بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 88 از 151 اولیناولین ... 3878868788899098138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

هافبک تیم فوتبال استیل‌آذین تهران که به دلیل اختلاف با علی پروین از حضور در تمرینات این تیم منع شده بود مدعی است از چند تیم لیگ برتری پیشنهادات نجومی داشته است.
    "حسین کعبی" گفت: هنوز مجوز حضورم در تمرینات صادر نشده است و امیدوارم با پا درمیانی مسئولان از فردا(چهارشنبه) بتوانم کنار استیل‌‌آذین تمرین کنم.
    وی افزود: باز هم تاکید می‌کنم هیچ مشکلی با علی پروین ندارم. هنوز هم نمی‌دانم چرا از استیل‌آذین کنار گذاشته شدم. با اتفاقاتی که این روزها برایم رخ داده بعید است در بازی مقابل فولاد خوزستان هم به میدان بروم.
    کعبی با اشاره به این که قصد داشته از استیل‌آذین جدا شود، گفت: هر کاری کردم تا مسئولان استیل‌آذین به من رضایتنامه بدهند اما قبول نکردند. پیشنهادات نجومی از تیمهای ایرانی داشتم که حاضر بودند پول رضایتنامه‌ام را هم بدهند اما باشگاه با جدایی من مخالفت کرد.
    وی با اشاره به اینکه استیل‌آذینی‌‌ها طلسم شده‌‌اند گفت: واقعاً نمی‌دانم چه اتفاقی برای تیممان افتاده. قبلا به طلسم و جادو اعتقاد نداشتم اما الان اعتقاد پیدا کرده‌ام. قبلا توپهای بازیکنان ما چشم بسته به گل تبدیل می‌شد اما الان همه موقعیتها به آسانی از دست می‌روند.
    کعبی درباره اقدام علی کریمی مبنی بر بخشیدن مبلغ قراردادش به امور خیریه اظهار داشت: کریمی کار خوبی انجام داده است. شاید این اقدام او باعث شود طلسمی که استیل‌آذین را اسیر کرده باطل شود.

pnugirl
    • n/a

صحبتهاي محسن بنگر هميشه و در همه حال شنيدني است. بنگر درباره قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا و قرعه سخت سپاهان مي گويد:« هميشه سخت ترين قرعه ها مال سپاهان است اما به نظر من خوب شد كه گروهمان سخت شد. حالا از همان ابتدا قدر موقعيتها را مي دانيم از همان اول مي رويم براي نتيجه گيري و موفقيت.»
    بنگر برابر سايپا نيمكت نشين بود تا عقيلي و سيد جلال در قلب خط دفاعي سپاهان بازي كنند. بنگر درباره نيمكت نشيني اش مي گويد:« سپاهان بازي مقابل پرسپوليس را برد و فكر مي كنم كادر فني به همين خاطر تركيب تيم برنده را دست نزد. البته من در آخرين بازي ام برابر تراكتور بهترين بازيكن زمين بودم اما نظر مربي بود كه نيمكت نشين شوم»
    آيا بنگر از نيمكت نشيني اش ناراحت است؟ مدافع ملي پوش سپاهان در اين باره مي گويد:«ناراحتم و اين ناراحتي بيشتر به اين خاطر است كه تازه به تيم ملي دعوت شدم و با بازيهاي خوب مي توانستم جايگاه خوبي در جام ملتها براي خود دست و پا كنم. يكي از مربيان سابق من در شموشك درباره نيمكت نشيني حرفي مي زد كه هميشه ان را قبول داشته و دارم. مختار بابايي مي گفت بازيكني كه از نيمكت نشيني اش ناراحت نباشد غيرت ندارد. پس من هم به خاطر تعصب به سپاهان و دلاليلي كه گفتم از نيمكت نشيني ام ناراحتم»

pnugirl
    • n/a

مهاجم جديد شاهين بوشهر در گفتگو با سايت گل حضورش در ليگ اندونزي را تكذيب كرد. عمادرضاگفت: من بازيكن شاهين پارس جنوب هستم اما برخي پارس جنوبي را با پرسيجاي اندونزي اشتباه گفته اند. وي ادامه داد:اگر بليط فراهم شود تا پنجشنبه به همراه خانواده به ايران مي آيم.

pnugirl
    • n/a

سعيد سالارزاده مدافع تيم ملوان انزلي به دليل خطاي شديد روي ميلاد ميداودي كه منجر به مصدوميت مهاجم استقلال شده. توسط فدراسيون فوتبال يك جلسه از همراهي ملواني‌ها محروم گرديده است. سالارزاده در اين‌باره به سايت گل گفت:« متأسفانه برخي از روزنامه‌هاي ورزشي با موضع‌گيري جانبدارانه و حمايت از مهاجم استقلال تهران، مرا قاتل ميلاد ميداودي ناميدند و نوشتند كه سالارزاده به عمد او را مصدوم كرده است. در حالي كه قاتبل واقعي هم بايد حق دفاع داشته باشد و هيچ كس را بدون شنيدن سخنانش به طور يك طرفه محاكمه و محكوم نمي‌كنند.»
    سالارزاده سپس افزود:« برخورد من با ميداودي غيرعمد بود و بعد هم از طريق جواد شيرزاد از او عذرخواهي كردم. ضمنا در بازي با تيم صباي قم نيزتوپ به پاي من خورد و داخل دروازه‌ملوان شد. نه اينكه خودم توپ را وارد دروازه ملوان كنم كه برخي (ازجمله سايت گل )نوشتند: گل به خودي قاتل ميداودي!»
    سالارزاده در پايان صحبت‌هايش گفت:« هنوز معلوم نيست كه مي‌توانم در مقابل تيم نفت تهران بازي كنم يا نه. ولي چقدر خوب است كه موضع‌گيري‌ها يكسان و بي‌طرفانه باشد. چون در همان مسابقه هم يكي از استقلالي‌ها ضربه‌اي به صورت عزيز معبودي مهاجم ملوان زد و او را مصدوم كرد كه هنوز تمرين نمي‌كند. اما هيچ روزنامه‌اي در اين‌باره چيزي ننوشت.»

pnugirl
    • n/a

ديدار تراكتورسازي و پرسپوليس جذاب‌ترين ديدار هفته هيجدهم خواهد بود. در اين ميان تقابل چند بازيكن سرشناس تيم تبريزي از جمله آندرانيك تيموريان با پرسپوليس حساسيت‌هاي خاص خودش را خواهد داشت، خصوصا در شرايطي كه آندو قبل از شروع فصل يكي از گزينه‌هاي پرسپوليس بود.
    تيموريان ابتدا در خصوص اين موضوع به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« قبل از شروع فصل آقاي كاشاني با من تماس گرفت و گفت كه در فهرست بازيكنان مورد نظر پرسپوليس هستم اما من وقت خواستم چون قرار بود به انگليس بروم. بعد از اينكه به ايران برگشتم پرسپوليس بازيكنانش را جذب كرده بود و در پستي كه من بازي مي‌كنم احتياجي به بازيكن نداشت و در نهايت حضورم در اين تيم منتفي شد.»
    تيموريان در پاسخ به اين سوال كه آيا قبل از شروع مسابقه به سمت دايي خواهي رفت. تأكيد مي‌كند:« بله، خواهم رفت. من در تيم ملي با دايي هم بازي بودم و به نظر من او شناسنامه فوتبال ايران است. من احترام خاصي براي دايي قائم و از تجربيات او استفاده كردم.»
    به دليل اتفاقاتي كه در مورد كريم باقري و خداحافظي او از فوتبال افتاد، شايد حالا هواداران تراكتور در اين بازي به شدت عليه دايي شعار بدهند. تيموريان در اين مورد مي‌گويد:« من فكر نمي‌كنم دايي در خداحافظي باقري نقشي داشته باشد و اين تصميمي بود كه آقاكريم خودش گرفت. من از هواداران تراكتور مي‌خواهم كه عليه دايي و پرسپوليس شعار ندهند و توهيني هم صورت نگيرد. البته طرفداران تراكتور بسيار فهيم هستند و چنين كاري انجام نخواهند داد.»
    آندو در مورد بازي با پرسپوليس هم حرف مي‌زند:« همه چيز براي انجام يك بازي خوب از طرف تيم ما مهياست. اين درست پرسپوليس در بازي‌هاي اخير شكست‌هاي سنگيني خورده است ولي اين دليل نمي‌شود كه مقابل ما عقب‌نشيني كرده و محتاط بازي كند. اين بازي بسيار سختي است و نتيجه‌اش قابل پيش‌بيني نيست ولي ما به امتياز بازي‌هاي خانگي احتياج داريم و براي گرفتن سهميه آسيا پرسپوليس را بايد شكست بدهيم.»

pnugirl
    • n/a

رضا شاهردوي هم جزو فوتباليست‌هايي كه در چند روز اخير بحث حضورش در ميهماني شبانه مطرح شد ولي او با قاطعيت اين خبر را تكذيب كرد. او كه زمان بازيگري‌اش يكي از فوتباليست‌هاي خوش استيل و خوش چهره فوتبال ايران بود محبوبيت خاصي داشت و آن زمان هم اخبار متفاوتي در مورد حاشيه‌هاي شاهرودي زده مي‌شد. البته او آن زمان يكي از بهترين‌ فوتباليست‌هاي ايران بود و خودش هم تأكيد مي‌كند كه حاشيه‌ها نقشي در خراب شدن فوتبالش نداشته. نكته جالب اينجاست كه شاهرودي حاشيه داشتن همه فوتباليست‌ها را تأييد مي‌كند. گفت‌وگوي او را با خبرنگار سايت گل مي‌خوانيد.
    *بالاخره تو در آن پارتي بودي يا خير؟
    من روحم از اين موضوع خبر ندارد. من نمي‌دانم اين اخبار از كجا آمده است. من حتي در جواني هم به پارتي نمي‌رفتم چه برسد به الان كه زن و بچه دارم.
    *ولي فكر نمي‌كني كساني كه در اين پارتي دستگير شدند بايد حضورشان را در ميهماني شبانه تكذيب كنند و نمي‌توانند آن را تأييد كنند؟
    من كاري به ديگران ندارم ولي برويد از مراجع قضايي استعلام بگيريد و بپرسيد كه آيا شاهرودي در آن پارتي بوده است يا خير. آن وقت صحت يا دروغ اين ماجرا ثابت مي‌شود.
    * تو گفتي كه به اين پارتي دعوت شدي ولي نرفتي؟
    خير، از خودشان نوشته‌اند. من اصلا نگفتم به پارتي دعوت شدم.
    *چرا فوتباليست‌ها اينقدر حاشيه دارند؟
    نمي‌دانم چه بگويم. حاشيه داشتن فوتباليست‌ها را اصلا نمي‌شود انكار كرد و بهتر است آنها بدانند كجا مي‌روند، با چه كساني هستند و چگونه برخورد مي‌كنند؟
    *تو بابت اتفاقاتي كه در گذشته و در مورد اين مسائل برايت رخ داده پشيمان نيستي؟
    همه فوتباليست‌ها اشتباهاتي انجام مي‌دهند و مطمئنا اگر زمان به عقب بازگردد مي‌دانم چگونه رفتار كنم و چگونه از فوتبالم حمايت كنم. البته با صراحت مي‌گويم كه زياد اهل حاشيه نبودم و شايد فقط حاشيه 5 درصد در افت فوتبال من نقش داشته.
    *پس به شدت حضورت در اين ميهماني شبانه را تكذيب مي‌كني؟
    بله. من آنهايي كه با آبروي من بازي كردند را به خدا واگذار مي‌كنم. آنهايي كه دروغ مي‌نويسند نان حلال به خانه نمي‌برند.

pnugirl
    • n/a

در نامه عبدالرضا داوری به صمد مرفاوی چنین آمده است:
    "احراز مقام ارزشمند در بالاي جدول در پايان نيم فصل اول ليگ 89 و معرفي تيم فوتبال مس کرمان به عنوان يکي از مدعيان قهرماني مايه مباهات و افتخار مردم رشيد استان کرمان ، مسئولين محترم استان ، پرسنل و کارگران خدوم ، پيشکسوتان و بازنشستگان شريف صنعت مس است.
    بي شک دستيابي به شاخصه‌هاي مختلف فني ، فرهنگي و انضباطي، توسعه تعاون فني و کسب جايگاه بالا در ارائه بهترين خطوط حمله و دفاع ، معرفي آقاي گل ليگ و مهمتر از همه دوري از حاشيه و پايبندي به اصول انضباطي حاکم بر ليگ جز با درايت ، برنامه ريزي و زحمات شبانه روزي حضرتعالي و همکارانتان مقدور نبوده است.
    بر همين اساس بر خود فرض مي‌دانم از زحمات بيدريغ و دلسوزانه جنابعالي و کليه همکاران ارجمند و يکايک بازيکنان شايسته تيم فوتبال مس کرمان تشکر نموده و موفقيت روز افزون شما و تيم فوتبال مس کرمان را از خداوند منان مسئلت مي نمايم."
    گفتنی است؛ تیم فوتبال مس کرمان اکنون با30 امتياز در رده سوم جدول ليگ برتر قرار دارد.

pnugirl
    • n/a

پس از شکست مقابل استقلال تهران کريم ملاحي و پيمبري از سمت خود استعفا دادند. اصغر مدير روستا هم پس از استعفاي اين دو دوشنبه کناره‌گيري‌اش را اعلام کرد.
    پس از پذيرفته نشدن استعفاي ملاحي و پيمبري، مديرعامل و سرپرست پاس امروز در تمرينات اين تيم شرکت کردند.
    پيمبري، سرپرست باشگاه پاس گفت: در جلسه‌ي هيات مديره با استعفاي ملاحي و بنده مخالفت شد، مدير روستا نيز استعفا کرده و درباره‌ي او تصميم گيري خواهد شد.
    تمرين‌ تيم پاس همدان بدون حضور مديرروستا برگزار مي شود و عاشوري وظيفه‌ي هدايت بازيکنان را در تمرين بر عهده داشت.
    پيمبري در پايان گفت: در نشست مدير عامل و هيات مديره سرمربي تيم انتخاب و اعلام خواهد شد.

pnugirl
    • n/a

مسئولان ليگ‌برتر در صورت برگزاري مسابقات فوتبال بايد پاسخگو باشند

معاون عمراني استاندار و جانشين رئيس کميته اضطرار کاهش آلودگي هواي تهران با اشاره به اين‌که مسئولان ليگ برتر قصد برگزاري مسابقه فوتبال را دارند، هشدار داد: در صورت بروز مشکل براي فوتباليست‌ها مسئولان ليگ برتر بايد پاسخگو باشند.
    محمد رضا محمودي در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس،‌ با اشاره به احتمال برگزاري مسابقات ليگ‌ برتر فردا در تهران تأکيد کرد: با توجه به مصوبه کميته اضطرار کاهش آلودگي هواي استان تهران برگزاري مسابقات ورزشي ممنوع است.
    وي افزود: در صورتي که هر گونه حادثه‌اي براي ورزشکاران و طرفداران آنها در مسابقات ورزشي اتفاق بيفتد، مسئولان ليگ برتر بايد پاسخگو باشند.
    جانشين رئيس کميته اضطرار کاهش آلودگي هواي تهران اظهار داشت: فوتباليستي که قرار است 90 دقيقه در هواي آلوده در زمين بدود احتمال دارد که دچار حمله قلبي يا تنفسي شود بنابراين در صورت بروز مشکل براي ورزشکاران اين مسئولان ليگ برتر هستند که بايد پاسخگو باشند چرا بر خلاف مصوبه کميته اضطرار عمل کرده‌اند

pnugirl
    • n/a

هيات مديره باشگاه پاس با استعفاي مدير عامل مخالفت كرد

قائم مقام باشگاه فرهنگي ورزشي پاس همدان از مخالفت هيات مديره با استعفاي سردار 'کريم ملاحي' مدير عامل اين باشگاه خبر داد
    مجتبي پيمبري گفت: هيات مديره باشگاه در نشستي ضمن بررسي مسايل موجود در تيم، با اين استعفا مخالفت کرد.
    وي در خصوص استعفاي ''اصغر مدير روستا'' گفت: سرمربي تيم پاس استعفا کرده و هيات مديره در خصوص وي تصميم گيري مي کند.
    پيمبري اظهار داشت: تا روشن شدن وضعيت سرمربي تيم پاس، ''محسن عاشوري'' هدايت تمرين و مسابقات اين تيم را بر عهده مي گيرد.
    وي اضافه کرد: هم اينک مشکلي در تيم و باشگاه وجود ندارد و تمامي اعضاي تيم با قدرت کار خود را ادامه مي دهند.

برچسب برای این موضوع