جعفري: هواداران تراكتورسازي نبايد از اخراج كرار عصباني ميشدند
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: هواداران مقابل پرسپوليس به خوبي حمايت کردند اما نبايد از اخراج کرار عصباني ميشدند.
محمد حسين جعفري در مورد پيروزي مقابل پرسپوليس عنوان کرد: ابتداي فصل را با باخت آغاز کرديم اما خوشحالم که نيم فصل دوم را با پيروزي شروع کرديم. اميدوارم اين روندي که در پيش گرفته ايم تداوم داشته باشد.
وي در ارتباط با اخراج جاسم کرار و عصبانيت او اظهار داشت: تنها مسئله اي که ما را در اين مسابقه اذيت کرد اخراج کرار و عصبانيت بي مورد او بود. به طور قطع کميته انضباطي باشگاه در مورد اين بازيکن تصميم گيري خواهد کرد. دقيقه 63 اين بازيکن را از دست داديم و هر آن ممکن بود شرايط براي تراکتورسازي خطرناک شود.
جعفري در پاسخ به اين سؤال که از وضعيت اين تيم در جدول راضي است يا خير گفت: فعلا وضعيت رو به بهبودي داريم. در بازي هاي بعدي هم بايد همين طور نتيجه بگيريم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي درباره اينکه با توجه به اين طرفداران اين تيم بايد نتايج بهتري کسب مي کرده، تصريح کرد: ما گل هاي زده خود را آناليز کرديم و متوجه شديم 30 درصد گل هاي خود را از دقيقه 75 به بعد زده ايم. در بازي با پرسپوليس هم اگر جاسم کرار اخراج نمي شد مي توانستيم گل هاي بيشتري بزنيم. به نظرم مهاجمان ما از گل نزدن رهايي پيدا کرده اند.
جعفري در ارتباط با تماشاگران تراکتورسازي گفت: آنها مقابل پرسپوليس خيلي خوب ما را حمايت کردند اما در لحظه اي که جاسم کرار اخراج شد عصباني شدند که بي مورد بود.
وي در پاسخ به اين سؤال که اين تيم مي تواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کند، گفت: با همين هدف و نيت تلاش مي کنيم. قطعا براي رسيدن به سهميه آسيايي تلاش خود را بيشتر خواهيم کرد اما اينکه قولي که ابتداي فصل داديم چقدر عملي شود به همت و غيرت بچه ها نيز بستگي دارد.
جعفري در ارتباط با اينکه مشکلات مالي باشگاه حل شده يا خير تصريح کرد: نگراني بابت اين موضوع دارم. سايه مشکلات مالي بالاي سر باشگاه هست اما من تا اين لحظه توانسته ام پرداختي ها را بپردازم و اميدوار هم هستيم که مشکلات مالي به زودي مرتفع شود.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در مورد بدهي هايي که از زمان ناصر شفق باقي مانده گفت: نمي خواستم اين موضوع رسانه اي شود اما اين را دوستان ايشان در رسانه ها مطرح کردند. به هر حال من اميدوارم با تلاش دوستان اين موضوع حل شود.