بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 111 از 151 اولیناولین ... 1161101109110111112113121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

شعار تباني در آزادي، قهر بازيكن ذوب‌‌آهن و تشويق محمدي

هواداران استقلال پس از باخت به ذوب‌آهن عليه داور شعار دادند.

پس از اعلام خطاي پنالتي به نفع ذوب آهن، هواداران استقلال به شدت عليه محسن ترکي داور مسابقه شعار دادند. آنها با سر دادن شعار " تباني تباني فوتبال اصفهاني " اين اعتراض را نشان دادند.
    آنها در ادامه نيز شعار " با اين داوري جام را به اصفهان بدهيد " به اين اعتراض ها ادامه دادند. شعار عليه عنايت هم از ديگر اعتراض هاي هواداران استقلال بود.

*مربيان استقلال قبل از آغاز بازي به سمت نيمکت ذوب‌آهن رفتند و به آنها خوشامد گفتند. وحيد طالب لو نيز از بين بازيکنان استقلال به سمت منصور ابراهيم زاده رفت.

* 300 هوادار ذوب‌آهن در ورزشگاه آزادي حضور داشتند. آنها پرچم بزرگي را با خود حمل کرده بودند که روي آن نوشته شده بود " شهاب قلب جويبار. "

* در پي اعتراض خلعتبري به کارت دادن داور به کاپيتان ذوب‌آهن هواداران استقلال عليه مهاجم ذوب شعار دادند.

* در بدو ورود خبرنگاران به ورزشگاه آزادي آنها را مورد بازرسي بدني قرار دادند که با اعتراض نماينده رسانه هاي گروهي روبرو شد اما ماموران ويژه اين کار در جواب مي گفتند خبرنگاران هم مي توانند بمب داشته باشند.

* وقتي نتيجه بازي ديدار پرسپوليس و سايپا که با برد سرخپوشان همراه بود در ورزشگاه آزادي اعلام شد، هواداران استقلال تيم رقيب را هو کردند.

* با وجود باخت استقلال در اين بازي هواداران اين تيم مظلومي را تشويق کردند.

* پس از به صدا درآمدن سوت نيمه اول آرش برهاني که از داور کارت زرد دريافت کرده بود قصد داشت به سمت محسن ترکي برود تا به وي اعتراض کند، اما وحيد طالب لو مانع از اعتراض برهاني شد و نگذاشت او به سمت داور برود.

*علي فتح الله زاده، علي اميري، علي نظري جويباري و رضا رجبي در جايگاه ويژه اين بازي را تماشا کردند.

* شهاب گردان در بين نيمه پيراهن خود را عوض کرد و با پيراهن مشکي رنگ وارد زمين شد. رنگ پيراهن او در نيمه اول شبيه پيراهن طالب لو بود.

* قاسم حدادي فر وقتي قصد خروج از زمين به دليل تعويض را داشت، منصور ابراهيم زاده سرمربي ذوب آهن دست خود را براي خسته نباشيد به سمت اين بازيکن دراز کرد ولي حدادي فر دست او را پس زد و حتي روي نيمکت هم ننشست و به سمت رختکن رفت.

* با پايان بازي هواداران استقلال ابتدا محمد محمدي را تشويق کردند ولي وحيد طالب لو که گلر استقلال در اين بازي بود براي آنها دست زد و همين باعث شد شمار ديگري از هواداران اين تيم طالب لو را تشويق کنند.

pnugirl
    • n/a

كاسيميرو: پس از تعطيلات متحول مي‌شويم

سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: پس از تعطيلات متحول شده و دوباره بايد به روند خوب خود بازگرديم.

آلفردو کاسيميرو پس از شکست يک بر صفر برابر راه‌آهن اظهار داشت: در اين مسابقه خوش‌شانس نبوديم که بازي را واگذار کرديم، اما با اين بضاعت معتقدم خوب کار کرديم.
    وي ادامه داد: داوري خوب بود و ما از اين لحاظ مشکلي نداشتيم. غيبت روح‌الله عرب در ترکيب تيم ما تاثير زيادي گذاشته بود و بازيکنان جايگزين نتوانستند به‌ خوبي با هم هماهنگ شوند.
    سرمربي صنعت نفت آبادان خاطرنشان کرد: پس از تعطيلات متحول شده و دوباره بايد به روند خوب خود بازگرديم. مانند تيم‌هاي بزرگ نمي‌توانيم با بازيکنان بزرگ قرارداد امضا کنيم. بازيکناني مانند هوار ملا محمد براي عقد قرارداد با تيم ما به توافقات نهايي هم مي‌رسند، اما نمي‌دانم چرا به يک‌باره نظرشان درخصوص بازي در آبادان تغيير مي‌کند.

pnugirl
    • n/a

خلعتبري: نيمه مربيان را از استقلال برديم

مهاجم تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: 45 دقيقه دوم نيمه مربيان است و ما توانستيم اين نيمه را از آن خود کنيم.

محمدرضا خلعتبري درباره برتري 2 بر يک برابر استقلال عنوان کرد: خوب بازي کرديم و مستحق اين پيروزي بوديم.
    وي درباره قضاوت محسن ترکي در اين مسابقه اظهار داشت: ترکي يکي از بهترين داورهاي ايران و آسيا است و هر صحنه که ببيند سوت مي زند. امروز هم در بهترين لحظه‌ها قضاوت خوبي انجام داد و در پيروزي ذوب‌آهن تاثيري نداشت.
    اين بازيکن درباره پنالتي ذوب‌آهن تصريح کرد: خطاي پنالتي کاملا صحيح بود. در خيلي از مسابقات مانند صبا و مس پنالتي براي ما نگرفتند اما ما اعتراضي نکرديم. ترکي قضاوت خوبي انجام داد.

خلعتبري در باره ناراحتي هواداران استقلال از وي گفت: هواداران استقلال به دليل باخت تيمشان ناراحتند و اشکال ندارد که عليه من شعار بدهند. چون گل زدم روي من حساس شده‌اند. همه ما بايد به آنها احترام بگذاريم که در سرما و گرما به ورزشگاه مي‌آيند. من بعد از به ثمر رساندن گل براي بغل کردن قاسمي به سمتش رفتم و قصد تحريک هواداران استقلال را نداشتم.
    اين بازيکن درباره شرايط فني مسابقه گفت: همانطور که ديديد نيمه دوم متحول شديم. از اسم آن مشخص است که نيمه دوم نيمه مربيان است و ما توانستيم اين نيمه را از آن خود کنيم.

خلعتبري درباره صحبت‌هاي حبيب کاشاني در مورد وي در فصل نقل و انتقال‌ها گفت: در باره چيزي که در گذشته بوده صحبت نمي‌کنم. 5 سال است که در ذوب‌آهن هستم. اين تيم خانه من است و اگر خدا بخواهد 5 سال ديگر در اين تيم مي‌مانم.
    مهاجم ذوب‌آهن درباره تيم ملي گفت: تيم ملي بازيکنان خوبي دارد. ما در چند وقت اخير در شرايط فني خوبي به سر برده‌ايم و اميدوارم در جام ملت‌ها موفق باشيم. تيم ملي شايستگي قهرماني در اين مسابقات را دارد.
    وي درباره قرارداد قطبي با تيم ژاپني و تاثير آن روي روند تيم ملي تصريح کرد:‌ فکر نمي‌کنم اين مسئله تاثيري در کار تيم ملي داشته باشد. قطبي هميشه با همه وجود کار کرده و مطمئن باشيد کارش را با خوبي در تيم ايران تمام مي‌کند.
    خلعتبري در باره اينکه پس از جام ملت‌ها ممکن است افشين قطبي به ايران بازنگردد و همه فشارها را بايد بازيکنان تحمل کنند، گفت: دقيقا به همين خاطر است که بايد در جام ملت‌هاي آسيا با تمام قوا بجنگيم. البته اين را بگويم که آقاي قطبي هميشه پاسخگوي مطبوعات بوده و خودش درباره نتايج تيم ملي پاسخ مي‌دهد.

pnugirl
    • n/a

استيلي: شاهين شش امتياز با ارزش گرفت

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: در دو ديدار اخير شش امتياز با ارزش گرفتيم.

حميد استيلي پس از برتري يک بر صفر برابر صباي قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين برد را به مردم بوشهر تبريک مي‌گويم. بردن صبا در قم بسيار سخت است و اين تيم در خانه‌اش سخت امتياز از دست مي‌دهد و ما اين کار را انجام داديم.
    وي ادامه داد: در دو دديدار اخير شش امتياز با ارزش گرفتيم، آن هم در شرايطي که چند بازيکن مصدوم و محروم داشتيم. ما در اين ديدار دل به ضد حملات بسته بوديم و توانستيم به گل هم برسيم.
    مربي سابق پرسپوليس در مورد تيم ملي ايران گفت: ابزار و پتانسيل لازم را براي موفقيت داريم ولي به شرطي که از آن استفاده کنيم. بهترين نسخه براي تيم ملي در جام ملت‌ها استفاده از رفاقت در تيم ملي است.
    استيلي در مورد اينکه بعد از جام ملت‌ها چه مربي بهتر است جانشين افشين قطبي شود گفت: بعد از جام ملت‌ها مهم نيست که چه مربي جانشين قطبي مي‌شود و ايراني است يا خارجي، مهم اين است که بتواند با تفکراتش ما را در آسيا موفق کند و برنامه بلند مدت داشته باشيم.

pnugirl
    • n/a

ابراهيم‌زاده: مربيگري تيم ملي به من پيشنهاد نمي‌شود

سرمربي ذوب‌آهن گفت: فکر نمي‌کنم سرمربيگري تيم ملي به من پيشنهاد شود.

منصور ابراهيم‌زاده پس از پيروزي 2 بر يک مقابل استقلال تصريح کرد: وقتي دو تيم اول و دوم جدول با هم مسابقه دارند طبيعي است که بازي حساس مي‌شود. نيمه اول خوب نبوديم و بعد از دريافت گل تغيير سيستم داديمو شانس گل زدن هم داشتيم که اميرآبادي توپ را از خط بيرون کشيد. سپس ذوب هميشگي شديم و در ادامه مسابقه موفق ظاهر شديم.

وي افزود: استقلال هم اين روزها با مشکل آسيب‌ديدگي روبه‌رو شده است.آنها تيم سخت‌کوشي هستند و در اصفهان هم مقابل ما همين‌طور ظاهر شدند. اين تيم دوست داشت از پشت دفاع ما استفاده کند که سيدمحمد حسيني به خوبي منطقه را پوشش داد. من فيلم بازي‌هاي استقلال را آناليز کرده بودم و مي‌دانستم اين تيم چطور به مصاف حريفان مي‌رفتند. به هر صورت به بازيکنان و تماشاگران خسته‌نباشيد مي‌گويم.
    ابراهيم‌زاده درباره حرکت قاسم حدادي‌فر به هنگام تعويض گفت: قبل از آن بگويم که ما دو تعويض انجام داديم و مي‌خواستيم از کاسترو و رافخايي که فيزيکي هستند استفاده کنيم. قاسم حدادي‌فر خيلي مواقع به ما کمک کرده است. در اين صحنه به هر دليل معقول و غير معقولي که مورد تأييد من نيست اين کار را انجام داد ولي مي‌دانم که پشيمان مي‌شود. اين هم بخشي از کارهاي مديريت است که در چند روز آينده تصميم مي‌گيرم. مي‌دانم که خودش هم از اين اتفاق ناراحت است.

سرمربي ذوب‌آهن شدن درباره اعلام شدن اسامي تيم ملي قبل از برگزاري هفته بيستم تاکيد کرد: من بين نيمه به بازيکنانم گفتم بازيکن بايد حرفه‌اي فکر کند و اگر دعوت شد يا نشد در روند کاري‌اش در باشگاه تأثير نگذارد.
    ابراهيم‌زاده درباره اين که گفته مي‌شود پس از جام‌ ملت‌هاي آسيا وي يکي از گزينه‌هاي سرمربيگري تيم ملي است، اظهار داشت: به من پيشنهادي نشده است. من مربي باشگاه ذوب‌آهن هستم و فکر هم نمي‌کنم چنين پيشنهادي به من شود. من به کار کردن در رده باشگاهي فکر مي‌کنم و در باشگاه راحت‌تر مي‌توانم کار کنم.
    وي درباره تيم ملي و وضعيت آن در جام ملت‌هاي آسيا عنوان کرد: مطمئن باشيد بايد براي آينده راهکار پيدا کنيم. تيم ملي بازيکنان خوبي دارد و قطبي تيم گردن ‌کلفتي داردو او مي‌خواهد در بازي‌ها ابتدا گل نخورد و سپس گل بزند.
    سرمربي ذوب‌آهن درباره اتفاقات بازي با مس کرمان گفت: از نظر من اين ديدار تمام شده و نتيجه آن مشخص است. اين صحبت‌هايي که در فدراسيون فوتبال و کميته داوران زده مي‌شود فکر نمي‌کنم درست باشد. هيچکس نمي‌گويد اشتباه از کجا شروع شد. اگر قرار باشد براي هر مسابقه‌اي به فيفا نامه بزنيم هر روز بايد با آنها در ارتباط باشيم. با اين کار خودمان را ضايع کرده و زير سؤال برديم. ما بايد خودمان به فکر خود باشيم.

pnugirl
    • n/a

مرفاوي: فدراسيون كاري نكند كه بگويند اصفهاني‌ها در آن نفوذ دارند

سرمربي مس کرمان گفت: فدراسيون فوتبال کاري نکند که بگويند اصفهاني هستند و در آن نفوذ دارند.

صمد مرفاوي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل ملوان انزلي اظهار داشت‌: ملوان يکي از تيم‌هايي است که با اتکا به قدرت و نيروي جواني و دوندگي بازيکنانش در هفته‌هاي گذشته نتايج خوبي کسب کرده ضمن اينکه از خط دفاعي خوبي نيز برخوردار است. اگر مهاجمان ما قدر فرصت‌هاي به دست آمده را مي‌دانستند مس در همان نيمه نخست کار را تمام مي‌کرد.
    مرفاوي تأکيد کرد: مسابقه گذشته تيم در برابر ذوب آهن بر روي روحيه بازيکنان مس تاثير گذاشته بود، اما از اينکه توانستيم 3 امتياز را به دست آوريم، خوشحالم.
    وي با اشاره به تعطيل شدن مسابقات گفت: اميدوارم در اين تعطيلات بتوانيم نقاط ضعف تيم را برطرف کنيم و تا حد امکان نيز به تقويت نقاط قوت بپردازيم تا در ادامه مسابقات به روند رو به رشد خود ادامه دهيم.

مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر اظهار نظر منصور ابراهيم زاده در خصوص اتمام ديدار مس و ذوب آهن و تکرار نشدن اين مسابقه گفت: وقتي يک مربي تابلو را ملاک نتيجه بازي مس و ذوب آهن مي داند، گفتن اين حرف از وي بعيد نيست، همه ديدند که در اصفهان چگونه حق مس کرمان را خوردند. اين آدم‌ها مي‌خواهند به هر قيمتي شده پيروز يک مسابقه شوند، حال با قانون و مردانه و يا بدون قانون و با ناجوانمردي.
    وي با بيان اينکه تا زماني که سازمان ليگ و فدراسيون وجود دارد نيازي به استعلام براي برگزاري مجدد اين بازي نيست و فدراسيون مي‌تواند در اين خصوص نظر خود را اعلام کنند، گفت: داور در ديدار مس و ذوب آهن نقض قانون کرده و اين يعني تخلف محرز و آشکار. اگر اشتباهات عادي داوري بود، مشکلي نبود، اما نقض قانون و پايمال کردن حق يک تيم رخ داده است.
    مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر اينکه اگر راي فدراسيون، عدم تکرار بازي اين دو تيم اعلام شود چه عکس العملي داريد اظهار داشت: آن وقت است که همه مي‌فهمند و مي گويند که اصفهاني ها در فدراسيون فوتبال نفوذ دارند.
    وي با اشاره به اينکه هواداران، مردم و مسئولان استان کرمان به شدت خواهان برگزاري مجدد اين بازي هستند، گفت: از مسئولان استان کرمان، استاندار و مسئولان ورزش تقاضا دارم به کمک ما بشتابند.

سرمربي مس کرمان با انتقاد از داور مسابقه مس و ذوب آهن گفت: داور اين مسابقه مديريت نداشت، اما آنقدر شهامت داشت که بگويد کمک وي و ناظر فدراسيون مانع اعلام راي مجدد براي تکرار ضربه پنالتي شده اند، ولي کمک وي و ناظر فدراسيون با دروغگويي در برنامه زنده تلويزيوني داور مسابقه را تخريب مي‌کنند و مي‌گويند ما به وي اين نکته را گوشزد کرده‌ايم که پنالتي بايد تکرار شود.
    وي با بيان اينکه هميشه در اصفهان و در فوتبال اين شهر اين چنين جوي وجود دارد، گفت: اميدوارم حق مس کرمان به اين تيم باز گردانده شود.
    مرفاوي با اعلام اينکه اگر ذوب آهن را شکست داده بوديم، هم اکنون در بالاي جدول با قدرت و ثبت جايگاه بهتري حضور داشتيم، اظهار داشت: برخي آقايان نمي‌توانند حضور تيمي شهرستاني را در بالاي جدول ببينند.
    وي افزود: اميدوارم مس با گرفتن حقش بار ديگر ثابت کند که از هر نظر از ذوب‌آهن شايسته تر براي پيروزي در ديدار هفته قبل بود.
    مرفاوي در پاسخ سوالي مبني بر علت جريمه‌اش گفت: به من گفتند چون در هنگام مصاحبه پس از بازي دستت را بر روي ميز زده‌اي جريمه شده‌اي. من نيز از اين پس هر جا که حق تيمم را خوردند، با دست به سرم مي‌زنم تا شايد به من پول بدهند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كمالوند: تراكتورسازي بهتر از شهرداري بازي كرد

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: تيم ما حاکم بر بازي بود و نسبت به شهرداري بهتر بازي کرد.
    فراز کمالوند پس از پيروزي يک بر صفر تراکتورسازي برابر شهرداري تبريز تصريح کرد: تيم ما روند رو به رشدي دارد و با 4 پيروزي پياپي توانسته‌ايم روحيه خوبي را کسب کنيم.
    وي ادامه داد: تراکتور در اين ديدار حاکم بر بازي بود و بهتر از شهرداري بازي کرد. موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه شهرداري به وجود آورد که متاسفانه با بي دقتي بازيکنان به گل تبديل نشد.
    سرمربي تيم تراکتورسازي افزود: از تمام بازيکنانم تشکر مي‌کنم که غيرتمندانه بازي کردند. شهرداري بازي فشرده و بسته‌اي را به نمايش گذاشت، اما خوشحالم که توانستيم در دقايق پاياني به گل دست يابيم.
    کمالوند درباره آينده تراکتور خاطرنشان کرد: پس از تعطيلات بايد به مصاف مس و سپاهان برويم و با برتري در اين دو ديدار خانگي مي‌توانيم به صدر جدول نزديک‌تر شويم. فوتبالي که بازيکنان تراکتور به نمايش مي‌گذارند بسيار جذاب است و اگر به آسيا هم راه پيدا نکنيم هيچ چيز از ارزش‌هاي اين بازيکنان کاسته نمي‌شود.
    کمالوند اظهارداشت: در تراکتور نه مربي سالاري وجود دارد و نه بازيکن سالاري، بلکه تيم سالاري حاکم بر ما است. هر بازيکن به راحتي تعويض را قبول مي‌کند و هيچ اعتراضي انجام نمي‌دهد.
    وي درباره تعطييلات ليگ گفت: 15 دي‌ماه در دبي اردو برگزار خواهيم کرد و با تيم‌هاي بزرگسالان النصر و اميدشان بازي دوستانه برگزار خواهيم کرد. آندرانيک تيموريان، محمد نصرتي و مهدي کياني به علت حضور در تيم ملي و کرار جاسم نيز به علت حضور در تيم ملي عراق را در اختيار نداريم و اميدوارم با ساير بازيکنان بتوانيم شرايط تيم را حفظ کنيم
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيم توره؛ بازگشت ستاره سپاهان

لوسيانو ادينيو بازيکن برزيلي مس با 14 گل در صدر جدول قرار دارد.
    ابراهيم توره بازيکن سنگالي سپاهان يک بار ديگر با درخشش و شم گلزني خود امير قلعه‌نويي را نجات داد.
    توره که شکل بازي او تکنيک فوق‌العاده‌اش همه مدافعان فوتبال ما را به دردسر مي‌اندازد در بازي امروز مقابل فولاد دو بار گل زد و 9 گله شد. اين در حالي است که لوسيانو ادينيو بازيکن برزيلي مس با 14 گل در صدر جدول قرار دارد. البته در کنار توره آرش افشين و رضا نوروزي دو ستاره ثابت فولاد خوزستان هم روي دور گلزني قرار دارند و امروز موفق شدند دو بار دروازه سپاهان را باز کنند.
    نوروزي با گل امروزش 12 گل شد و به رده دوم جدول صعود کرد و بالاتر از کريم انصاري‌فرد قرار گرفت. آرش افشين هم با توره و دقيقي 9 گل‌هاي جدول هستند. البته افشين بسيار ديرتر از دو بازيکن ديگر در ترکيب ثابت فولاد مورد استفاده قرار گرفته است. اما درخشش فوق‌العاده وي در هفته‌هاي گذشته باعث اميدواري است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جدول گلزنان ليگ برتر تا هفته بيستم

نوروزي رقيب جدي ادينهو
    در پایان هفته بیستم لیگ برتر ادینهو لوسیانو همچنان با 14 گل در صدر جدول گلزنان ایستاده است و رضا نوروزی مهاجم گلزن تیم فولاد با زدن دوازدهمین گلش به سپاهان خود را به دو قدمی ادینهو رساند. آرش افشین و ابراهیم توره نیز با گلزنی در این هفته در جمع 9 گله ها قرار گرفتند. نکته جالب اینکه در 20 هفته سپری شده از لیگ برتر فقط 3 بازیکن تعداد گل های خودشان را دو رقمی کرده اند. تا پایان هفته بیستم لیگ برتر 436 گل به ثمر رسیده و 149 بازیکن موفق به گلزنی شده اند.

14 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)

12 گل: رضا نوروزی(فولاد خوزستان)

11 گل: کریم انصاری فرد(سایپا کرج)

9 گل: سعید دقیقی(شهرداری تبریز) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان) آرش افشین(فولاد خوزستان)

8 گل: میلاد میداودی(استقلال تهران) محمد حسینی (ذوب آهن اصفهان) روح الله عرب (نفت آبادان)

7 گل: مهرداد اولادی(ملوان انزلی) محسن بیاتی نیا(صبای قم) محمد غلامی، سیاوش اکبرپور (استیل آذین)

6 گل: محمد نوری (پرسپولیس تهران) آرش برهانی ، فرهاد مجیدی (استقلال تهران) عباس محمدرضایی (سایپا کرج)

5 گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس تهران) امید شریفی نسب (نفت آبادان) فرهاد خیرخواه(پاس همدان) احمد حسن زاده(مس کرمان) جهانگیر عسگری، علیرضا عباسفرد(پیکان قزوین) امین متوسل زاده، بهادر عبدی (راه آهن تهران) ایمان حیدری (شاهین بوشهر) محمدرضا خلعتبری( ذوب آهن اصفهان)

4 گل: اشپیتم آرفی(پرسپولیس تهران) هادی اصغری(صبای قم) علی کریمی(شهرداری تبریز) رضا عنایتی، میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) امیر میربزرگی (پیکان قزوین) محمد نزهتی(ملوان انزلی) میثم بائو ( شهرداری تبریز) ایگور کاسترو (ذوب آهن اصفهان) ابراهیم صادقی(سایپا کرج) جاسم کرار ، مسعود ابراهیم زاده ، علی علیزاده (تراکتورسازی تبریز) امیر محبی(پاس همدان) سیامک سرلک ، باکاری دیاکیته(فولاد خوزستان)

3 گل: جلال رافخایی، مهدی رجب زاده (ذوب آهن اصفهان) علی قربانی، میثم رضاپور، مجید خدابنده لو (پیکان قزوین) کارلوس ادواردو، شهرام گودرزی(شهرداری تبریز) ایمان رزاقی راد ، رودریگو لوپز (راه آهن تهران) رسول نویدکیا (نفت آبادان) بختیار رحمانی(فولاد خوزستان) پژمان نوری( ملوان انزلی) مهدی محمدزاده( نفت تهران) محسن بنگر، محرم نویدکیا(سپاهان اصفهان) فرزاد آشوبی (استقلال تهران) منصور تنهایی(شاهین بوشهر) محمد نصرتی(تراکتورسازی تبریز)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جدول گلزنان خارجي ليگ برتر؛ رقابت توره و ادينهو

در هفته بيستم ليگ برتر 5 گل توسط بازيکنان خارجي به ثمر رسيد و زالترون(مس) و فريرا(نفت تهران) بازيکنان برزيلي براي اولين بار در اين فصل گلزني کردند. ابراهيم توره سنگالي با دو گلي که به فولاد زد خود را به ادينهوي برزيلي در صدر جدول نزديک کرد. اشپيتم آرفي نيز در اين هفته به جمع 4 گله ها پيوست. در 20 هفته گذشته ليگ برتر 63 گل توسط بازيکنان خارجي به ثمر رسيده و 21 بازيکن نيز موفق به گلزني شده اند.
    14 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)

9 گل: ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)
    4 گل: اشپیتم آرفی(پرسپولیس) میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان) باکاری دیاکیته( فولاد خوزستان) جاسم کرار(تراکتورسازی)
    3 گل: رودریگو لوپز ( راه آهن تهران) کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز)
    2 گل: خوزه نارسیسو(نفت تهران) اکمل هولماتوف(پاس همدان)
    یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی) محمود آمنه،ریکاردو دی سوزا( راه آهن تهران) ژوسیلی فریرا، خلدون ابراهیم(نفت تهران) فابیو جانواریو( سپاهان اصفهان) لئون پاچاجیان( نفت آبادان) آرتور یادگاریان( پاس همدان) تیاگو فراگا (پرسپولیس تهران) پائولو زالترون(مس کرمان)

برچسب برای این موضوع