بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: مقايسه آب جوشيده در مايکروويو با آب جوشيده در کتري

  1. #1
    SaHaR-A آواتار ها
    • 2,460

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار عکس
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    محل تحصیل
    شیراز
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    راه های ارتباطی

    مقايسه آب جوشيده در مايکروويو با آب جوشيده در کتري


    واقعاً جالبه که همچين فکري به ذهن يک دختر بچه رسيده , خلاصه ماجرا از اين قراره که يک دختر خانم براي مقايسه اثر مايکروويو بر روي ساختار مولکولي مواد و مقايسه اون با گرم کردن به روش سنتي به راه حل جالبي رسيده و اون مقايسه دو گياه کاملاً مشابه هست که يکي توسط آب گرم شده در مايکروويو و ديگري توسط آب گرم شده بر روي کتري سيراب مي شدن. يعني اين دختر خانم مثلاً 100 سي سي آب رو در مايکروويو مي جوشونده پس از سرد شدن به يکي از گياهان مي داده، و 100 سي سي ديگه رو در کتري و روي اجاق گاز مي جوشونده، و پس ازسرد شدن به گياه ديگه مي داده.
    نتيجه رو خودتون ببينيد













    مايکروويو که به اشتباه ماکروويو خوانده مي شود، از ترکيب دو واژه مايکرو يا ميکرو MICRO (به معني کوچک) وويو WAVE (به معني موج) تشکيل شده است و به معناي امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسيار بالا مي باشد. فرکانس چنين امواجي، بين۳۰۰ مگاهرتز تا چند گيگاهرتز در ثانيه مي تواند باشد. بُرد چنين امواجي کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولي ميزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درون ابر و غبار عبور مي کنند. هر چه فرکانس بيشتر باشد، شدت نفوذ بيشتر ولي بُرد امواج، کوتاه تر مي شود.... به عنوان مثال هر چيزي که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق هاي ميکروويو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثير ارتعاشات قرار مي گيرد. در حالي که اگر نيم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به يک صدم کاهش خواهد يافت.
    امواج داراي طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغيير قطب هاي منفي و مثبت موجود در آن مي شوند که اين جنبش بالاي ملکول ها موجب به هم خوردن شديد آن ها و ايجاد اصطکاک درملکول ها و در نهايت سبب گرم شدن آن ماده مي شود. در اين ميان نقش آب در درون ماده غذايي بارزتر است. زيرا ملکول هاي آب که قطبي هستند (همچون ديگر ملکول هاي قطبي)، بيشتر تحت تاثير نوسانات قرار گرفته و به شدت شروع به جابه جايي در محل خود مي کنند. به همين دليل هر چه غذا رطوبت بيشتري داشته باشد سريع تر تحت تاثير اين امواج قرار مي گيرد




  2. #2
    sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

    عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    جالب بود





    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی


    دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

    دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

    دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور


    دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور




    دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور




    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور


    ********************************



    ********************************




برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •