بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 24 اولیناولین 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

pnugirl
    • n/a

روني: يونايتد به رکورد شکست‌ناپذيري آرسنال نمي‌رسد

وين روني مي‌گويد بعيد است منچستريونايتد رکورد افسانه‌اي شکست‌ناپذيري آرسنال را تکرار کند و در طول يک فصل کامل بي‌شکست بماند.

آرسنال در فصل 04-2003 لیگ برتر حتی یک بازی را هم نباخت و در نهایت با 26 برد و 12 تساوی از 38 بازی قهرمان شد.
    اگر یونایتد بتواند به این رکورد برسد، سومین بار در طول تاریخ مسابقات دسته برتر لیگ فوتبال انگلیس خواهد بود که چنین اتفاقی می‌افتد. اولین بار، در اولین فصل دسته برتر لیگ فوتبال انگلیس، یعنی فصل 89-1888 بود که تیم پرستون نورث‌اند چنین دستاوردی داشت.
    رونی می‌گوید: «تکرار کاری که آرسنال انجام داد بسیار دشوار خواهد بود. اگر این کار را انجام دهیم دستاوردی عالی است، اما به نظرم بعید است این گونه شود.
    در هر حال به نظرم اگر در پایان فصل بالاتر از چلسی باشیم فاتح لیگ خواهیم شد.»
    رونی درباره خودش هم گفت که به آمادگی رسیده است. او اخیرا در میدان و خارج از میدان با مشکلاتی همراه بوده ولی حالا می‌گوید: «حس می‌کنم خوب هستم و البته خوشحالم که بازگشته‌ام.
    من در چهار بازی اخیر حضور داشته‌ام و تیم عالی کار کرده است. ما در موقعیتی خوب هستیم. ما توانسته‌ایم صدرنشین لیگ باشیم و در حال حاضر اوضاع خوب به نظر می‌رسد.

pnugirl
    • n/a

فرگوسن: كناره‌گيري براي سالخورده‌ها است نه من

به باور سرمربي تيم منچستريونايتد زمان کناره‌گيري از شغل مربيگري براي او هنوز فرا نرسيده است.
    يک روز پس از آنکه فرگوسن توانست رکورد 24 سال حضور مطلق در مقام سرمربي شياطين سرخ را بشکند، اظهار داشت: الان وقت کناره‌گيري نيست. اين کار مال سالخورده‌‌ها است نه من که هنوز احساس کار و نشاط مي‌کنم.
    اين مربي 68 ساله که به زعم خويش از 9 سال قبل بحث جدايي‌اش از اين فعاليت مطرح بوده‌، افزود: بازنشستگي مربوط به کساني مي‌شود که وضعيت جسماني نگران‌کننده‌اي دارند اما من با چنين دغدغه‌اي مواجه نيستم. بسيار علاقمندم اکنون به کارم ادامه دهم.
    فرگوسن ادامه داد: ‌هنوز تشنه کسب افتخار هستم و اين انگيزه به من قدرت ماندن و کار کردن بخشيده است.

pnugirl
    • n/a

چرا آرسنال پنج سال چيزي نبرده ؟ونگر پاسخ داد

ما فقط در يک و يا دو مرحله از ليگ قهرمانان شکست خورديم و اينکه رقابت در ليگ برتر بسيار سخت است.

آرسن ونگر معتقد است بهترین راه برای آوردن قهرمانی ها به باشگاه فوتبال بازی کردن به شکلی است که باید فوتبال بازی شود...
    به گزارش آرسنال دات آي آرآرسن ونگر در مصاحبه با الجزیره اسپرت و در مورد اینکه چرا تیمش پنج سال موفق به فتح جامی نشده است ونگر پاسخ داد که این موضوع بستگی به دورنمای شخصی در نظر گرفته شده از تیمش دارد.
    ونگر در اینباره گفت:"بستگی دارد که شما موفقیت را چگونه تعریف کنید. "فکر میکنم تیممان را با بازیکنان بسیار جوانی ساختیم و در بالاترین سطح ماندیم. فراموش نکیند که در پنج سال گذشته ما در فینال، نیمه نهایی و یک چهارم لیگ قهرمانان بوده ایم.
    او ادامه داد: "ما فقط در یک و یا دو مرحله از لیگ قهرمانان شکست خوردیم و اینکه رقابت در لیگ برتر بسیار سخت است. بنابراین در مجموع باور دارم کمی کمبود بلوغ داشتیم ولی کم کم به آن دست یافتیم.
    "در این مدت با فشار زیادی از بیرون مواجه بودیم. من سطح توقع را درک میکنم ولی در تیم ما مسئله مهمتر این است که بر روی عملکردمان و فوتبال بازی کردن به روشی که میخواهیم بازی کنیم تمرکز کنیم و این بهترین روش برای بدست آوردن قهرمانی است."

pnugirl
    • n/a

فرگوسن: ديگر به بازنشستگي فکر نمي کنم

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد تاکيد کرد که قصد ندارد به اين زودي ها از فوتبال خداحافظي کند.
    این مربی با تجربه اسکاتلندی این هفته با پشت سر گذاشتن رکورد سر مت بازبی به باثبات ترین مربی تاریخ منچستریونایتد تبدیل شد.
    و این برای مربی ای که قصد داشت 9 سال قبل از فوتبال خداحافظی کند، اما نظرش را تغییر و به حضور در منچستر ادامه داد، بسیار جالب توجه است.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" هر چه سن بالاتر می رود، نگرانی بابت بازنشستگی افزایش می یابد. کم کم متوجه می شوید که برای ادامه دادن کار، باید بیشتر مراقب سلامتی تان باشید اما در حال حاضر هیچ فکری در مورد بازنشستگی نمی کنم.
    صحبت کردن در این مورد اشتباه است. در آن زمان دلایلی برای این کار داشتم."
    فرگوسن در مورد تصمیم های سخت دوران حرفه ای اش صحبت کرد که آخرین آن نیمکت نشین کردن دیمیتار برباتوف در دیدار مقابل آرسنال بود، پس از اینکه این مهاجم بلغاری در دیدار مقابل بلکبرن پنج بار دروازه حریف را باز کرد.
    " مربی گری یعنی تصمیم گیری. بعضی مواقع تصمیم های خوبی می گیرید و بعصی مواقع نیز احساس می کنید تصمیم خوبی نگرفته اید و باید به شیوه متفاوتی عمل می کردید.
    برای مثال در مورد ترکیب تیم. ما یک شب قبل تصمیم گرفتیم برباتوف را در ترکیب اصلی قرار ندهیم. این اصلا تصمیم آسانی نبود و توضیح آنها بسیار دشوار است.
    تنها چیزی که می توانم بگویم این است که احساس می کردم می توانیم با این ترکیب پیروز شویم. اگرچه مشخص شد تصمیم درستی بوده اما هرگز نمی توان مطمئن بود."

pnugirl
    • n/a

تجربه به قدر کافي وجود دارد
    چك: با آنچلوتي از بحران خارج مي‌شويم

به باور دروازه‌بان تيم فوتبال چلسي، در هفته‌هاي آينده امکان بازگشت به صدر جدول با تلاش‌ سرمربي ممکن خواهد شد.
    پيتر چک گفت: در شرايطي که در اوج بوديم، اکنون از صدر جدول فاصله گرفته‌ايم که البته در استامفوردبريج، هيچکس از وضعيت پيش‌آمده براي تيم خرسند نيست.
    اين بازيکن 29 ساله با اين جملات به يک عضو تيم قهرمان فصل قبل ليگ برتر ناخرسندي از افت چند هفته گذشته يارانش را نمايان کرد. او اظهار داشت: با اين وجود، به آينده خوشبينم چون بازيکنان با تجربه و توانمندي در اختيار داريم. از مربي مطرحي برخورداريم که کوهي از تجربه دارد. او سال‌‌ها با آ.ث ميلان کار کرده و مي داند چگونه تيمش را از بحران خارج کند.
    ياران اين دروازه‌بان اهل جمهوري چک که تا چندي قبل صدرنشين بودند، اکنون پس از منچستر يونايتد، آرسنال و منچستر سيتي با 31 امتياز در پله چهارم جدول قرار دارند.

pnugirl
    • n/a

رئيس جديد اتحاديه فوتبال انگلستان انتخاب شد

ديويد برنشتين، رئيس پيشين باشگاه منچسترسيتي، به عنوان رئيس جديد اتحاديه فوتبال انگلستان برگزيده شد.
    برنشتین 67 ساله در حال حاضر ریاست ورزشگاه ومبلی را بر عهده دارد. وی برای تصاحب کرسی ریاست اتحادیه فوتبال انگلستان، دیوید دین، نایب رئیس پیشین باشگاه آرسنال را به عنوان رقیب پشت سر گذاشت.
    بر پایه گزارش ساکرنت، برنشتین پس از انتخاب به عنوان این سمت گفت: باعث افتخار است که از من خواسته شده ریاست اتحادیه فوتبال انگستان را بر عهده بگیرم. این یک کار دشوار است اما من به آینده خوشبینم.

pnugirl
    • n/a

باشگاه وستهم قصد دارد تقاضایی جالب را به باشگاه تاتنهام بدهد. وستهم برای قرض کردن "روبی کین" پیشنهادی ۶ ماهه به تاتنهام داده است.
    در همین حال به نظر می رسید، وستهم پیشتر هم از "امانوئل آدبایور" بازیکن باشگاه منچسترسیتی تقاضایی مشابه کرده که باشگاه منچستری آن را رد کرده است.
    باشگاه منچسترسیتی هم که این روزها با رفتن ستاره هایش دست و پنجه نرم می کند، قصد دارد هرچه سریعتر جایگزینهای مناسبی برای آنها در تیم پیدا کند. منچسترسیتی به دنبال خرید "رونالدینیو" از میلان ایتالیا است.
    باشگاه چلسی برای خرید " ادین ژکو" بازیکن ولفسبورگ آلمان با باشگاه منچستر سیتی وارد رقابت شد. نیوکاسل که پیشنهادی ۲۰ میلیون پوندی برای فروش "اندی کارول" ستاره اش به تاتنهام گرفته بود، گفته روی این موضوع فکر خواهد کرد و اصلا فروش جنین بازیکنی برایش نگران کننده نیست.

pnugirl
    • n/a

آرسن ونگر: در ژانويه چند بازيکن مي خريم

اين در حالي است که سرمربي فرانسوي چند ماه قبل اعلام کرده از بازيکناني که در اختيار دارد، راضي است و قصد ندارد در بازار نقل و انتقالات بازيکن جديدي به خدمت بگيرد.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تایید کرد که ممکن است در ژانویه چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد.
    این در حالی است که سرمربی فرانسوی چند ماه قبل اعلام کرده از بازیکنانی که در اختیار دارد، راضی است و قصد ندارد در بازار نقل و انتقالات بازیکن جدیدی به خدمت بگیرد.
    اما اکنون نظرش را تغییر داده و اعلام کرده اگر بازیکنان مناسبی پیدا کند، آنها را به خدمت خواهد گرفت.
    او در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت:" اگر بازیکنانی پیدا کنیم که بتوانند کیفیت تیم را افزایش دهند، آنها را به خدمت خواهیم گرفت."
    گفته می شود او می داند که تیمش با بازیکنان موجود نمی تواند در این فصل نیز به قهرمانی برسد و به همین دلیل نظرش را تغییر داده است؛ و با توجه به خرید ریو میایچی که خریدش از همین حالا قطعی شده، به نظر می رسد توپچی ها قصد دارند به سال های بدون جام شان پایان دهند.
    " ما به بودجه مان احترام می گذاریم. به باشگاه هایی که 100 یا 150 میلیون پوند از هزینه می کنند نگاه کنید. اگر ما چنین کاری بکنیم، ورشکست می شویم. ما هر چقدر که در توان مان باشد خرید می کنیم. ما به دنبال این هستیم که با احترام به شرایط مالی باشگاه می خواهیم به موفقیت برسیم و این بسیار زیباست!"

pnugirl
    • n/a

احتمال تمديد قرارداد ايوانوويچ و کاکوتا با چلسي

باشگاه چلسي قصد دارد قرارداد برانيسلاو ايوانوويچ و گائل کاکوتا را تمديد کند.
    هنوز 18 ماه از قرارداد ایوانوویچ با آبی های لندن باقی مانده اما گفته می شود مدیران باشگاه چلسی قصد دارند قرارداد این مدافع صرب را برای سه سال دیگر و با دستمزد هفتگی 60 هزار پوند تمدید کنند.
    قرارداد کاکوتا، مهاجم جوان چلسی نیز در پایان فصل جاری به پایان می رسد، در حالی که باشگاه هایی مانند میلان، بایرن مونیخ و المپیک لیون برای خرید او ابراز تمایل کرده اند.
    با این وجود به نظر می رسد تیم لندنی قصد دارد قرارداد این بازیکن را تا چهار سال دیگر تمدید کند و دستمزد هفتگی معادل 40 هزار پوند به او بپردازد.

pnugirl
    • n/a

هشدار آنچلوتي به آرسنال: دروگباي متفاوتي را خواهيد ديد

کارلو آنچلوتي، مربي چلسي به آرسنال هشدار داده و گفته آنها بايد انتظار ديديه دروگباي متفاوتي را در دربي لندن داشته باشند.

دروگبا اخیرا از مالاریا رنج برده و به دلیل فرم ضعیفش در بازی مقابل تاتنهام روی نیمکت نشست.
    این بازیکن 32 ساله البته در آن بازی گل زد، اما یک پنالتی حساس را از دست داد و به همین دلیل تیمش به یک امتیاز قناعت کرد و نتوانست روند چهار بازی بدون برد خود را بشکند.
    آنچلوتی می‌گوید بازیکن سابق مارسی در بازی با آرسنال در ورزشگاه امارات به اوج می‌رسد: «درک می‌کنم که او در شرایط خوبی نبوده. او اخیرا در زمینه مالاریا مشکل داشته، خسته بوده و 100 درصد آماده نیست. او به سختی می‌توانسته تمرین کند. او در بازی قبل واکنش خوبی داشت و اوضاعش بهتر شده. ما در بازی بعدی دروگبای متفاوتی را خواهیم دید.»
    چلسی در 27 دسامبر به مصاف آرسنال می‌رود.

صفحه 2 از 24 اولیناولین 123412 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع