بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 92 از 151 اولیناولین ... 42829091929394102142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلالي: مقابل استيل‌آذين به ما ظلم شد

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در بازي با استيل‌آذين به ما ظلم شد.
    مجيد جلالي پس از شکست 2 بر يک فولاد برابر استيل‌آذين اظهار داشت: قبل از همه به تمام بازيکنان و هواداران استيل‌آذين تبريک مي گويم و اميدوارم خاکپور بتواند در ادامه راه موفق باشد.
    وي ادامه داد: در اين مسابقه به فولاد بسيار ظلم شد. در برخي بازي‌هاي سر تيم‌ها کلاه مي‌رود، اما من احساس ندارم که سر تيم فولاد کلاه رفت بلکه معتقدم که به ما ظلم شد.
    سرمربي فولاد يادآور شد: 8 موقعيت در اين بازي داشتيم که متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. بازي خوبي انجام داديم و از بازي تيمم راضي هستم، اما معتقدم داور در نتيجه تاثير داشت و بايد خود مسئولان در مورد آن تصميم بگيرند.

جلالي تصريح کرد: بازيکن ما سکندري مي‌خورد آن وقت داور به او کارت زرد نشان مي‌دهد. هر دو تيم بازي خوبي به نمايش گذاشتند و به نظرم فقط قضاوت در اين ديدار مبهم بود.
    وي درباره صحنه‌اي که بختياري‌زاده اخراج شد، گفت: بازيکنان و کادر فني از داور درخواست داشتند که عادلانه‌تر قضاوت کند و فقط مشکل ما اين موضوع بود.
    اين مربي گفت: مطمئن باشيد فولاد در نيم فصل دوم بهتر مي‌شود و جايگاه بهتري کسب خواهد کرد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

درصد از جريمه بازيكنان استيل‌آذين بخشيده شد

مالک باشگاه استيل‌آذين گفت: به علت پيروزي برابر فولاد 2 درصد از جريمه بازيکنان بخشيده شد.
    حسين هدايتي اظهار داشت: در ابتدا ايام سوگواري سالار شهيدان را از کنار بارگاه ملکوتي امام رضا (ع)‌ به تمام مسلمانان و مردم تسليت مي‌گويم.

وي درباره پيروزي 2 بر يک استيل‌آذين برابر فولاد خاطرنشان کرد: به تمام بازيکنان و کادر فني اين پيروزي را تبريک مي‌گويم و اميدوارم اين روند را در ادامه نيز مشاهده کنيم. فولاد تيم بزرگ و خوبي است و بازيکنان مجربي دارد.
    مالک باشگاه استيل‌آذين عنوان کرد: اميدوارم علاقه‌مندان استيل‌آذين از بازي و نتيجه راضي باشند و بتوانيم با تداوم اين پيروزي‌ها خود را از قعر جدول جدا کنيم.
    هدايتي تصريح کرد: به علت اين پيروزي 2 درصد از جريمه بازيکنان بخشيده مي‌شود و پاداش آنها نيز که پس از هر پيروزي در نظر گرفته مي‌شد به آنها تعلق مي‌گيرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خاكپور: پروين در كار من دخالت نمي‌كند

سرمربي استيل‌آذين گفت: پروين در کار من دخالت نمي‌کند بلکه من از تجربه او استفاده مي‌کنم.
    محمد خاکپور پس از پيروزي 2 بر يک استيل‌آذين برابر فولاد عنوان کرد: در ابتدا به تمام بازيکنان و کادر فني تبريک مي‌گويم. بازيکنانمان در اين ديدار با تمام توان ظاهر شدند و توانستند خواسته‌هاي ما را برآورده کنند.
    وي افزود: دو روز روي بازيکنان تمرينات خاصي انجام دادم و جا دارد از تمام آنها تشکر کنم. استيل‌آذين تيم بزرگي است و مطمئن باشيد در آينده از بحران خارج خواهد شد و روزهاي خوب به اين تيم بازخواهد گشت.
    اين مربي خاطرنشان کرد: بازيکنان با تجربه‌اي در اختيار داريم که از اعتبار بالايي در عرصه فوتبال برخوردارند. فولاد نيز تيم بزرگ و خوبي است و کادر فني مجربي دارد و از انگيزه بالايي برخوردار بود و همين امر باعث شد ما نيز با انگيزه‌تر ظاهر و در پايان بتوانيم پيروز شويم.

خاکپور درباره ديدار روز دوشنبه برابر فولاد در چارچوب رقابت‌هاي جام حذفي تصريح کرد: بازي سختي خواهيم داشت و تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم تا بار ديگر برابر اين تيم قدرتمند به پيروزي دست يابيم.
    وي در خصوص مشکلات بدني بازيکنانش گفت: اينکه برخي مي‌گويند بازيکنان استيل‌آذين از لحاظ بدني ضعف دارند را قبول ندارم. بازيکنانمان 95 دقيقه دويدند و بازي بسيار خوبي در تمام دقايق انجام دادند. تنها مشکل ما عدم هماهنگي لازم است که اميدوارم در هفته‌هاي آينده اين موضوع حل شود.
    خاکپور درباره آشتي پروين با کعبي گفت: کعبي بازيکن بزرگي است و من چندين بار با وي صحبت کردم. به هر حال بايد حرمت‌ها نگه داشته شود. او از فردا در تمرينات حاضر خواهد شد و به تيم کمک مي‌کند.

وي درباره جذب و اخراج بازيکنان اظهار داشت: به هيچ عنوان بازيکني از تيم استيل‌آذين جدا نخواهد شد. مخالف اين موضوع هستم و هيچ بازيکني در نيم فصل از ما جدا نمي‌شود.
    خاکپور در مورد حضور کريمي در خط هافبک گفت: کريمي ليدر تيم است و به خوبي مي‌تواند تيم را راهنمايي کند.
    وي در خصوص دخالت پروين در ترکيب تيم يادآور شد: پروين يکي از با تعصب ترين افراد فوتبالي است و من هميشه از تجربه او استفاده مي‌کنم. او در کار من دخالت نمي‌کند بلکه من از تجربه پروين استفاده مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قلعه‌نويي: داور اجازه نداد پيروز شويم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: داور به ما اجازه نداد که با پيروزي ميدان را ترک کنيم.
    امير قلعه نويي پس از تساوي 2 بر 2 سپاهان مقابل راه‌آهن عنوان کرد: بازيکنان ما در جريان 90 دقيقه بازي را در اختيار داشتند و تيم راه‌آهن فقط چند موقعيت داشت. گل اول آنها هند بود و داور آن را ناديده گرفت و گل دوم را نيز روي اشتباه بازيکن خودي دريافت کرديم.
    وي ادامه داد: بعد از 2 پيروزي خوبي که در 2 بازي اخير داشتيم، شايد غرور تيم ما را گرفته بود، اما از اشتباه داور نيز نبايد غافل شد که روي نتيجه اين بازي تاثيرگذار بود. البرز حاجي پور در نيمه اول يک خطاي پنالتي صددرصد که روي محرم نويدکيا رخ داد را به سود ما نگرفت و به ما اجازه نداد که با پيروزي ميدان را ترک کنيم.
    قلعه نويي درباره حضور سپاهان در جام حذفي گفت: در هر تورنمنت رسمي با همه توان مي رويم و هدفمان قهرماني است بنابراين در ديدار بعدي مان برابر راه‌آهن که در جام حذفي برگزار خواهد شد با نفرات اصلي بازي خواهيم کرد.

سرمربي سپاهان درباره علت خارج شدن احمد جمشيديان از ترکيب 18 نفره زردپوشان و ارتباط آن با اعتراض هفته گذشته اين بازيکن تصريح کرد: اين موضوع به دليل کاردستي برنامه نود بود. تصويري که اين برنامه نشان داد که وي پيراهنش را بعد از تعويض به زمين پرتاب کرد باعث شد براي اين بازي از فهرست خارج شود. پيراهن سپاهان در اصفهان قداست دارد و باشگاهي است که بيش از 65 سال سابقه دارد و بازيکنان بزرگي پيراهن تيم را پوشيده اند. متاسفانه جمشيديان با آن حرکت خود قداست پيراهن سپاهان را شکست. اگر چه وي بازيکن بزرگي است و در چند سال اخير زحمات زيادي براي سپاهان کشيده اما بايد بداند که چگونه در اين تيم رفتار کند. متاسفانه وي اين رفتار را بلد نبود و ما براي آموختن اين موضوع بايد رفتاري با وي مي کرديم تا اين موارد را ياد بگيرد.

قلعه نويي درباره علت نيمکت نشيني محسن بنگر گفت: نيمکت نشيني بنگر در اين مسابقه بخشي از برنامه هاي تاکتيکي مان بود و همان طور که ديد وي با ورود به ميدان در خط دفاع بازي نکرد بلکه ما هدفمان اين بود که در پست هافبک دفاعي بازي کند که در اين زمينه موفق بود.
    وي در پاسخ به اين سوال که چرا جواد کاظميان با وجود عملکرد بد همچنان در ترکيب ثابت سپاهان بازي مي کند، تاکيد کرد: کاظميان بازيکن خوبي است،‌ اما براي عملکرد مطلوب به زمان نياز دارد و بايد به اين بازيکن فرصت داد و قول مي دهم وي روز به روز بهتر مي شود. کاظميان نسبت به اول فصل بهتر شده و سرعت تيمي ما را بالاتر برده است. اگر ما 10 نفره نمي شديم اين بازيکن را تعويض نمي کردم. به هر حال از عملکرد تيمي مقابل راه‌آهن راضي هستم چون بازي خوبي انجام داديم.

قلعه نويي درباره علت عدم استفاده مطلوب از بازيکنان بومي در سپاهان گفت: در فوتبال روز دنيا استفاده کردن يا نکردن از بازيکنان بومي منسوخ شده است. اين روزها در بارسلونا يا رئال مادريد مگر چند بازيکن بومي حضور دارند و براي آنها بازي مي کنند؟ بنابراين چنين مسايل با اصول حرفه اي منافات دارد.
    وي درباره پرتاب بازوبند کاپيتاني سپاهان از سوي بنگر و به زمين افتادن بازوبند گفت: من صحنه اي که مي گوييد بنگر بازوبند را هنگام پرتاب به سوي هادي عقيلي به زمين انداخته را نديده ام، اما شايد اين بازيکن مي خواسته سرعت بازي گرفته نشود و بعد از تماشاي اين صحنه قضاوت خواهم کرد.
    قلعه نويي به اعتراض مکرر مهدي تارتار در جريان بازي اشاره کرد و گفت: اينگونه رفتارها خوب نيست که يک مربي بي دليل به داور مسابقه اعتراض کند و تمرکز وي را بر هم بزند. خوب نيست که با ايجاد جنجال و بيان کلماتي تمرکز تيم حريف و داور را به هم زد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين: با كساني كه به دنبال خراب كردن تيم هستند برخورد مي‌كنم

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل‌آذين گفت: با کساني که به دنبال خراب کردن تيم هستند برخورد خواهم کرد.
    علي پروين پس از پيروزي 2 بر يک استيل آذين مقابل فولاد اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و به تمام بازيکنان خسته‌ نباشيد مي‌گويم اما ما نتوانستيم نمايشي که برابر ذوب آهن انجام داديم را تکرار کنيم. من همان موقع پس از بازي با ذوب آهن اعلام کردم که تيم بازي خوبي انجام مي‌دهد و مي‌‌تواند در ديدار‌هاي آينده به نتيجه دست يابد.
    وي ادامه داد: خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم تيم قدرتمند فولاد را شکست دهيم. فولاد کادر فني و بازيکنان بسيار خوبي دارد و در اين ديدار ما را اذيت کرد اما در هر صورت توانستيم طلسم را بشکنيم.
    رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين درباره جذب بازيکن در نيم‌فصل يادآور شد: استيل آذين هيچ جايي ندارد که بخواهد بازيکن جذب کند. مطمئن باشيد که هيچ بازيکني نيز از اين تيم اخراج نمي‌شود و تا پايان فصل با همين بازيکنان ادامه خواهيم داد. در نيم‌فصل دوم استيل آذين جايگاه بهتري پيدا خواهد کرد.

وي درباره اينکه خروطي اعلام کرده استيل آذين جزء يکي از هشت تيم برتر ليگ خواهد بود تصريح کرد: خروطي نظر خود را داده است. من هيچ قولي نمي‌دهم و تمام تلاش خود را مي‌کنم تا بهترين جايگاه براي استيل آذين کسب کنيم.
    پروين درباره جدايي ميلاد زنيدپور عنوان کرد: ميلاد نمي‌‌تواند از تيم جدا شود و او همچنان در استيل آذين باقي خواهد ماند. او به علت مسايل دانشگاهي نتوانست امروز استيل آذين را همراهي کند.
    وي درباره آشتي با حسين کعبي گفت: من با هيچ فردي مشکلي ندارم. کعبي شاگرد من بوده و يکي از بازيکنان خوب فوتبال است. من او را از قبل بخشيده بودم اما به تمام بازيکنان اعلام کرديم هدايتي چه گناهي دارد که هم پول خرج مي‌کند و هم بايد حرف‌هايي را بشنود. من با کساني که به دنبال خراب کردن تيم هستند برخورد مي‌کنم. در حال حاضر نمي‌گويم چه کسي مقصر است و اين موضوع را در آينده مشخص خواهم کرد.

پروين درباره تيم ملي فوتبال در جام ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: بايد تمام حمايت‌ها از قطبي صورت گيرد تا بتواند پس از 32 سال براي ايران جام کسب کند. اميدوارم بتوانيم در اين رقابت‌ها خوب ظاهر شويم. من قهرماني‌هاي زيادي در آسيا داشتم که دو قهرماني را در جام ملت‌ها کسب کردم.
    وي افزود: بايد تمام حمايت‌ها از قطبي صورت گيرد و اگر کمي شانس با او همراه باشد مي‌تواند تيم ملي را قهرمان جام ملت‌ها کند اما اگر با بدشانسي روبرو شود امکان دارد در مرحله گروهي نيز حذف شويم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تارتار: بازيكنان راه‌آهن نان حرام به خانه نمي‌برند

سرمربي تيم راه‌آهن گفت: با توجه به شناختي که از بازيکنان دارم آنها نان حرام به خانه نمي‌برند.
    مهدي تارتار پس از تساوي 2 بر 2 مقابل سپاهان اظهار داشت: بازي خوب و با برنامه‌اي را از هر 2 تيم شاهد بوديم و با توجه به داشته‌هاي 2 تيم هر کدام از تيم‌ها با سبک خاص خود بازي را دنبال مي‌کردند.
    وي ادامه داد: تيم ما بازي با فيزيک تيمي را انجام داد. سپاهان نيز از ابتداي بازي عمق دفاع ما را هدف قرار داده بود که متاسفانه در نهايت توسط محسن بنگر از اين ناحيه به ما ضربه زد.
    سرمربي تيم راه‌آهن در پاسخ به اين سوال که چرا کربکندي نتوانست در راه‌آهن نتيجه بگيرد، اما از زمان هدايت توسط شما اين تيم نتايج خوبي مي‌گيرد، خاطرنشان کرد: به دليل اينکه 70 درصد اين تيم را خودم بسته بودم و با بازيکنان نيز آشنايي کامل داشتم تيم هجدهم جدول را از کربکندي تحويل گرفته و به جايگاه کنوني رساندم.

تارتار در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينکه آيا بازيکنان در زمان مربيگري کربکندي کم‌کاري مي‌کردند، عنوان کرد: با توجه به شناختي که از بازيکنان راه‌آهن دارم مي‌دانم آنها نان حرام به خانه نمي‌برند و شرافتمندانه بازي مي‌کنند. من بازيکن بوده‌ام و با شناخت و آگاهي از بازيکنان فعلي مطمئن هستم آنها در زمان مربيگري کربکندي کم‌کاري نکرده‌اند.
    وي در مورد وقت‌کشي بازيکنان راه‌آهن در اين ديدار گفت: ما در لحظاتي که نتيجه به سود تيم ما بود، بايد عقب‌نشيني مي‌کرديم و با توجه به 2 فوروارد تيم سپاهان بايد راه نفوذ آنها را مي‌بستيم. بنابراين در اين بازي با علم، آگاهي و با برنامه کار کرده و به هدف خود نيز رسيديم.
    سرمربي راه‌آهن در خصوص بازي هفته آينده جام حذفي با تيم سپاهان نيز گفت:در بازي هفته آينده حذفي به چند بازيکن اصلي خود استراحت مي‌دهيم، اما 70 درصد بازيکنان اصلي در اين بازي حضور خواهند داشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از شکست مقابل تراکتورسازي
    دايي: پرسپوليس را قهرمان مي‌کنم و مي‌روم

سرمربي پرسپوليس گفت: قول مي‌دهم زماني از اين تيم مي‌روم که پرسپوليس قهرمان شده است.
    علي دايي پس از شکست يک بر صفر برابر تراکتورسازي عنوان کرد: از تک تک بازيکنانم ممنونم و دست آنها را مي بوسم. برخلاف جريان بازي باختيم. در هر دو نيمه بهتر از تراکتورسازي بوديم و فکر مي کنم به غير از يک شوت که نصيب آنها شد موقعيت مناسبي به دست نياوردند.
    دايي در پاسخ به خبرنگاري که از تاثير داوري بر نتيجه اين بازي سوال کرد، گفت: من درباره داوري حرفي نمي زنم و قضاوت درباره آن را بر عهده مردم مي گذارم. از برنامه هاي ورزشي مي خواهم صحنه هاي پنالتي اين بازي و وقت هاي تلف شده را به دقت بررسي کنند تا کارشناسان درباره آن نظر دهند اما داوري که در بازي برابر ملوان در تهران در مقابل تماشاگران دو پنالتي مسلم را براي ما نگرفت چطور ممکن است در زمين تراکتورسازي براي ما پنالتي بگيرد؟ محمد نصرتي در اين بازي بايد اخراج مي شد اما حتي کارت هم نگرفت. اعلام وقت هاي تلف شده هم عجيب ترين بخش ماجرا بود. من متوجه نشدم چرا با اين همه وقت تلف شده تنها 5 دقيقه اعلام شد.

دايي با اشاره به 10 نفره شدن تراکتورسازي تصريح کرد: 10 نفره شده اين تيم به ضرر ما تمام شد چرا که آنها رو به بازي تاخيري آوردند و سرمربي آنها سه بار اقدام به تعويض کرد و در هر سه بار چند ثانيه پيش از تعويض جلوي آنها را گرفت. اگر بدون تعصب به اين بازي نگاه کنيم پرسپوليس بهتر از حريف بازي کرد اما نتيجه نگرفت.
    يکي از خبرنگاران حاضر در جلسه پرسيد که آيا تبريز ايستگاه پاياني شما در سرمربيگري پرسپوليس است که دايي در پاسخ گفت: پرسپوليس يک باشگاه حرفه اي است، مدير دارد و چارچوب و قواعد کار در اين باشگاه مشخص است. من هم يک مربي حرفه اي هستم و باشگاه هر تصميمي بگيرد، تمکين مي کنم اما چنين مسئله اي مطرح نيست. من اين تيم را درست مي کنم چون اعتقاد دارم با اين بازي روند تيم اميدوار کننده است و قول مي دهم زماني از اين تيم مي روم که پرسپوليس قهرمان شده است.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوالاتي درباره کريم باقري و شيث رضايي اظهار داشت: درباره آقا کريم هر چه بوده عنوان کرده ام و مي خواهم از خانواده مادري کريم باقري که در اين دو روز با تماس هايشان سنگ تمام گذاشتند و مرا شرمنده خودشان کردند، تشکر کنم. گويا او اين تصميم را در اعتراض به نيمکت نشيني گرفته ولي باز هم تاکيد مي کنم اين تفکر را غير حرفه اي مي دانم و از اين تصميم شوکه ام. شيث رضايي هم از آن روندي که انتظار داشتيم دور شده بود ولي پس از صحبت هايم با او قرار شد که به ترکيب بازگردد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نصيرزاده: افشاريان در نيمه اول دو پنالتي پرسپوليس را نگرفت

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری فوتبال در بین دو نیمه مسابقه تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در تماس با شبکه جام جم به نقد داوری این مسابقه پرداخت و گفت : در دقیقه 14 داور باید یک اخطار به محمد نصرتی مدافع تراکتور نشان می داد و پس از آن رسول فروغی کمک داور مسابقه یک موقعیت عالی تیم پرسپولیس را به اشتباه آفساید اعلام کرد.

وی افزود : در دقیقه 25 بازیکن تراکتورسازی وارد محوطه جریمه پرسپولیس شد و با وجود آنکه قبل از ورود به محوطه تعادل خود را از دست داده بود با ضربه آرنج مدافع پرسپولیس نقش زمین شد و اعلام ضربه پنالتی به سود تراکتور صحیح بود.

نصیرزاده افزود : یک دقیقه بعد در محوطه جریمه مقابل مهاجم پرسپولیس زمین خورد که این صحنه هم بسیار نزدیک به خطای پنالتی بود .

کارشناس داوری ادامه داد : اما اشتباه تعجب برانگیز خداداد افشاریان در دقیقه 42 اتفاق افتاد و در جایی که دقیقا در موقعیت قرینه پنالتی تیم تراکتورسازی ، هادی نوروزی درون محوطه جریمه حریف با شارژ مدافع تراکتور به زمین خورد که نحوه خطا و شارژ مدافع حریف کاملا مشابه خطای مدافع پرسپولیس بود و داور باید یک پنالتی مسلم برای پرسپولیس اعلام می کرد که از آن چشم پوشی کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاپيتان مس مصدوم شد

پزشک مس کرمان در آستانه ديدار حساس مس کرمان و پاس همدان از مصدوميت شديد کاپيتان مس خبر داد.

مهدی مداحی اظهارداشت: متاسفانه فرزاد حسین خوانی کاپیتان کرمانی مس در تمرینات قبل از بازی پاس همدان به شدت مصدوم شده است و دو بازی آینده را از دست خواهد داد.
    وی افزود: پیش بینی می شود با توجه به نوع مصدومیت کاپیتان مس تا پایان تعطیلات نیم فصل نمی تواند حتی در تمرینات تیم حضور یابد.
    پزشک مس کرمان خاطرنشان کرد: امیر حسین یوسفی دیگر بازیکن کلیدی مصدوم مس کرمان است که به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه عضله شکم نمی تواند تا شش هفته دیگر در تمرینات مس حضور یابد.
    مداحی ادامه داد: وضعیت آسیب دیدگی امرایی بهبود یافته است و در صورت صلاحدید کادر فنی می تواند در ترکیب تیم حاضر شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين و كعبي آشتي كردند

رئيس سازمان باشگاه استيل‌آذين پس از پيروزي برابر فولاد با بازيکن اين تيم آشتي کرد.

تيم فوتبال استيل‌آذين عصر امروز توانست فولاد خوزستان را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد و اولين پيروزي خود را پس از حضور علي پروين و محمد خاکپور جشن بگيرد.
    پس از پايان بازي علي پروين در رختکن استيل‌آذين به سمت حسين کعبي رفت و با او گفت‌وگو و روبوسي کرد. اين دو در هفته گذشته مشکلاتي با يکديگر پيدا کرده بودند.

برچسب برای این موضوع