-
12-06-2010, 11:23 PM
پيرواني: تا تكليف روشن نشود كار نميكنم
سرمربي تيم فوتبال اميد پس از پايان جلسه کميته فني گفت: تا تکليف روشن نشود کار نميکنم.
غلامحسين پيرواني پس از اتمام جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال در مورد اينکه چرا با عجله جلسه را ترک کرده اظهار داشت: موضوع اين بود که به علي کفاشيان گفتم با اين وضعيت نميتوانم کار کنم. با اين وضعيت مشخص نيست کميته ملي المپيک و سايرين از من و تيم اميد چه ميخواهند. از روز اول که مربي شدم بحث مربي خارجي را پيش کشيدند که اين مورد مشکلاتي را به وجود آورد.
پيرواني تاکيد کرد: خدا به آقاي کوثري خير بدهد چرا که به کساني که از قبل هماهنگ کرده ميکروفنش را ميدهد تا عملکرد 9 سال من را ارزيابي کنند. در مدتي که در مقاومت بودم اين تيم را قهرمان کردم و 2 مقام دومي و يک چهارمي دارم. ضمن اينکه با اين تيم با آسيا رفتهام.
وي با بيان اينکه نظر همه اعضا در جلسه امروز مساعد بود عنوان کرد: در اين جلسه گفتم تا تکليف روشن نشود کار نميکنم.
-
12-06-2010, 11:25 PM
انصاري فرد: غذاهاي چيني به مذاق ما ايرانيها سازگار نبود
مهاجم تيم فوتبال سايپا گفت: در گوانگجو فقط ماکاراني مطلوب بود و غذاهاي چيني به مذاق ما سازگار نبود.
کريم انصاري فر در حاشيه مراسم تقدير از قهرمان ملي سايپا اعزام به گوانگجو گفت: غلامحسين پيرواني مقصر ناکامي تيم اميد نبود. 70 درصد تيم 2 روز پيش از مسابقات با تيم هماهنگ شده بودند. بازيهاي تدارکاتي مناسب نداشتيم. نتوانستيم بيش از 2 جلسه با تمام نفرات تمرين کنيم و فرصت براي انجام تاکتيکي وجود نداشت.
وي ادامه داد: با غيرت و تلاش بچهها بود که شرايط تيم خوب پيش رفت، هر چند بد شانسي هم گريبان گير تيم شد و در مسابقهاي که 3 بر يک از حريف پيش بوديم در نهايت بازنده شديم، اما بايد به ما هم حق بدهيد.
مهاجم سايپا در مورد اينکه بهتر است که کادر فني تغيير کند يا نه گفت: به نظر من نبايد پيرواني را تغيير داد زيرا سرمربي جديد تا بخواهد از بازيکنان دعوت کند و از آنها شناخت پيدا کند بازيهاي مقدماتي المپيک به پايان رسيده است. بايد پيرواني را حفظ کرد و تدارکات و امکانات بيشتري به تيم اميد داد.
وي در مورد اينکه برخي از بازيکنان از غذاهاي نامطلوب چيني ابراز گله کرده بودند گفت: غذاهاي متنوعي در گوانجو بود اما اين غذاها به مزاج ما سازگار نبود و فقط ماکاراني ميخورديم. تيمي که در 22 روز 7 بازي انجام ميدهد و تقريبا يک روز در ميان بازي ميکند بايد شرايط تغذيهاي مناسبي داشته باشد.
انصاري فرد در مورد اينکه چه امکاناتي براي تيم اميد فراهم شود گفت: اردوها بايد بيشتر باشد تا بازيکنان بيشتر هماهنگ شوند و بازي تدارکاتي داشته باشيم. پيرواني در ناکامي تيم اميد مقصر نبود زيرا بازيکنان با هم هماهنگ نبودند.
وي در مورد شرايط تيم سايپا گفت: به نظرم شکستهاي بدي را متحمل شديم و اکنون سخت تمرين ميکنيم تا به شرايط ايده آل برسيم. اين هفته نيز بازي سختي در قم برابر صبا داريم.
مهاجم ملي پوش سايپا گفت: پس از هر شکست تلاش خود را بيشتر ميکنيم تا وضعيت تيم بهتر شود. بايد از آرش کوشا تشکر کنم که حضور وي در باشگاه سايپا باعث شد به ورزشهاي ديگر توجه شود و مشکلات به حداقل برسد.
-
12-07-2010, 10:21 AM
مهدی تاج در جریان برگزاری جلسه فنی کمیته تیمهای ملی به شرایط تیم امید و عملکردش در بازیهای آسیایی اشاره کرد و گفت: مقابل کره جنوبی و ژاپن تیم امید عملکرد خوبی داشت هر چند بین فوتبال ایران و این دو کشور فاصله وجود دارد. ما میتوانستیم ژاپن را ببریم هر چند اگر پیروز هم میشدیم واقعیت این است که فاصله ما با فوتبال ژاپن وجود دارد. در چند زمینه از جمله تدارکات، تجهیزات و در بخش ساختاری ژاپنیها جلوتر از ما هستند. اگر میخواهیم به فوتبال ژاپن برسیم باید اتفاقاتی در فوتبال کشور رخ دهد.
وی افزود: بر همین اساس روز گذشته به سازمان لیگ طرحی دادهایم که طبق این طرح تیمهای لیگ برتری و تیمهای بزرگسال موظف هستند در ترکیب ثابت خود از دو بازیکن امید استفاده کنند. دوباره تاکید میکنم فوتبال ژاپن از ما جلوتر است. اگر میبردیم نیز باید میپذیرفتیم که آنها قویتر هستند اما فوتبال کره طوری است که با کمی تلاش میتوانیم به آنها برسیم. به نظر من اگر سوم میشدیم بعدها ضررش را میدیدیم.
نایب رئیس اول فدراسیون درباره عدم حضور فوتبالیستهای ایران در مراسم روز گذشته تجلیل از قهرمانان بازیهای آسیایی تاکید کرد: قطعا دیروز جای فوتبال خالی بود چون معتقدم در این دوره امید ایران بد بازی نکرد. تا روزهای آخر در مسابقات حضور داشتیم اما برای قهرمان شدن و کسب عناوین باید تغییراتی در ساختار ایجاد شود. به عنوان مثال بحث نظام وظیفه و سربازی بازیکنان جوان در همه جای دنیا وجود دارد و این مشکل باید حل شود. یک مورد دیگر این است که لیگ ما زمانی پویا میشود که بتواند بازیکنان جوان و امید در لیگ برتر بازی کنند. چون بازی کردن یک بازیکن جوان در طول فصل میتواند آن را به پویایی برساند.
تاج در پاسخ به این سوال که چرا فدراسیون فوتبال پس از این ناکامی از افکار عمومی عذرخواهی نمیکند گفت: غلامحسین پیروانی به عنوان سرمربی تیم عذرخواهی کرده که این عذرخواهی شامل حال فدراسیون نیز میشود.
وی انتقاد برخی از فدراسیونها نسبت به فدراسیون فوتبال را غیر منطقی دانست و گفت: حمله همه جانبه فوتبال غیر منطقی است چون در دنیا روی فوتبال سرمایه گذاری ویژهای میکنند. چینیها مدالهای زیادی در بازیهای آسیایی کسب کردند اما کارشناسان معتقد بودند که کسب مدال فوتبال بیش از مدالهای دیگر برایشان اهمیت داشت. طلای فوتبال در دنیا خیلی مهم است. من احترام خاصی برای مدال آوران قائلم چرا که عملکردشان قابل تحسین است و به عنوان نایب رئیس فدراسیون خوشحالم که ایران در بازیهای آسیایی عملکرد خوبی داشت. ما در بازیهای آسیایی ۷ بازی را بردیم اما چهارم شدیم این نشان میدهد که گرفتن طلا در فوتبال کار بسیار سختی است.
نایب رئیس فدراسیون به نزدیک شدن فاصله فوتبال کشورها در قاره کهن اشاره کرد و اظهار داشت: زمانی در فوتبال ما این طور بود که تیمهای شهرستانی از جمله همین سپاهان به تهران میآمدند و در بازی مقابل تیمهای پرسپولیس و استقلال تلاش میکردند که کمتر گل بخورند اما حالا شرایط فرق کرده و همین تیمها در پایتخت به پیروزی مقابل تیمهای بزرگ فکر میکنند. همین اتفاق در فوتبال آسیا تکرار شده و مالزی و ویتنام فاصلهشان را کم کردهاند. این در حالی است که در گذشته ما به همین تیمها ۷ گل میزدیم بنابراین اگر سرعتمان را تنظیم نکنیم عقب خواهیم ماند.
تاج درباره جلسه امروز خاطرنشان کرد: اعضای کمیته فنی نظرات پیروانی را امروز میشنوند هر چند سرمربی امید تاکید دارد که فوتبال ما مشکل ساختاری دارد و باید حل شود. به نظر من پیروانی مربی با صلاحیتی است اما خودش نیز اعتراف کرده که تیمش ضعفهایی داشته و باید آن موارد برطرف شود. درباره ماندن یا نماندن پیروانی کمیته فنی تصمیم میگیرد. ما نیز تلاش میکنیم کاستیها را برطرف کنیم.
وی در پایان گفت: نتایجی را که پیروانی در بازیهای آسیایی کسب کرد را بد نمیبینیم چون مقابل کره و ژاپن خوب بازی کرد اما باید به آینده فکر کنیم.
-
12-07-2010, 02:41 PM
جهانگير كوثري در دو برنامه اخير ورزش از نگاه دو به شدت عليه غلامحسين پيرواني موضع گرفت. او در برنامهاش گفت كه اين مربي انتخاب مناسبي براي تيم اميد نبود و همين موضوع عصبانيت شديد شاغلام را به همراه داشت و پيرواني در مصاحبهاش گفت كه كوثري از خدا نميترسد.
كوثري در گفتوگوي اختصاصي با سايت گل در مورد حرفهاي پيرواني ميگويد:« من بعيد ميدانم كه ايشان گفته باشد كوثري از خدا نميترسد. به هر حال آقاي پيرواني ميتواند نظر خودش را بدهد و من حرفي ندارم. من در مورد تيم اميد به صورت كلي صحبت كردم و منظورم شخص خاصي نبود. من فقط خواستم در مورد منافع ملي صحبت كنم و گفتم كه تيم اميد نتايج خوبي نگرفت. من با آدمها كاري ندارم و در مورد تيم حرف زدم.»
كوثري در پاسخ به اين سوال كه آيا شما نگفتيد پيرواني نبايد سرمربي تيم اميد ميشد؟ تأكيد ميكند:« خير من به هيچ عنوان چنين حرفي نزدم ولي گفتم كه نتايج تيم اميد ضعيف بود.» او در پاسخ به اين سوال كه آيا قصد نداريد سوتفاهمات به وجود آمده را حل كنيد ميگويد:« اصلا سوتفاهمي به وجود نيامده كه حل شود. آقاي پيرواني انسان شريفي است كه از سالها قبل زماني كه درجام تخت جمشيد بازي ميكرديم از او شناخت دارم ولي باز هم تيم اميد نتايج ضعيفي گرفت.»
كوثري در پاسخ به اين سوال كه آيا اين تيم به المپيك صعود خواهد كرد ميگويد:« ابتداي بايد وضعيت اين تيم كه دو پدر دارد مشخص شود و بايد بدانيم كميته ملي المپيك مسئوليت تيم اميد را برعهده دارد يا فدراسيون. با اين روند نميتوان به جايي رسيد.»
برچسب برای این موضوع