بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 64 از 117 اولیناولین ... 1454626364656674114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

"ليونل مسي" گل‌هاي خود را به مادربزرگ مرحومش تقديم مي‌کند

ليونل مسي، مهاجم آرژانتيني بارسلونا فاش کرده گل‌هايي که به ثمر مي‌رساند را به مادربزرگ مرحوم خود تقديم مي‌کند.

مسی هرگاه گل می‌زند انگشت خود را به سوی آسمان نشانه می‌رود و آن گل را به مادربزرگ خود که نقشی اساسی در موفقیت‌هایش داشته، اهدا می‌کند.
    مسی اظهار داشت: من با این کارم، گل‌هایم را به مادربزرگم تقدیم می‌کنم. او از دنیا رفته و نیست که شاهد موفقیت‌های من باشد. مادربزرگم مرا به فوتبال آورد اما در حال حاضر نیست که ببیند چقدر پیشرفت کرده‌ام. با وجود این، من اعتقاد دارم او همچنان به من و خانواده‌ام کمک می‌کند.
    مسی که در این فصل از رقابت‌ها در شرایط بسیار مطلوبی به سر می‌برد، گفت فوتبال را نه به عنوان یک حرفه که به خاطر عشق و شوری که در این رشته وجود دارد، بازی می‌کند. وی افزود: از آنجایی که عاشق فوتبال بودم، آن را شروع کردم. من به فوتبال به عنوان یک بازی نگاه می‌کنم.
    بازیکن 23 ساله تیم ملی آرژانتین هر 25 گلی که در این فصل از رقابت‌ها برای تیم باشگاهی خود به ثمر رسانده را به مادربزرگش تقدیم کرده است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فيگو: دردسري براي بنيتس درست نمي‌كنم

دستيار بنيتس و مشاور عالي موراتي در اينترميلان گفت: قصد ندارم با حضورم براي سرمربي تيم دردسري ايجاد کنم.

بازيکن اسبق بارسلونا، رئال مادريد و اينتر ميلان اين روزها در سمت دستيار بنيتس و مشاور عالي ورزشي موراتي، در اينتر مشغول به کار است. برخي بر اين باورند که لوئيس فيگو با توجه به ناکامي‌هاي رافائل بنيتس، به زودي به عنوان سرمربي اينترميلان انتخاب خواهد شد؛ اما وي اين مسئله را در نشست خبري ابوظبي در مجموعه ورزشي محمدبن‌زايد تکذيب کرد. وي گفت: براي کمک به اينتر آمده‌ام؛ اما نمي‌خواهم جاي کسي را بگيرم. بنيتس استاد من است. تحت هيچ شرايطي دوست ندارم براي او و برنامه‌هاي طولاني مدتش دردسرساز باشم.
    فيگو در خصوص جام باشگاه‌هاي جهان گفت: حريف اصلي اينتر، تيم اينترناسيونال برزيل است؛ اما نبايد از حريف مکزيکي خود (پاچوکا) غافل شويم. اين تيم نسبت به سال‌هاي گذشته تغييرات اساسي داشته و متحول شده است.
    فيگو در پاسخ به سؤال يک خبرنگار در مورد انتخاب قطر به عنوان ميزبان جام جهاني 2022 گفت: من هم عقيده زيدان را دارم. معتقدم اين يک پيروزي بزرگ براي خاورميانه بود. مشخص است دلخوري شکست‌خوردگان را در پي خواهد داشت؛ اما هرگز به خود اجازه نمي‌دهم که در مورد مسائل سياسي و اتهاماتي که نسبت به فيفا وارد آمده، اظهار نظر کنم.
    فيگو زودتر از کاروان اينترميلان راهي ابوظبي شده تا با حفظ سمت، در پست مدير برنامه هاي موراتي در چند برنامه نيمه تبليغاتي شرکت کرده و اوضاع کمپ اينتر را نيز بررسي کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنچلوتي: نگران جايگاهم نيستم

سرمربي چلسي در آستانه‌ي ديدار تيمش مقابل تاتنهام گفت: آبرامويچ کاملا از من حمايت مي کند و نگراني از بابت جايگاهم در تيم ندارم.

تيم فوتبال چلسي شرايط خوبي را تجربه نمي کند. ناکامي‌هاي پياپي در هفته‌هاي اخير در ليگ برتر، از دست دادن صدر جدول و سقوط به رده‌ي سوم جدول و شکست در ليگ قهرمانان اروپا مقابل مارسي، رفته رفته آبي هاي مدعي لندن را از مسند قدرت به زير کشيده است.
    کارلو آنچلوتي، سرمربي تيم پايتخت نشين لندن همچنان معتقد است اتفاق خاصي در تيمش رخ نداده و با پشت سر گذاشتن اين دوران بار ديگر تيمش به روزهاي اوج باز خواهد گشت.
    آنچلوتي درباره‌ي وضعيتش در تيم گفت: من ترسي براي از دست دادن شغلم ندارم. بازيکنان کاملا از من حمايت مي کنند و اين مساله اهميت بسيار زيادي براي من دارد. به همين دليل هراسي ندارم و با خوش بيني به آينده نگاه مي کنم تا همه چيز به شرايط ايده آل باز گردد.
    سرمربي تيم فوتبال چلسي با اشاره به وضعيت بازيکنان پس از ناکامي در هفته‌هاي گذشته عنوان کرد: تمام بازيکنان اشتهاي بالايي دارند و براي پيروزي در بازي هاي بعدي کاملا با انگيزه هستند. همه مي دانند که تيم در شريط سختي قرار گرفته و نياز به يک پيروزي دارد تا از بحران خارج شود.
    آنچلوتي ادامه داد: در حال حاضر روزهاي سختي را پشت سر مي گذاريم و بايد تلاش کنيم تا با يک حرکت رو به جلو از اين وضعيت خارج شويم. انجام دادن تمام کارهايي که پيش از اين براي ما آسان بودند، اکنون دشوار شده اند، اما نبايد اعتماد به نفس خود را از دست بدهيم. ما اين توانايي و شخصيت را داريم که تا پايان براي قهرماني تلاش کنيم و آن را به دست آوريم.
    سرمربي آبي‌هاي لندن در پايان مهلت سه هفته‌اي رومن آبرامويچ را ساخته‌ي خيال پردازي روزنامه ها دانست و گفت: اين مساله به هيچ وجود ندارد و هيچ اولتيماتومي به من داده نشده است. از حمايت مالک باشگاه برخوردارم و به کارم ادامه مي دهد.
    چلسي يک شنبه مقابل تيم تاتنهام به ميدان مي رود که با صعود به مرحله‌ي يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا روحيه‌ي بسيار خوبي به دست آورده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فابرگاس: شكست‌ناپذيريم

کاپيتان آرسنال گفت: منچستري‌ها بدانند تيمي هستيم که هر حريفي را با شکست روبرو مي‌کند.

سسک فابرگاس اظهار داشت: ضمن احترام به همه حريفان از جمله منچستريونايتد، اکنون به تيمي تبديل شده‌ايم که مي‌تواند هر حريفي را در هر شرايطي با شکست روبرو سازد.
    اين بازيکن که به مناسبت دوئل حساس روز دوشنبه با من‌يونايتد در اولدترافورد از هفته هفدهم سخن مي‌گفت‌، افزود: اکنون در وضعيتي بسيار مناسب هستيم. قادريم ببريم و ضمن بازي خوب، گل هم بزنيم. باور ما اين است که اکنون تيمي شکست ناپذير شده‌ايم.
    بازيکن طراح و 23 ساله لندني‌ها ادامه داد:‌ تنها چيزي که کم داريم، کسب مقام قهرماني ليگ است. بايد تلاش کنيم به چنين افتخار ارزشمندي برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازداشت عكاس خبرگزاري فرانسه

پليس امارات عکاس خبرگزاري فرانسه را به دليل نافرماني از دستور نيروهاي امنيتي بازداشت کرد.

عکاس خبرگزاري فرانسه در حال گرفتن عکس از تجهيزات پليس امارات و نيروهاي امنيتي ابوظبي پس از بي‌توجهي به هشدار پليس بازداشت شد.
    اين مسئله در گام اول اعتراض بيشتر خبرنگاران و عکاسان حاضر در بخش خبري استاديوم محمد بن زايد را در پي داشت اما افسر ارشد نيروهاي امنيتي رئيس اين عکاس را در مورد جرم مرتکب شده توجيه کرد.
    مشکل پليس با خبرنگار مذکور حل شده اما اين مسئله خود به خود باعث شده نيروهاي امنيتي بيش از پيش مراقب فعاليت خبرنگاران و عکاسان باشند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلازويچ سرمربي تيم فوتبال المپيك چين شد

فدراسيون فوتبال چين پس از کسب نتايج ضعيف تيم فوتبال زير 23 ساله هاي اين کشور در شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي،'سون وي' مربي وطني اين تيم را برکنار و ميروسلاو بلازويچ را به عنوان جايگزين وي معرفي کرد.

قرارداد بلازويچ براي هدايت تيم فوتبال زير 23 ساله هاي اين کشور ( المپيک ) به مدت دو سال مي باشد.
    بلازويچ که 75 سال دارد در سال 1998 توانست با تيم فوتبال کرواسي عنوان سوم جام جهاني را به دست آورد و سال گذشته نيز تيم شانگ هاي شنهواي با هدايت اين مربي توانست عنوان سوم ليگ برتر چين را به دست آورد.
    بلازوويچ سال گذشته پس از آنکه نتوانست تيم فوتبال بوسني را به جام جهاني 2010 ببرد از مربيگري اين تيم برکنار شد و براي هدايت تيم شانگهاي شنهوا به ليگ فوتبال چين آمد.
    روزنامه هاي چيني پس از شکست تيم فوتبال المپيک اين کشور مقابل تيم هاي ژاپن و کره جنوبي در بازيهاي آسيايي، به شدت از عملکرد کادرفني اين تيم انتقاد کردند.
    بلازويچ متولد بوسني مي باشد و سابقه هدايت تيم هاي بوسني ، سوئيس و ايران را در کارنامه مربيگري خود دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پلاتيني هم موافق برگزاري جام جهاني 2022 در زمستان

رييس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) هم موافقت خود را با پيشنهاد برگزاري مسابقات جام جهاني 2022 به ميزباني قطر در زمستان اعلام کرد.

''ميشل پلاتيني'' در نشست کميته اجرايي اين اتحاديه با اشاره به گرماي طاقت فرساي قطر در تابستان اظهار داشت، برگزاري جام جهاني 2022 در زمستان راحت تر از تابستان است.
    وي همچنين از انتخاب قطر به عنوان ميزبان جام جهاني دفاع کرد و گفت: بازيکنان قبلا هم در جام جهاني 1994 آمريکا گرماي بيش از حد هوا را تجربه کرده اند. اگر اشتباه نکنم دماي هوا در دالاس بيش از 50 درجه بود و هيچکسي هم در آن زمان از آمريکا انتقاد نکرد.
    پيشنهاد برگزاري جام جهاني قطر در زمستان را چندي پيش ''فرانس بکن باوئر'' بازيکن افسانه اي آلمان و از اعضاي کميته اجرايي فيفا براي اولين بار مطرح کرد و آن را راه حلي راحت تر و ارزان تر نسبت به نصب سيستم هاي خنک کننده در تمامي ورزشگاه ها دانست.
    با وجود اين تغيير زمان برگزاري جام جهاني با برنامه زمانبندي مسابقات ليگ هاي اروپايي تداخل پيدا خواهد کرد از اين رو پلاتيني خاطر نشان کرد: اين موضوع بايد بررسي شود. اگر مسابقات در ژانويه برگزار شوند، ليگ ها بايد تا فوريه تعطيل باشند و دوباره در مارس از سر گرفته شوند.
    وي گفت: فيفا از هم اکنون 12 سال فرصت دارد که اين مسئله را حل کند. ما هم طي ماه ها و سال هاي آينده آن را بررسي خواهيم کرد.
    پلاتيني اين اظهارات را يک روز بعد از آن بيان کرد که ''پيتر ولاپان'' دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا استفاده از سيستم هاي خنک کننده در جام جهاني 2022 قطر را زير سوأل برده و هشدار داده بود، ممکن است برخي تيم هاي اروپايي به دليل گرماي هوا جام جهاني را تحريم کنند.
    رييس يوفا در خاتمه از پيشنهاد سپ بلاتر براي برگزاري تعدادي از مسابقات جام جهاني 2022 در کشورهاي همسايه قطر استقبال کرد و افزود: شايد اين جامي براي کل منطقه خليج فارس باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آشنايي با ورزشگاه محمد بن زايد

ورزشگاه 42 هزار نفري محمد بن زايد پذيراي سه ديدار اين دوره رقابت‌ها خواهد بود.

در کنار مجموعه ورزشي آل زايد، يکي از ورزشگاه‌هاي معتبر و استاندارد ابوظبي به نام محمد بن زايد وجود دارد که در جام باشگاه‌هاي جهان پذيراي سه بازي نه چندان پرهيجان و تاثيرگذار خواهد بود.
    به تاريخ 8 دسامبر و پس از مراسم افتتاحيه، دو تيم الوحده و هيکاري يونايتد برابر يکديگر قرار گرفتند. دو روز بعد از آن، نماينده آفريقا (مازمبه) برابر پاچوکا از مکزيک به ميدان رفت. در روز چهارم مسابقات به تاريخ 14 دسامبر، برنده اين ديدار مقابل اينترناسيونال برزيل صف‌آرايي خواهد کرد.
    گنجايش ورزشگاه 15 هزار نفر بوده که پس از قطعيت در ميزباني جام باشگاه‌هاي جهان، به 42 هزار نفر افزايش پيدا کرد.
    اين ورزشگاه پيش از اين ميزبان جام ملت‌هاي گلف 2007 و جام جهاني زير 20 سال 2003 بوده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فيفا و بررسي برگزاري جام جهاني 2014 در جولاي

سران فيفا متوجه شده اند که بازيکناني که در جام جهاني شرکت مي کنند، از طراوت و شادابي لازم برخوردار نيستند و اين نکته اي است که در مورد تعدادي از ستارگان حاضر در جام جهاني آفريقاي جنوبي بارز بود

سران فیفا در حال بررسی این طرح هستند که رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل، چند روز دیرتر از موعد مقرر و در ماه جولای آغاز شود. دلیل این طرح این است که بازیکنان بتوانند پس از به پایان رسیدن لیگهای داخلی کشورها، چند روزی بیشتر استراحت کنند.
    سپ بلاتر، رئیس فیفا برنامه هایی را در این راستا تدوین کرده و گروهی در حال بررسی آن هستند که رقابتهای جام جهانی را جذاب تر کنند. این تصمیم پس از آنکه خستگی تعدادی از ستاره های حاضر در جام جهانی، کاملا مشهود بود، اتخاذ گردید
    سران فیفا همچنین ناامیدی شان را از تاکتیکهای تدافعی ای که برخی از تیمها در مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی به کار می گرفتند و همین موضوع منجر به به تساوی کشیده شدن تعدادی از بازیها شد، ابراز کردند:« هیچ کسی نمی خواهد شانس تماشای حتی یکی از بازیها را از دست بدهد و ما شاهد پنج یا شش تساوی بودیم.از همین رو باید به این فکر کنیم که فوتبال جذاب تری را به نمایش بگذاریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بنيتس: اسپانيا مرا صدا بزند، مي‌روم

سرمربي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا گفت: اکنون نيازي به حضور من در اسپانيا احساس نمي‌شود اما به محض اينکه کشورم مرا صدا بزند با کمال ميل مي‌روم.

رافائل بنيتس امروز با حضور در کنفرانس خبري مجموعه ورزشي زايد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
    وي در ابتداي سخنان خود با اشاره به ميهمان نوازي بي نظير اماراتي ها از امير امارات و خانواده او به خاطر پذيرايي اختصاصي و ميهماني با شکوهي که براي او ترتيب داده اند تشکر کرد.

بنيتس که مي دانست خبرنگاران حاضر در محل به سراغ ناکامي هاي اينترميلان خواهند رفت پيش دستي کرد و گفت: شکست اخير در ليگ قهرمانان اروپا براي ما تلخ و ناراحت کننده بود اما آن را فراموش کرده ايم و براي قهرماني در جام باشگاه هاي جهان کاملا آماده ايم.
    وي در خصوص بازي هاي پيش روي تيمش عنوان کرد: اينترناسيونال برزيل تيم بزرگي است و دو تيم کره اي و اماراتي نيز بايد حريفان خوب و قابل احترامي باشند. ما به خوبي مي دانيم که در چنين جامي اولين اشتباه، آخرين اشتباه خواهد بود و همه چيز بعد از آن از دست مي رود.

بنيتس در خصوص آينده حرفه اي خود به خصوص در فوتبال اسپانيا گفت: در اين مورد هرگز بي تفاوت نبوده ام و مي دانم که مربيگري من يک روز در خاک اسپانيا به پايان مي رسد اما اين روزها هيچ خبري از بازگشت من به اسپانيا نيست. مربيان موفقي در اين کشور مشغولند و نيازي به حضور من احساس نمي شود اما به محض اينکه متوجه شوم اسپانيا مرا صدا مي زند با کمال ميل راهي کشورم مي شوم.
    سرمربي اينترميلان ايتاليا در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري فرانسه در خصوص شايعه مذاکره مقامات باشگاه اينترميلان با فابيو کاپلو گفت: درباره کاپلو با من صحبت نکنيد. در اين باره هيچ حرفي نمي زنم و اين مسائل به من ارتباطي ندارد.

برچسب برای این موضوع