بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 63 از 109 اولیناولین ... 1353616263646573 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عبدي سرمربي موقت پرسپوليس مقابل سايپا

گفته مي شود حاج حبيب درصدد رايزني با مدير عامل شاهين است تا چنانچه مقدور باشد استيلي را به پرسپوليس بياورند.
    استعفای علی دایی واصرار او بر رفتن را که در کنار گفته های کاشانی بگذاریم که اولویتش را مربی ایرانی می داند می توان به یک سری گمانه زنی های معتبری رسید.
    چندی پیش در باشگاه پرسپولیس جلسه ای برای گزینه های جانشینی دایی برگزارشد ودر آن جلسه که کاشانی ومشاورانش حضور داشتند استیلی، یاوری ،ذوالفقارنسب وغلام پیروانی به عنوان کاندیداها مطرح شدند. این موضوع مربوط به قبل از بازی با پیکان است. از آن جمع استیلی در بوشهر ویاوری در همدان مشغول به کارند.
    یکی از نزدیکان کاشانی در این رابطه گفت: حاج حبیب درصدد رایزنی با مدیر عامل شاهین است تا چنانچه مقدور باشد استیلی را به پرسپولیس بیاورند. با توجه به برد شاهین مقابل پیکان،بعید است بوشهری ها قید استیلی را بزنند و همانطور که کاشاني گفته وي شاهيني خواهد ماند.
    با این شرایط در بازی با سایپا عبدی تیم را هدایت می کند ودر تعطیلات نیم فصل یکی از دو گزینه پیروانی یا ذوالفقارنسب روی نیمکت سرخپوشان می نشینند.البته حرف از حميد درخشان سرمربي فعلي شهرداري هم هست .کسي که مي گويند در انتظار تلفن کاشاني است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس:
    دايي استعفاي كتبي نداده، هيچ گزينه‌اي هم نداريم

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: تاکنون هيچ گزينه‌اي براي جانشيني دايي نداريم چون او هنوز رسما از ما جدا نشده است.

منصور بيک محمد‌لو در خصوص آخرين وضعيت استعفاي علي دايي اظهار داشت: فعلا اين استعفا به صورت مکتوب به دست ما نرسيده و در صورتي که اين اتفاق بيفتد رسما اعلام خواهيم کرد.
    وي در خصوص اعلام برخي اسامي براي سرمربيگيري پرسپوليس گفت: هنوز با رفتن علي دايي موافقت نشده و اين منوط به جلسه بعدازظهر امروز است. گزينه‌هايي که مطرح شده به هيچ عنوان صحت ندارد چون ما با هيچ کدام مذاکره نداشتيم و اين فقط در حد نوشته‌ است. تصميم نهايي را کاشاني خواهد گرفت و رسما آن را اعلام خواهيم کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عبدي: دايي هنوز نرفته که بخواهم بمانم يا بروم

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي دايي هنوز رسما از پرسپوليس نرفته که من بخواهم در مورد ماندن يا رفتن حرفي بزنم.

حسین عبدی ضمن بیان این مطلب در خصوص برگزاری تمرین امروز سرخپوشان گفت: از قبل برنامه‌ریزی شده بود که تمرین امروز برگزار شود و من بر این اساس در تمرین حضور پیدا کردم و مراحل آماده سازی تیم را زیر نظر گرفتم. تمرین امروز باید انجام می شد.
    "با توجه به استعفای علی دایی از سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس آینده حسین عبدی در این تیم چه می شود؟"، وی در این خصوص گفت: بعدازظهر امروز یک جلسه در باشگاه پرسپولیس برگزار می شود که در این جلسه شرایط ادامه همکاری آقای دایی مشخص خواهد شد. آنچه مشخص است، علی دایی هنوز رسما از پرسپولیس نرفته که من بخواهم در مورد ماندن یا رفتن حرفی بزنم.
    مربی تیم فوتبال پرسپولیس که از او به عنوان گزینه موقت هدایت این تیم نام برده می شود، در این خصوص واکنش جالب توجهی داشت. او گفت: پرداختن به این مسائل درست نیست. الان وقت این حرف‌ها نیست. امروز باید به پرسپولیس کمک کنیم تا این تیم اوج بگیرد.
    عبدی در خصوص شعارهای تماشاگران و هواداران پرسپولیس که بخشی از آنها متوجه او بوده است، گفت: تماشاگران ما تا به امروز هم در حق همه ما شکیبایی و صبوری به خرج داده‌اند. من فکر نمی کردم آنها تا این قدر صبور باشند. آنها حق دارند از شرایط موجود ناراضی باشند و شعار بدهند و ما باید تلاش کنیم تا تیم به گونه‌ای بازی کند که تماشاگران می خواهند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرار خوردبين از جمع خبرنگاران

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس پس از ترک جلسه در باشگاه حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد.

نشست بازيکنان پرسپوليس با حبيب کاشاني سرپرست اين باشگاه از ساعت 14 امروز در محل باشگاه آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در اين جلسه علي دايي حضور ندارد.
    محمود خوردبين لحظاتي پيش از باشگاه پرسپوليس بيرون آمد و با حالت دويدن از بين خبرنگاران عبور کرد.

اين درحالي است که جلسه بازيکنان پرسپوليس همچنان در باشگاه ادامه دارد.
    محمد پروين که نامش از فهرست پرسپوليس خارج شده نيز امروز در باشگاه است اما او براي درمان پايش به کلينيک باشگاه آمده با اين حال حاضر به گفت‌وگو نشد و فقط گفت که يکشنبه روي پايم عمل جراحي انجام مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه بازيكنان با مسئولان پرسپوليس تمام شد

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس با پايان جلسه امروز خود با مسئولان باشگاه حاضر به توضيح در مورد اين نشست با خبرنگاران نشدند.

جلسه بازيکنان تيم پرسپوليس با مسئولان اين باشگاه که از ساعت 14 در محل باشگاه برگزار شده بود دقايقي قبل به پايان رسيد.
    درحالي که خبرنگاران براي پوشش اين جلسه در پشت درهاي بسته منتظر اتمام اين جلسه بودند تا از نتيجه اين جلسه کسب اطلاع کنند با پايان آن کسي را براي پاسخگويي نيافتند.
    بازيکنان تيم هيچکدام حاضر نشدند با خبرنگاران صحبت کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كاشاني: بعد از جلسه با سعيدلو نتيجه را اعلام مي‌كنم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: پس از جلسه امروز که در حضور رئيس سازمان برگزار مي‌شود نتيجه را اعلام مي‌کنم.

حبيب کاشاني در پايان جلسه حدود دو ساعته با بازيکنان پرسپوليس حاضر نشد با خبرنگاران گفت و گو کند و در مورد اينکه گفته بود در 24 ساعت آينده در مورد استعفاي علي دايي تصميم مي‌گيرد عنوان کرد: اکنون فقط 23 ساعت گذشته و ديگر صحبت نمي‌کنم. روز گذشته صحبت کرده‌ام.
    وي در مورد اينکه نتيجه جلسه امروز چه بود گفت: ساعت 17 امروز مجمع باشگاه با حضور علي سعيدلو برگزار مي‌شود و پس از اين جلسه نتيجه را اعلام مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توافق براي بازگشت دايي به پرسپوليس

مسئولان باشگاه پرسپوليس به اين نتيجه رسيدند که علي دايي را به پرسپوليس برگردانند.

در جلسه امروز بازيکنان و کادر فني و مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از درخواست برخي بازيکنان مبني بر بازگشت علي دايي، تصميم گرفته شد که فردا بازيکنان، مربيان و تعدادي از مسئولان باشگاه پرسپوليس به ديدار دايي بروند و او را به پرسپوليس بازگردانند.
    اين تصميم در جلسه داخلي اعضا گرفته شده اما حبيب کاشاني پس از جلسه اعلام کرد که بعد از ديدار با سعيدلو نتيجه نهايي را اعلام مي‌کند. ظاهرا او منتظر تاييديه رئيس مجمع باشگاه و رئيس سازمان تربيت بدني است.
    علي دايي پس از شکست مقابل صباي قم از سمت خود استعفا کرده بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كاشاني: وضعيت تيم پرسپوليس امشب مشخص مي شود

سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران گفت: وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس تهران امشب و پس از برگزاري نشست با رييس سازمان تربيت بدني مشخص خواهد شد.

''حبيب کاشاني'' پس از پايان نشست باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: در جلسه امروز با کادر فني و بازيکنان مسايلي مطرح شد که در حال حاضر نمي توانم در مورد آن صحبت کنم.
    وي افزود: در مورد مسايل فني تيم روز گذشته با خبرنگاران صحبت کردم اما اجازه بدهيد نتايج جلسه امروز بين خودمان باقي بماند.
    کاشاني با اشاره به نشست عصر امروز با علي سعيدلو عنوان کرد: تا دقايقي ديگر مجمع باشگاه پرسپوليس با رياست علي سعيدلو آغاز خواهد شد که طي آن مسايل مختلف را بررسي کرده تا بهترين تصميم را در خصوص آينده تيم اتخاذ کنيم.
    گفتني است، رييس سازمان تربيت بدني شب گذشته و پس از کسب نتايج ضعيف تيم هاي پرسپوليس و استقلال مديران دو باشگاه را فراخواند تا عصر امروز نشست فوق العاده اي را برگزار کنند.

pnugirl
    • n/a

شیث رضایی در پایان جلسه امروز با سرپرست باشگاه پرسپولیس تنها بازیکنی بود که با اصرار خبرنگاران حاضر به پاسخگویی شد.
    وی در مورد موضوع جلسه و انتخاب سرمربی آینده این تیم گفت: جلسه محرمانه بود و نمی‌توانم موارد آن را بیان کنم. انتخاب مربی هم محرمانه است و نمی توانم حرفی در این مورد بزنم.
    وی ادامه داد: فقط می‌توانم در مورد اتفاقات روز گذشته که منجر به استعفای علی دایی شد صحبت کنم و اینکه هواداران ناراحت شدند. من از اتفاقی که دیروز برای علی دایی افتاد ناراحت شدم. ما همه در ناکامی تیم مقصر هستیم زیرا یک تیم هستیم و همه در نتایج مقصریم. ۵ بازی متوالی را باختیم که این نشان دهنده آن است که تمام تیم مقصر بوده است.
    رضایی در مورد غیبت خود در سه بازی پرسپولیس گفت: اگر چه من در سه مسابقه پرسپولیس حضور نداشتم ولی دلم با تیم بود و خودم را مقصر می دانم.
    رضایی در مورد اینکه چرا بازیکنان پرسپولیس در تیم های سابق خود می درخشیدند اما در این تیم فروغی ندارند گفت: تمام بازیکنان پرسپولس با نظر کادر فنی و مدیریت انتخاب شدند. بنابراین همه آنها بزرگ هستند اما پرسپولیس تیم بزرگی است و مهم نیست که بازیکن چه شکل و قیافه‌ای دارد بلکه عملکرد بازیکن مهم است. این تیم مال مردم است و اگر بازیکنی عملکرد خوبی داشته باشد فصل آینده نیز در پرسولیس با نظر مردم می ماند.
    رضایی با اشاره به بحران پرسپولیس عنوان کرد: تمام تیم‌های بزرگ ممکن است در مقطعی وارد بحران شوند و پرسپولیس نیز اکنون شرایط بحرانی دارد. در ۵ بازی متوالی باختیم و همه ناراحتند و شرمنده هوادارانیم. به این ماه عزیز و قرآن مجید قسم می‌خورم بازیکنی در پرسپولیس نیست که نخواهد این تیم موفق شود. خود من پیشنهادهای خوب مالی داشتم که از پرسپولیس بروم اما نرفتم. باید راهی پیدا کنیم و اندیشه‌ای پیدا شود تا از این بحران خارج شویم. این تیم مال مردم است. شیث رضایی می آید و می رود. بازیکنان بزرگی هم آمدند و رفتند اما پرسپولیس است که می‌ماند ولی باز تاکید می‌کنم که بازیکنان پرسپولیس بهترین ها هستند زیرا کادر فنی و مدیریت آنها را انتخاب کرده‌اند. شاید هواداران این حرف من را قبول نکنند اما همه بازیکنان پرسپولیس خوب هستند.
    وی در مورد اینکه در پرسپولیس پول جای تعصب را گرفته گفت: چنین چیزی را قبول ندارم زیرا در نیم فصل باشگاهی به من پیشنهاد چندصد میلیون تومانی داد اما حاضر نشدم از پرسپولیس بروم و به عشق پرسپولیس با تیم امید تمرین کردم. کدام کاپیتان حاضر می شود برود با تیم امید تمرین کند. دو ماه به صورت انفرادی تمرین کردم. آنهایی که ورزش می‌کنند می دانند که تمرین انفرادی با تمرین دسته جمعی چقدر تفاوت دارد.
    کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه چرا دیروز بازوبند کاپیتانی را به جای بازویش بر مچش بسته بود گفت: ما ۴ گل خورده بودیم و از شدت ناراحتی این کار را کردم. خجالت می‌کشیدم که بازوبند کاپیتانی پرسپولسی را بر بازو ببندم. قصد بی احترامی به بازوبند مقدس پرسپولیس را نداشتم.
    رضایی در مورد اینکه گزارشگر بازی عنوان کرد بازوبند کاپیتانی پرسپولیس برای رضایی گشاد است گفت: بازوبند برایم گشاد نیست. من از خجالت بازوبند را به مچم بستم. از هواداران نیز می‌خواهم که ما را ببخشند. امیدوارم این تیم را درست کنیم و بازیکنان چندصد میلیونی بتوانند این تیم را به شرایط ایده‌آلش بازگرداند.

pnugirl
    • n/a

بعد از شکست اخیر پرسپولیس مقابل صبا و استعفای علی دایی دوباره بحث کم کاری عده ای از بازیکنان این تیم به گوش رسید اما خود دایی و بازیکنان این مساله را قویا رد کردند. با این وجود اتفاقی که در دقایق پایانی این بازی افتاد و یکی از بازیکنان صبا آن را به چشم دید و به گوش شنید ثابت می کند در این تیم بحران زده پرسپولیس واقعا خبرهایی هست و دایی از آن بی خبر مانده یا اگر هم می داند دیگر احساس کرده نمی تواند مقابل آن بایستد.
    درست بعد از بازی یکی از بازیکنان صبا برای همبازی و هم اتاقی اش در اردوهای این تیم تعریف کرده که یکی از بازیکنان پرسپولیس در دقایق پایانی مسابقه و پس از یکی از فرصت های از دست رفته به بازیکن دیگری از این تیم می گوید:« بهتر ، بگذار دایی نابود شود.» البته بازیکن مزبور نه از کلمه «نابود» بلکه از عبارتی بسیار زشت استفاده می کند تا شدت خشنودی اش از نزدیک شدن سرمربی خود به لبه پرتگاه را نشان دهد.البته از آنجایی که این بازیکن یکی از ضعیف ترین نمایش های دوران بازیگری اش را مقابل صبا انجام داد و حداقل در ۳ گل حریف اشتباه کرد کم کاری وی و احتمالا یکی دیگر از همبازیانش در این مسابقه تقریبا مسجل به نظر می رسد.
    نکته جالب توجه اینکه بازیکن صبایی مزبور که این ماجرا را به عینه دیده قصد دارد این موضوع را به سهراب بختیاری زاده بازیکن مصدوم صبا و دوست نزدیک دایی انتقال دهد و او نیز سرمربی پرسپولیس را در جریان این اتفاق بگذارد تا دایی بداند دور و برش چه اتفاقاتی می افتد.
    البته احتمالا این خبر خیلی زود به دایی منتقل شده و شاید همین امروز و با بازگشت دایی به تمرینات پرسپولیس در اولین برخورد وی با بازیکنان، فرد مورد نظر لو رفته و این بازیکن منتظر برخورد چکشی سرمربی بماند و با کابوس تمریناتش را پیگیری کند.

برچسب برای این موضوع