كارشناسان تغذیه می‌گویند نوشیدن چای می‌تواند از چاقی ناشی از هله هوله و فست فود خوری جلوگیری كند.


به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این متخصصان هم چنین دریافته‌اند كه مصرف منظم چای، تغییرات مخرب و مضر در خون را كه ناشی از مصرف مواد غذایی چرب هستند، سركوب كرده و مانع از این تغییرات می‌شود.


به گزارش روزنامه دیلی میل، این تغییرات اغلب منجر به بروز دیابت نوع دوم می‌شود.

این آزمایشات كه تاكنون روی موشهای آزمایشگاهی صورت گرفته نتایج امیدواركننده‌ای داشته كه برای انسان هم می‌تواند مفید باشد. این متخصصان موشها را به دو گروه تقسیم كرده و به یك گروه غذای پرچرب و به گروه دیگر رژیم غذایی معمولی دادند. موشها 14 هفته تحت بررسی قرار داشتند. در این مدت آب، چای سبز و چای سیاه هم به موشها داده شد.


بنابراین گزارش، كارشناسان علوم تغذیه‌ای در انگلیس متوجه شدند كه هر دو نوع چای سبز و سیاه می‌توانند مانع از افزایش وزن ناشی از خوردن غذای چرب شوند.

این كارشناسان تاكید كردند چای سیاه معمولی كه اغلب افراد روزانه مصرف می‌كنند هم می‌تواند برای مقابله با عوارض نامطلوب مصرف چربی روی خون مفید باشد.