بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 62 از 109 اولیناولین ... 1252606162636472 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از باخت مقابل صباي قم
    دايي از مربيگري پرسپوليس استعفا کرد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از سمت خود استعفا کرد.

علي دايي در پايان مسابقه امروز با صبا که پرسپوليس چهار بر يک شکست خورد از سمت خود استعفا کرد.
    پرسپوليس در زمان سرمربيگري دايي پنج شکست متوالي را تجربه کرد که در تاريخ اين تيم فوتبال بي سابقه بوده است.
    امروز هواداران پرسپوليس بارها خواستار برکناري دايي شده بودند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي: توطئه‌اي در كار نبود، توانايي‌ام همين قدر بود

سرمربي پرسپوليس با اعلام استعفاي خود گفت: شايد توانايي من اين قدر بود و به همين دليل از پرسپوليس مي‌روم.

علي دايي پس از پنجمين شکست متوالي در ليگ برتر برابر صباي قم در نشست خبري اظهار داشت: نمي‌خواهم کسي مرا قرباني کند. من خودم مي‌خواهم بروم. زندگي بالا و پايين دارد و زندگي ورزشي هم همين طور است. ما در ايران زندگي مي‌کنيم و هميشه دنبال قرباني هستيم. آن قرباني من هستم اما خودم مي‌خواهم بروم زيرا نمي‌توانم به پرسپوليس کمک کنم. در مورد مسائل فني حرفي ندارم. ضعيف‌ترين و بدترين بازي عمرمان را انجام داديم و حتي بالاتر از اين حرف‌ها بد بازي کرديم.
    دایی ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس توانايي بالايي دارند اما نتوانستند آن را بروز دهند. من از فردا ديگر نيستم و استعفايم را به طور کتبي مي‌نويسم و به کاشاني مي‌دهم. 4 روز قبل تمام مشکلات تيم را بررسي کرديم اما امروز دوباره شاهد همان اتفاقات بوديم.
    علی دايي افزود: نمي‌گويم بازيکنان باغيرت نيستند.همه آنها باغيرت هستند و زحمت کشيده‌اند. از هواداران هم عذرخواهي مي‌کنم. اميدوارم با رفتن من وضعيت پرسپوليس بهتر شود و اين تيم به حقش برسد. رفتن من ربطي به چند شکست ندارد. ما بدترين نتيجه را گرفتيم وضعيت از اين بدتر نمي‌شود که مقابل هواداران خود اينطوري ببازيم و خجالت زده آنها شويم.

وي تاکيد کرد: به عشق پرسپوليس آمده بودم اما اکنون نمي‌توانم به اين تيم کمک کنم. دايي‌هاي زيادي آمده و رفته‌اند اما مهم سرمربي پرسپوليس است. يک جاي کار پرسپوليس ايراد دارد. شايد نبود من براي اين تيم مفيد باشد. مثل آب خوردن گل مي‌خوريم.
    دايي در مورد اينکه آيا ابزار لازم را براي کار در پرسپوليس داشته يا نه،‌ گفت: به اين مسائل کار ندارم. من تصميم خودم را گرفتم و از پرسپوليس مي‌روم. شايد توانايي من اين قدر بود. من تمام تلاشم را کردم و به شرافت همه بازيکنان ايمان دارم. توطئه‌اي را قبول ندارم. همه بازيکنان تلاش خود را کردند اما نتوانستيم به هدف‌مان برسيم.
    سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينکه حدود يک سال قبل در ورزشگاه آزادي شکست خورد و گفت: اين دو بازي را با هم مقايسه نکنيد. پس از باخت به عربستان من چنين حسي را نداشتم اما امروز احساس مي‌کنم نمي‌توانم به پرسپوليس کمک کنم. شرايط مسابقات با هم فرق مي‌کند. از تمام پرسپوليسي‌هاي داخل و خارج از ايران عذرخواهي مي‌کنم. از اين پس يک هوادار خواهم بود و پرسپوليس را تشويق مي‌کنم و برايش دست مي‌زنم. امروز اتفاق بدي افتاد. 4 گل خورديم و در دقيقه 91 گل زديم. اين مسائل با افکار من فرق دارد. من رفتم. خداحافظ فوتبال‌، خداحافظ پرسپوليس. استعفا مي‌دهم تا نگويند دنبال پول هستم.
    دايي عنوان کرد: مي‌خواهم دست باشگاه باز باشد. قرارداد من با پرسپوليس بار مالي زيادي نداشته است. مي‌توانيد آن را از امور مالي باشگاه بپرسيد. من عاشق پرسپوليس هستم و با رفتن من اميدوارم پرسپوليس دوباره سربلند شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه كاشاني با بازيكنان پرسپوليس پشت درهاي بسته

سرپرست باشگاه پرسپوليس با بازيکنان اين تيم پشت درهاي بسته جلسه برگزار کرد.

حبيب کاشاني پس از پايان مسابقه با بازيکنان تيم در رختکن جلسه‌ برگزار کرده است. در اين جلسه علي دايي نيز حضور داشت و زماني که او براي شرکت در نشست خبري و اعلام استعفايش به سالن خبري آمد جلسه ادامه داشت و در پايان مصاحبه‌اش با خبرنگاران دايي دوباره به رختکن تيم رفت و بعد از دقايقي با چهره‌اي خندان از رختکن بيرون رفت.
    قائم مقام و مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس نيز در جلسه حضور دارند و ساير افراد اضافي از رختکن بيرون شده‌اند.
    جلسه حدود ساعت 16:25 دقيقه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رسايي: كاشاني در مورد استعفاي دايي تصميم مي‌گيرد

قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: حبيب کاشاني در مورد استعفاي علي دايي تصميم‌گيري مي‌کند.

رسايي در جمع خبرنگاران در مورد استعفاي علي دايي از سرمربيگري پرسپوليس گفت: همانطور که مطلع شديد علي دايي استعفاي خود را در جمع خبرنگاران مطرح کرد و حبيب کاشاني در مورد اين استعفا تصميم گيري مي‌کند و نظرش را اعلام خواهد کرد. ايشان اکنون با بازيکنان در جلسه هستند.علي دايي هميشه اسطوره پرسپوليس بوده و هست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خداحافظي علي دايي با بازيكنان در رختكن گريه سرخپوشان را به همراه داشت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در حالي كه پس از شكست سنگين برابر صباي قم، علي دايي از سرمربيگري اين تيم كناره‌گيري كرده بود، خداحافظي او در رختكن با بازيكنان اين تيم با گريه آنها همراه شد.
    اين در حالي بود كه علي دايي نيز در بين بازيكنان متاثر شد و براي لحظاتي در آغوش آنها گريست. فضاي رختكن پرسپوليس بعد از اين بازي حال و هواي عجيب و خاصي داشت.
    نكته قابل توجه در اين ميان خواهش و اصرار بازيكنان پرسپوليس بر ماندن علي دايي بود. بازيكنان اصرار داشتند كه علت شكست‌هاي پرسپوليس، سرمربي اين تيم نيست و از دايي مي‌خواستند اين فرصت را بدهد كه بازيكنان با حضور او پرسپوليس را به جايگاه مناسبي برگردانند.
    تعدادي از بازيكنان كه پيش از سايرين صحبت مي‌كردند، عملكرد خود بازيكنان پرسپوليس را عامل شكست‌هاي اخير مي‌دانستند و معتقد بودند با كناره‌گيري دايي اين روند اصلاح مي‌شود. با وجود اصرارهاي پي در پي بازيكنان، علي دايي اعلام كرد: در تصميم خود براي كناره‌گيري مصمم هستم.
    دايي تاكيد داشت: هيچ گاه فكر بدي درباره بازيكنان در ذهن او نبوده و نيست و كناره‌گيري من به خاطر پذيرش مسئوليت شكست است.
    وي تاكيد كرد: بازيكنان بايد تمام تلاش‌شان را بكنند تا پرسپوليس را به روزهاي اوج برگردانند.

حبيب كاشاني هم در رختكن دقايقي صحبت كرد و در واكنش به درخواست بازيكنان براي بازگشت علي دايي با گلايه خطاب به بازيكنان، از آنها خواست به جايگاه خودشان، جايگاه كنوني پرسپوليس و نحوه عملكردشان فكر كنند.
    كاشاني در واكنش به بازيكنان از كناره‌گيري علي دايي، گفت: اگر فكر مي‌كنيد مي‌بينيد كه بخشي از وضعيت كنوني علي دايي كه منجر به استعفاي او شد بر گردن ماست. ما هم علاوه بر مسائل ديگر كه بايد در جاي خود بررسي شود، با عملكردمان در شكست علي دايي نقش داشتيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: كناره‌گيري علي دايي يك تصميم ناگهاني بود اما ما سعي مي‌كنيم با گذشتن از فضاي سنگین اين شكست و در شرايط منطقي، اين مسئله را بررسي و ظرف 24 ساعت آينده تصميم نهايي را اعلام كنيم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني پس از شكست 4 بر يك پرسپوليس در برابر صباي قم با اشاره به كناره‌گيري علي دايي تصريح كرد: ما امروز بسيار بد بازي كرديم و هواداران‌مان حق دارند نسبت به این عملكرد و چنین نتيجه‌ای ناراضيباشند. من از هواداران‌مان عذرخواهي مي‌كنم. همه دیدند كه آنها امروز از چهعبارات و کلماتی استفاده كردند. هر چند این هواداران پیش از این و در شرایط سخت، بارها از ما حمایت کرده بودند. اما اینبار به گونه دیگری عمل کردند و حرفشان چیز دیگری بود و شعارهاييدادند كه البته حق هم داشتند. من دستتك تك هواداران را مي‌بوسم. ما باید برای رضایت خاطر آنها به نحو دیگری عمل می‌کردیم اما متاسفانه شرمنده آنها شدیم.
    كاشاني در ادامه گفت: براي تحليل منطقي علت عدم نتيجه‌گيري يك تيم بايد عوامل مختلفي را بررسي كرد. به نظرم عوامل مختلفي در باخت‌هاي اخير پرسپوليس موثر است. از مديريت، بازيكنان، كادر فني و تداركات بگيريد تا مسائل ديگري همچون عملكرد داوري و موارد ديگر.
    وي افزود: مثلا همانطور كه در نظر سنجي‌هاي مختلف كه توسط رسانه‌ها و برنامه‌هاي تلويزيوني انجام مي‌شود، عوامل مختلف و گزينه‌هاي گوناگون مطرح مي‌شوند و هر كدام آن، نتايج مربوط به خودشان را كسب مي‌كنند. ما هم بايد منطقي به اين موضوع نگاه كنيم. در حال حاضر قصد نداريم براي شكست‌هايمان دنبال يك مقصر بگرديم چون اين نوع نگاه كمكي به تيم ما نمي‌كند. بنا داريم هر چه سريع‌تر تصميم‌گيري كنيم و بعد از بررسي و مشورت اعلام نظر نمائيم.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: تيم ما مشكل روحي و رواني دارد و بازيكنان ما استرس باختن دارند. اگر لازم باشد از يك روانشناس ورزشي هم در تيم‌مان استفاده مي‌كنيم تا بر مشكلات اين چنيني نيز فايق آئيم.
    كاشاني با اشاره به تاثير عملكرد داوري در روحيه بازيكنان پرسپوليس اضافه كرد: به هر حال نمي‌توان از نوع داوري‌ها در چندين بازي گذشته پرسپوليس و تاثير آن در روحيه كنوني و عملكرد همراه با استرس بازيكنانمان گذشت.
    كاشاني در ادامه با ستايش از عملكرد علي دايي گفت: به نظرم كناره‌گيري علي دايي از معرفت و مردانگي ايشان است چون احساس مي‌كند، دست باشگاه پرسپوليس براي اتخاذ تصميم باز خواهد شد، هر چند تصميم‌گيري درباره اين مسئله در حال حاضر امكان پذير نيست. البته من هميشه از سرمربي تيم حمايت كردم و در سيستم مديريتي خود معتقدم سرمربي مدير تيم هم هست و همه امكانات بايد در اختيار او قرار بگيرد.
    وي در ادامه خاطر نشان كرد: علي دايي از اسطوره‌هاي ما هستند و در همه جاي دنيا از اسطوره‌هايشان حمايت مي‌كنند ولي متاسفانه ما اين طور عمل نمي‌كنيم. اين فوتبال به امثال علي دايي نياز دارد.
    كاشاني در پايان مطرح شدن اسامي مربيان مختلف از جمله لوكا بوناچيچ و حميد استيلي و ... را شايعه خواند و افزود: علي دايي در رختكن يك تصميم ناگهاني را اعلام كرد. بنابر اين بناي ما جايگزين كردن مربي ديگري به جاي ايشان نبوده و اسامي مطرح شده صحت ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در جريان ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و صباي قم، بخشي از هواداراني كه در ورزشگاه حضور يافته بودند، عليه كادر فني و بازيكنا ن شعار دادند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، باخت‌هاي متوالي اخير پرسپوليس و عملكرد ضعيف در برابر صباي قم باعث شد بخشي از هواداران حاضر در ورزشگاه عليه علي دايي، كادر فني و بازيكنان شعار دهند. كنار گذاشتن برخي بازيكنان، كناره‌گيري كادر فني، جذب بازيكنان با غيرت و متعصب، انتقاد از پول دوستي بازيكنان، عقد قراردادهاي نجومي با بازيكنان از جمله خواسته‌هاي هواداران پرسپوليس بود كه در شعارهايشان مطرح شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرپرست تیم فوتسال پرسپولیس گفت: "روحیه بالا، همدلی و تمرینات منظم زیر نظر آقای حیدریان از عو امل موثر برتری در بازی روز گذشته بود."

پس از پیروزی 4 بر 2 تیم فوتسال پرسپولیس در برابر فولاد ماهان اصفهان، محمد امام وردی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: "ما در بازی رفت در تهران تیم فولاد ماهان را با نتیجه 6 بر 2 شکست داده بودیم و آنها آمده بودند در زمین خود، نتیجه بازی رفت را جبران کنند. با این وجود تیم ما با تدبیر بازی کرد و تیم خوب فولاد را در زمین خودش نیز شکست داد."
    وی تصریح کرد:" با اضافه شدن دو بازیکن جدید در نیم فصل دوم به ترکیب تیم، روندی رو به رشد داشتیم به طوری که در این نیم فصل تا به حال باختی نداشتیم."
    سرپرست تیم فوتسال پرسپولیس، اضافه کرد: "امیدواریم با ادامه این روند بتوانیم در بازی بعدی برابر حفاری اهواز به برتری دست پیدا کنیم. در این بازی میزبان هستیم و شانس زیادی برای پیروزی داریم."
    تیم فوتسال پرسپولیس، 7 بازی دیگر در ادامه لیگ برتر فوتسال دارد که 4 بازی آن را میزبان است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرین امروز (دوشنبه) در نبود علی دایی در ورزشگاه درفشی فر انجام شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرین ریکاوری بعد از بازی برابر صبای قم در حالی انجام شد که فضای این تمرین تحت تاثیر شکست بازی دیروز و استعفای علی دایی بود.
    در ابتدا خبرنگاران و عکاسان با درهای بسته ورزشگاه درفشی فر برای ورودشان مواجه شدند هر چند بعد از حدود 30 دقیقه خبرنگاران و عکاسان وارد ورزشگاه شدند ولی از حضور هواداران در این تمرین جلوگیری شد. عده­ای از هواداران نیز به سر دادن شعار علیه بازیکنان پرداختند.
    در این تمرین بازیکنان اصلی و ذخیره بازی دیروز زیر نظر حسین عبدی به تمرین پرداختند بازیکنان اصلی به سرد کردن خود پرداختند و ذخیره ها نیز حرکات کششی و نرمشی را زیر نظر مولای انجام دادند.
    در ادامه به دو گروه زرد و طوسی تقسیم شدند و تمرین پرسینگ و پاسکاری و تعویض منطقه انجام دادند.
    در تمرین امروز علیرضا حقیقی تمرین نکرد و با محمد علی یحیوی به صحبت کردن مشغول بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاشاني خطاب به بازيکنان: تک تک تان در استعفاي دايي نقش داشتيد

با وجود اصرارهاي پي در پي بازيکنان، علي دايي اعلام کرد: در تصميم خود براي کناره‌گيري مصمم هستم. دايي تاکيد داشت: هيچ گاه فکر بدي درباره بازيکنان در ذهن او نبوده و نيست و کناره‌گيري من به خاطر پذيرش مسئوليت شکست است.

خداحافظي علي دايي با بازيکنان در رختکن گريه سرخپوشان را به همراه داشت.
    در حالي که پس از شکست سنگين برابر صباي قم، علي دايي از سرمربيگري اين تيم کناره‌گيري کرده بود، خداحافظي او در رختکن با بازيکنان اين تيم با گريه آنها همراه شد.
    اين در حالي بود که علي دايي نيز در بين بازيکنان متاثر شد و براي لحظاتي در آغوش آنها گريست. فضاي رختکن پرسپوليس بعد از اين بازي حال و هواي عجيب و خاصي داشت. نکته قابل توجه در اين ميان خواهش و اصرار بازيکنان پرسپوليس بر ماندن علي دايي بود. بازيکنان اصرار داشتند که علت شکست‌هاي پرسپوليس، سرمربي اين تيم نيست و از دايي مي‌خواستند اين فرصت را بدهد که بازيکنان با حضور او پرسپوليس را به جايگاه مناسبي برگردانند.
    تعدادي از بازيکنان که پيش از سايرين صحبت مي‌کردند، عملکرد خود بازيکنان پرسپوليس را عامل شکست‌هاي اخير مي‌دانستند و معتقد بودند با کناره‌گيري دايي اين روند اصلاح مي‌شود.
    با وجود اصرارهاي پي در پي بازيکنان، علي دايي اعلام کرد: در تصميم خود براي کناره‌گيري مصمم هستم. دايي تاکيد داشت: هيچ گاه فکر بدي درباره بازيکنان در ذهن او نبوده و نيست و کناره‌گيري من به خاطر پذيرش مسئوليت شکست است. وي تاکيد کرد: بازيکنان بايد تمام تلاش‌شان را بکنند تا پرسپوليس را به روزهاي اوج برگردانند.
    حبيب کاشاني هم در رختکن دقايقي صحبت کرد و در واکنش به درخواست بازيکنان براي بازگشت علي دايي با گلايه خطاب به بازيکنان، از آنها خواست به جايگاه خودشان، جايگاه کنوني پرسپوليس و نحوه عملکردشان فکر کنند.
    کاشاني در واکنش به بازيکنان از کناره‌گيري علي دايي، گفت: اگر فکر مي‌کنيد مي‌بينيد که بخشي از وضعيت کنوني علي دايي که منجر به استعفاي او شد بر گردن ماست. ما هم علاوه بر مسائل ديگر که بايد در جاي خود بررسي شود، با عملکردمان در شکست علي دايي نقش داشتيم.

برچسب برای این موضوع