بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: پیش نیاز زبان تخصصی 1 مدیریت بازرگانی سنتی

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

پیش فرض پیش نیاز زبان تخصصی 1 مدیریت بازرگانی سنتی

با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز . من دانشجوی مدیریت بازرگانی سنتی هستم واین ترم زبان عمومی و تخصصی 1 را با هم برداشتم . میخواستم زبان عمومی را حذف اضطراری کنم چون در برنامه 9 ترمه پیش نیازی برای زبان تخصصی 1 تعریف نشده برعکس تمام رشته های دیگر که زبان عمومی پیش نیاز زبان تخصصی 1 است . لطفا بچه های ترم بالا من رو راهنمایی کنند واقعا رشته ما زبان تخصصی 1 پیش نیاز ندارد و من میتونم زبان عمومی را بر ندارم و زبان تخصصی 1 را امتحان بدم یا اینکه امکان داره برنامه 9 ترمه اشتباه کرده باشه. لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط mj_201011 نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز . من دانشجوی مدیریت بازرگانی سنتی هستم واین ترم زبان عمومی و تخصصی 1 را با هم برداشتم . میخواستم زبان عمومی را حذف اضطراری کنم چون در برنامه 9 ترمه پیش نیازی برای زبان تخصصی 1 تعریف نشده برعکس تمام رشته های دیگر که زبان عمومی پیش نیاز زبان تخصصی 1 است . لطفا بچه های ترم بالا من رو راهنمایی کنند واقعا رشته ما زبان تخصصی 1 پیش نیاز ندارد و من میتونم زبان عمومی را بر ندارم و زبان تخصصی 1 را امتحان بدم یا اینکه امکان داره برنامه 9 ترمه اشتباه کرده باشه. لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون
    با سلام
    دوست گرامي همانظور كه خودتون فرموديد در حالت كلي در همه رشته ها زبان عمومي پيش نياز زبان تخصصي مي باشد و تجربه ثابت كرده كه اين مورد در همه رشته ها صدق كرده و با توجه با تغييرات ئ اشتباهات مدوام در اطلاعيه ها و برنامه هاي درسي و امتحاني كه در سايت پيام نور انجام مي شود، احتمالا اين مورد هم بدين صورت مي باشد مي باشد و شما احتياط بكنيد در اين زمينه تا بعدا مشكلي براتون پيش نياد .
    كلا در پيام نور باشيد هميشه در همه موارد احتياط كرد چون هيچ چيز از اينده اش معلوم نيست و تغييرات اني و يهويي زياد در ان رخ مي دهد.

موفق باشيد
    روزكار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

برچسب برای این موضوع