بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 82 از 151 اولیناولین ... 3272808182838492132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 811 تا 820 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مربي تيم سايپا: مايلي كهن علاقه اي به جذب بازيكن خارجي ندارد

مربي تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: با توجه به نزديک شدن به فصل نقل و انتقالات نيم فصل، محمد مايلي کهن سرمربي تيم سايپا علاقه اي به جذب بازيکن خارجي ندارد.

''نادر فريادشيران'' اظهار داشت: در رقابتهاي امسال خط دفاعي تيم ما عملکرد خوبي از خود نشان نداده و در اين پست با مشکل روبرو هستيم و اگر بازيکن خوب ايراني پيدا کنيم براي تقويت تيم جذب خواهيم کرد.
    وي افزود: چندي پيش يک بازيکن خارجي که رقم قرارداد خود را 180 هزار دلار اعلام کرده بود پس از آن که با جواب منفي سرمربي تيم روبرو شد حتي حاضر شد با 70 هزار دلار به تيم ما بپيوندد.
    فريادشيران درمورد بازي با تيم سپاهان نيز گفت: بازي سختي خواهيم داشت، اما با توجه به شرايط تيم در جدول ليگ برتر براي کسب سه امتياز به اصفهان مي رويم.
    تيم فوتبال سايپا در هفته هفدهم رقابتها ليگ برتر امروز در اصفهان ميهمان تيم سپاهان خواهد بود.
    تيم سايپا اکنون با 16 امتياز در رده چهاردهم رقابتها ي ليگ برتر قرار دارد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اخبار کميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون احکام جديدي را صادر کرد.

تیم تراکتورسازی تبریز در دیدار مقابل تیم شهرداری تبریز از سری مسابقات جام حذفی کشور که 30 آبان در شهر تبریز برگزار شد. با 4 دقیقه تاخیر وارد زمین مسابقه شد ، که کمیته انضباطی این تیم را به پرداخت مبلغ هشتصد هزار تومان جریمه نقدی محکوم کرد.
    همچنین در خصوص تخلف تماشاگران منتسب به تیم داماش گیلان در دیدار مقابل تیم پیروزی از سری مسابقات جام حذفی که 30 آبان در رشت برگزار شد. از سوی تماشاگران منتسب به تیم داماش گیلان تخلفاتی از قبیل شعارهای غیراخلاقی بر علیه بازیکنان تیم پیروزی صورت گرفت ، کمیته انضباطی تیم داماش گیلان را به پرداخت مبلغ دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرد.
    در دیدار بین تیم های استقلال تهران و شاهین بوشهر از سری مسابقات جام حذفی که 29 آبان در تهران برگزار شد هر دو تیم با 5 دقیقه تاخیر وارد زمین شدند که کمیته انضباطی هر دو تیم را به مبلغ یک میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

طالب‌لو در استقلال ماندني شد

دروازه‌بان استقلال پس از جلسه با مسئولان باشگاه تصميم به ماندن در اين تيم گرفت.

وحيد طالب‌لو پيش از حضور در تمرين امروز استقلال با حضور در باشگاه با علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه جلسه‌اي در خصوص ماندن يا جدايي‌اش از استقلال برگزار کرد و در نهايت تصميم به ماندن در جمع آبي پوشان گرفت.
    طالب‌لو، عنوان کرد: پس از جلسه‌اي که با فتح الله زاده داشتم تصميم گرفتم در استقلال بمانم. از تمام تيم‌هايي هم که براي به خدمت گرفتن من اقدام کرده‌ بودند تشکر مي‌کنم.
    باشگاه استيل آذين براي تقويت خط دروازه خود به طور رسمي از باشگاه استقلال درخواست به خدمت گرفتن وحيد طالب‌لو را کرده بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خبر از فولاد خوزستان

تيم فوتبال فولاد خوزستان براي تعطيلات نيم‌فصل در اهواز باقي مي‌ماند.

تيم فولاد خوزستان در تعطيلات نيم فصل به جاي برگزاري اردو در خارج يا شهري ديگر در اهواز تمرينات را دنبال و با تيم هاي هم استاني خود بازي تدارکاتي برگزار مي کند.
    * پس از ديپورت شدن هافبک ازبکستاني کادرفني تيم فولاد خوزستان همچنان خواستار جذب يک بازيکن خارجي است و شايد در تعطيلات نيم فصل بازيکن جديدي در تمرين اين تيم حاضر شود.
    * تيم فولاد در هفته هجدهم ليگ برتر با استيل‌آذين بازي دارد و به همين دليل 17 آذر به تهران مي آيد و درحالي که در جام حذفي و در تاريخ 22 آذر نيز بار ديگر بايد با استيل‌آذين روبرو شود به اهواز بازمي گردد و دوباره راهي تهران مي شود تا بازي جام حذفي را برگزار کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فتح‌الله‌زاده: مظلومي ناز مي‌كند اما همان هم قشنگ است

سرپرست باشگاه استقلال گفت: مربيان وقتي مي‌برند ناز مي‌کنند و مظلومي هم اگر حرفي زده مي‌خواهد ناز کند اما همان هم قشنگ است.

علي فتح‌الله‌زاده درباره روند بازي‌هاي استقلال، بحث جدايي وحيد طالب‌لو و توافق منصور پورحيدري با تيم همياري اراک صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:
    * استقلال اين روزها خوب نتيجه مي‌گيرد اما همچنان به لحاظ شکل بازي راضي کننده نيست.
    ما در دو هفته اخير با دو تيم خوب و جوان بازي داشتيم. پاس با انگيزه مضاعف تري وارد ميدان شد اما بازيکنان استقلال بازي به بازي بهتر ظاهر مي‌شوند. با وجود مصدوميت شماري از بچه‌ها باز رگه‌هايي از پيشرفت را مي‌توان در بازي استقلال ديد.

* چند هفته است مظلومي پس از پايان بازي اعلام مي‌کند که عده‌اي چشم به نيمکت دوخته اند. قضيه چيست؟
    اين عادت مربيان است که وقتي مي‌برند و در صدر قرار مي‌گيرند ناز کنند. خيلي‌ها چشم به نيمکت و صندلي مربيان و مديران دارند و نبايد به اين جور مسائل اهميت داد. من حمايت خود را از مظلومي مي‌کنم و او نبايد تحت تأثير اين حاشيه‌ها قرار گيرد. به او تأکيد کردم که اگر وارد اين حاشيه‌ها شود خارج شدن از آن کار سختي است. از مظلومي انتظار دارم که نقاط قوت تيمش را بيشتر کند و دنبال اين حرف‌ها نباشد. من هميشه وقتي ببينم مربي صبر دارد و مشکلي ندارد حمايت مي‌کنم و در صورتي دست از حمايت برمي‌دارم که مربي تمرکز نداشته باشد. آقاي مظلومي هم ناز کرده اما ناز او هم قشنگ است.

* قضيه جدايي وحيد طالب‌لو چيست؟ باشگاه استقلال به راحتي مي‌خواهد سرمايه 10 ساله خود را از دست بدهد؟
    چه کسي گفته قرار است به راحتي وحيد طالب‌لو را از دست بدهيم؟ قطعا بابت چنين جدايي هزينه مي‌پردازيم. من دوست دارم با هواداران روراست باشم و چيزي را پنهان نکنم. وحيد طالب لو از نيمکت نشيني ناراحت بود و در چند مورد اين قضيه را به من گفت و به او قول دادم تانيم فصل بماند و اگر شرايطش عوض نشد رضايتنامه‌اش را بدهيم.
    اکنون هم چون حرف زده‌ام پاي حرفم هستم. من به هيچ وجه عادت ندارم بابت بازيکن به مربي توصيه کنم. از دست دادن طالب لو به سادگي نيست. کدام آدم عاقلي مي‌خواهد وحيد را از دست بدهد؟ اما بهتر است فقط از يک ديد به اين مسئله توجه نشود. وحيد اگر دلش با استقلال باشد در اين تيم مي‌ماند و اگر خودش بخواهد مي‌تواند از اين تيم برود. من هميشه گفته‌ام از من مدير تا آبدارچي اين باشگاه بايد افتخار کنيم که در استقلال هستيم. من هيچ وقت استقلال را به خاطر يک بازي در هر رده‌اي کوچک نمي‌کنم. به هر حال امروز بعدازظهر تکليف وحيد طالب لو مشخص مي‌شود.

* با جدايي منصور پورحيدري و پيوستن آن به تيم همياري اراک موافقيد؟
    اصلا اين قضيه صحت ندارد. باشگاه اراکي اگر مي‌خواهد نيرويي از باشگاه استقلال بگيرد بايد با ما مذاکره کند. آقاي پورحيدري تحت اختيار باشگاه است و اين خلاف قانون است که باشگاهي با ايشان مذاکره کند. من چرا نبايد مخالف اين انتقال باشم؟ ‌تيم را بسته‌ايم و به اينجا رسانده‌ايم تا موفقيت‌هاي بيشتري به دست آوريم. نه تنها مخالف اين انتقال هستم بلکه هيچ نامه‌نگاري هم با AFC براي تغيير سرپرست خود نداشته‌ايم.

*به نظر مي‌رسد ناصر حجازي هم مي‌خواهد به تبريز برود؟
    اين هم صحت ندارد. ايشان قبراق و سرحال در خدمت ما است و من مخالف جدايي ايشان هستم.

* با مصدوميت ميلاد ميداودي دنبال جذب مهاجم هستيد؟
    به هر حال فوتبال بي‌رحم است و فعلا روي بي‌رحمي را به ميداودي نشان داده است. کسي را جايگزين ميلاد نمي‌کنيم. تيم پزشکي استقلال درصدد اين است با آخرين تجهيزات پزشکي روي مچ پاي او کار کند تا نياز به عمل جراحي نباشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي مدعي شد: يقين دارم مسائل پشت پرده‌اي در ليگ آزادگان وجود دارد

سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي از سازمان‌دهي ليگ دسته اول فوتبال باشگاه‌هاي کشور انتقاد کرد.

اصغر کلانتري پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر همياري مرکزي، افزود: در اين ديدار به هيچ عنوان مستحق باخت نبوديم و به جرات مي‌توان گفت حريف حداکثر 15 دقيقه بر بازي مسلط بود اما، با استفاده از يک اشتباه بچه‌گانه مدافعان ما، آنها به گل پيروزي دست پيدا کردند.

وي تصريح کرد: قصد زير سوال بردن زحمات تيم همياري مرکزي را ندارم و به آنها تبريک مي‌گويم اما، در اين ديدار عدالت رعايت نشد.

کلانتري با انتقاد از داوري اين ديدار اظهار کرد: همانند ديدار گذشته، در اين ديدار هم داوري به ضرر ما بود و يقين دارم که مسائلي پشت پرده ليگ آزادگان وجود دارد؛ اگر در ساليان گذشته در انتهاي فصل اين مسائل را شاهد بوديم، امسال از همين ابتداي فصل قصد تضعيف تيم‌هاي مدعي و ضعيفي چون مقاومت سپاسي را دارد.

سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي در پايان تيمش را مدعي صعود به ليگ برتر دانست و گفت: اگر فقط مسائل فني تعيين کننده باشد، با تقويت تيم در نيم فصل، يکي از مدعيان اصلي صعود خواهيم بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

طبق الزامات AFC ؛ استانداردسازي باشگاه هاي ليگ برتر آغاز شد

سازمان ليگ برتر در ماموريتي جديد کار ارزيابي استاندارد سازي 18 باشگاه ليگ برتر طبق الزامات AFC را آغاز کرد.

بدنبال بازدید اردیبهشت ماه گذشته نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا از 18باشگاه لیگ برتری، مواردی در خصوص استانداردسازی باشگاه ها از سوی بازرسان AFC مورد تاکید قرار گرفت و سازمان لیگ برتر مامور پیگیری وضعیت باشگاه ها درخصوص تاکیدات کنفدراسیون فوتبال آسیا شد.
    در این خصوص سازمان لیگ مطابق 5 شاخص اصلی و مورد نظر AFC شامل؛ مسائل حقوقی، مالی، بازاریابی و تبلیغات، رسانه و زیر ساخت های لازم برای برگزاری مسابقه و تمرین تیم های لیگ برتر را آغاز کرده است.

تاکنون 5 باشگاه استیل آذین، نفت تهران، راه آهن، پیکان قزوین و ملوان بندرانزلی از نظر شاخص های فوق مورد ارزیابی و بررسی سازمان لیگ قرار گرفته اند و قرار است گزارش نهایی بازدید نماینده سازمان لیگ پس از بازدید از تمامی باشگاه های لیگ برتر به مبادله توافق نامه ای سه جانبه بین سازمان لیگ، باشگاه ها و در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا منجر شود.

استانداردسازی باشگاه های فوتبال برنامه سه ساله ای است که کنفدراسیون فوتبال آسیا اجرای آن را از سال 2009 آغاز کرده و قرار است از سال 2012 فعالیت باشگاه ها برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا طبق الزامات جدید انجام شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مديرروستا: تا 2 روز آينده تصميم مي‌گيرم

سرمربي پاس همدان با تأييد استعفاي مديرعامل اين تيم از احتمال جدايي‌اش خبر داد.

علي اصغر مديرروستا در مورد جدايي کريم ملاحي و مجتبي پيمبري، مديرعامل و سرپرست پاس همدان پس از شکست مقابل استقلال اظهار داشت: ملاحي و پيمبري برکنار نشدند و خودشان با اعلام استعفا از تيم کناره‌گيري کردند. روز گذشته ملاحي در رختکن با بازيکنان خداحافظي کرد و پيمبري نيز اعلام استعفا کرد.
    سرمربي پاس همدان با اعلام اينکه مطلع نيستم چه کساني جايگزين اين افراد خواهند شد يا با استعفاي اين 2 موافقت شده يا خير؛ در پاسخ به اين سؤال که تکليف سرمربيگري‌اش در پاس همدان با اين استعفاها به کجا مي‌انجامد، گفت: من هم در 2 روز آينده در اين مورد تصميم‌گيري خواهم کرد. بايد ابتدا ببينم با استعفاي ملاحي موافقت مي‌شود يا خير. اگر موافقت شود در اين زمنيه تصميم‌گيري خواهم کرد.
    وي در پاسخ به اين سؤال که در صورت پذيرفته شدن استعفاي ملاحي از پاس جدا خواهد شد يا خير؛ تأکيد کرد: احتمال دارد از پاس جدا شوم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مخالفت فتح‌الله‌زاده با جدايي پورحيدري از استقلال

سرپرست باشگاه استقلال مخالف جدايي سرپرست اين تيم و پيوستن به تيم دسته اولي همياري اراک است.

خبر توافق منصور پورحيدري با باشگاه همياري اراک و حضور سرپرست استقلال در اين تيم ليگ دسته اولي درحالي مطرح شده که علي فتح الله زاده مخالف اين انتقال و مذاکره است.
    فتح الله زاده گفت: مخالف جدايي پورحيدري از استقلال هستم.
    وي درباره اينکه گفته مي شود باشگاه استقلال با AFC مذاکراتي داشته تا نام شخص ديگري را به عنوان سرپرست براي ليگ قهرمانان آسيا معرفي کند، گفت: چنين چيزي صحت ندارد و باشگاه استقلال به هيچ وجه براي تغيير نام سرپرست با AFC نامه نگاري نکرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بابازاده جانشين عابدزاده شد

صادق درودگر سرپرست تيم فوتبال استيل آذين از قطعى شدن پيوستن حميد بابازاده به اين تيم به عنوان مربى دروازه بان ها خبر داد.وى گفت:

مذاکرات مسئولان باشگاه با حميد بابازاده به نتيجه رسيد و او از اين پس به عنوان مربى دروازه بان ها با تيم فوتبال استيل آذين همکارى خواهد کرد.

برچسب برای این موضوع