-
به صورت قرضي
دميكليس به حضور در مالاگا نزديك شد
مدافع آرژانتيني تيم فوتبال بايرنمونيخ آلمان به حضور در لاليگا اسپانيا نزديک شد.
به نقل از روزنامه نويهزورخرسايتونگ، مارتين دميکليس که از تابستان گذشته با مونيخيها دچار اختلاف شد، با تيم مالاگا اسپانيا به توافق ضمني رسيد. اين مدافع مياني 30 ساله، در ماه ژانويه و همزمان با فصل نقل و انتقالات زمستاني و ميان دو نيم فصل رفت و برگشت، از پيش ژرمنها راهي جنوب اروپا خواهد شد.
وي البته به صورت بازيکن قرضي و با تبصره خريد احتمالي بالغ بر 3 ميليون يورو در پايان فصل به سرزمين ماتادورها ميرود.
چند روزنامه در اين باره نوشتند، مدير برنامههاي وي در حال مذاکره پنهاني با اينترميلان، قهرمان فصل گذشته اروپا و ايتاليا نيز است.
دميکليس از سال 2003 تاکنون عضو باوارياييها است.
-
راز بارسلونا به روايت گوارديولا: بگذاريد جوانان بازي كنند
'پپ گوارديولا' سرمربي بارسلونا مي گويد رمز موفقيت آکادمي جوانان بارسلونا آن است که به بازيکنان جوان اجازه بازي مي دهد.
گوارديولا گفت: پرورش جوانان در بارسلونا هيچ برتري نسبت به باشگاه هاي ديگر ندارد، تنها تفاوت در آن است که ما در اينجا به آنها وقت بازي کردن مي دهيم.
ليونل مسي، ژاوي هرناندز و آندرس اينيستا سه نامزد دريافت توپ طلايي 2011 جهان، هر سه فارغ التحصيل آکادمي ''لاماسيا'' بارسلونا هستند.
گوارديولا گفت: برتري پنج بر صفر بارسلونا بر رئال مادريد در اين فصل نتيجه 15 تا 20 سال کار مداوم براي پي ريزي ''يک استيل خاص براي بازي'' بوده است.
وي افزود: خوش اقبالي است که ما در اينجا امثال ژاوي و اينيستا را از کودکي داشتيم.
تابستان امسال سه بازيکن با بارسلونا قرارداد امضا کردند؛ ديويد ويا، خاوير ماسکرانو و آدريانو، اما فقط ويا در ميان اين بازيکنان به طور منظم در ترکيب تيم حضور داشت و دو نفر ديگر اغلب بازيکن ذخيره بودند.
آدريانو که در شروع فصل جديد از سويا به بارسلونا پيوسته مي گويد: سيستم موفق پرورش استعداد جواني در اين تيم کار بازيکنان تازه ورود را براي نفوذ به ترکيب تيم سخت مي کند.
اين مدافع برزيلي گفت: البته کار زماني سخت تر مي شود که رقابت هم در ميان بازيکنان باشد، هر بازيکني مي خواهد سطح فوتبال خود را بالاتر ببرد.
هميشه اغلب بازيکنان بارسلونا پرورش يافته همين باشگاه بوده اند ولي در اين فصل و با مربيگري گوارديولا که خود او نيز محصول آکادمي باشگاه است بر شمار آنها افزوده شده است.
گوارديولا سه سال پيش مربي تيم ''ب'' بارسلونا بود و دو بازيکن جوان اين تيم ''سرجيو بوسکتس'' و ''پدرو رودريگز'' را به ترکيب تيم آورد که هر دو آنها به تيم اصلي باشگاه پيوسته اند.
اکنون اين دو بازيکن همراه با تيم ملي اسپانيا به قهرماني جام جهاني فوتبال در سال 2010 رسيده اند.
گوارديولا ، پدرو را ''بهترين مهاجم کناري'' براي همراهي با مسي و ويا در خط حمله بارسلونا مي داند.
اين مهاجم 23 ساله در هفته گذشته دو گل از پنج گل بارسلونا به اسپانیول را به ثمر رساند و در مجموع براي اين تيم 11 گل زده است.
-
بنزما خوشحال از هت تريک مقابل لوانته
کريم بنزما از اينکه در ديدار 4شنبه شب تيمش در جام حذفي هت تريکي تماشايي را مقابل لوانته به نمايش گذاشت، غرق در شادي و سرور است
کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که مورد تشویق قرار گرفتن در پایان دیدار رئال مقابل لوانته که با هت تریک او همراه بود، حس بسیار ویژه ای دارد.
این ستاره فرانسوی باور دارد که کهشکانی ها می توانند مثل بارسلونا، موتور گلزنی شان را روشن کنند.
بنزما در پایان این مسابقه به یوروسپورت گفت:« بازی خیلی خوبی برای ما بود و در نهایت من 3 گل به ثمر رساندم. هواداران از ما خواسته بودند که به آنها نشان دهیم که فوتبال چیست و ما این را نشان دادیم. »
بنزما ادامه داد:« رئال مادرید به طور کلی توانایی به ثمر رساندن شش،7 یا هشت گل را دارد. نمی دانم که آیابازی مقابل لوانته بهترین بازی ام با پیراهن رئال بود یا نه ولی با قدرت به تلاشم ادامه می دهم.می خواهم در جام حذفی (کوپا دل ری)به قهرمانی برسیم، چون این جایزه بسیار مهمی برای همگان است.»
-
ديه گو فورلان مصدوم شد
مهاجم اروگوئهاي تيم فوتبال اتلتيکو مادريد اسپانيا شب گذشته در جريان بازي اين تيم در برابر اسپانيول مصدوم شد.
این بازی در چارچوب رقابتهای دور رفت مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی باشگاههای اسپانیا برگزار شد که اتلتیکو مادرید در نهایت این بازی را با نتیجه یک بر صفر به سود خود خاتمه داد. خبرگزاری فرانسه افزود فورلان به علت مصدومیت از ناحیه قوزک پا از بازی خارج شد.
-
رئال مادريد ،حريف خود در جام خذفي اسپانيا را در هم كوبيد
تيم فوتبال رئال مادريد با دو هت تريک ' کريستيانو رونالدو ' و ' کريم بنزما ' ، لووانته حريف خود در جام حذفي اسپانيا موسوم به کوپا دل ري را هشت بر صفر در هم کوبيد.
با اين هت تريک ، رونالدو اکنون براي رئال 25 گل در 24 بازي در مجموع رقابت هاي فصل جاري به ثمر رسانده است .
'' مسعود اوزيل '' و '' پدرو ليون '' نيز در ديدار چهارشنبه دو گل به ثمر رساندند تا تيم تحت رهبري خوزه مورينيو در دور رفت اين ديدار يک هشتم نهايي جام حذفي در ورزشگاه سانتياگو برنابتو از همان ابتدا لووانته را زير سلطه اش قرار دهد.
اين پيروزي پرگل باعث شد تا شاگردان مورينيو عدم آمادگي مطلوب خود در ديدار آخر هفته در مقابل سوي يا و کسب پيروزي ضعيف يک بر صفر بر اين تيم در لاليگا را به دست فراموشي بسپارند.
بنزما که تعداد گل هايش در اين فصل را با اين هت تريک به نه گل افزايش داده است گفت :'' نتيجه خوبي براي ما و هوادارانمان بود چرا که آنان از ما انتظار نمايش فوتبال را داشتند و به عقيده من ما توانستيم اين انتظار را بر آورده کنيم . ''
در همين حال ، مورينيو گفت وي بيش از گلهاي بنزما از نحوه بازي اين مهاجم فرانسوي راضي و خشنود شده است .
تيم فوتبال آتلتيکو مادريد نيز موفق شد در اين رقابتها يک بر صفر بر اسپانيول غلبه کند ولي هردو تيم پس از اخراج يک بازيکن خود ده نفره شدند.
يک ضربه پنالتي '' سيمائو سابروسا '' در نيمه اول ، اين پيروزي را براي آتلتيکو به ارمغان آورد.
اين درحالي است که '' انريکه سرزو '' رئيس آتلتيکو اخيرا گفته بود که سابروسا بزودي به بشيکتاش ترکيه انتقال خواهد يافت .
سوي يا نيز به کمک دو گل '' کوفي روماريچ '' پنج بر سه بر مالاگا چيره شد. آلميريا چهار بر سه از سد مايورکا گذشت و ختافه تيم دوسته دومي رئال بتينس را دو بر يک مغلوب کرد.
بيست و چهار ساعت زودتر ، تيم فوتبال بارسلونا براي نخستين بار پس از ده بازي در ديدار با آتلتيک بيلبائو بدون گل متوقف شده بود.
-
ساندرو روسل: پپ گوارديولا روزي رئيس باشگاه بارسلونا خواهد شد
رئيس باشگاه بارسا همچنين در مورد تمديد قرارداد دني آلوس صحبت کرد.
ساندرو روسل، رئیس فعلی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که مطمئنا پپ گواردیولا روزی هدایت باشگاه بارسلونا را برعهده خواهد گرفت. او در مصاحبه با نشریه آس گفت:" من به تیم از 10 نمره، 10 میدهم زیرا نمی توان بازی هایی در سطحی بالاتر از این به نمایش گذاشت. گواردیولا می داند پیشنهاد جدیدش روی میز قرار دارد. او می داند که می تواند قراردادش را برای دو یا سه سال آینده تمدید کند.
من از شرایط راضی هستم و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد. دوست دارم او جایگاهی را دربارسلونا پیدا کند که سر الکس در منچستریونایتد دارد یا بکن باوئر در بایرن مونیخ. فکر می کنم او روزی رئیس باشگاه بارسلونا
شود."
روسل همچنین در مورد شرایط تمدید قرارداد با دنی آلوس و ادامه گفتگوها در این زمینه صحبت کرد.
" آلوس برای دفاع از خودش و بارسا همه کار انجام داده است. نمی توانم باشگاه را بدون آلوس تصور کنم اما هیچکس بالاتر از باشگاه نیست. ما با یا بدون او کارمان را ادامه خواهیم داد."
-
دني آلوس: براي ديدار برگشت مقابل بيلبائو سبک بازي مان را تغيير نمي دهيم
آلوس در اين ديدار نقش يک مدافع- هافبک را بر عهده داشت اما نتوانست از خط دفاعي حريف عبور کند وبراي تيمش موقعيت گلزني ايجاد نمايد.
دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسلونا، پس از تساوی 0-0 شب گذشته تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در کوپا دل ری اعلام کرد که آبی و اناری ها برای دیدار برگشت شیوه بازی شان را تغییر نمی دهند.
آلوس در این دیدار نقش یک مدافع- هافبک را بر عهده داشت اما نتوانست از خط دفاعی حریف عبور کند وبرای تیمش موقعیت گلزنی ایجاد نماید.
با این نتیجه تیم بیلبائو در سن ممس از شانس بیشتری برای صعود برخوردار خواهد بود اما آلوس تاکید کرد که برای صعود به مرحله بعد سبک بازی شان را تغییر نخواهند داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما بازی برگشت را نیز با همین شیوه آغاز خواهیم کرد. البته باید در سن مامس تلاش زیادی انجام دهیم زیرا بازی در خانه بیلبائو بسیار دشوار خواهد بود.ما باید سال آینده را نیز به خوبی آغاز کنیم. امیدواریم که شروعی مانند همیشه داشته باشیم."
بازی برگشت در اوایل سال آینده میلادی در ایالت باسک برگزار خواهد شد.
-
پاراماس: مورينيو تابستان هيچجا نميرود
خروج سرمربي پرتغالي رئالمادريد پس از يک فصل همکاري توسط مدير برنامههاي وي تکذيب شد.
الاديوس پاراماس گفت: شايعه ترک مادريد در پايان فصل جاري توسط خوزه مورينيو حقيقت ندارد. اين خبر نادرست را تکذيب ميکنيم.
اين مقام درحالي اظهارات فوق را به عنوان موضع مسئول فني هميشه خبرساز کهکشانيها معروف به آقاي خاص بر زبان آورد که در سه روز گذشته شايع شد به سبب برخي اختلافات پيش آمده ميان او و رهبران رئال، پس از 12 ماه حضور نزد ماتادورها، اقدام به ترک اين تيم خواهد کرد.
همچنين چند نشريه روزانه ايتاليا نيز عنوان کردند ماسيمو موراتي، مالک اينترميلان با فلورينتو پرس، نفر اول تيم لاليگايي تماس گرفته و خواهان کسب اجازه بازگشت اين مربي پس از يک سال دوري از جمع نراتزوريها گرفته است.
پاراماس افزود: هيچگونه تماسي ميان اينتر و رئال وجود نداشته است. واقعا درج اينگونه اخبار در رسانهها بيمعني است. خوزه قرارداد دارد و ميخواهد آن را تا پايان انجام دهد.
آقاي خاص که تا تابستان با تيم قهرمان کالچو همکاري کرد، در ازاي قراردادي قابل توجه راهي تيم ثروتمند پايتخت اسپانيا شد.
-
روسل: بهترين تصميم من، فروش زلاتان به ميلان بود
رييس بارسلونا ميگويد فروش زلاتان ايبراهيموويچ به ميلان يکي از بهترين تصميمهايي بود که براي باشگاهش گرفته است.
ساندرو روسل، رییس بارسلونا گفته فروش زلاتان ایبراهیموویچ به میلان ضروری بود، هرچند که باعث شد تیمش از نظر مالی ضرر کند. روسل گفت که ماجرای ایبراهیموویچ برای بارسا فاجعه بود و افراد حاضر در نوکمپ بیصبرانه منتظر رفتن او بودند: «بهترین تصمیم من فروش ایبراهیموویچ بود. این کار از نظر اقتصادی برای ما فاجعه بود، اما دستمزد او بالا بود و دیگر نمیشد بیشتر از مبلغی که گرفتیم از فروش او پول به دست آورد.
در هر حال این تصمیم برای تیم عالی بود و به آن بسیار افتخار میکنم.»
ایبراهیموویچ 29 ساله در تابستان به صورت قرضی به میلان پیوست، ولی میلانیها این گزینه را دارند که در تابستان او را به مبلغ 24 میلیون یورو بخرند.
-
كاكا: فقط به رئال مادريد فكر مي كنم
کاکا به شايعات درباره پيوستن به تيم هاي مختلف اروپايي پايان داد و گفت قصد ترک رئال مادريد را ندارد و فقط به بازي آينده اين تيم مقابل'ختافه' فکر مي کند.
ستاره سابق آ ث ميلان، در تمام فصل جاري براي تيم خوزه مورينيو بازي نکرده است اما اکنون به تمرين بازگشته و آينده خود را با باشگاه رئال مادريد ترسيم مي کند.
کاکا گفت: اوضاعم در اينجا خوب است و به ترک رئال مادريد فکر نمي کنم.
برنده توپ طلايي سال 2007 مي خواهد به سرعت از مصدوميتي که او را به آنت ورپ کشاند رهايي يابد و به زمين بازي بازگردد.او گفت که تيم پايتخت ( رئال مادريد) در قبال بازيکنان مصدوم خود خويشتنداري و صبر نشان مي دهد.
کاکا تاکنون در چند جلسه تمرين تيم حضور يافته و مورينيو اصرار دارد پيش از آنکه او به مسابقات بازگردد به آمادگي کامل برسد.
به احتمال زياد کاکا در بازي برگشت رئال مادريد مقابل لوانته در جام حذفي در ترکيب تيم حضور خواهد داشت.
برچسب برای این موضوع