این لیگ، تاکید کرد:" ما یک بازی عقب افتاده داریم که در صورت پیروزی در آن به صدر جدول نزدیک می‌شویم و مطمئن باشید در نیم فصل دوم با پشت سر گذاشتن رقبا به صدر جدول می‌رسیم. ما تیم بسیار خوبی داریم که به لحاظ فنی عملکرد مطلوبی دارد. باید بگویم تیم ب پرسپولیس در سطح بالاتری از دیگر تیم‌های لیگ بازی می‌کند و مطمئن باشید علی رغم انگیزه بالایی که تیم ها در برابر ما دارند، در دور برگشت امتیازات لازم را برای پشت سر گذاشتن حریفان، بدست خواهیم آورد."
    گفتنی است بازی تیم‌های ب پرسپولیس و دارایی نوین پنجشنبه هفته گذشته در ورزشگاه شهید هرندی برگزار شد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ديدار اول پرسپوليس در تورنمنت شش جانبه امارات، 30 دي مقابل اسپارتا پراگ برگزار مي شود. span>

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تيم هاي شركت كننده در اين تورنمنت به دو گروه سه تيمي تقسيم شدند كه در گروه اول تيم‌هاي شاختار دونتسك اوكراين، زلينا اسلواكي و الهلال عربستان و در گروه دوم نيز تيم‌هاي پرسپوليس ايران، زنيت سن پترزبورگ روسيه و اسپارتا پراگ جمهوري چك قرار دارند.
    ديدار اول پرسپوليس روز 20 ژانويه برابر با 30 دي، مقابل اسپارتا پراگ جمهوري چك انجام مي‌شود.
    تيم فوتبال پرسپوليس از 29 دي الي 7 بهمن براي شركت در تورنمنت 6 جانبه به امارات متحده عربي مي رود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس امروز (شنبه) در محل باشگاه تشکیل شد.

محمد رسایی، مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس در این باره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: «در این جلسه در خصوص آقای زلکو میاچ، دستیار جدید علی دایی صحبت و قرار شد بحث نهایی با ایشان در خصوص مسائل مالی و توافق نهایی طی چند روز آینده صورت گرفته و در صورت توافق به کادر فنی اضافه شود. همچنین در خصوص جذب یک بازیکن آسیایی نیز علی دایی اعلام کرد با توجه به زمان مناسبی که در تعطیلات میان فصل داریم از میان چند گزینه مورد نظر، یک بازیکن انتخاب و جذب تیم شود.»
    وی افزود: «از دیگر نکاتی که در این جلسه کادر فنی بر آن تاکید داشتند بررسی دقیق وضعیت بازیکنان، نحوه حضور در تمرینات، رسیدگی به تخلفات و مصاحبه‌هایی که از سوی بازیکنان انجام می‌شود در کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس بود. کادر فنی تاکید داشتند کمیته انضباطی باشگاه باید با قوت به کار خود بپردازد تا از این طریق حواشی پیرامون تیم به کمترین میزان ممکن برسد.»
    رسایی ادامه داد:" در این جلسه همچنین بحث بازی خداحافظی کریم باقری و دیدار با تیم استقلال برای این منظور مطرح شد. این بازی قرار است به صورت اختصاصی برای خداحافظی آقای باقری باشد و ما نیز در این باره مکاتبه ای را با باشگاه استقلال داشته‌ایم که منتظر پاسخ آنها هستیم."
    مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، از همراهی 3 بازیکن تیم ب و امید پرسپولیس در اردوهای میان فصل سرخپوشان خبر داد و تصریح کرد: "برنامه اردوی ترکیه و دبی از سوی علی دایی اعلام شد و برنامه‌ها، نحوه تمرینات و چگونگی حضور در مسابقات، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه همچنین مقرر شد در اردوی ترکیه و امارات 3 بازیکن از تیم امید و ب که شرایط زیر 23 سال دارند تیم را همراهی کنند تا در صورت مهیا بودن شرایط و رضایت کادر فنی جایگزین محمد پروین که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی سرخپوشان نخواهد بود، در لیست پرسپولیس شوند."

pnugirl
    • n/a

پنج بازیکن پرسپولیس به دلایل انضباطی به کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس فرا خوانده شدند. جلال اکبری و سامان آقا زمانی به همراه علیرضا محمد و مجتبی شیری به دلیل درگیری لفظی با یکدیگر در تمرینات به کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس فراخوانده شدند. همچنین این کمیته شیث رضایی را نیز به دلیل بر مچ بستن بازوبند کاپیتانی در بازی با صبای قم فراخوانده است. قرار است جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس روز دوشنبه برگزار شود.
    شیث رضایی توضیح می دهد که ممکن است نتواند در نشست کمیته انضباطی شرکت کند: این نشست وسط تعطیلات ماست و شاید نتوانم برسم. البته به مسئولان باشگاه زنگ می زنم و از آنها می خواهم اگر امکانش هست جلسه را عقب بیندازند. کاپیتان پرسپولیس در بازی پنجشنبه مقابل سایپا حتی اجازه نشستن روی نیمکت را پیدا نکرد‏ تا مشخص شود که دوباره مورد غضب علی دایی قرار گرفته است. خودش البته می گوید با تصمیم سرمربی مشکلی ندارد: به هر حال من به نظر علی‌دایی احترام می‌گذارم و فعلا دوست ندارم در این رابطه مصاحبه کنم.
    شیث رضایی پیش از این هم شرایط مشابهی را تجربه کرده بود. او از فردای روز بازی با استقلال تا چند روز پیش از بازی با تراکتورسازی از حضور در تمرینات تیم منع شده بود. در بازگشت مجدد به ترکیب پرسپولیس‏، او دوباره بازوبند کاپیتانی را به بازو بست اما تیمش هر دو بازی را باخت. پرسپولیس پنجشنبه پس از ۵ شکست پیاپی در حالی مقابل سایپا برنده شد که شیث رضایی روی نیمکت هم نبود.

pnugirl
    • n/a

سپهر حیدری مدافع تیم پرسپولیس که در بازی با سایپا بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشت، از پیروزی تیمش بسیار خوشحال است.
    سپهر در خصوص این برد شیرین می‌گوید:« بعد از ۵ شکست پیاپی تیم ما شرایط بحرانی داشت و همه می‌دانستند که شرایط این بازی با تمامی بازی‌ها فرق می‌کرد. این یک بازی حیثیتی بود و راهی جز پیروزی برای پرسپولیس وجود نداشت.»
    او ادامه می‌دهد:«‌تمامی بازیکنان هم قسم شده بودند که سایپا را شکست بدهیم و این برد زمانی شیرین‌تر شد که علی دایی روی نیمکت تیم ما حضور داشت و همه ما خوشحالیم که او نرفت. خیلی خوشحالم که دایی دشمن‌شاد نشد و این از همه چیز مهمتر است.»
    حیدری که در این مسابقه بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشت،‌ تاکید می‌کند:« بستن بازوبند کاپیتانی پرسپولیس برای هر بازیکنی افتخار است و من هم افتخار می‌کنم که این بازوبند را به بازو بسته‌ام. من خیلی خوشحالم که پرسپولیس سه امتیاز را گرفت ولی ما هنوز به هواداران بدهکار هستیم و باید آنقدر ببریم که آن باخت‌ها را فراموش کنند.»

pnugirl
    • n/a

دایی: من با 300 بخیه حق ندارم درباره فوتبال صحبت کنم، اما شریفی حق دارد؟!

من علی دایی که 9 ساعت برای فوتبال این مملکت در اتاق عمل بودم و 300 بخیه خورده ام نباید درباره فوتبال صحبت کنم اما امثال شریفی که در این فوتبال هیچ کاره بوده اند حق دارند؟

علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس بعد از مدتها دوباره درباره حکم ممنوع المصاحبه شدنش صحبت کرد. دایی که میهمان تلفنی مناظره شریفی و دکتر صدر در شبکه 4 بود، نسبت به صحبت های مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی در تلویزیون در خصوص محرومیتش واکنش نشان داده و گفت: من را به خاطر اینکه گفتم داوری ها به دلیل مشکل فدراسیون با من به ضرر تیم ما بوده است، محروم می کنند اما وقتی فدراسیون فوتبال بیانیه داده و به دروغ می گوید که علی دایی به خاطر نگرفتن پول در اردوی عمان که هرگز برگزار نشد ، حاضر نشده و من را پولکی جلوه می دهند ایشان نمی تواند برخورد کند؟

دایی افزود : در کمیته استیناف می آیند بر علیه من رای می دهند که من با فدراسیون توافق نداشته ام که حقی داشته باشم ، اما نایب رئیس فدراسیون آقای تاج یک هفته بعد در برنامه نود صراحتاً اعلام می کند که ما برای سال دوم هم با علی دایی توافق کرده ایم. وقتی نایب رئیس فدراسیون حکم کمیته استیناف را نقض می کند تهدید می کنند اگر در دادسرای انقلاب شکایت کنم از حضور در فوتبال محروم می شوم ، من باید فریادم را به کجا ببرم؟

به جز مصاحبه چه کاری از دست من بر می آید؟ من علی دایی که 9 ساعت برای فوتبال این مملکت در اتاق عمل بودم و 300 بخیه خورده ام نباید درباره فوتبال صحبت کنم اما امثال شریفی که در این فوتبال هیچ کاره بوده اند حق دارند؟

سرمربی پرسپولیس در خصوص محرومیتش گفت: شما بروید ببینید مربی های دیگر در مصاحبه های خود چه حرف هایی می زنند که صد درجه از حرف های من بدتر است. وقتی تماشاگران تبریزی انواع و اقسام رفتارهایی را انجام داده و حرف هایی می زنند که حتی 10 درصد آنها هم به دلایل امنیتی اجازه پخش از تلویزیون پیدا نمی کند آب از آب تکان نمیخورد و آقای شریفی می آید و می گوید که "بی شرف" فحش نیست ، اما من را به دلیل یک جمله به داور یک ماه محروم می کنند. شاید شکل حرف من طور دیگری بوده اما دروغ که نبوده است. تمام حرف های من واقعیت بوده و یک کلمه از آن را نمی توانند انکار کنند. سی دی اتفاقات تبریز را هم که کوچکترین عکس العملی به آن نشان ندادند تهیه کرده و به فدراسیون ارسال کردیم اما هیچ گونه انتظاری برای رسیدگی نداریم .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حسين عبدي مربي تيم بزرگسالان پرسپوليس و مدير تيم هاي پايه پرسپوليس گفت: به شدت پيگير احقاق حق تيم‌هاي پايه هستيم.

مدير تيم هاي پايه پرسپوليس در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس مسائل مربوط به تيم‌هاي پايه اين باشگاه را تشريح كرد.
    عبدي ابتدا با اشاره به اينكه كليه تيم‌هاي پايه با مشكل احكامي از سوي كميته انضباطي مواجه شده‌اند گفت: با كمك باشگاه در هر موردي به صورت كتبي اعتراض و اقدام خود را انجام داده‌ايم و به شدت پيگير احقاق حق تيم‌هاي پايه هستيم.
    وي ادامه داد: خيلي از مسائل در سيستم برگزاري مسابقات در رده‌هاي پايه بازدارنده‌اند و در برخي جهات تيم‌هايي هستند كه براي كسب امتيازات بادآورده به دنبال برخي مسائل حاشيه‌اي از جمله ديرآمدن ناظر بازي هستند. متاسفانه ما با اين رويه نمي توانيم فوتبال را به معني واقعي ارائه كنيم.
    مدير تيم‌هاي پرسپوليس گفت: بازيكنان در رده‌هاي مختلف مطابق اسناد ارائه شده با باشگاه قرارداد مي‌بندند و هيات فوتبال نيز با تطبيق مدارك مورد نياز براي آنها كارت بازي صادر مي‌كند اما در ادامه مسابقات به ناگاه باشگاه با مشكلاتي از جمله تخطي بازيكنان مواجه مي شود. مطمئنا در اين بين باشگاه مقصر نخواهد بود، چرا كه هيات‌هاي فوتبال و فدراسيون بايد اين مدارك را با بررسي و دقت بيشتر كنترل كند.
    عبدي ادامه داد: با اين شرايط عدم كنترل دقيق بازيكنان باعث مي‌شود، باشگاه و تيم متضرر گردند نه بازيكن در صورتي كه هيات فوتبال بايد شخص خطاكار را مجازات كند نه تيم و باشگاهي را كه با هزار مشكل اداره مي‌شود.
    مدير تيم‌هاي پرسپوليس در خصوص استعفاي منوچهر عبداله نژاد سرمربي تيم اميد گفت: مانور تبليغاتي كه بعضي‌ها انجام مي‌دهند در باشگاه پرسپوليس و با حضور من جايگاهي ندارد. عبداله نژاد استعفايي را به جهت باخت اين تيم تنظيم كرده بود كه هم اينك در دست من است. ما استعفاي وي را قبول نكرديم و به او فرصت داديم تا فرداي آن روز در تمرينات حضور يابد و حتي به ايشان اعلام كرديم در صورت عدم حضور، سرمربي جديد را معرفي خواهيم كرد، كه در اين بين، منوچهر عبداله نژاد در تمرينات حاضر شد و اين موضوع ختم به خير شد و اصلا تهيه طومار و اقدام بازيكنان جهت حضور سرمربي تيم اميد مطرح نبود.
    حسين عبدي در مورد حضورش در مسابقات تيم‌هاي پايه افزود: مسابقات رسمي تيم‌هاي پايه را در هر رده‌اي دنبال مي‌كنم و سعي داريم با جلساتي كه با كادر فني اين تيم‌ها برگزار مي‌كنيم، مسير و روند رو به رشدي را طي نمائيم.
    مدير تيم‌هاي پرسپوليس در خصوص تيم دوم پرسپوليس نيز گفت: تيم «ب» پرسپوليس شرايط بسيار خوبي دارد و ما تلاش مي كنيم بازيكناني را در آن پرورش دهيم كه بتوانند پشتوانه تيم بزرگسالان باشند. از سوي ديگر تيمي را در اختيار داريم كه در هر شرايطي مي‌تواند يك ديدار جدي را با تيم اصلي پرسپوليس برگزار كند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه هیات مدیره مشوقین باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز (یکشنبه) با حضور رییس هیات مدیره کانون هواداران برگزار شد و اعضای آن، ضمن حمایت کامل از تیم و باشگاه پرسپولیس اعلام کردند در راستای جلوگیری از ایجاد حاشیه‌هایی که اخیرا به سمت لیدرهای باشگاه سوق داده شده است و تبعات آن ممکن است بر روند حرکتی تیم پرسپولیس اثر نامطلوبی داشته باشد، به صورت دسته جمعی استعفا کردند.

ابوذر مختاری، رییس کانون هواداران باشگاه پرسپولیس با اعلام این خبر به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" هیات مدیره مشوقین باشگاه پس از اتفاق‌هایی که در هفته‌های اخیر به وقوع پیوست تشکیل جلسه داد تا دراین باره بحث و تبادل نظر کنند. اعضای هیات مدیره با ارائه گزارش عملکرد خود در چند ماه گذشته و اعلام اینکه همیشه به صورت صادقانه و بدون هیچ چشمداشت مادی از تمامی ارکان باشگاه، کادر فنی و بازیکنان حمایت کرده و در سخت ترین شرایط، حامی و هوادار پرسپولیس بوده و هستند در این جلسه نیز با اعلام استعفای جمعی خود ابراز امیدواری کردند این استعفا از جریان‌سازی‌ها و شبهه افکنی‌های اخیر جلوگیری کرده و از این طریق، اجازه ندهند تیم پرسپولیس وارد حاشیه‌هایی شود که در نهایت بر عملکرد آن تاثیر نامطلوبی بگذارد."
    ابوذر مختاری تصریح کرد:" هیات مدیره مشوقین باشگاه پرسپولیس اعلام کردند علی رغم این استعفا که در راستای حمایت از پرسپولیس و تقویت وحدت تیمی است همچنان به حمایت قاطع از تیم محبوبشان می‌پردازند و تحت هیچ شرایطی پرسپولیس را تنها نخواهند گذاشت."

pnugirl
    • n/a

یکی از خصوصیات علی دایی همیشه این بوده که به کسی باج نمی‌داده و با زبان تند انتقاداتش را مطرح می کرده و شاید همین خصوصیت بوده که در بسیاری از مواقع باعث عدم محبوبیت این مربی شده. از آخرین دلخوری هایی که از علی دایی بوجود آمده اختلافات میان او و لیدرهای باشگاه است. این اختلافات در حالی بوجود آمده که تا چند هفته گذشته خیلی از رسانه ها از حمایت سکوها از علی دایی بعد از باخت های پی در پی این تیم متعجب بودند اما برخی از صحبت های علی دایی مبنی بر این که به واسطه چند لیدر میدان را خالی نمی کند باعث بروز اختلافاتی شد که نشانه های آن در بازی پرسپولیس و سایپا قابل مشاهده بود. آنها در این بازی بنرهایی را نصب کرده بودند که روی آن نوشته شده بود: «ما لیدرهای پرسپولیس جیره خورهای این باشگاه هستیم.» بعد از بروز این اختلافات خبر رسید که لیدرهای این باشگاه استعفا داده اند و اعلام کرده اند دیگر حاضر به ادامه همکاری نیستند. در حالیکه برد مقابل سایپا هواداران پرسپولیس را امیدوار کرده بود که حاشیه ها و بحران های این تیم به پایان برسد این اتفاقات می تواند مقدمه حاشیه های جدیدی در باشگاه باشد. باید دید حبیب کاشانی با این بحران تازه بوجود آمده چطور برخورد خواهد کرد که هم علی دایی راضی باشد و هم لیدرها به سرکارشان بازگردند!

pnugirl
    • n/a

در پي استعفاي ليدرها و اعضاي کانون مشوق پرسپوليس
    قائم مقام باشگاه پرسپوليس: انتخابات مجدد برگزار مي‌كنيم

رسايي، قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: با تصميم گيري نهايي کاشاني احتمالا استعفاي ليدرها و کانون مشوقين پرسپوليس را قبول و انتخابات مجدد برگزار مي‌کنيم.
    بهروز رسايي در خصوص استعفاي ليدرها و اعضاي کانون مشوقين باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: اين استعفا رسما به دست ما رسيده و بايد در جلسه‌اي کاشاني تصميم نهايي را در اين باره بگيرد. احتملا اين استعفا مورد پذيرش قرار مي‌گيرد.
    وي افزود: در صورت موافقت با اين موضوع سريعا انتخاباتي را برگزار و کانون مشوقين جديد را معرفي خواهيم کرد. البته تا امروز اين عزيزان زحمات زيادي را براي خدمت به پرسپوليس کشيده‌اند که نبايد از آنها چشم‌پوشي کرد.

برچسب برای این موضوع