مصرف كشمش به بازگشت حافظه از دست رفته كمك میكند
وی گفت: شیر مادر به دلیل داشتن امگا 3 بالا موجب افزایش هوش نوزادان میشود. به مادران باردار و شیرده توصیه میشود غذاهای دریایی بیشتر مصرف كنند تا رشد مغزی فرزندان بیشتر شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: مصرف انگور، كشمش، اسفناج و كلم به بازگشت حافظه از دست رفته كمك میكند.
احمدرضا درستی مطلق افزود: تحقیقات نشان داده نوزادان نارس كه شیر مادر مصرف میكردند در سنین جوانی نسبت به همان نوزان كه شیرخشك مصرف میكردند از هوش بالاتری برخوردارند.
وی گفت: شیر مادر به دلیل داشتن امگا 3 بالا موجب افزایش هوش نوزادان میشود. به مادران باردار و شیرده توصیه میشود غذاهای دریایی بیشتر مصرف كنند تا رشد مغزی فرزندان بیشتر شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: برخی مواد غذایی دیگر مانند سیبزمینی، پرتقال، تربچه و گل كلم موجب افزایش حافظه میشود و مصرف مرتب انواع كلم از كاهش میزان استیل كولین در دستگاه عصبی مركزی جلوگیری میكند.
درستی گفت: گیاه جینكو گیاهی است كه عصاره برگهایش در درمان نقص عملكرد عضوی مغز و همچنین افزایش تمركز و حافظه به كار میرود. اشكال اصلی استفاده از این گیاه این است كه با مصرف آن احتمال خونریزی افزایش مییابد و همچنین مصرف آن باید زیر نظر متخصص صورت گیرد.
درستی همچنین گفت: مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان مانند آلو، انگور، كشمكش، گوجه فرنگی، اسفناج به بازگشت حافظه از دست رفته كمك میكند.